Οι ωραίες και το “τέρας”: Μα με πόσες καλλονές είχε δεσμό ο τραγουδιστής των Simply Red?

By on November 10, 2014

Οι Simply Red ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα της δεκαετίας του 80 και του 90 με επιτυχίες όπως το “Holding Back The Years” και το “Stars” και ο κοκκινομάλης τραγουδιστής τους είχε μια εξαιρετική σόουλ φωνή που έκανε θραύση.
Ο Μικ Χάκναλ ήταν μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της ποπ σκηνής αυτό όμως που ίσως αγνούσαμε ήταν το πόσο καρδιοκατακτητής υπήρξε, δεδομένου ότι ωραίο και σέξι δεν τον λες…
Κι όμως: ο Μικ ήταν ένας από τους πρώτους έρωτες της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πριν εκείνη γίνει διάσημη.
Ο Μικ τα είχε και με το τοπ μόντελ Έλενα Κρίστενσεν, αλλά και με τη Βρεττανίδα tv persona Ούλρικα Τζόνσον και την ηθοποιό Μαρτίν Μακ Κάτσεον.

1415617560063_wps_37_Mandatory_Credit_Photo_by

1415617450274_Image_galleryImage_Mandatory_Credit_Photo_by

Πριν λίγες μέρες έδωσε συνέντευξη όπου εξομολογήθηκε οτι δεν θυμάται με πόσες γυναίκες έχει κάνει σεξ, σίγουρα πάντως είναι πάνω από χίλιες, ενώ στο σχολείο όλοι τον είχαν για σφαλιάρες και οι κοπέλες δεν γύριζαν να τον κοιτάξουν. Πως το κατάφερε; Η δεξαμενή των θαυμαστριών να είναι καλά ” Είναι σαν να είσαι παιδί σε ζαχαροπλαστείο με όλα αυτα τα κορίτσια να σε κυνηγάνε” θυμάται τώρα ο Μικ που παρ ολίγο να φτάσει μέχρι και στην κλινική για να κάνει αποτοξινωση από το σεξ και τις ουσίες στις οποίες ήταν εθισμένος.”Όταν είσαι 24 ετών δεν νοιάζεσαι για τίποτα!” εξήγησε ο πενηντατριάχρονος τραγουδιστής.
Πλέον ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τη σύζυγο του Γκαμπριέλα Γουέσμπερι και την κόρη τους Ρομι, επτά ετών σήμερα. Παράλληλα ετοιμάζεται και για μια τουρνέ με τους Simply Red που επανενώθηκαν για αυτό το σκοπό.

 

1415617270648_Image_galleryImage_Mandatory_Credit_Photo_by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *