Ο Χρήστος Φερεντίνος για την κρίση στο γάμο του: «Επανήλθε από μόνο του και ξαναήμασταν μαζί»!

By on November 10, 2014
ferentinos

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος στη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό Hello.
Ο παρουσιαστής μίλησε πρόσφατα για τον γάμο του και πώς κρατιέται ζωντανός αλλά και για το αν έφτασε ποτέ στα όρια του διαζυγίου…
-Πώς κρατιέται ένα γάμος ζωντανός;

«Με καλοσύνη και αγάπη. Με την καλοσύνη δε χάνεις ποτέ το ενδιαφέρον σου για τον άλλο. Όταν ξέρεις πόσο σημαντικός είναι για σένα, δεν τον σνομπάρεις, δεν ατονεί το ενδιαφέρον σου. Πολλές φορές συνηθίζουμε τον άλλο, κι αυτό τον κάνει βάρος. Όταν, όμως, υπάρχει μια πολύ καλή βάση, οι αναμνήσεις δε σ’ αφήνουν να τον χάσεις. Με τη Σοφία συμπληρώσαμε 16 χρόνια μαζί, αλλά δε νιώθουμε το βάρος τους»
-Φτάσατε ποτέ στα όρια διαζυγίου;

«Όχι, αλλά προβληματιστήκαμε για κάποια πράγματα. Δεν είναι εύκολο να πεις «θα είμαι για πάντα με έναν άνθρωπο». Δεν το πιέσαμε επανήλθε από μόνο του και ξαναήμασταν μαζί. Ξαναβρεθήκαμε με ωραίο τρόπο».

-Εσείς είστε πιο ελαστικός ή η σύζυγος σας;

«Είμαι πολύ προσαρμοστικός τύπος. Μ’ αρέσει που η Σοφία είναι πιο στέρεα, δομημένη, πιο επίμονη. Ξέρει να διεκδικεί και να παίρνει πράγματα»

-Ζήλεια υπήρξε στα 16 χρόνια της σχέσης σας;

«Όχι έντονη. Ίσως δεν το εκφράζαμε έντονα. Εμένα μ’ ενθουσίαζε όταν έβγαινε στην επιφάνεια η ζήλεια με μέτρο, γιατί σήμαινε ότι νοιαζόταν ο ένας για τον άλλο. Δεν κάνει υπερβολές η Σοφία. Είναι cool και συζητάμε σαν παρεάκι πολλές φορές. Κάνουμε και παρέα, συνωμοτούμε, κλείνουμε το μάτι. Ακόμα γελάμε και το διασκεδάζουμε».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *