Πιερίδη-Φωτιάδης: Δεν είμαστε μαζί μόνο για το παιδί, υπάρχει έρωτας

By on December 14, 2014

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Νέστορας Φωτιάδης μίλησαν στο περιοδικό “People” για τα προβλήματα στη σχέση τους που τους απομάκρυναν, για την επανασύνδεση τους και για την καθημερινότητα με τον γιο τους, Νικόλα.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι η ψυχολογία της είχε επηρεαστεί λόγω της εγκυμοσύνης και οι ισορροπίες χάθηκαν ανάμεσα στο ζευγάρι λίγο πριν από τον ερχομό του γιου τους.«Είναι κάτι που συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες» λέει η Μαριάντα Πιερίδη, ενώ ο Νέστορας Φωτιάδης προσθέτει: “Είναι μια περίοδος που δεν θέλουμε πλέον να συζητάμε. Ουσιαστικά, δεν ήμασταν ποτέ χώρια. Είχαμε επικοινωνία σε καθημερινή βάση. Απλώς υπήρχαν παραπάνω νεύρα και εντάσεις. Ο λόγος που είμαστε και πάλι μαζί, δεν είναι μόνο το παιδί. Υπάρχει και έρωτας” .

Τώρα που οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν οι δυο τους τσακώνονται για χαζούς λόγους όπως αναφέρει ο Νέστορας Φωτιάδης:”Είναι χαζοί λόγοι. Η Μαριάντα είναι ψύχραιμη, ενώ εγώ πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό. Αγχώνομαι εύκολα, ανεβάζω τους τόνους και πολλές φορές πιέζω περισσότερο απ΄ότι θα έπρεπε τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου” .

Όσο για την καθημερινότητα τους με τον γιο τους, η Μαριάντα Πιερίδη σχολιάζει: “Μετά τη γέννηση του μικρού, ξεκινήσαμε να έχουμε το κρεβατάκι του στο δωμάτιό του και καταλήξαμε να έχουμε την κούνια του ακουμπισμένη στο δικό μας κρεβάτι και το μικρό ανάμεσά μας να κοιμάται. Τα κάναμε ανάποδα.”

Η τραγουδίστρια απάντησε και στο εάν σκοπεύουν να παντρευτούν: “Είμαι άνθρωπος της οικογένειας. Τώρα ο γάμος δεν σημαίνει ουσιαστικά κάτι για μένα. Έχουμε το παιδάκι μας, είμαστε πανευτυχείς και ο γάμος έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα μας είναι ο πιτσιρικάς και η βάπτιση του, που θα γίνει το καλοκαίρι. Θα τον ονομάσουμε Νικόλα” .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *