Ο Νίνο ομολογεί:«Έχω κάνει bullying.Ντρέπομαι για αυτό»

By on March 11, 2015

Ο Νίνο ομολογεί:«Έχω κάνει bullying.Ντρέπομαι για αυτό». Πολλά χρόνια μετά το τέλος της εφηβείας του και έχοντας γίνει πατέρας δυο φορές, ο Νίνο αποκάλυψε ότι έχει αναμιχθεί σε bullying εναντίον συμμαθητή του.

Λίγες μέρες μετά την 6η Μαρτίου, που καθιερώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ως Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, η τηλεοπτική κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1, συνάντησε τον Νίνο και ανάμεσα σε όλα όσα ερωτήθηκε ήταν και η γνώμη του , ως πατέρας πια, για το bullying.

Η απάντηση του ήταν εξομολογητική, αφού αποκάλυψε ότι έχει γνώση του bullying, αλλά από την κακή του μεριά, εκείνη του έφηβου που έχει κάνει bullying σε συμμαθητή του. Βέβαια ξεκαθάρισε ότι δεν έγιναν πράξεις σωματικής κακοποίησης, αλλά λεκτικής.

Ο Νίνο εξήγησε την άποψή του για το φαινόμενο και τις συμπεριφορές, καταλήγοντας ότι η εφηβεία είναι μία σκληρή περίοδος και στιγματίζεται από πράξεις bullying συχνότερα από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε. Ο τραγουδιστής ομολόγησε ότι ντρέπεται πολύ για αυτό και έχει ζητήσει συγγνώμη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *