«Όταν έχεις περάσει τα 40 και πονάς κάθε μέρα…»

By on February 27, 2015

Η νέα δήλωση της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη προς την Ελένη Μενεγάκη μοιάζει να κρύβει πολλά.Τι εννοεί;Τι λέει το περιβάλλον της;Θα υπάρξει αντίδραση από την παρουσιάστρια;

Ένας χαρακτηρισμός ταιριάζει σε όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την εκδότρια του περιοδικού Hello!, Έλενα Μακρή-Λυμπέρη: Η κόντρα της χρονιάς. Μία κόντρα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των περιοδικών, ιστοσελίδων και εκπομπών την περασμένη εβδομάδα. Το… σίριαλ είχε αρκετά επεισόδια και δηλώσεις εκατέρωθεν.

Μια νέα δήλωση έρχεται τώρα από την εκδότρια του Hello!, που αν της δώσουμε προσοχή, δε δείχνει -στην ουσία της- να ρίχνει λάδι στη φωτιά, αλλά να κρύβει μέσα της μία προσωπική εξομολόγηση, ίσως και το κίνητρο της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη να ριχτεί στη μάχη με αντίπαλο την πάλαι ποτέ φίλη της, Ελένη Μενεγάκη.

«Όταν υπάρχει δικαστική διαμάχη και κάποιοι άνθρωποι κινδυνεύουν να χάσουν και πάλι τις δουλειές τους πρέπει να είμαστε διαλλακτικοί. Δεν μου αρέσει να λύνονται τα θέματα με απόλυτο δικαστικό χαρακτήρα. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Δεν βοηθούν σε τίποτα. Όταν έχεις περάσει τα 40, όταν έχουν καταρρεύσει πράγματα, όταν πονάς κάθε μέρα, δεν υπάρχει θέμα αναθεώρησης, έρχεται η στιγμή που τα λες.Είμαι πάντα ειλικρινής..».

Η δήλωση έγινε χθες το βράδυ στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που παρευρέθηκε η εκδότρια. Προφανέστατα για τους γνωρίζοντες και όσους μπορούν να καταλάβουν, η μετάφραση είναι απλή: μετά την κατάρρευση του ομίλου Λυμπέρη, το τέλος της λαμπερής εποχής, της παντοδυναμίας, του ελέγχου και της συνεργασίας με το star system, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη έμαθε να σκέφτεται και να πράττει με άλλο τρόπο. Πιο ταπεινό, προφανώς ουσιαστικότερο και δίνοντας προτεραιότητα σε άλλα πράγματα, όπως την αξιοπρεπή «επιβίωση» και την αλήθεια χωρίς περιστροφές και διπλωματία. Η Έλενα Μακρή-Λυμπέρη μοιάζει να περιγράφει τον εαυτό της και όσα νιώθει, χωρίς να κάνει ευθεία αναφορά.

Μάλιστα, τις μέρες που προηγήθηκαν, άνθρωποι του περιβάλλοντος της είπαν ότι έδωσε στη συμπεριφορά της παρουσιάστριας και την αντίδρασή της με εξώδικο τον χαρακτηρισμό «απάνθρωπο». Οι ίδιοι άνθρωποι εξηγούσαν ότι αυτό που εννοούσε είναι ότι την περίοδο που ζούμε είναι αδικαιολόγητες οι ακραίες κινήσεις, που απειλούν τη δουλειά εργαζομένων.

Όλα αυτά και κάποια άλλα, που σίγουρα μόνο οι δυο κυρίες μπορούν να ξέρουν και να ομολογήσουν, έφεραν τη σχέση τους σε αυτό το σημείο: να τις συζητάνε όλοι, ακόμα κι εκείνοι που δεν είχαν ασχοληθεί μαζί τους.

Πάντως, από αυτή τη μάχη δεν έχει προκύψει πραγματικά κάποιο στοιχείο ώστε να μας βοηθήσει να καταλήξουμε αν κάποιος κέρδισε…. τον πόλεμο!

 

Πηγή: thetoc.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *