Connect with us

Νικητής του πρώτου «Survivor», ήρωας της διπλανής πόρτας, είδωλο που μπορείς να ακουμπήσεις. Ο Σκιαθίτης επιστρέφει στην prime time ζώνη της τηλεόρασης,
αυτή τη φορά απέναντι στο reality επιβίωσης που τον ανέδειξε

To πρώτο πράγμα που σκέφτομαι να τον ρωτήσω σχεδόν αυτόματα όταν τον συναντώ είναι αν ποτέ του γελάει. Είναι αυτή η εικόνα του στιβαρού, σοβαρού, με μια ιδέα μελαγχολίας στο βλέμμα παλιοκαιρίσιου αρσενικού που έχει εντυπωθεί από την τηλεοπτική παρουσία του, που δύσκολα μπορείς να φανταστείς τον Γιώργο Αγγελόπουλο να γελάει.

Η ερώτησή μου τον κάνει να χαμογελάσει, οπότε η όποια απάντηση μάλλον περιττεύει. Σχεδόν οκτώ μήνες μετά την πανηγυρική νίκη του στο «Survivor» ο Σκιαθίτης επιστρέφει στην τηλεοπτική αρένα, έτοιμος να μονομαχήσει. Ως Στέφανος Λαμπίρης στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Το Τατουάζ» ο Ντάνος είναι έτοιμος να αναμετρηθεί με την εικόνα του, τους θιασώτες του, μα και τους τιμητές του.

Για τον ίδιο η συμμετοχή στο σίριαλ του Αντρέα Γεωργίου ήταν μια ξεκάθαρη πρόκληση, την οποία δεν μπορούσε να αγνοήσει. «Κάνω μια επαγγελματική κίνηση εντελώς καινούρια και διαφορετική.

Ξεκίνησε με μια συζήτηση που είχα τον Αύγουστο με τον Αντρέα Γεωργίου, με τον οποίο μας γνώρισε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Μου έκανε την πρόταση, αρχικά είπα: “Εντάξει, παιδιά, ώπα”. Δεν είχα ακόμα δρομολογήσει βασικά πράγματα στη ζωή μου. Με τον καιρό και μέσα από συζητήσεις με τον Αντρέα και τον Κούλη Νικολάου, μέσα από πρόβες και μαθήματα υποκριτικής, αποφάσισα να το κάνω. Είναι μια πρόκληση για μένα και θα ήθελα να τη δοκιμάσω.

Οπως όλοι, έτσι και εγώ είχα σκεφτεί κάποια στιγμή στη ζωή μου τον εαυτό μου να παίζει στον κινηματογράφο. Αλλά αυτή ήταν μια εντελώς αθώα σκέψη», εξηγεί με τον χαρακτηριστικό ήπιο τρόπο του. 

Του λέω ότι μάλλον του πήρε καιρό να ενδώσει σε κάποια από τις προφανώς πολλές επαγγελματικές προτάσεις που ήρθαν με την επικράτησή του στο ριάλιτι επιβίωσης και την ειδωλοποίησή του. «Δεν προσπάθησα να κρυφτώ.

Ηταν και είναι πολύ έντονο αυτό που ζω. Ηταν σαν να βγήκα από μια πόρτα και να είχαν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου. Χρειάστηκα χρόνο για να το κατανοήσω, να δω τι παίζει και να αφουγκραστώ γιατί γίνεται. 

Για να αξιολογήσω την κατάσταση βάσει των δικών μου στάνταρ και να τη διαχειριστώ», απαντά με τη γνωστή νηφαλιότητά του. Αναρωτιέμαι ποιους ανθρώπους συμβουλεύτηκε προκειμένου να πάρει την απόφαση και να δοκιμαστεί ως ηθοποιός. «Δυο τρεις έμπιστους φίλους και τους συνεργάτες μου. Ομως την απόφαση την πήρα μόνος μου.

Για να έχω την ευθύνη του σωστού αλλά και του λάθους», λέει. Δεν θα περίμενε κανείς τίποτα λιγότερο αντρίκειο από τον Ντάνο. Οσο για τον ρόλο του στο «Τατουάζ»; «Θα είμαι ο Στέφανος Λαμπίρης, ένας επιχειρηματίας από τον Βόλο που θα εισβάλει στη ζωή δύο ανθρώπων.

Θα παίζω περισσότερο τον καλό. Εισέπραξα μια αγκαλιά και από το κανάλι και από την
παραγωγή και από τους ηθοποιούς. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Η ευθύνη της αναγνωρισιμότητας
Τους τελευταίους οκτώ μήνες ο Αγγελόπουλος έχει γίνει ο λαϊκός ήρωας, ο σταρ της διπλανής πόρτας. Πώς ήταν άραγε αυτή η μάλλον απότομη επαφή του με τη δημοσιότητα και τον ενθουσιασμό του κόσμου;

«Μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει.
Αλλά δεν ήταν συνηθισμένη για μένα αυτή η εκδήλωση της αγάπης.

Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ όταν πήρα την απόφαση να εμπλακώ σε αυτό το project τι θα συνέβαινε. Ποτέ δεν σκέφτομαι το μετά. Προσπαθώ να ζω το τώρα.

Πήγα στο “Survivor” βλέποντάς το ως μια ευκαιρία. Αποφάσισα από την πρώτη μέρα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και με αξίωσε ο Θεός να φτάσω έως το τέλος και να με μάθει ο κόσμος», λέει.

Αλήθεια, όμως, τι θεωρεί ο ίδιος ότι τον κάνει τόσο αγαπητό στο κοινό; «Νομίζω ότι την απάντηση πρέπει να τη δώσει ο κόσμος», απαντά μάλλον διπλωματικά. «Ισως με συμπάθησαν γιατί ήμουν καθημερινός άνθρωπος. Εξακολουθώ να είμαι. Και θα είμαι. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είμαι. Σίγουρα υπάρχει η δημοφιλία, αλλά ποτέ μου δεν είχα κακή σχέση με τους ανθρώπους. Δε με αφορά να την ψωνίσω ή να την ακούσω.

Δεν είμαι άνθρωπος που θα αισθανθεί διαφορετικός από τον άλλον. Είμαι ένας απλός άνθρωπος σαν όλους τους άλλους. Τίποτα παραπάνω». Του πέρασε από το μυαλό, έστω στιγμιαία, ότι μέσω της νίκης του έγινε πιο σημαντικός, πιο σπουδαίος; «Δεν αισθάνθηκα σημαντικός.

Ευθύνη αισθάνθηκα γιατί είδα τις αντιδράσεις του κόσμου, κυρίως των παιδιών. Το να σε αγαπάει ή να σε θαυμάζει ο κόσμος είναι από μόνο του σημαντικό. Ομως σαν και εμένα υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί έξω. Απλά έτυχε εγώ να είμαι σε αυτή τη θέση», λέει σταθερά μετριοπαθής.

Motivational speaker
Εκτός από τις διαφημίσεις, τα εξώφυλλα, τα events και φυσικά το βάπτισμά του στην υποκριτική μέσω του «Τατουάζ», τους τελευταίους μήνες ο Ντάνος εργάζεται και ως motivational speaker.

Με άλλα λόγια, μιλά σε ακροατήρια προσπαθώντας να κινητοποιήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους με παραδείγματα βγαλμένα από τη δική του ζωή. «Λίγο πολύ όλοι μπορούμε να είμαστε motivational speakers. Ολοι έχουμε ζήσει πράγματα στη ζωή μας και μπορούμε μέσω αυτών να παρακινήσουμε άλλους ανθρώπους. Ισως ήμουν motivational speaker και πριν, αλλά δεν το γνώριζα.

Εχω μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους και έχω ακούσει και πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου. Θεωρώ πολύ σημαντικό να μοιράζεσαι εμπειρίες της ζωής σου οι οποίες μέσα από τον τρόπο που τις αντιμετώπισες σε οδήγησαν σε κάτι θετικό. Πολλοί άνθρωποι κολλάνε. Και εμένα μου έχει συμβεί. Αυτό το κόλλημα μπορεί να κρατήσει καιρό.

Το motivational speaking λειτουργεί κάπου ανάμεσα στην επιθυμία για αλλαγή και στη δράση που θα φέρει την αλλαγή. Βοηθά τον άνθρωπο να κινητοποιηθεί. Ολα αυτά θα εμπεριέχονται σε μεγάλο βαθμό και στο βιβλίο που ετοιμάζω. Είναι ένα βιωματικό βιβλίο, με περιστατικά από την ζωή μου που καθόρισαν ποιος είμαι σήμερα. 

Ο κόσμος με γνώρισε στο παιχνίδι και κατέληξε στα δικά του συμπεράσματα για μένα. Το βιβλίο είναι η απάντησή μου σε κάθε άνθρωπο που σκέφτηκε ότι εγώ είμαι διαφορετικός από αυτόν. Γιατί δεν είμαι. Απλώς έχω μέσα μου ενεργοποιημένο τον νικητή. Ναι, υπάρχει ένας νικητής μέσα στον κάθε άνθρωπο κι ας μην το γνωρίζει», καταλήγει.

Γιατρός, ποδοσφαιριστής, είδωλο
Μικρός ο Ντάνος ονειρευόταν να γίνει γιατρός. Τότε το παρατσούκλι του ήταν «Ντανάκι», αφού στη Σκιάθο αποκαλούσαν «Ντάνους» τους θείους του που είχαν τον περίφημο πια φούρνο. «Υπάκουο παιδί ήμουν. Αλλά και αντάρτης. Μέχρι τα 8-9 χρόνια μου ζούσα ανέμελα. Επαιζα, είχα φίλους, έκανα πολλά πράγματα στη γειτονιά. Ημουν δραστήριος, είχα ασχολίες, ήμουν καλός μαθητής, ήμουν ανέμελος.

Και είχα την ευλογία να μεγαλώνω στη Σκιάθο, έναν τόπο που προσφέρει και προσφέρεται για ανεμελιά. Μετά από κάποια γεγονότα σοβάρεψα και μεγάλωσα στη συμπεριφορά μου απότομα. Μικρός ήθελα να γίνω γιατρός. Μέσα από τις συγκυρίες που προέκυψαν, το άφησα το όνειρο. Επρεπε να κάνω άλλα πράγματα. Μπήκα στη δουλειά από μικρός. Το ποδόσφαιρο ήταν το χόμπι που μου δόθηκε η ευκαιρία στα 18-19 μου να το κάνω επάγγελμα.

Ενώ είχα ήδη ένα καλό εισόδημα, αποφάσισα να τα αφήσω όλα και να κυνηγήσω την ποδοσφαιρική καριέρα μου με πολύ λίγα χρήματα», εξιστορεί. Και μπορεί επαγγελματικά τουλάχιστον να μην πραγματοποίησε το όνειρό του, ωστόσο δηλώνει παραπάνω από ευχαριστημένος με τη ζωή του. Με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες της. «Η μεγαλύτερη επιτυχία μου στη ζωή είναι ότι είμαι καλά με την οικογένειά μου.

Περάσαμε δύσκολα, δεν είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει περάσει δύσκολα στη ζωή, αλλά μέσα από τις δυσκολίες καταφέραμε να βγούμε ενωμένοι και να είμαστε αγαπημένοι. Αυτή είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Οσο για την αποτυχία που με ρωτάς, δεν τη θεωρώ αποτυχία. Μ’ αρέσει να αγκαλιάζω το λάθος και να μαθαίνω από αυτό. Αν αξιολογείς το λάθος ως θετικό, τότε γίνεται πολύ χρήσιμη η αποτυχία».

Πρόταση γάμου
Θα υπέθετε κανείς ότι πολλά περίεργα πράγματα θα συνέβησαν στη ζωή του Ντάνου μετά το «Survivor». Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η πραγματικότητα μάλλον ξεπερνά τη φαντασία. «Πολλά περίεργα έγιναν μετά το “Survivor”. Μου ζήτησε να με παντρευτεί μια κοπέλα χωρίς να με γνωρίζει. Πήγε η μητέρα της με το Ε9 της Εφορίας στη μητέρα μου για να αποδείξει ότι έχει σπίτια και ακίνητα, και ζήτησε να παντρευτώ την κόρη της.

Η μητέρα μου δεν ήξερε τι να πει. Είχε από τη μία τον σεβασμό στα αισθήματα μιας γυναίκας που φτάνει σε αυτό το σημείο, από την άλλη ήταν αντιμέτωπη με μια πολύ περίεργη κατάσταση. Θέλει σεβασμό ο χειρισμός. Ολοι οι άνθρωποι θέλουν τον σεβασμό όταν αισθάνονται πράγματα, γιατί κάποιος που νιώθει έτσι προφανώς είναι ευαίσθητος. Μπαίνω στη θέση του άλλου γιατί έτσι κατανοώ καλύτερα τα πράγματα.

Κάνε αυτό που θες να σου κάνουν. Εχω υπάρξει ερωτευμένος και να νιώθω να μειονεκτώ, να μην έχω ανταπόκριση, και ξέρω ότι είσαι εύθραυστος όταν σου συμβαίνει», λέει.

Αραγε τώρα η ιδιωτική ζωή του σε τι φάση βρίσκεται; «Εχουν γράψει ότι έχω διάφορες σχέσεις. Είναι κομμάτι της δημοσιότητας, αλλά δεν είναι καθόλου τιμητικό για τις κυρίες αυτές, γιατί μοιάζει σαν να είμαι μία βδομάδα με τη μία και μία με την άλλη. Αυτό είναι τελείως αντίθετο στον χαρακτήρα μου. Μπορεί κάποια πράγματα να πουλάνε, αλλά καλό είναι να υπάρχει σεβασμός, ειδικά όταν δεν δίνει κανείς δικαιώματα».

Οσο για το φετινό «Survivor», ομολογεί ότι το είδε, όμως εξομολογείται ότι δεν του είναι εύκολο να το ξαναδεί. «Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια γιατί έπρεπε να τα σχολιάσω στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Ξεκίνησα να το δω, αλλά δεν μπορώ να το ξαναδώ. Επειδή η παραλία των Διασήμων είναι η ίδια με αυτή που ζήσαμε εμείς είναι σαν να βρίσκεται ένας ξένος στο δικό μου κτήμα. Είναι σαν να βλέπω την πεντάμηνη ζωή μου να τη ζει κάποιος άλλος με τον τρόπο του. Μου είναι κάπως περίεργο. Πάντως, είναι άδικο να συγκρινόμαστε οι παλιοί παίκτες με τους νέους. Καθένας έχει την προσωπικότητά του. Βέβαια, ακόμα και εγώ όταν το είδα πήγα αυτόματα να κάνω τη σύγκριση», εξηγεί.

Τελικά, ο δυναμικός, ρωμαλέος, ατρόμητος, όπως τον μάθαμε, Ντάνος φοβάται κάτι στη ζωή του πέρα ενδεχομένως από τον εαυτό του; «Δεν φοβάμαι κάτι. Τίποτα.

Μόνο τον Θεό και μην πάθει κάτι η οικογένειά μου φοβάμαι, χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός. Ο φόβος στον Θεό είναι κυρίως σεβασμός. Αν αφήσουμε αυτά τα δύο, δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο να φοβάμαι».

protothema.gr

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Entertaiment

Η εξομολόγηση της Ελίνας Ακριτίδου για το πρόβλημα υγείας του γιου της: «Έχουμε περάσει δύσκολα…»

Published

on

«Στην Εντατική μου είχε πει μια νοσοκόμα ότι…»

Με αφορμή την παρατήρηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή πως η Ελίνα Ακριτίδου φαίνεται
να είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα με αισιοδοξία, η ηθοποιός
εκμυστηρεύτηκε στο Happy Day για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε
με το πρόβλημα υγείας του γιου της.

«Νομίζω ότι και στα πολύ δύσκολα μας, γιατί έχουμε περάσει δύσκολα, ο μεσαίος μου
γιος είχε μια καρδιοπάθεια.

Νομίζω ότι τελικά αν με ρωτήσεις τι με χαρακτηρίζει, είναι το ότι είμαι ψύχραιμη και
αισιόδοξη. Αυτά τα δύο είναι χαρακτηριστικά μου τελικά.»

Όσο για το αν ένιωσε την αδικία του γονιού, γιατί δηλαδή αυτό να συμβεί στο παιδί του
η  Ελίνα Ακριτίδου εξομολογήθηκε: «Με προβλημάτισε πολύ αυτό σαν αντίδραση.

Ήθελα να μην το αισθανθώ γιατί αυτό κάνει το παιδί να κουβαλά ένα βάρος του στυλ
«το καημένο» και «γιατί στο παιδί μου».

Δεν θα το ξεχάσω: Με είχε σταματήσει μια φίλη στο δρόμο και μου κάνει «Το καημένο, τι πάθατε!»
και συγχύστηκα τόσο πολύ που της λέω: «Δεν κατάλαβα… τι έχει το παιδί μου και είναι καημένο;
Έχει αυτό το πρόβλημα, θα το ξεπεράσουμε, θα το προσπαθήσουμε». Δεν μου
αρέσει σαν αντιμετώπιση να σκεφτώ αρνητικά.

Σίγουρα δεν είναι κανείς ευχαριστημένος όταν του έχει τύχει κάτι τέτοιο, αλλά πάντα
πρέπει να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Γιατί έτσι το μεταφέρεις και
στο παιδί και μπορεί να υπάρχει ισορροπία με αυτό τον τρόπο.

Θα την πω αυτή την ιστορία γιατί είναι πάντα από τα πράγματα που μου σηκώνεται η τρίχα:
«Στην Εντατική μου είχε πει μια νοσοκόμα ότι πριν πάμε εμείς ήταν ένα μωρό το οποίο είχε
πολύ ήπια καρδιοπάθεια και ήταν η μαμά η οποία καθόταν από πάνω όλη την ημέρα και το
θήλαζε κλαίγοντας και λέγοντας «αγάπη μου, γιατί σε εμάς;».

Αυτό το παιδί πέθανε. Σε μία εβδομάδα πέθανε. Το δηλητηρίασε το γάλα της μητέρας του.

Η μητέρα από τη φόρτιση της συναισθηματική μετέφερε αυτό το πράγμα. Αντιθέτως, δεν
θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη γυναίκα, ήταν μια γυναίκα που είχε ένα παιδί με πάρα πολύ
σοβαρό πρόβλημα, σκέψου ότι ήταν 1,5 χρόνο μέσα στην Εντατική αυτό το παιδί.

Ήταν εκεί όλη την ημέρα, ντυμένη, φτιαγμένη, βαμμένη, με φαγητάκια από το σπίτι,
με  βιβλία, με τραγούδια.

Δεν ήξερε αν το παιδί της θα ζει αύριο. Αυτό το παιδί το έκανε όσο γίνεται καλά και βγήκε
από την Εντατική. Αυτή η γυναίκα είχε αφήσει το άλλο της παιδί στην επαρχεία να μεγαλώνει
με τους παππούδες για να στηρίξει το άλλο της παιδί.

Αυτό δεν μπορείς να μην το υπολογίσεις να να δεις ότι η ψυχολογία μας παίζει πολύ
μεγάλο ρόλο και το μεταφέρουμε.»

zappit.gr

Continue Reading

Entertaiment

Ζώζα Μεταξά: Η ΠΕΝΗΝΤΑΡΑ εχει το ζουμί!

Published

on

Είναι σέξι και αυτό δεν κρύβεται! Άλλωστε είναι μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της γενιάς της. Βέβαια δεν είναι μια φωτογραφία που ανέβασε απλά για να μας δείξει την σέξι πλευρά της. Προφανώς και δεν είναι στιγμιότυπο από την προσωπική της ζωή.

Η Ζώζα Μεταξά ντύθηκε έτσι με αφορμή το ρόλο της στην παράσταση που πρωταγωνιστεί και έβαλε φωτιές στο Instagram. Όσοι έχουν δει την παράσταση έχουν μείνει άφωνοι με το κορμί και τη σιλουέτα της μιας και είναι κάτι που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο.

Αυτή τη φορά ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με κόκκινο κραγιόν, διχτυωτό καλσόν και λεοπάρ κορμάκι έκανε τους άνδρες followers της να παραμιλούν.

Με τέτοιες φωτογραφίες, υπάρχει καλύτερο πρόμο για την παράσταση;

Δείτε το post της ηθοποιού παρακάτω….

freegossip.gr

Continue Reading

Entertaiment

Εύη Ιωαννίδου: 8 πράγματα που δεν γνωρίζετε για την παίκτρια του Next Top Model

Published

on

Η εντυπωσιακή μελαχρινή από τη Βέροια, που μπήκε στο Greece’s Next Top Model με τη φιλοδοξία να γίνει το επόμενο top μοντέλο της Ελλάδας, δεν είναι άγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό. Μάς συστήθηκε πριν έναν χρόνο, μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads και αμέσως ξεχώρισε με την εμφάνισή της.

Μαζί με της Μέγκι Νdrio και τη Μικαέλα Φωτιάδη, η Εύη Ιωαννίδου, έχει καταφέρει να γίνει  μια από τις κοπέλες που δεν έχουν κερδίσει τη συμπάθεια των περισσότερων κοριτσιών μέσα στο σπίτι. Αλλά και η Εύη Ιωαννίδου δίνει βάση στο στόχο της και προσπαθεί να κατακτήσει με τη σειρά της τον τίτλο.

Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μοντέλο:

1.Είναι 22 ετών.

2.Κατάγεται από τη Βέροια.

3.Ασχολείται πολλά χρόνια με το μπάσκετ (περίπου 8 χρόνια).
4.Πλέον ασχολείται με τις επιχειρήσεις εστίασης της οικογένειάς της.

5.Έχει σπουδάσει ιατρική αισθητική και κοσμητολογία.

6.Τα τελευταία 4 χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ.

7.Είχε δηλώσει συμμετοχή στο πρώτο Nomads και πήγε για να δοκιμάσει τα όρια της στις Φιλιππίνες.

8.Μένει στη Θεσσαλονίκη.

Δες κάποιες στιγμές της στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ~Eυμορφίλη Ιωαννίδου ~1995 (@evi_iwannidou_official) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ~Eυμορφίλη Ιωαννίδου ~1995 (@evi_iwannidou_official) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ~Eυμορφίλη Ιωαννίδου ~1995 (@evi_iwannidou_official) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ~Eυμορφίλη Ιωαννίδου ~1995 (@evi_iwannidou_official) στις

protothema.gr

Continue Reading

Entertaiment

Ελένη Φουρέιρα: Προκάλεσε τον απόλυτο χαμό στο μετρό, με την εμφάνισή της

Published

on

Η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα έκανε μερικά γυρίσματα στο μετρό του
Συντάγματος και τα πλάνα που είδαμε μέσω του instagram ήταν απλά hot.

Το Σύνταγμα παρέλυσε για χάρη της Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η απόλυτη σέξι παρουσία της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ακόμη και
με το πιο βαρετό outfit, η τραγουδίστρια ανεβάζει τους δείκτες του sexiness στο κόκκινο. Σαν και
αυτή καμία, θα λέγαμε ειδικά μετά από αυτά της τα πλάνα.

Η τραγουδίστρια έκανε μερικά γυρίσματα στο μετρό του Συντάγματος και τα πλάνα που είδαμε
μέσω του instagram ήταν απλά hot. Πολύ hot και η Φουρέιρα στα καλυτερά της.

Τον τελευταίο καιρό δείχνει μία ιδιαίτερα αδυναμία στα ποδηλατικά σορτς, τα οποία τα
υποστηρίζει καλύτερα και από την Kim Kardashian.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

What is @foureira doing at Athens metro station? 👀Watch what happened on #Tomame video shooting… ▶️the new INTERNATIONAL single is coming on 26/10 by #PanikRecords in 🇬🇷 & 🇨🇾 and @sonymusicglobal for the rest of the world 🌎 #foureira #foureiraangels #backstage #musicvideo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panik Entertainment Group (@panik_entertainment_group) στις

enews24.gr

Continue Reading

Entertaiment

GNTM: Η Bίκυ Καγιά απαντά στους επικριτές της: «Δεν έπαθε ΠΟΤΕ καμία κρίση πανικού η Σοφία»

Published

on

Το Greece’s Next Top Model καταφέρνει σε κάθε επεισόδιο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών δίνοντας συνεχώς τροφή για σχόλια. Οι φανατικοί τηλεθεατές του ριάλιτι μόδας δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω και περνάνε από κόσκινο παίκτριες και κριτική επιτροπή.

Μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως η συμπεριφορά
της Βίκυς Καγιά στη Σοφία, στην παίκτρια που αρνήθηκε να μπει στο νερό λόγω ενός
ψυχολογικού τραύματος που είχε από την παιδική της ηλικία.

Τα σχόλια στο Instagram κάτω από την τελευταία ανάρτηση της παρουσιάστριας για τον τρόπο που αντιμετώπισε την κρίση πανικού της παίκτριας ήταν δεκάδες και κυρίως αρνητικά. Η Βίκυ Καγιά,
αν και δεν το συνηθίζει, θέλησε να απαντήσει στους followers της και στους επικριτές της με
ένα μακροσκελές κείμενο, κάτω από την εν λόγω φωτογραφία, με σκοπό να εξηγήσει
τι ακριβώς συνέβη με την παίκτρια αλλά και τους κανόνες του παιχνιδιού.

Η ανάρτηση ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Παρόλο που δε συνηθίζω ποτέ ν’απαντώ σε σχόλια,νιώθω πως αυτήν την φορά το θέμα είναι
λεπτό κ πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια σημεία που πιθανόν δεν έχετε λάβει υπόψην σας δεδομένου
ότι σ’ενα μονταρισμένο επεισόδιο με πολυ πληροφορία πρέπει να υπάρχει
σχετικά μοιρασμένος χρόνος για ολα τα κορίτσια στο παιχνίδι.

Η Σοφία είναι ένα όμορφο κ γλυκό κορίτσι στο οποίο πιστεύω πολύ κ έχω υποστηρίξει. Αν πραγματικά γνωρίζετε όπως πολλοί λέτε, πως λειτουργούν οι κρίσεις πανικού, κάτι τρομερά δύσκολο που χρειάζεστε ειδική φροντίδα επιτόπου κ για αρκετό χρονικό διάστημα, τότε θα δείτε οτι αυτό που έπαθε
η Σοφία δεν ήταν αυτό! Η Σοφία κρύωνε πολύ γιατιί έμεινε αρκετή ώρα στο νερό κ φοβόταν.

Δεν έπαθε ΠΟΤΕ καμία κρίση πανικού. Είχε απλά κλειδώσει κ αποφασίσει οτι δεν μπορεί να
κάνει έστω κ μια μικρή προσπάθεια για να μείνει στο παιχνίδι εφόσον γνώριζε τους κανόνες πριν
ακόμη μπει σε αυτά! Ήξερε επίσης από την αρχή οτι θα υπάρχει δοκιμασία με νερό.

Όλα τα κορίτσια υπογράφουν τους κανόνες του παιχνιδιού κ γνωρίζουν από πριν οτι θ’ακολουθηήσουν δύσκολες δοκιμασίες, δεν έφερε ποτε αντίρρηση κ ο ψυχολόγος που εξέτασε όλα τα κορίτσια
πριν μπουν στο σπίτι, μας μίλησε για ένα κορίτσι χωρις θέματα ψυχολογικά κ υγιές!

Στα γυρίσματα υπάρχουν πάντοτε ειδικοί γιατροί κ νοσηλευτές όπως κ ναυαγοσώστες για την ασφάλεια των κοριτσιών ειδικά όταν είναι μεέσα στο νερό. Ήθελα πολυ να με ακούσει κ να βάλει έστω
κ μόνο το στόμα της στο νερό αν οχι όλο το πρόσωπο για να μην χρειαστεί ν’αποχωρήσει.

Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλες κ δεν τους φτιάχνω εγω αλλά οι Αμερικανοί οι οποίοι έτυχε να
ειναι εκεί σ’αυτο το γύρισμα κ ειναι κ αυστηροί με αυτους. Αν δεν υπάρχει προσπάθεια κ
φωτογραφία δυστυχώς θεωρείτε άδικο για τ’αλλα κορίτσια κ πρεπει να φύγει.

Δεν μας επιτρέπετε λοιπόν κανένας διαχωρισμός! Σε κανονικές συνθήκες δουλειάς φυσικά κ μπορεις ν’αρνηθείς κάτι που σε φοβίζει, αλλά στο παιχνίδι όλες καλούνται να κάνουν τις ίδιες προσπάθειες για να μπορούμε να ειμαστε δίκαιοι κ σωστοί. Καλη συνέχεια κ καλημερα σε όλου!❤️».

Δείτε την ανάρτηση και το post

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_) στις

peoplegreece.com

Continue Reading

Entertaiment

Μύρωνας Στρατής: Η αλήθεια για τη φιλία του με τον Ματιάμπα και ο λόγος που δεν πήγε στο γάμο του

Published

on

Με αφορμή τη συνεργασία τους στο Nalu, κάθε Παρασκευή, ο Μύρωνας Στρατής και η Ελισάβετ Σπανού,μίλησαν στο Πρω1νό.

Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τον Ησαΐα Ματιάμπα που πολλοί
είπαν ότι έχει παγώσει. Τα δημοσιεύματα φούντωσαν και η απουσία του Μύρωνα από
το γάμο του πρώην κολλητού του φίλου με τον οποίο συνεργάζονταν επί πολλά έτη.

Ο Μύρωνας εξήγησε πως οι δυο τους δεν έχουν τσακωθεί και πως η απουσία του από το
γάμο οφείλεται στον πολύ κλειστό κύκλο που τελέστηκε. «Ο Ησαϊας έκανε έναν πολιτικό
γάμο που κάλεσε τους γονείς του, τον αδερφό του και τους γονείς της κοπέλας του.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι φυσιολογικό όταν με έναν άνθρωπο είσαι πολύ κοντά όταν χωρίζεις  να θες να πάρεις λίγο το αέρα σου. Δεν είμαστε μαλωμένοι. Μιλάμε κανονικά.
Τον ακολουθώ, έχω πάει να τον δω σε δουλειές που έχει κάνει , έχει έρθει και εκείνος.

Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις απλά δε κάνουμε την κολλητή παρέα που κάναμε όταν ήμασταν
κάθε μέρα μαζί λόγω δουλειάς…. Αν παντρευτώ να ξέρετε θα τον καλέσω τον ΗσαΪα», είπε.

Δείτε το απόσπασμα

peoplegreece.com

Continue Reading

ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ