Νίνα Λοτσάρη: Η ενασχόληση με την πολιτική είναι λίγο της μόδας

By on February 3, 2015

“Είσαι λίγο αναγνωρίσιμος, λίγο ηθοποιός, λίγο τραγουδιστής, ας γίνεις και λίγο πολιτικός.

Αλλά εμένα δεν μ’ αρέσει να ακολουθώ ούτε τη μόδα, ούτε το λίγο”, δηλώνει η performer.
Η Νίνα Λοτσάρη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την επιλογή συναδέλφων της να κατέβουν στον πολιτικό στίβο και αν η ίδια σκέφτεται κάποια στιγμή να ασχοληθεί με τα κοινά.

Για τον άν έχει σκεφτεί να ασχοληθεί πιο ενεργά με την πολιτική, απαντώντας θετικά σε κάποια πρόσκληση κόμματος, η Νίνα Λοτσάρη αποκαλύπτει: «Ολο αυτό είναι για μένα λίγο της μόδας.Είσαι λίγο αναγνωρίσιμος, λίγο ηθοποιός, λίγο τραγουδιστής, ας γίνεις και λίγο πολιτικός…

Αλλά εμένα δεν μ’ αρέσει να ακολουθώ ούτε τη μόδα, ούτε το λίγο. Θεωρώ ότι θα χάσω από την ενέργειά μου και ότι η πολιτική δεν γίνεται part time. Δεν μπορεί να συνδυάζεται με κανένα άλλο επάγγελμα. Αν κάποια στιγμή πάρω σύνταξη και δεν έχω κάτι άλλο να κάνω, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά».

Η performer δανείστηκε τα λόγια του Ουίνστον Τσώρτσιλ για να εκφράσει το πως βλέπει την πολιτική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα.

«Ενας από τους πιο σπουδαίους Βρετανούς όλων των εποχών είπε αυτό που πιστεύω ακράδαντα: “Πολιτική είναι η ικανότητα να παρουσιάζεις σήμερα τι θα γίνει αύριο και να εξηγείς αύριο γιατί δεν έγινε”. Ρουλέτα είναι… και κάπου θα κάτσει η μπίλια, αλλά κανένας αριθμός δεν με πείθει να τον εμπιστευτώ και να ποντάρω τα λεφτά μου».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *