Νίκος Ορφανός: Στο γάμο δεν φόρεσα κοστούμι, ήταν όλοι σπορ ντυμένοι

By on January 22, 2015

Πώς σχολίασε παλαιότερη φράση του για τους ηλικιωμένους συναδέλφους, τους οποίους είχε αποκαλέσει «ραμολιμέντα» και ζήτησε να αποσυρθούν από το θέατρο

Για τη δήλωση που έκανε πέρυσι για τους ηλικιωμένους συναδέλφους – τους αποκάλεσε «ραμολιμέντα» και ζήτησε να αποσυρθούν από το θέατρο -, αλλά και τον ξαφνικό γάμο του, πέρυσι το καλοκαίρι με κουμπάρα την Βικτόρια Χίσλοπ μίλησε ο Νίκος Ορφανός, καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς», το βράδυ της Τετάρτης.

«Ήταν μια παραφθορά σε μια μεγάλη συζήτηση που είχαμε στα πλαίσια μιας συνέντευξης. Δεν εννοούσα αυτό. Απομονώθηκε αυτό το κομμάτι και δημιουργήθηκε μια κακή εντύπωση. Είναι λίγο άτοπο. Είναι άλλης κατηγορίας οι ηλικίες στο θέατρο και στην υποκριτική. Είπα χαριτολογώντας ότι κανείς δεν αποσύρεται από την δική μας την δουλειά, γι’αυτό μένουν όλοι εκεί πέρα. Αυτό το είπα με πολλή αγάπη και δεν υπήρχε καμία αντιπαλότητα. Δεν υπάρχει και λόγος. Ο μεγάλος ηθοποιός παίζει άλλη γκάμα και άλλη ο νέος.

Επειδή είχε ενοχληθεί ο Κώστας Βουτσάς και με πήρε τηλέφωνο, του το εξήγησα και αγαπηθήκαμε πάρα πολύ. Ενώ γίνεται αυτή η ιστορία, βγαίνω σε ένα εστιατόριο με τον φίλο μου, Μάνο Ελευθερίου, και βρίσκω τον Κώστα Βουτσά με την Μάρθα Καραγιάννη, αγκαλιαζόμαστε, καθόμαστε τα λέμε και όλα καλά. Ο Κώστας Βουτσάς είναι από αυτούς που έκαναν την ηθοποιία επάγγελμα, άνοιξαν τον δρόμο», εξήγησε αρχικά ο ηθοποιός για την πολυσυζητημένη δήλωσή του.

Όσο για τον γάμο του σε στενό οικογενειακό κύκλο, πέρυσι το καλοκαίρι, είπε: «Θέλαμε να είναι prive ο γάμος μας. Το αποφασίσαμε μες στις διακοπές μας. Επειδή θα πηγαίναμε σε μια εκδήλωση στην Σαντορίνη για τη Βικτόρια (Χίσλοπ) σκέφτηκα να πάρω μαζί μου κι ένα κοστούμι, αλλά δεν το φόρεσα γιατί ήταν ντυμένοι όλοι σπορ. Και κάπως έτσι, από την Σαντορίνη στην Κρήτη, το αποφασίσαμε. Πήρα έναν φίλο, τον Παπά-Γιάννη που είχα στην Κρήτη και κάναμε τον γάμο ανήμερα του δεκαπενταύγουστου σε στενό κύκλο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *