Ποιοι απειλούν με μήνυση τον Μάρκο Σεφερλή!

By on October 15, 2014

Οι φάρσες που έγιναν στη δεύτερη εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή σε ηλικιωμένους είχαν σαν αποτέλεσμα η Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για ηλικιωμένους να δεχτεί πλήθος κλήσεων – καταγγελιών.

Με ανακοίνωση του Προέδρου του μέσα από τη σελίδα του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου στο Facebook ζητείται ο Μάρκος Σεφερλής να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους ηλικιωμένους και να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο διαφορετικά ο φορέας θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

«Σήμερα στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για ηλικιωμένους SOS 1065 δεχθήκαμε πλήθος κλήσεων-καταγγελιών για την ανάρμοστη συμπεριφορά του παρουσιαστή κυρίου Μάρκου Σεφερλή σε ηλικιωμένους.

Στόχος του ήταν να γελοιοποιήσει ηλικιωμένα άτομα χρησιμοποιώντας τον φόβο και τον πανικό με σκοπό την υψηλή τηλεθέαση και ως εκ τούτου το οικονομικό όφελος τόσο για την εκπομπή του όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Η πολυπληθής παρέα του κου Σεφερλή στην εκπομπή αποτελούμενη από επαγγελματίες πανελίστες επικροτούσε το ανάρμοστο και αγενέστατο κατόρθωμα του παρουσιαστή, με γέλια κραυγές και χειροκροτήματα.

Ο Φορέας μα ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ καλεί τον παρουσιαστή εντός δύο (2) ημερών να τηλεφωνήσει στους ηλικιωμένους που χλεύασε σήμερα και να τους ζητήσει Δημόσια Συγνώμη, παράλληλα να δηλώσει δημόσια ότι δεν θα επαναλάβει τέτοιου είδους “αστεία” σε ηλικιωμένα άτομα.

Σε αντίθετη περίπτωση και μετά πάροδο δύο (2) ημερών ο Φορέας μας θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο. ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ και Διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης (211-3499700)

 

grammi_zwis

 

Πηγή: Newspistol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *