Πάρτι με σκλάβους και γυμνές χορεύτριες για τα γενέθλια του Πάρη Κασιδόκωστα

By on December 19, 2014

Επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και μοντέλα φόρεσαν τα καλά τους και προχθές πήραν το δρόμο για ένα υπόγειο γκαράζ αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Πάρι Κασιδόκωστα για τα 32α γενέθλιά του.

Ο κατάλογος των VIP καλεσμένων ήταν μακρύς. Άπαντες, την Δευτέρα το βράδυ, ενημερώθηκαν μέσω μηνύματος για τον τόπο και τον χρόνο του συμποσίου.

Οι συνδαιτυμόνες έχοντας ντύσει τους σερβιτόρους του πάρτι σκλάβους, φόρεσαν τις βενετσιάνικες μάσκες τους και απόλαυσαν άφθονα ποτά και σούσι αλλά και θέαμα από δύο δεσποινίδες που κυκλοφορούσαν γυμνές καλύπτοντας με σούσι τα επίμαχα σημεία των κορμιών τους.

Στο πάρτι έκαναν την εμφάνισή τους μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, η δημοσιογράφος Έλλη Στάη, ο ιδιοκτήτης του MAD Ανδρέας Κουρής, η Ελμίνα Κοπελούζου (κόρη του γνωστού επιχειρηματία) και μία πλειάδα καλλιτεχνών και μοντέλων όπως οι Τάκης Ζαχαράτος, Κώστας Σόμμερ, Κατερίνα Στικούδη και οι Boys Noise.

parti3_0

Την παράσταση έκλεψε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος κάποια στιγμή πάνω στο κέφι έσερνε δύο σερβιτόρους-σκλάβους, ενώ μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Ελλη Στάη, η Ελμίνα Κοπελούζου, η Κατερίνα Στικούδη, η Χριστίνα Σάλτη, ο Κώστας Σόμμερ, ο Ανδρέας Κουρής, ο Τάκης Ζαχαράτος και οι Μέλισσες.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς έκανε η Χριστίνα Κολέτσα, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι περίπου 30 χορεύτριες, οι οποίες ήρθαν από το εξωτερικό και… φορώντας τα απολύτως απαραίτητα έδωσαν ένα ξεχωριστό σόου στους καλεσμένους, χορεύοντας ανά 20 λεπτά ανάμεσα στον κόσμο. Πάντως, όσοι βρέθηκαν στο πάρτι είχαν να λένε για τη δεσποινίδα που όλο το βράδυ στεκόταν στο sushi bar γυμνή καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του κορμιού της με κομμάτια sushi…

parti_2
Το πάρτι χλιδής (είχε θέμα τις 50 αποχρώσεις του Γκρι) θα μπορούσε να γίνει σε κάποιο κοσμικό στέκι των Αθηνών. Ωστόσο επελέγη ένα σκοτεινό γκαράζ για να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η «επετειακή μάζωξη».

parti2_1

Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν ότι «στο πάρτι υπήρχαν μόνο δύο φωτογράφοι με ρητή εντολή να μην δώσουν πουθενά φωτογραφίες παρά μόνον σε όσους επιθυμούσαν. Επίσης υπήρχε και ένα photobooth. Τριάντα περίπου χορεύτριες ανέλαβαν την διασκέδαση των παρευρισκομένων και ο χώρος ήταν κατάμεστος».

(Πηγή φωτό: ereportaz.gr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *