Όμορφες ναι, βουλευτίνες όχι…

By on January 27, 2015
vouleftines

Οι σέξι υποψήφιες που τελικά δεν έπεισαν τους ψηφοφόρους
Χθες ζήτησαν την ψήφο του ελληνικού λαού με όπλα τους την εντυπωσιακή τους παρουσία και τα πληθωρικά προσόντα τους. Όπως όλα έδειξαν όμως δεν αρκούν μόνο αυτά…

Πέντε γυναικείες παρουσίες που θέλησαν να ομορφύνουν την προεκλογική περίοδο, να βάλουν φωτιά στην κάλπη και παράλληλα να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στα κοινά, δεν κατάφεραν να… πείσουν και να εξασφαλίσουν τον πολυπόθητο σταυρό.

Ας θυμηθούμε ποιες είναι…

Στέλλα Τσιούχα, Ποτάμι, Πιερία

tsiouxa1

Η ξανθιά Στέλλα Τσιούχα αποφάσισε να κατέβει με το νεοσύστατο «Ποτάμι» στην Πιερία και ήταν τόσο αποφασισμένη για την επιλογή της που πόζαρε με θέα ένα ποτάμι. Το πρώην μοντέλο, πρώην υπάλληλος της Διεύθυνσης Υγείας και Πρόνοιας της (πρώην) Νομαρχίας Πιερίας και δημοσιογράφος έκανε τον προεκλογικό της αγώνα και μέσω facebook ενώ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον της και για τον γέροντα Παΐσιο. «Αυτός ο γέροντας που μίλησε για τα σημεία των καιρών, επίσημα πια στην κατηγορία των αγίων… δυστυχώς δεν είχα την τύχη να γνωρίσω αυτήν την άγια μορφή από κοντά, αλλά πολλοί γνωστοί και φίλοι μου είδαν και άκουσαν τα σοφά λόγια από τον πεφωτισμένο αυτόν άγιο του αιώνα μας» είχε γράψει στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Κατερίνα Κάλαγκμπορ, Νέα Δημοκρατία, Β’ Αθηνών

katerina1

Από πρώην Εκπρόσωπος Τύπου της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε να είναι υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθηνών αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Η Κατερίνα Κάλαγκμπορ είχε προκαλέσει αίσθηση με την δήλωσή της ότι «στο παρελθόν έχει τύχει να φιληθώ με γυναίκα, χωρίς να προβώ σε σεξουαλική πράξη. Τώρα λόγω του βιβλίου θα το κάνω το ραντεβού μαζί της, ώστε να ολοκληρωθεί και η πράξη, για να μπορώ να μεταφέρω μέσα από τον γραπτό λόγο ακριβώς την εμπειρία».

Νόνη Δούνια, Νέα Δημοκρατία, Α’ Πειραιά

dounia1

Το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ομόρφυνε αρκετά με την παρουσία της Νόνης Δούνια στην Α’ Πειραιά. Η ομορφιά της όμως δεν την εξασφάλισε και την εκλογή της. Η Νέα Δημοκρατία εκλέγει έναν βουλευτή, τον Κωνσταντίνο Κατσαφάδο κι έτσι εκτός μένει το πρώην μοντέλο, καθώς και ο πρώην υπουργός Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Φωτεινή Τσιτσιγκού, Τελεία, Β’ Αθηνών

fotini

Η Φωτεινή Τσιτσιγκού είπε να αφήσει για λίγο τα μικρόφωνα και να ριχτεί στη μάχη της κάλπης στο πλευρό του Απόστολου Γκλέτσου και μάλιστα σε μία αρκετά δύσκολη περιφέρεια όπως είναι αυτή της Β’ Αθήνας. Η πρώην παίκτρια του Fame Story δεν τα κατάφερε τελικά και η επιστροφή της στις πίστες είναι μάλλον βέβαιη.

Στέλλα Καλατζή – Νταζελίδου, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Τρίκαλα

stella1

Η λαϊκή τραγουδίστρια Στέλλα Καλατζή – Νταζελίδου ζήτησε την ψήφο των συντοπιτών της αλλά τελικά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν εκλέγουν βουλευτή στα Τρίκαλα κι έτσι η εκρηκτική τραγουδίστρια θα επιστρέψει στη δουλειά της.

Πηγη: newsbeast.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *