Ο Καρράς απαντάει στη Φουρέιρα για την καταγωγή της

By on December 4, 2014
karras

Η Ελένη Φουρέιρα παραδέχεται την αλβανική καταγωγή της και ο Βασίλης Καρράς παίρνει θέση για τον τρόπο που διαχειριζόταν το υποτιθέμενο μυστικό της.

Η καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα, που όπως φαίνεται μετά τη δική της απόφαση να την παραδεχτεί, έχει γίνει θέμα συζήτησης τόσο για το κοινό όσο και για τους συναδέλφους της. Ο πρώην παραγωγός της απάντησε οργισμένος για τα υπονοούμενά της, συνάδελφοί της δεν έδειξαν καμία έκπληξη και τώρα ο Βασίλης Καρράς μιλάει για αυτό.

Ο λαϊκός τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο Εγώ είπε πολύ απλά αυτό που συνέβαινε και η Ελένη Φουρέιρα το εμφάνισε ως αποκάλυψη: «Μα, όλοι το ξέραμε και το σεβαστήκαμε. Εκείνη μόνο ένιωθε ότι το έκρυβε».

Όσο για την άποψή του σχετικά με το αν οι Έλληνες είμαστε ουσιαστικά αντιρατσιστές ή μόνο στα λόγια, λέει: «Το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, όλες οι μεγαλουπόλεις έχουν μετανάστες, ξένους. Εμείς διακηρύσσουμε ότι είμαστε αντιρατσιστές στα λόγια, αλλά στη δουλειά μας θέλουμε το φτηνό αλλοδαπό εργάτη. Τα μισά καράβια είναι γεμάτα από ξένους. Ο Έλληνας είναι τεμπέλης, θέλει να κάθεται, να βγάζει λεφτά και να δουλεύουν όλοι οι άλλοι για εκείνον».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *