Νίκος Οικονομόπουλος: Για τα προσωπικά μου δεδομένα δεν μιλάω ποτέ

By on January 21, 2015
oikonomopoulos2

Δεν έκρυψε την ενόχλησή του όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό με την Βίκυ Κάβουρα
Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή ρωτήθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος, που το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στην απονομή του πολυπλατινένιου του δίσκου.

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα γι’αυτό, εδώ είμαστε για την απονομή. Μου κάνατε κάποιες ερωτήσεις, άσχετου περιεχομένου βέβαια, και σας απάντησα, αλλά για τα προσωπικά μου δεδομένα δεν μιλάω ποτέ», είπε ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Όσο για το αν τον παίρνουν δικοί του άνθρωποι τηλέφωνο όταν διαβάζουν τα δημοσιεύματα, ο τραγουδιστής απάντησε: «Όχι, γιατί με ξέρουν τόσο καλά που δεν χρειάζεται να απολογηθώ. Ξέρουν ποιος είμαι».

Και συνέχισε αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που κατά καιρούς κυκλοφορούν: «Αν είναι κάτι που με προσβάλει, έχω τον τρόπο να μιλήσω. Πολλές φορές γράφονται πράγματα ανούσια, άσκοπα, δεν υπάρχει καμία σχέση με το περιβάλλον. Είναι κάποιοι άνθρωποι που το κάνουν μόνο και μόνο για να αναδείξουν το blog τους, τη σελίδα τους, είναι προτιμότερο όλοι να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Εγώ κάνω μια δουλειά που είναι το τραγούδι και εσείς μια άλλη που είναι η δημοσιογραφία και απαιτείται και από τις δύο πλευρές σεβασμός».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *