Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 12/03 – 18/03 από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Published

on

Αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά δρώμενα είναι συναρπαστικά, αφού έχουμε τη Νέα Σελήνη στις 17 του μηνός στους Ιχθύς, που ενεργοποιεί όλους μας και βγάζει στην επιφάνεια την ευαισθησία, τη συμπόνια και την αγάπη, που πρέπει τελικά να δείχνουμε σε όλες μας τις σχέσεις.

Αυτή η Νέα Σελήνη μας εξανθρωπίζει και αναβαθμίζει το ερωτικό μας κομμάτι
γιατί αρχίζουμε και συμπονούμε τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας, βλέποντας στα μάτια
του έναν άνθρωπο που κι αυτός υποφέρει. Αυτό που έχουμε να διδαχθούμε είναι η
εσωτερικότητα κόντρα στην επιφανειακή αντιμετώπιση.

Ευνοούνται βέβαια οι Ιχθύες που ξυπνάνε από το λήθαργο και διαχωρίζουν επιτέλους το αληθινό συναίσθημα από τον οίκτο και την λύπη. Επίσης, ευνοούνται όλα τα ζώδια της γης και του νερού.

Τα υπόλοιπα ζώδια, του αέρα και της της φωτιάς, βρίσκονται σε φάση εξέλιξης και αλλαγών. Οπότε ας μην πάρετε αποφάσεις κάτω από πίεση και μην δώσετε βιαστικές λύσεις. Πάρα πολλά ζευγάρια θα χωρίσουν χωρίς όμως να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Απλώς θα κάνει την εμφάνισή του ο εγωισμός που σκοτώνει την αγάπη. Ακολουθήστε την αγάπη στα καθημερινά σας βήματα και θα δείτε ότι δεν θα βγείτε χαμένοι.

#AstroLoveTip:  Μην μπερδέψετε την συμπόνια με τη βλακεία, την αγαθότητα και την υποχώρηση.

Επιλέξτε εσείς πρώτα την ισοτιμία στη σχέση, δείξτε αγάπη και σιγά-σιγά θα δείτε ότι το ερωτικό κομμάτι θα εξυγιανθεί.

astrology.gr

Continue Reading
Advertisement

ΖΩΔΙΑ

Δεκέμβριος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Published

on

By

Δεκέμβριος μόλις μπήκε και σύμφωνα με τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, θα προσφέρει εναλλαγή σε κάποια ζώδια, ανάμεσα στην χαρά,
την αισιοδοξία και την ευδαιμονία, με την σύγχυση, την ένταση και τη νευρικότητα.

Είναι γεγονός όμως, σύμφωνα με τον γνωστό αστρολόγο, ότι όλοι οι εκπρόσωποι
του ζωδιακού θα μπορέσουν αυτές τις μέρες των εορτών, να νιώσουν τυχεροί
σε κάποιο τομέα της ζωής τους.

Αναλυτικά η μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη:

ΚΡΙΟΣ

Οι πρώτες ημέρες του μήνα φέρνουν μικρές αναστατώσεις στην προσωπική και κοινωνική
σας ζωή καθώς τα γεγονότα εξελίσσονται διαφορετικά από ότι περιμένατε.

Ένα μικρό αλλά ουσιαστικό ξεκαθάρισμα στις υποθέσεις που αφορούν οικονομικά και
κάποιες τοξικές σχέσεις θα σας βοηθήσει να περάσετε στο επόμενο στάδιο των ενδιαφερόντων σας.

Οι γιορτινές μέρες προβλέπονται περισσότερο κοινωνικές από άλλες φορές. Αν
σκέφτεστε κάποιο ταξίδι, μπορείτε να το αποφασίσετε και να το πραγματοποιήσετε.

Αν δυσκολεύεστε να ξεφύγετε από ανθρώπους και σκέψεις, ή θέλετε πρώτα να τακτοποιήσετε κάποια πράγματα μεταξύ σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην ανακατέψετε περισσότερο την κατάσταση. Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο και τις περισσότερες φορές θα είναι θετικό!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας διακατέχεται από συναίσθημα το οποίο θα σας απασχολήσει αρκετές φορές στις ενέργειες, στο πρόγραμμα και στις αποφάσεις σας. Είναι η εποχή που πολλά από όσα συμβαίνουν γύρω σας θα έχουν αντίκτυτο στον ψυχισμό σας και αυτό σημαίνει ότι, άλλες φορές θα χρειαστεί να προφυλαχτείτε και άλλες πάλι να ενδώσετε σε ερωτικά καλέσματα που θα σας απευθυνθούν. Οι πρακτικές σας υποθέσεις χρειάζονται επιμέλεια και αποφασιστικότητα, χωρίς όμως να λειτουργείτε βιαστικά. Οι γιορτινές μέρες σας καλύπτουν συναισθηματικά και ψυχολογικά, αλλά μην περιμένετε να συμβούν όλα δια μαγείας. Επιμεληθείτε τον εαυτό και την εμφάνισή σας και δώστε χώρο στον σύντροφο, ή σε εκείνους που σας περιβάλλουν να υπάρξουν χαρούμενα δίπλα σας!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο μήνας ξεκινά για άλλους με επαγγελματικά σχέδια και για άλλους με εμπλοκή σε θέματα εργασίας. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στις ενέργειες και στις αποφάσεις σας και να μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Αισθηματικά είστε καλύτερα από άλλες εποχές, είτε με τον σύντροφο, είτε με τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται για νέες γνωριμίες και περιπέτειες στους χώρους που κινείστε. Προσοχή χρειάζεται ο ψυχισμός σας καθώς φαίνεται να δίνετε υπερβολική σημασία σε κάποια γεγονότα ή στην συμπεριφορά των άλλων. Οι γιορτινές μέρες ενισχύουν την χαρά και την αυτοπεποίθησή σας, φροντίστε όμως να απομακρυνθείτε από τοξικούς ανθρώπους που στηρίζονται επάνω σας. Οικονομικά θα έχετε αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε το σκηνικό των γιορτών που θέλετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά χρειάζεται να είστε εγκρατείς και να μην πιστεύετε στη δύναμη κάποιων τυχαίων περιστατικών. Οι ανάγκες κάλυψης του όποιου συναισθηματικού κενού νιώθετε, οφείλεται κατά πολύ και στις δικές σας ενέργειες. Παρόλα αυτά, οι γιορτινές ημέρες κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας. Οικονομικά φαίνεται να μετριάζονται κάπως οι συνέπειες μιας παρελθούσας επιλογής, φροντίστε όμως να αποφύγετε απερίσκεπτες ενέργειες στο άμεσο μέλλον. Η οικογένεια περνά μια λεπτή φάση ισορροπιών και θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας. Αφιερώστε της περισσότερο χρόνο και φροντίδα!

ΛΕΩΝ

Ο μήνας ξεκινά νευρικά αλλά εξελίσσεται θετικά. Πολλά από όσα κάνετε αφορούν σε υποχρεώσεις του παρελθόντος, καθώς έχετε συνειδητοποιήσει ότι θα έχετε ησυχία μόνο αν τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που σας απασχολούν. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δηλώνει ότι τα αισθηματικά σας χρειάζονται σταθερότητα την οποία πρέπει να φροντίσετε. Αποφύγετε εγωισμούς και ανταγωνισμούς και βρείτε τρόπους να δηλώσετε τις ευαισθησίες σας. Οι γιορτινές μέρες σας θέλουν να ακολουθείτε το τυπικό των ημερών, να περιποιείστε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, αλλά και να παίρνετε αγάπη από εκείνους που δεν έπαψαν ποτέ να σας σκέφτονται και να σας στηρίζουν. Γεμίστε μπαταρίες γιατί ο επόμενος μήνας σας θέλει στις επάλξεις για τους άλλους και πάλι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε από τους περισσότερο ευνοημένους της εποχής, που ξέρετε να προβλέπετε τις δυσκολίες και να προετοιμάζεστε αρκετό καιρό πριν γι αυτές. Ο Δεκέμβρης θα σας προσφέρει περιθώρια κινήσεων, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά και κοινωνικά σας θέματα. Μην αναλώνεστε σε σκέψεις και μην κρατάτε αμυντική στάση απέναντι σε γεγονότα με μικρή διάρκεια και μην μπαίνετε στον πειρασμό να βάλετε τις μηχανές σας στο φουλ για να φτάσετε πρώτοι στο νήμα του τερματισμού ενός ανούσιου ανταγωνισμού. Οι γιορτινές ημέρες θα έχουν θετικό πρόσημο για εσάς, αλλά και θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε μια επιθυμία σας. Ταξίδια, μετακινήσεις, συναναστροφές και νέα κοινωνικά ενδιαφέροντα είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών και θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από κάποιες αγκυλώσεις του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Οι φίλοι, οι κοινωνικές σας σχέσεις και το περιβάλλον θα σας δώσουν ιδέες και αφορμές για έναν ιδιαίτερο μήνα. Ο Δεκέμβριος καταφέρνει αν σας ανεβάσει ψυχολογικά, να σας φέρει ικανοποίηση μέσα από την αναγνώριση των προσπαθειών και των ταλέντων σας. Φροντίστε όμως κι εσείς να ολοκληρώσετε αυτά που ξεκινήσατε το Καλοκαίρι, είτε αναγκαστικά, είτε εθελούσια. Οικονομικά υπάρχουν σημάδια βελτίωσης της κατάστασης, ιδιαίτερα για όσους από εσάς επιδείξατε σοβαρότητα και εργατικότητα στο παρελθόν. Εσείς που εμποδιστήκατε από εξωτερικούς και απρόβλεπτους παράγοντες να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, θα διαπιστώσετε ότι επιστρέφουν οι χαμένες ευκαιρίες και μάλιστα με καλύτερες συνθήκες τώρα που το κλίμα είναι εορταστικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βελτιώνεται η θέση σας στο περιβάλλον της εργασίας και της κοινωνικής σας ζωής. Ο μήνας θα αποδείξει ότι υπήρξατε άξιοι αγωνιστές και υπερασπιστές των δίκαιων θέσεων και αιτημάτων σας, ενώ θα έχετε και κάποια σημαντική αναγνώριση από κάποιο άτομο με ειδικό βάρος. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να τρέξετε λίγο περισσότερο αυτόν τον μήνα και να κατοχυρώσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό στίβο. Αισθηματικά, όσοι αντιμετωπίσατε θέματα στο γάμο ή στον μακρόχρονο δεσμό σας, φαίνεται ότι ευνοείστε τώρα σε αποφάσεις και σε βελτιωτικές κινήσεις. Οικονομικά ευνοούνται όσοι από εσάς επέμειναν σε αποφάσεις και όσοι έδειξαν συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις τους. Οι γιορτινές μέρες προβάλουν τόσο γιορτινές, όσο τις προετοιμάζετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρόλο που ο μήνας ξεκινά με ένα σφιχτό πρόγραμμα σε όλους τους πρακτικούς τομείς της ζωής σας, ο Δίας από το ζώδιό σας, καταφέρνει να δώσει μια άλλη χροιά, πιο ευχάριστη ή πιο ουσιαστική σε όσα συμβαίνουν. Ο μεγάλος σκοπός σε οτιδήποτε καταπιάνεστε θα λειτουργήσει ευεργετικά στον ψυχισμό σας και, μερικές φορές, θα σας δώσει απίστευτη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Οι γιορτινές ημέρες θα καλύψουν κάποιες προσωπικές σας ανάγκες για διασκέδαση και ευχάριστες συναναστροφές, στην πραγματικότητα όμως, το μυαλό σας θα είναι κάπου αλλού και θα συνεχίσει να επεξεργάζεται τρόπους για ένα καλύτερο αύριο που θα μοιάζει σαν μια ταινία συναρπαστικής περιπέτειας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που αναλαμβάνει το ευχάριστο έργο να κλείσει θετικά αυτήν την χρονιά για εσάς. Ό,τι δεν έχει γίνει τους προηγούμενους μήνες μπορεί να συμβεί τώρα, αρκεί να το πιστέψετε και να το θελήσετε. Σας επιτρέπεται μια χαλαρή συμπεριφορά, αρκεί ο στόχος σας να είναι συγκεκριμένος. Οικονομικά μπορείτε να κάνετε τώρα κάποιες στρατηγικές κινήσεις και αυτό αφορά περισσότερο σε όσους από εσάς σκέφτεστε να επενδύσετε χρήματα ή να διαχειριστείτε διαφορετικά την ακίνητη περιουσία σας. Αισθηματικά, οι γιορτινές ημέρες μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ακόμα και γάμο. Κοινωνικά, δεν μπορώ να πω ότι σας αφορά και πολύ το έργο, αλλά σίγουρα θα έχετε προσκλήσεις για σχετική δραστηριότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα και αποκρούστε κάποιο άκαιρο ενδιαφέρον κάποιων που θεωρούν ότι έχουν λόγο στη ζωή σας. Οι περισσότεροι γύρω σας δεν καταλαβαίνουν την ευφυία σας και προσπαθούν να σας χειραγωγήσουν με όποιο τρόπο μπορούν. Οικονομικά φανείτε εγκρατείς και επιφυλακτικοί στα έξοδα και κυρίως σε οτιδήποτε κάνετε υπό το βάρος μιας πίεσης. Οι γιορτινές ημέρες σας θέλουν συντροφιά με ανθρώπους που αγαπάτε ή έχετε λόγο να είστε κοντά τους. Λειτουργήστε με γνώμονα τις ανάγκες και την κάλυψή τους, Ο χρόνος και η σωστή στιγμή θα παίξουν το ρόλο τους σε ότι κι αν κάνετε, γι αυτό έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στην αξία του. Ταξίδια και μετακινήσεις πρέπει να οργανωθούν σωστά, από άποψη συντροφιάς.

ΙΧΘΥΣ

Οι συναισθηματικές πιέσεις που δέχεστε από το περιβάλλον σας, είναι ικανές να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας. Μην αλλάζετε εύκολα γνώμη και μην επιτρέπετε
στους άλλους να σας χειραγωγούν, βασιζόμενοι σε κάποιου είδους αδυναμία που τους έχετε.

Οικονομικά ανοίγονται καλές προοπτικές στις ενέργειές σας και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε με τον κατάλληλο τρόπο. Άλλωστε τα καλά οικονομικά είναι και το ζητούμενό σας εδώ και αρκετό καιρό. Αισθηματικά επίσης, κάθε ενέργειά σας έχει αντίκτυπο και θα πρέπει να υπολογίσετε
και την φόρτιση που φέρνουν οι στιγμές στον σύντροφό σας, όχι απαραίτητα εξ αιτίας σας.

Οι γιορτινές μέρες θα σας κρατήσουν πολυάσχολους και μερικές φορές θα σας φτάσουν
στα όριά σας. Στο τέλος όμως θα επικρατήσει η λογική και θα βρείτε χρόνο για όλους και για όλα.

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Δεκέμβριος 2018: Τι προβλέπει το ζώδιό σου;

Published

on

By

Έφτασε κι ο μήνας των Χριστουγέννων, ο τελευταίος μήνας του 2018. Τι κέφια έχει;
Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα…

ΚΡΙΟΣ
Ο Δεκέμβρης για σένα είναι ένας μήνας με αρκετό φόρτο εργασίας. Αρκετά θέματα που ήθελες
να έχεις λύσει καθυστερούν και αυτό σε εκνευρίζει αρκετά. Προσπάθησε να χαλαρώσεις,
να κάνεις υπομονή και πολύ γρήγορα θα δεις ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλεις.

Επίσης, φρόντισε να δώσεις την απαραίτητη προσοχή σε άτομα του οικογενειακού σου
περιβάλλοντος, γιατί τη χρειάζονται. Στα ερωτικά σου, αν είσαι σε σχέση,
ο Δεκέμβρης θα φέρει λίγη ένταση, λίγη γκρίνια και λίγη ζήλια.

Μερικές παρεξηγήσεις που θα υπάρξουν καλό είναι να τις αντιμετωπίσεις με συζήτηση και
ηρεμία. Αν πάλι έχεις αποφασίσει ότι η σχέση σου δεν σε καλύπτει πια, μην αφήνεις το χάσμα
να μεγαλώνει, κάνει κάτι. Αν δεν θέλεις να χωρίσεις και θέλεις να κάνεις μια προσπάθεια,
τότε δεν έχεις παρά να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση όπου θα ακούσεις τον σύντροφό σου.

Αν είσαι single, αυτόν τον μήνα κάνε όλα όσα σε ευχαριστούν με τους φίλους σου
και φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Ένα ταξιδάκι σίγουρα θα σου κάνει καλό.
Στα οικονομικά σου είναι γεγονός ότι έχεις πιεστεί αρκετά το προηγούμενο διάστημα καθώς οι υποχρεώσεις σου έχουν αυξηθεί και νιώθεις πως κάποιες φορές σε πνίγουν.

Μην απογοητεύεσαι γιατί πολύ σύντομα θα αυξηθούν τα έσοδά σου και θα
ανταποκριθείς πιο άμεσα στις ανάγκες που προκύπτουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δεκέμβριος είναι για σένα ένας ήρεμος και θετικός μήνας. Θα απολαύσεις
την ηρεμία σου, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με τους φίλους σου, θα
ξεκουραστείς και ψυχολογικά θα τονωθείς. Είναι αλήθεια πως πιέστηκες αρκετά το τελευταίο
διάστημα ένιωσες αρκετά πιεσμένος με διάφορα θέματα και τώρα παίρνεις ανάσα.

Τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείς με τον
εαυτό σου, την εμφάνισή σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και
σε γεμίζουν.

Αν είσαι δεσμευμένη, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να αφιερώσεις
περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου και να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου.
Η σχέση σου σε κάνει να νιώθεις όμορφα και αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και πληρότητα.

Μήπως να οργανώσετε κι ένα ταξιδάκι; Αν είσαι single, αυτόν το μήνα θα
νιώσεις έντονη την επιθυμία να γνωρίσεις επιτέλους αυτόν που περιμένεις.

Μην βιάζεσαι. Λίγη υπομονή ακόμα και θα γίνει και αυτό, λίγο παρακάτω που
σε ευνοούν καλύτερα οι πλανήτες.

Στα επαγγελματικά σου, βαριέσαι λίγο και ψάχνεις αυτό το «κάτι»
που θα σε ανανεώσει. Ο Δεκέμβριος σε γεμίζει με ενέργεια και σου φέρνει νέα που θα σε κάνουν
πολύ χαρούμενη. Νέες συνεργασίες θα σε ανεβάσουν και θα πιάσουν τόπο οι κόποι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο καινούριος μήνας είναι για σένα ο μήνας της ανταπόδοσης από
όσα έχεις προσπαθήσει. Θα είσαι επίσης και αρκετά δημιουργική. Τα πρώτα αποτελέσματα
έρχονται να σε τονώσουν και να σου δώσουν την ικανοποίηση που περιμένεις.
Στα ερωτικά σου, αν είσαι σε σχέση, αυτές τις μέρες θα απολαύσεις υπέροχες μέρες με τον σύντροφό σου.

Μην εστιάζεις στις λεπτομέρειες, κοίτα σφαιρικά τη σχέση σου και τότε θα συνειδητοποιήσεις
πόσο τυχερή είσαι. Αν είσαι single, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις τις
εξόδους με φίλους. Ο έρωτας θα έρθει από το φιλικό σου περιβάλλον που μεγαλώνει τον Δεκέμβριο.

Στη δουλειά σου χρησιμοποίησε περισσότερο τη λογική σου, βάλε προτεραιότητες και αν νιώσεις
ότι πιέζεσαι πολύ άρχισε να σκέφτεσαι και το ενδεχόμενο αλλαγής πλεύσης.

Στα οικονομικά, τα πράγματα θα κινηθούν σταθερά χωρίς απρόοπτα και
έκτακτα έξοδα που θα σε αιφνιδιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο μήνας αυτός θα έχει αρκετή εσωτερική ανησυχία καθώς από τη μια
κάποια πράγματα σου πάνε πολύ καλύτερα από ότι περίμενες ενώ κάποια σε απογοητεύουν.
Τα οικογενειακά σου σε έχουν απορροφήσει. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες σου.

Έχεις τεράστιες ψυχικές δυνάμεις και το πιο ισχυρό σου όπλο είναι η υπομονή που
σε διακρίνει. Πολύ σύντομα θα δεις ότι όλα θα πάρουν την τροπή
που εσύ επιθυμείς. Στα ερωτικά, διανύεις ένα ευνοϊκό διάστημα. Θα είσαι καλά
με τον σύντροφό σου, το άγχος έχει εκτονωθεί και υπάρχει κατανόηση μεταξύ σας.

Ένα ταξιδάκι στις γιορτές θα σας κάνει πολύ καλό. Αν είσαι single, οι πιθανότητες για νέο έρωτα είναι αυξημένες, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία και τον ερωτισμό που σε χαρακτηρίζουν αυτό το διάστημα. Στα επαγγελματικά σου αναζητάς το ενδιαφέρον, το διαφορετικό και το ξεχωριστό.

Έχεις κουραστεί από τη ρουτίνα της δουλειάς σου, ωστόσο αυτόν το μήνα θα
προκύψουν θέματα στη δουλειά σου που θα σου κεντρίσουν το
ενδιαφέρον καθώς τα  δύσκολα είναι οι προκλήσεις που σε ενεργοποιούν.

Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις και τα έκτακτα σε έχουν κουράσει,
ωστόσο η κάλυψη και το κλείσιμο παλιών εκκρεμοτήτων σου προσδίδει χαρά και ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ
Ο Δεκέμβριος έχει για σένα μερικές εντάσεις, οι οποίες όμως θα σε βοηθήσουν
να διακρίνεις την αλήθεια των ανθρώπων που υπάρχουν δίπλα σου. Έχεις έντονη την
ανάγκη να στηρίξεις αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά προσπάθησε να κρατήσεις και κάτι για τον
εαυτό σου γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις επωμιστεί το βάρος και τις ευθύνες άλλων.

Τις μέρες των γιορτών προσπάθησε να απολαύσεις τους φίλους σου,
να γυμναστείς και να αποφορτίσεις το μυαλό σου από σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά.
Η σχέση σου κυλάει ήρεμα και θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο
στον σύντροφό σου.

Θα ανοιχτείς, θα επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου, ίσως και τις φοβίες σου.

Κάντο. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πόσο ερωτευμένο είναι το
ταίρι σου μαζί σου. Αν είσαι single, προσπάθησε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Μην
βιάζεσαι και μην δίνεις ευκαιρίες σε άτομα που ανήκουν στο παρελθόν -απλά θα πληγωθείς.

Στα επαγγελματικά σου αυτόν το μήνα τα πράγματα θα κυλήσουν
αρκετά καλά κι αν μάλιστα προσπαθήσεις  να συγκρατήσεις τον εαυτό σου
μπροστά σε κάποια λάθη που βλέπεις γύρω σου θα έχεις μια πολύ ήρεμη περίοδο.

Μπορεί εσύ να θέλεις να τσουλάνε όλα τέλεια στη δουλειά σου, αλλά
μην ξεχνάς ότι στις συναδελφικές σχέσεις υπάρχουν κι αστοχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Δεκέμβριος θα είναι ήρεμος και θα σε πιάσει η αισιοδοξία σου. Το προηγούμενο
βαρύ κλίμα που ένιωθες μέσα σου σιγά σιγά φεύγει και γεμίζεις με θετική ενέργεια.

Ο μήνας ευνοεί ταξίδια, συναντήσεις κι αποδράσεις από καθετί που σε πλήγωνε μέχρι
σήμερα και όλα αυτά θα σε κάνουν να δεις πολλά πράγματα διαφορετικά. Πρέπει να θυμάσαι
πως η ζωή είναι μία και καλό είναι να τη ζεις όπως εσένα σε γεμίζει και σε ολοκληρώνει.

Αν είσαι δεσμευμένη, αυτόν το μήνα θα ανακαλύψεις ότι το πρόσωπο που
έχεις δίπλα σου είναι έτοιμο να σε ακολουθήσει σε όποιες αποφάσεις κι αν πάρεις.

Ακόμα και μια μετακόμιση σε άλλη πόλη ή αλλαγή κατοικίας θα τη δεχτεί με
χαρά καθώς αυτό που θέλει είναι να σε κάνει να είσαι πραγματικά κι αληθινά ευτυχισμένη.

Είσαι από τις τυχερές του ζωδιακού κύκλου γιατί υπάρχει μεγάλη εύνοια την
περίοδο αυτή στα αισθηματικά σου.

Τα νέα είναι ευχάριστα και για σένα που είσαι single, καθώς η είσοδος ενός νέου προσώπου
στη ζωή σου θα σε ενθουσιάσει και η ρομαντική σου διάθεση θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.
Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα φαίνεται πως θα σε ικανοποιήσουν πολύ.

Μια νέα συνεργασία ή η ανάληψη ενός νέου έργου ή εργασιακού αντικειμένου
θα σε ενθουσιάσει.

Ένα πρόσωπο από τον εργασιακό σου χώρο θα ζητήσει τη βοήθειά σου, ωστόσο
πρόσεχε μην γίνεσαι ευκολόπιστος με ανθρώπους που μέχρι χθες δεν ήξερες
πως λειτουργούσαν. Κράτα αποστάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ένας περίπλοκος μήνας ξεκινά για σένα. Από τη μία θα λάβεις κάποια καλά νέα κι από την
άλλη θα έχεις μια έντονη ανησυχία που προέρχεται από θέματα οικογενειακών εξελίξεων
θα σε γεμίσουν ανασφάλεια και φόβους. Καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις
μια ψύχραιμη στάση και να μην αφήσεις τον παρορμητισμό σου να σε κάνει ό,τι θέλει.

Προσπάθησε να λειτουργήσεις κυρίως με λογική.
Αν είσαι δεσμευμένη, θα έχεις λίγα νεύρα και θα προβληματίσεις τον σύντροφό σου. Νιώθεις την ανάγκη να έχεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και για αυτά που σου φτιάχνουν το κέφι.

Πριν κάνεις το οτιδήποτε, καλό είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου και θα δεις ότι
η στήριξή του θα είναι πολύ καθοριστική ώστε να σε κάνει να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις
που σε βασανίζουν. Αν είσαι single, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Είναι καλύτερα αυτό το διάστημα να δουλέψεις με τον εαυτό σου από το
να προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα που  θα είναι παροδικά και σύντομα.

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις αρκετές εκπλήξεις αφού ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σου ανακοινωθεί είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να σου συμβεί. Έχεις φανερά τα σημάδια της κούρασης και της πίεσης μέσα σου, προσπάθησε να μην αφήνεις τα επαγγελματικά σου να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και να μεταφέρονται αρνητικά στα προσωπικά σου. Βάλε τα όρια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας αυτός θα είναι καλός, αρκεί να αφήσεις την γκρίνια στην άκρη. Θα έχεις αρκετές
προσκλήσεις που θα σε αποφορτίσουν, θα σου φτιάξουν το κέφι και θα σε προστατεύσουν
από τις κυκλοθυμικές διαθέσεις σου.

Αν σε απασχολούσε κάτι οικογενειακό, τώρα λύνεται. Παίρνεις ανάσα. Με μέθοδο και οργάνωση
όλα θα τα προγραμματίσεις μια χαρά και θα βρεις τους ρυθμούς σου και τον εαυτό σου.

Η σχέση σου αυτόν το μήνα θα είναι γενικά  ήρεμη με πολλές στιγμές αγάπης
και ζεστασιάς. Ίσως κάνετε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου που θα σας φέρει ακόμα
πιο κοντά και θα νιώσεις την ανάγκη να προχωρήσετε τη σχέση σας παρακάτω.

Αν είσαι single, το μυαλό σου γυρίζει σε κάποιον από το παρελθόν. Σκέφτεσαι να τον
συναντήσεις και ίσως από αυτό βγει κάτι καλό. Μια επανασύνδεση ή μια οριστική λήξη.
Ίσως να συνειδητοποιήσεις ότι κακώς χωρίσατε ή ότι δεν είναι τελικά αυτό που θέλεις.

Ό,τι κι αν προκύψει, θα είναι για το καλό σου. Στα επαγγελματικά σου κάποιες αλλαγές που θα γίνουν θα σε ενοχλήσουν και θα το δείξεις. Μη βιαστείς. Τσέκαρε όλα τα πιθανά σενάρια, ψυχολόγησε τις αντιδράσεις και την κατάλληλη στιγμή, ανακοίνωσε τις ενστάσεις και διαφωνίες σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μήνας αυτός θα κυλήσει σχετικά καλά, αρκεί να αποβάλεις την τελειομανία σου
και να κατεβάσεις λίγο τον πήχη των προσδοκιών σου. Έχεις ανοιχτεί σε πολλά επίπεδα και
βιώνεις μια περίοδο άγχους που ώρες ώρες νιώθεις πως δεν καταφέρνεις να το διαχειριστείς.

Ωστόσο μην ανησυχείς. Αυτές οι γιορτινές μέρες θα είναι για σένα γεμάτες οικογενειακή
γαλήνη και ηρεμία. Αν έχεις σχέση και τον τελευταίο καιρό είχατε κάποιες δυσκολίες,
να ξέρεις πως όλα λύνονται. Με συζήτηση και κατανόηση.

Και κάπως έτσι ανανεώνεται εντελώς ο τρόπος που λειτουργείς απέναντι στον σύντροφό σου.
Αν είσαι single, πολύ σύντομα εμφανίζεται ο έρωτας που περιμένεις, μιας και πια ξέρεις τι θέλεις.
Καλώς να τον δεχθείς λοιπόν!

Και να ξέρεις πως οι προθέσεις του είναι να σε κάνουν ευτυχισμένη. Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ σημαντικός για σένα στα επαγγελματικά σου σχέδια και στους στόχους που έχεις θέσει, καθώς θα πάρεις τη θετική απάντηση μιας συνεργασίας που από καιρό επιθυμείς προκειμένου να ανοίξεις τις διόδους της καριέρας σου. Με τις ξεχωριστές σου ικανότητες θα λάβεις αυτό που αξίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Δεκέμβριος είναι για σένα ένας μήνας θετικός και χαλαρός. Η επιθυμία σου να ηρεμήσεις θα ικανοποιηθεί και θα βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν. Εχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από πιεστικές καταστάσεις και καλό είναι
να βάλεις φρένο κάποιες υπερβολές των προσώπων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Το μενού των γιορτών περιλαμβάνει βόλτες σε ήσυχα μέρη που θα σε ξεκουράσουν, θα
βρεθείς κοντά στη φύση και θα ηρεμήσεις και κάθετί αρνητικό που σε ρίχνει αποβάλλεται.
Αν είσαι δεσμευμένη, το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση και διαφωνίες χωρίς σοβαρό λόγο.
Απλά οι πιέσεις που ένιωθες είχαν αντίκτυπο στη σχέση σου αφού μετέφερες τον
αρνητισμό σου στον σύντροφό σου.

Αυτός ο μήνας όμως θα σε ανταμείψει και θα σου δώσει την ευκαιρία να ζήσεις ήρεμες
και τρυφερές στιγμές.

Αν είσαι single, πολύ σύντομα στο φιλικό σου περιβάλλον θα παρουσιαστεί ένα πρόσωπο
πολλά υποσχόμενο και ιδιαίτερα γοητευτικό που θα σου τραβήξει την προσοχή.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Το κλίμα είναι θετικό και νιώθεις πολύ
όμορφα στο χώρο εργασίας σου.

Η ανάθεση ενός νέου αντικειμένου μπορεί στην αρχή να σε φέρει
σε αμηχανία, όμως να σκέφτεσαι ότι οι ικανότητές σου είναι ανεβασμένες και
αναγνωρίζονται από τους συναδέλφους σου και τους προϊστάμενους σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Δεκέμβριος στην αρχή θα είναι αρκετά έντονος και πιεστικός σε όλους τους τομείς της ζωής σου, στο τέλος όμως επιτέλους θα βρεις τις λύσεις και τις απαντήσεις που θέλεις και σε δικαιώνουν. Αν και νιώθεις κούραση την τελευταία περίοδο δεν είσαι από εκείνες που καταθέτουν τα όπλα.
Διακρίνεσαι για τη μαχητικότητά σου και το δυναμισμό σου.

Προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις στον εαυτό σου,
καθώς όλα πλέον ξεδιαλύνουν και παίρνουν το δρόμο τους.
Αν είσαι δεσμευμένη, αυτόν το μήνα η σχέση σου θα περάσει δια πυρός και σιδήρου,
θα αναθεωρήσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα πίστευες, θα αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που
σκέφτεσαι και θα περάσεις από κόσκινο κάθε λέξη ή κίνηση του συντρόφου σου.

Πρόσεχε μην το παρακάνεις όμως γιατί η πίεση δεν είναι καλός οιωνός και οδηγός
σε μια σχέση, άφησε ελεύθερο το ταίρι σου και θα δεις ότι οι εκρήξεις θα μειωθούν στο μέγιστο
βαθμό και θα εξαλειφθούν. Αν είσαι single, δεν χρειάζεται να πελαγώνεις ή να απογοητεύεσαι.

Έχεις την εύνοια των πλανητών και τη βοήθειά τους ώστε να κάνεις τους
κατάλληλους χειρισμούς και να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, αφού η κατάκτηση ενός
στόχου σου που τον τελευταίο καιρό είχες δουλέψει, επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα.

Έχεις λοιπόν κάθε λόγο να νιώθεις ικανοποίηση και εσωτερική ενδυνάμωση
γιατί πλέον τα έχεις όλα under control.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μπερδεμένος μήνας. Το μενού θα έχει και κάποιες εντάσεις. Και μερικές εσωτερικές
συγκρούσεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Με την πίεση και
το άγχος, το φόβο και την ανασφάλεια δεν μπορείς να λύσεις τίποτα.

Κάθισε με λογική και συζήτησε με τον εαυτό σου, ο πανικός ή η απογοήτευση
καταπολεμώνται αποτελεσματικά όταν τα αντιμετωπίζουμε κατάματα και με τη λογική.
Αν είσαι δεσμευμένη, αυτόν το μήνα εκφράζεις τα παράπονά σου.

Συμβουλή: Μην αφήνεις την κακή σου ψυχολογία να δημιουργεί προβλήματα στο πρόσωπο που σε νοιάζεται και σε αγαπά. Η γκρίνια χαλάει τις ισορροπίες και δημιουργεί άσχημη ατμόσφαιρα.

Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό σου και να δεις τα
πράγματα και από την πλευρά του συντρόφου σου, μόνο έτσι θα κατανοήσεις τα
λάθη που κάνεις χωρίς να το θέλεις. Αν είσαι single, θα νιώσεις την ανάγκη να πλησιάσεις
περισσότερο το πρόσωπο που έχει εκδηλώσει κάποιο ενδιαφέρον σε σένα.

Τόλμησε μια έξοδο για ένα δείπνο ή για ένα ποτό. Ακόμα κι αν δεν εξελιχθεί
σε μια άλλου τύπου σχέση θα έχεις κερδίσει μια όμορφη και ρομαντική βραδιά.

Στα επαγγελματικά σου όλα τα θέματα θα κινηθούν ήρεμα και χαλαρά.
Δεν θα έχεις ιδιαίτερη διάθεση για συζητήσεις ή εντάσεις στο χώρο εργασίας σου, θα
θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου και να πας στο σπίτι σου ήρεμη.

tlife.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

Published

on

By

Ο νέος χρόνος φέρνει ευχάριστα, αλλά και… δυσάρεστα νέα για εκείνα και τα πράγματα δεν
θα είναι ποτέ ξανά ίδια. Το 2019αναμένεται να είναι μια χρονιά κατά την οποία κυρίως ένα από
τα πέντε ζώδια θα δει τις μεγαλύτερες αλλαγές και ανατροπές προς το καλύτερο.
Αυτό το ζώδιο δεν είναι άλλο από τον Ταύρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ζώδιο που θα δει τις μεγαλύτερες αλλαγές
Πες «αντίο» στην καθημερινή σου βαρετή ρουτίνα. Η ζωή σου θα αλλάξει και θα ανακαλύψεις
μια νέα πλευρά του εαυτού σου μέσα στο 2019. Θα έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά
και θάρρος, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή. Αυτή η χρονιά θα είναι
γεμάτη πάθος και ενέργεια, κατά την οποία οι κόποι σου θα αποδώσουν καρπού.

Οι μήνες που θα πρέπει να δουλέψεις παραπάνω για να δεις τα «κέρδη» σου είναι το διάστημα
μεταξύ Μαΐου-Σεπτεμβρίου. Αλλαγές θα έχεις και στα οικονομικά σου από τις αρχές
του Απριλίου μέχρι τον Ιούνιο.

ΛΕΩΝ: Έρχονται θετικές εξελίξεις
Για σένα το 2019 θα είναι μια χρονιά, στην οποία θα κάνεις απαραίτητα βήματα για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μπορεί να μην είναι πάντα ένας εύκολος δρόμος,
αλλά για ένα άτομο σαν εσένα, που έχει μάθει να ξεπερνά τα
εμπόδια, δε θα είναι και τόσο δύσκολα τα πράγματα.

Σε κάθε περίπτωση, οι αλλαγές που θα δεις να γίνονται στη ζωή σου θα είναι μόνο για καλό
και μάλιστα θα σου επιτρέψουν να βρεις την πραγματική αγάπη. Τους πρώτους μήνες θα
εστιάσεις περισσότερο στους φίλους σου και στα ερωτικά σου. Από το τέλος του Οκτωβρίου
θα ξεκινήσει για σένα μια πολύ παραγωγική περίοδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια χρονιά γεμάτη αλλαγές
Για κάποιον/α σαν εσένα που είσαι συνήθως τόσο ντροπαλός/η, αυτή η χρονιά θα σε βγάλει
έξω από το καβούκι σου. Επιτέλους, θα ξεπεράσεις τους φόβους και τις ανησυχίες
σου και θα πάρεις τη ζωή στα χέρια σου.

Είναι καιρός να χαράξεις την δική σου πορεία και να καταλάβεις ότι εσύ φτιάχνεις την ζωή
σου όπως την θέλεις. Μπορείς να ξεκινήσεις μια καινούργια καριέρα, αυτή που πάντα
ονειρευόσουν ή να χωρίσεις από έναν σύντροφο που πια δεν αγαπάς. Το μέλλον είναι δικό σου.

Το 2019 έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να το κάνουν να είναι μια καλή χρονιά για σένα. Μπορεί να είναι η ιδανική χρονιά για τους Παρθένους να παντρευτούν ή να
γίνουν ακόμα και γονείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα επιστρέψεις ακόμα πιο θαρραλέος/α
Είναι μια σημαντική χρονιά για τους Αιγόκερους. Θα νιώθεις ανίκητος/η και τίποτα δεν
θα σε τρομάζει. Τόσο στα ερωτικά σου όσο και στα επαγγελματικά σου, θα μπεις σε μονοπάτια που
ούτε είχες τολμήσει στο παρελθόν. Κάποτε ήσουν ο «μοναχικός λύκος», τώρα ψάχνεις
για συντροφιά και δεν φοβάσαι να ανοίξεις την καρδιά σου…

Μπορεί να ξεκινήσεις την νέα χρονιά με μια ανασφάλεια στην ζωή σου, εξαιτίας μιας
απόφασης που δεν μπορούσε να παρθεί μέσα στον Δεκέμβριο του 2018. Από τις 6 Ιανουαρίου
μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου, είτε θα… αποφασίσεις τι να κάνεις είτε θα επιλέξεις κάτι άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ: Θετικές εξελίξεις στον ορίζοντα
Οι Ιχθύες φημίζονται για την διαίσθησή τους. Άρα έχεις ήδη καταλάβει ότι το
2019 θα είναι μια χρονιά γεμάτη αλλαγές για σένα. Είσαι έτοιμος/η να βάλεις στην
άκρη τους φόβους και τις αμφιβολίες σου, προκειμένου να πετύχεις τα όνειρά σου.

Δεν θα επιτρέψεις πια σε κανέναν να ανακατεύεται στην ζωή σου. Ακόμα και αν αυτό
σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεται λίγο πιο… κακός/α και επιβλητικός/η.

Πολλά νέα και ασυνήθιστα γεγονότα μπορεί να συμβούν, θα είσαι πιο ανήσυχος/η και
θα αναζητάς νέες εμπειρίες για να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου.

Μπορεί να επιδείξεις και κάποιες… επαναστατικές τάσεις , ειδικά αν κάποιος προσπαθήσει να σε περιορίσει. Αυτή τη χρονιά πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και
να ακολουθήσεις κάποιες πρωτοπόρες ιδέες.

Σε γενικές γραμμές, το 2019 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις
και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας!

astrology.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

«Αποφύγετε υπερβολές και… επίδειξη δύναμης»: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη, 5-11 Νοεμβρίου 2018

Published

on

By

Ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις εβδομαδιαίες του προβλέψεις του για όλα τα ζώδια για το
διάστημα 5-11 Νοεμβρίου 2018.

Πώς θα επηρεάσει τα 12 Ζώδια η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό; Ο γνωστός αστρολόγος
αποκαλύπτει, δίνοντας παράλληλα, χρήσιμα tips για μία όμορφη εβδομάδα!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη:

Κριός
Έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε και να εισακουστείτε. Τα γεγονότα της εβδομάδας
εξυπηρετούν τις ανάγκες του χαρακτήρα σας. Μια αιφνίδια μετακίνηση, μια
μικρή ψυχαγωγία θα τονώσει το ηθικό σας προς το τέλος της εβδομάδας που ξεκινά.

Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει
επίσης μια νέα γνωριμία, η οποία θα σας δώσει αισιοδοξία για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ελέγχετε όμως τον παρορμητισμό σας και μην αγνοείτε και τις υποχρεώσεις
σας σε άλλους τομείς. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό την Τρίτη, φέρνει ευκαιρίες
στα πρακτικά σας αλλά και αναστατώσεις που οφείλονται σε ανταγωνισμούς μικρής
διάρκειας.Φανείτε προνοητικοί στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Ταύρος
Θα κινηθείτε δίπλα σε ανθρώπους που θα αναλάβουν ή να σας ψυχαγωγήσουν, ή να σας
καθοδηγήσουν και θα είναι από τις λίγες φορές που επιτρέπετε σε κάποιον άλλον να αναλάβει
αυτόν τον ρόλο. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό την Τρίτη, ευθύνεται για την συναισθηματική
σας έκφραση, αλλά και για την επιμονή σας σε προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα.

Ευτυχώς, επικοινωνιακά πετυχαίνετε αυτό που θέλετε. Στα αισθηματικά σας, λειτουργεί
και πάλι ο παράγοντας τύχη. Προσέχετε όταν οδηγείτε και αποφύγετε να ασχοληθείτε
με σπορ που δεν γνωρίζετε. Φροντίστε να διαχειριστείτε καλύτερα μια οικονομική προθεσμία.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7 του μήνα φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά σας αλλά
και σε κάθε είδους σχέση σας. Υπολογίστε σωστά τις συνθήκες και κινηθείτε ανάλογα με τις
δυνατότητές σας. Μικρές υποχωρήσεις σας βοηθούν να κρατήσετε τα κεκτημένα σας, ενώ αν
επιμείνετε να διαχωρίζετε τη θέση σας από τους άλλους, μπορεί και να απομονωθείτε.

Οικονομικά αντιμετωπίζετε διλήμματα ανάμεσα σε υποχρεώσεις, στην ανάγκη αλλαγής
συμπεριφοράς όσον αφορά στα έξοδά σας, αλλά και σε θέματα χαρακτήρα που δεν σας επιτρέπει
να παραδεχτείτε τα μέχρι τώρα λάθη σας. Περιορίστε τις εξάρσεις του χαρακτήρα σας,
ιδιαίτερα σε ανθρώπους με τους οποίους συνδέεστε με κοινό συμφέρον.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας την Τρίτη, λειτουργεί θετικά όσον αφορά στις επιδιώξεις σας
και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε στην καθημερινότητά σας. Μια επαγγελματική
αναγνώριση, επιτυχία, ή προοπτική αναπτερώνει το ηθικό σας και σας
επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά τη σκέψη και τον χρόνο σας.

Οικονομικά, κάποιοι από εσάς πρέπει να προσέξετε τις συμφωνίες που σας δεσμεύουν
και να αποφύγετε να εκτεθείτε εκ νέου σε εκείνους οι οποίοι σας τροφοδοτούν.

Προσοχή σε αυτά που λέτε σε ακατάλληλο ακροατήριο.Έχετε υπομονή και προσπαθήστε
να αλλάξετε οπτική γωνία όταν κάτι σας στεναχωρεί!

Λέων
Η εβδομάδα σας αναγκάζει να βγάλετε το δυναμικό στοιχείο του χαρακτήρα σας, είτε για να το επιδείξετε, είτε για να εξυπηρετήσετε δικούς σας ανθρώπους. Έχετε εύνοια στα κοινωνικά, στις μετακινήσεις και σε νέες γνωριμίες. Επειδή όμως δεν έχετε εύνοια στα οικονομικά,
μην κάνετε έξοδα που δεν υπολογίζετε και μην επιρρίπτετε ευθύνες εκεί που δεν χρειάζεται.

Λειτουργήστε δίκαια αλλά αποφασιστικά και μην διστάσετε να κόψετε το γόρδιο δεσμό μιας συναισθηματικής σας εξάρτησης. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει με τις
ανάγκες της.Αποφύγετε να διασπαστείτε σε πολλά καθήκοντα ταυτόχρονα.

Παρθένος
Αποφύγετε τις υπερβολές και την επίδειξη δύναμης. Όσοι έχετε μια άνεση οικονομική μην την σπαταλάτε διότι θα την χρειαστείτε αργότερα. Γνωριμίες με ξένους θα σας εντυπωσιάσουν,
αλλά και θα σας παρασύρουν σε ψευδαισθήσεις.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό είναι μια στενωπός για εσάς, που, αν και επιβεβαιώνει
τις επιφυλάξεις σας για κάποιον άνθρωπο, δεν σας επιτρέπει να ξεκαθαρίσετε τη στάση
σας, ούτε να δηλώσετε την διαφοροποίησή σας.

Προσοχή σε οτιδήποτε δεν είστε σίγουροι ότι είναι αυτό που φαίνεται!
Έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε ωφέλιμο χρόνο για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Ζυγός
Η εβδομάδα δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους κάτι που μπορεί να λειτουργήσει
και καλά και επεισοδιακά. Μην πείτε πράγματα που μπορεί να ενοχλήσουν τρίτους και μην
δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Ένας δικός σας άνθρωπος παραμένει
πιεστικός παράγοντας και ενοχλητικός παρατηρητής.

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη στο ζώδιό σας και αυτός είναι παράγοντας αναποφασιστικότητας
στα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα αν αυτό που επιθυμείτε είναι παράτολμο και περιλαμβάνει ρίσκο.
Αλλάξτε διάθεση με κοινωνικές συναναστροφές. Εμπιστευθείτε εκείνους που σας ξέρουν καλά.

Σκορπιός
Η εβδομάδα θα έχει καλές στιγμές, θα έχει και νευρικές. Τις πρώτες θα τις ανακαλύψετε μόνοι σας,
τις δεύτερες θα τις προκαλέσουν άνθρωποι του περιβάλλοντος. Κρατήστε αποστάσεις από φίλους
και συγγενείς που γίνονται αδιάκριτοι. Κρατήστε μυστική την ερωτική σας δραστηριότητα,
ιδιαίτερα αν αυτές περιλαμβάνουν μετακινήσεις και συναντήσεις εκτός ασφαλούς χώρου.

Η αδιακρισία των άλλων θα σας ενοχλήσει, αλλά μην αντιδράσετε απερίσκεπτα και
μην δημιουργήσετε νέους αντιπάλους.Ασχοληθείτε με χειρονακτική εργασία, εκεί που θεωρείτε
ότι έχετε ανάγκη άμεσου αποτελέσματος.

Τοξότης
Η καλή όψη του Ερμή στο ζώδιό σας, με τον Άρη στον Υδροχόο ευνοεί πρωτοβουλίες στα
οικονομικά και στα επαγγελματικά σας. Πολλοί από εσάς θα βρεθείτε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους
τόσο κοινωνικά, όσο και συναισθηματικά. Ελέγχετε κατά κάποιο τρόπο την ανυπομονησία
σας και μην αγνοείτε τις λεπτομέρειες που κρύβουν κάποιες από τις συμφωνίες σας.

Ταξίδια και μετακινήσεις είναι μέσα στα ενδεχόμενα του επταημέρου και σας επιτρέπουν
να ξεφύγετε για λίγο από μια κάπως πιεστική καθημερινότητα. Διασκεδάστε δημιουργικά και
επωφεληθείτε από την εύνοια για συναναστροφές που δέχεστε αυτήν την εβδομάδα.

Αιγόκερως
Δεν είναι τα πράγματα όπως θα θέλατε να είναι. Σας δίνονται όμως κάποιες διέξοδοι και αυτές πρέπει να τις ανακαλύψετε έγκαιρα για να μη νιώσετε καταπιεσμένοι. Το παρασκήνιο της ζωής σας και η υγεία, θέλουν προσοχή, καθώς ο Κρόνος και ο Πλούτωνας εξακολουθούν να πορεύονται στο ζώδιό σας.

Στα αισθηματικά σας ζήστε τις καταστάσεις όπως είναι και μην προσπαθείτε αλλαγές,
που μπορεί αντί να βελτιώσουν, να χειροτερέψουν τα εκεί δεδομένα.Ασχοληθείτε με
τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

Υδροχόος
Ευνοείται η αξιοποίηση των εκφραστικών μέσων, οι συναντήσεις και οι κάθε λογής επαφές.
Για τους πιο φιλόδοξους, ευνοούνται οι συναλλαγές και οι διακανονισμοί. Για τους τυχοδιώκτες
του ζωδίου σας οι ενδιαφέρουσες περιπέτειες , εκτός από ζωηρή φαντασία,

θέλουν και πρακτική οργάνωση, ή διάθεση για ρίσκο. Αν επιλέξετε το δρόμο της
περιπέτειας, πρέπει να γνωρίζετε ότι δύσκολα θα μπορέσετε να επιστρέψετε ίδιοι στην αφετηρία σας.
Να υπολογίσετε και τον αστάθμητο παράγοντα στις ενέργειές σας.

Ιχθύες
Η εβδομάδα δείχνει κατανάλωση συναισθήματος και χρήματος. Ελέγχετε μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η ροή και βάλτε φρένο εκεί που φαίνεται να ξεπερνάτε τις δυνατότητές σας. Αξιοποιήστε
τις στιγμές των καλών προθέσεων από την πλευρά των άλλων, ιδιαίτερα εκείνων που
δεν ζητούν πολλαπλά ανταλλάγματα.

Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή, τόσο σε θέματα που προκύπτουν ξαφνικά, όσο και σε οτιδήποτε γνωρίζετε και έχετε παραμελήσει. Η εβδομάδα σας θέλει συνεργάσιμους και όχι αντιδραστικούς.

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Τα πάνω-κάτω για 4 ζώδια! Μηνιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για το Νοέμβριο

Published

on

By

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις δικές του μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Όπως αναφέρει ο γνωστός αστρολόγος, ο Νοέμβριος θα είναι απελευθερωτικός και φέρνει μαζί του
την σημαντική είσοδο του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει σε αυτή
την θέση για έναν ολόκληρο χρόνο προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες επέκτασης

Ζητήματα αισθηματικά και οικονομικά συνεχίζουν και αυτό το μήνα να εξελίσσονται
σε αργούς ρυθμούς αφού η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη ως τις
15 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού!

Αυτό το μήνα ωστόσο θα μας είναι πιο εύκολο να διαχειριστούμε τις κακοτοπιές,
δίνοντας λύσεις και κλείνοντας εκκρεμότητες.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου για το Νοέμβριο 2 από
τον Κώστα Λεφάκη:

Κριός

Ο Νοέμβριος είναι μήνας που σας παρέχει κίνητρα για να τολμήσετε βήματα και
αλλαγές, αλλά φροντίστε να μην ξεπεράσετε το όριο που σας επιτρέπεται.
Άλλο να είστε τολμηροί και άλλο να είστε παράτολμοι.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα θα σας πιέσει στα πρακτικά σας θέματα και αυτό
θα υποδαυλίσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σας για ριζικές αλλαγές.

Αν φερθείτε με σύνεση και ξεπεράσετε την αντιδραστικότητά σας, θα δείτε ότι τα
πράγματα θα πάρουν την κατάλληλη τροπή αρκετά σύντομα. Συνιστάται λοιπόν δημιουργική
υπομονή και καλή χρήση της γνώσης, της εμπειρίας και των ικανοτήτων σας.

Στα αισθηματικά τα φαινόμενα απατούν και δεν φέρνουν την καταστροφή που εσείς οι
ίδιοι φοβάστε. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο αποδοτικό στις προσπάθειές
σας και πιο συμβατό με τις επιθυμίες σας.

Οι κάθε είδους σχέσεις σας, αισθηματικές, κοινωνικές, επαγγελματικές βελτιώνονται αισθητά,
ιδιαίτερα αν δεν έχετε βιαστεί να τις περιορίσετε και να τις αξιολογήσετε λάθος
το προηγούμενο διάστημα.

Ταύρος

Η καθημερινότητα αλλάζει, νέα ενδιαφέροντα κάνουν την εμφάνισή τους το δεύτερο
μισό του μήνα και φαίνεται ότι αυτός ο Νοέμβριος θα αποτελέσει ενός είδους ορόσημο.

Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες ή υποθέσεις το πρώτο μισό του μήνα. Το σκηνικό
στα πρακτικά σας θέματα αλλάζει σταδιακά και όσοι δεν προνοήσετε ή αφήσετε τις υποθέσεις
σας ημιτελείς, θα αναγκαστείτε να συμβιβαστείτε και να υποστείτε κάποιου είδους απώλειες.

Οι άλλοι αποκτούν περισσότερα δικαιώματα στη ζωή σας και αυτό αφορά κυρίως σε όσους από εσάς βασίσατε τις δράσεις σας σε ένα καθεστώς που εξυπηρετούσε αποκλειστικά εσάς και τώρα είστε αναγκασμένοι σε κάποιες παραχωρήσεις.

Αισθηματικά χρειάζεται προσοχή στις ευαισθησίες ή στις εμμονές του συντρόφου
σας, καθώς ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να πυροδοτήσει κάποιες ανεπιθύμητες αντιδράσεις.

Δίδυμοι

Τον Νοέμβριο θα κάνετε τον κόσμο να γυρίζει γύρω σας. Οι αλλαγές είναι σημαντικές και καθοριστικές και αυτό σας δίνει θάρρος να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θεωρητικά υπάρχουν στο δρόμο σας.

Οι πιο παράτολμοι από εσάς, θα έχετε μια ουσιαστική τύχη, που θα επέμβει στην καθημερινότητά
σας και θα σας βγάλει από δύσκολες περιστάσεις, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα.

Ευνοούνται οι εξωστρεφείς και οι πιο δημιουργικοί, καθώς και οι νεότεροι στους
οποίους επιτρέπονται κάποια λάθη και αστοχίες.

Αχίλλειος πτέρνα τα οικονομικά σας που παρά τις δυσκολίες που έχετε περάσει και έχετε προκαλέσει εσείς οι ίδιοι, φαίνεται ότι μυαλό δεν έχετε βάλει. Παρ όλα αυτά οι άλλοι σας δίνουν κάποια περιθώρια αυτονομίας, υποκύπτοντας στη γοητεία των λόγων και συγχωρώντας την ασυνέπειά σας.

Καρκίνος

Αντιστέκεστε σε ότι φαντάζει διαφορετικό και νεωτεριστικό, πράγμα παράξενο για τον
χαρακτήρα σας. Η διαίσθησή σας λειτουργεί προειδοποιητικά και σας αναγκάζει να είστε κάπως
επιφυλακτικοί με το περιβάλλον και τις εξελίξεις στην εργασία και στα πρακτικά σας θέματα.

Μείνετε σταθεροί σε ότι έχετε επιτύχει μέχρι σήμερα, αλλά δώστε και κάποια
περιθώρια να λειτουργήσει και το σκεπτικό των άλλων που βρίσκονται γύρω σας.

Τα οικογενειακά σας ερείσματα φαίνεται να σας στηρίζουν στις στιγμές της αναποφασιστικότητάς
σας, αρκεί να μην τα εξαντλείτε απλά για να καλύψετε κάποιους από τους φόβους σας.

Αισθηματικά χρειάζεται να προσαρμοστείτε σε μια πιο πρακτική καθημερινότητα και,
όσοι είστε σε σχέση, να δεχτείτε ότι ο σύντροφός σας χρειάζεται κάποια περιθώρια
αυτονομίας για να ασχοληθεί με τις δικές του υποθέσεις.

Λέων

Ο μήνας ξεκινά με ανάγκες και προσοχή σε δύο τομείς. Τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σας.

Η εργασία υφίσταται κάποιες καθυστερήσεις που, αν δεν προσέξετε και δεν τις
αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία, θα μεγαλοποιήσετε ένα πρόσκαιρο ζήτημα και θα του δώσετε
δύναμη και διάρκεια, που δεν ενδείκνυται γι αυτήν την εποχή.

Αισθηματικά η κατάσταση είναι ρευστή καθώς πολλά μικρά γεγονότα σωρεύονται
στον ψυχισμό σας και σας κάνουν αντιδραστικούς σε κάθε ενέργεια του συντρόφου σας.

Το δεύτερο μισό του μήνα είναι ευνοϊκότερο για εσάς και πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει, καθώς πολλά από αυτά που θα συμβούν, φαίνεται να καθορίζουν τις περαιτέρω εξελίξεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να είστε αισιόδοξοι στις δυσκολίες και συνετοί σε ότι μοιράζεστε με τους άλλους.

Παρθένος

Ο Νοέμβριος φέρνει επαγγελματική δραστηριότητα και περισσότερες ευθύνες σε όλους τους τομείς.

Οι περισσότεροι από εσάς θα χρειαστεί να υποστηρίξετε τις επιλογές σας και να κάνετε κάποιες τομές στην συμπεριφορά σας, αν θέλετε να είστε αποτελεσματικοί και ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας.

Σημείο αναφοράς φαίνεται να είναι η οικογένεια και το σπίτι, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα. Οι ελεύθεροι που βάζετε δύσκολους στόχους θα εκπλαγείτε από τις θετικές εξελίξεις, αλλά θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για κάποιο καιρό μέχρι να λειτουργήσει όπως θέλετε η αισθηματική σας ζωή.

Σε άλλους τομείς, θυμηθείτε ότι μερικές φορές χρειάζεται να είστε λιγότερο καχύποπτοι και περισσότερο αυθόρμητοι, αν θέλετε να αξιοποιήσετε κάποιες ευκαιρίες για μια καλύτερη και πιο ευχάριστη κοινωνική ζωή.

Ζυγός

Ο Νοέμβριος μπορεί να αποδειχτεί ένας ουσιαστικός μήνας για εσάς που είστε φιλόδοξοι, για εσάς που περιμένατε καιρό στον προθάλαμο των εξελίξεων και για εσάς που αντέξατε σε δυσκολίες του παρελθόντος.

Διαχωρίστε τα θέματά σας και ασχοληθείτε χρονικά, κατά προτεραιότητα με την τακτοποίηση των επαγγελματικών σας για το πρώτο μισό του μήνα και αργότερα με την προσωπική και αισθηματική σας ζωή.

Οι τακτικές κινήσεις θα αποδειχτούν πολύτιμες, καθώς το δεύτερο μισό του μήνα αλλάζει κάπως το σκηνικό στην εργασία και αντιμετωπίζετε αντιδράσεις στα σχέδιά σας. Αντίθετα, αυτό το διάστημα ευνοεί τα αισθηματικά σας και σας επιτρέπει να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση σε αυτόν τον τομέα.

Κοινωνικά δέχεστε πολλές προσκλήσεις ή όσοι ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις και κοινό, γίνεστε ακόμα πιο δημοφιλείς. Αδυναμία σας τα οικονομικά, όχι γιατί δεν εισπράττετε, αλλά γιατί πρέπει να καλύψετε υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Η προσαρμογή σε νέα δεδομένα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει για κάποιο διάστημα. Ήρθε ο καιρός να κάνετε χρήση των όσων κερδίζατε ένα χρόνο τώρα και να προσέξετε πως και που θα δώσετε βάρος.

Εξακολουθείτε να είστε ισχυροί στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας, αντιλαμβάνεστε όμως ότι κάτι λείπει από την καθημερινότητά σας. Είστε η περίπτωση που υπηρετήσατε το σύστημα και εκείνο φρόντισε να σας το ανταποδώσει με κάποιες εξυπηρετήσεις.

Τώρα όμως πρέπει να θέσετε όλα τα προνόμιά σας σε λειτουργία και να αλλάξετε τακτική στις επιδιώξεις σας.

Αισθηματικά φαίνεται πως δυσκολεύεστε να βρείτε το δίκαιό σας. Προσέξτε την συμπεριφορά σας για να μην δημιουργηθούν περαιτέρω παρεξηγήσεις οι οποίες θα είναι δύσκολο να ελεγχθούν.

Τοξότης

Ο Νοέμβριος είναι σημαντικός για εσάς και πολύ βοηθητικός στις επιδιώξεις σας. Ο κυβερνήτης σας Δίας επιστρέφει στο ζώδιό σας στις 8 του μήνα και θα παραμείνει εκεί για ένα χρόνο.

Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σας, πιο εποικοδομητικός και πιο προσοδοφόρος. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, δώστε υπόσταση στα όνειρά σας και σταματήστε να είστε στην υπηρεσία τρίτων.

Ειδικότερα, το πρώτο μισό του μήνα σας ευνοεί σαν προσωπικότητα, διευρύνει την κοινωνική σας ζωή και καλύπτει τις αισθηματικές σας ανάγκες.

Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο, αλλά στην περίπτωσή σας είναι καλοδεχούμενο. Το δεύτερο μισό του μήνα ευνοεί τα ταξίδια, τις μετακινήσεις, τις αλλαγές και οτιδήποτε αισθάνεστε ότι έχετε ανάγκη να πραγματοποιήσετε. Ιδιαίτερα ευνοείστε εσείς, που έχετε γενέθλια αυτόν τον μήνα.

Αιγόκερως

Οι πολλές ιδιαιτερότητες του μήνα μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν και να σας δημιουργήσουν θέματα δυσανεξίας.

Νέα πρόσωπα έρχονται στο προσκήνιο στην καθημερινότητά σας και κάποια από αυτά θα σας προκαλέσουν αρνητικά αισθήματα. Προσέξτε ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας και φροντίστε να κατοχυρώσετε δικαιώματα που φαίνεται να απειλούνται με κάποιο τρόπο. Είστε δύσκολοι στις αλλαγές, αυτό το διάστημα όμως φαίνεται να μην έχετε άλλες επιλογές.

Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς θα χρειαστεί να επανασχεδιάσετε την στρατηγική σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά μια πρόταση του παρελθόντος. Φροντίστε πάντως να είστε μέρος των εξελίξεων και να μην απομακρυνθείτε από το αντικείμενό σας. Επίσης φροντίστε να μην μεταφέρετε την πίεση της εργασίας στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή!

Υδροχόος

Έχετε το περιθώριο να υποστηρίξετε τις επιλογές αποτελεσματικότερα από άλλες φορές. Φροντίστε να χτίσετε σταδιακά την ασφάλειά σας σε όλους τους τομείς που σας αφορούν.

Επαγγελματικά αποφύγετε τις άσκοπες συνεργασίες και μην ασχολείστε με υποθέσεις που δεν σας αφορούν. Φροντίστε να είστε καίριοι στους λόγους και στις πράξεις σας.

Αισθηματικά απαλείφονται κάποια σημεία τριβής με τον σύντροφό σας, αλλά κοινωνικά, αποφασίζετε να μην παρασύρεστε από εκείνους που δεν σας ενδιαφέρουν, αλλά επιδιώκετε να είστε με πιο ουσιαστικούς ανθρώπους.

Προσέξτε λίγο την υγεία σας και μην υπερβαίνετε τα όρια της αντοχής σας, ιδιαίτερα εσείς που κάνετε χειρονακτική εργασία. Μια μικρή μετακίνηση ή ένα ταξίδι σκοπιμότητας θα σας προβληματίσει, είναι όμως προτιμότερο να το αποφασίσετε από να το αφήσετε να σας ταλαιπωρεί και να σας βαραίνει σαν υποχρέωση.

Ιχθύς

Επιμεληθείτε των οικονομικών σας και αξιοποιήστε κάποιες μικρές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή για να νιώσετε ικανοποίηση από την απόδοση κάποιων προηγούμενων ενεργειών σας.

Ο Νοέμβριος φέρνει γενικότερες αλλαγές στο περιβάλλον σας τις οποίες διαισθάνεστε, αλλά περιμένετε να εκδηλωθούν πριν τοποθετηθείτε απέναντί τους. Αισθηματικά, το πρώτο μισό του μήνα σας οδηγεί σε υπερβολές, ιδιαίτερα τους ελεύθερους από εσάς που έχετε εντυπωσιαστεί από κάποια νέα γνωριμία.

Το δεύτερο μισό είναι πιο ευχάριστο και πιο ικανοποιητικό, κυρίως για εσάς που αντιμετωπίσατε ένα μεγάλο και δύσκολο θέμα στη σχέση σας.

Η εργασία προβλέπεται κουραστική, αλλά αν είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας τώρα, τότε η επόμενη χρονιά, θα αποδειχτεί πολύ ωφέλιμη και πιο καθοριστική από αυτήν που διανύουμε.

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια του Μήνα: Noέμβριος

Published

on

By

ΚΡΙΟΣ

Μη νιώθετε νευρικότητα αν τα πράγματα δεν πάνε σφαιράτα στη δουλειά. Δεν σημαίνει ότι πρόκειται να χάσετε το βασικό σας εισόδημα. Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπομονή. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε. Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπήρξε πρόσφατα η ευκαιρία να επιστρέψετε σε ένα πλάνο που νομίζατε τελειωμένο; Εάν ναι, τότε μη το σκέφτεστε. Ναι, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη διάρκεια, αλλά όσο είστε πρόθυμοι να τα δώσετε όλα, να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα. Αν δεν σας αρέσει το περιβάλλον εργασίας σας και δεν βλέπετε κάτι να αλλάζει σύντομα, ίσως είναι καιρός να ψάξετε για μια νέα δουλειά. Εναλλακτικά, αν αισθάνεστε ότι δεν δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας, αυτός ο μήνας μπορεί να χρησιμεύσει ως ξυπνητήρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα θα έχετε θετική ενέργεια, που θα σας κάνει πιο δραστήριους και δημιουργικούς αλλά και γεμάτους όρεξη. Επίσης η έντονη προσωπικότητά σας, θα συμβάλει στο να συνάψετε γνωριμίες με άτομα κύρους, που θα σπεύσουν να βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΛΕΩΝ

Κάποιος που σας έβλαψε στο παρελθόν ή ένας αποξενωμένος συγγενής, μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας ζητώντας συγχώρεση. Ίσως να είστε σε θέση να το κάνετε. Αν δεν συμβεί όμως, ίσως να συμβιβαστείτε με αυτήν την επώδυνη πραγματικότητα όλο το μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δε λύνεται χωρίς προσπάθεια και χωρίς να είμαστε πλήρως ξεκαθαρισμένοι τι θέλουμε!  Ανοίγεστε και αν ακόμα το κάνετε μυστικά ή δε θέλετε να αποκαλυφθείτε πλήρως, ο έρωτας σας περιμένει και πλέον έχει πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είτε πήρατε τα ρίσκα σας, είτε κάνατε σπασμωδικές κινήσεις που δεν οδήγησαν κάπου καλά, τα παθήματα για εσάς είναι μαθήματα που θα τα χειριστείτε προς όφελος σας και θα το πάρετε το μάθημά σας για να μην το επαναλάβετε. Έχετε υπομονή και κουράγιο!

ΖΥΓΟΣ

Αυτή τη φορά ξέρετε τι μπορείτε να αποφύγετε και να διορθώσετε αυτά που κάνατε λάθος και δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις σε φιλικό αλλά και εργασιακό επίπεδο. Πρέπει να δώσετε ασφάλεια για να σας την ανταποδώσουν…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά δεν πειράζει που κάποια πράγματα καθυστερούν αφού ο επαναπροσδιορισμός είναι ωφέλιμος αν ξέρετε πώς να τον δουλέψετε! Πάντως καλή η θεωρία αλλά η πράξη σίγουρα υπερέχει και καλό είναι να μιλάτε με αποδείξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και μπορεί να νομίζετε ότι έχετε υπό έλεγχο τα οικονομικά και τα προσωπικά σας, φαίνεται ότι το σύμπαν θέλει να μελετήσετε πολύ πιο προσεκτικά αυτούς τους τομείς. Πρέπει να ξαναδείτε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας γύρω από τη σχέση σας και τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην ανησυχείτε για όσα δεν έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα… Στην πραγματικότητα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη συγκυρία, επειδή θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε ακριβώς τι πάει λάθος στη ζωή σας!

Περισσότερα: e-radio.gr

Continue Reading
Advertisement
ΑUTO-MOTO1 day ago

Ξεκινά η 5η σεζόν του ηλεκτροκίνητου πρωταθλήματος

ΚΟΣΜΟΣ1 day ago

Δε θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές η Τερέζα Μέι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 day ago

Αγγλικό ενδιαφέρον για Σάμαρη

Entertaiment1 day ago

Η Ιωάννα Μπέλλα με στολή «Αμαλίας» στα καλλιστεία για τη «Μις Υφήλιος»

Entertaiment1 day ago

Κατερίνα Γερονικολού: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι σπάνιο είδος άνδρα

TECH ΝΕΑ1 day ago

Το Viber φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων με ένα ψηφιακό «εργαστήρι» δημιουργίας γιορτινών μηνυμάτων!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ1 day ago

«White Christmas night» στη Θήβα με χριστουγεννιάτικα δρώμενα

Entertaiment4 days ago

«Το “Καφέ της Χαράς” θα μπορούσε να γίνει και χωρίς τη Ρένια Λουϊζίδου, σας το απαντώ πριν γίνει η ερώτηση»

Entertaiment4 days ago

Τζένη Θεωνά: Η τρυφερή ιστορία πίσω από το νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ του Δήμου Αναστασιάδη!

ΕΛΛΑΔΑ4 days ago

Έγκλημα στη Ρόδο: «Να ανοίξουν στόματα – Χτυπούσαν την κόρη μου με μανία», λέει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας

Entertaiment2 months ago

Το σαρδάμ της Μπεκατώρου που λύγισε ακόμα και τους παίκτες

Entertaiment2 months ago

Λάκης Γαβαλάς: Θα τους λιντσάρει ο κόσμος αν με βάλουν φυλακή

ΕΛΛΑΔΑ2 months ago

Θύμα ληστείας δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: Με έδεσαν και με χτύπησαν μπροστά στο παιδί μου

Entertaiment3 months ago

H Μαντώ Γαστεράτου απαντά on air στην Τζένη Μελιτά: Η απουσία από το γάμο και το καρφί για τη φιλία τους

Entertaiment3 months ago

Βαλάντης: Διαγνώστηκα με όγκο στο νεφρό όταν έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις για το Nomads

Entertaiment3 months ago

Ρεσιτάλ αγένειας στο GNTM: Το κράξιμο για τα φρύδια, το contouring και την αλαζονεία στην 24χρονη Ειρήνη

Entertaiment3 months ago

Χαμός στο Πρωινό για πρόσωπα που παίζουν στο θέατρο: «Η Τέτα η νυχού έπαιζε πέρυσι! Νυχού είναι ρε»!

Entertaiment3 months ago

H Τζούλια Νοβά μιλάει για τον «σκληρό» πατέρα της και λυγίζει

CELEBRITIES3 months ago

Η αδερφή της Μάιλι Σάιρους πουλάει τα δάκρυά της για 12.000 δολάρια

oikonomakou-1
Entertaiment3 months ago

Πρόβα νυφικού για την Αθηνά Οικονομάκου

Advertisement
Advertisement

ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ