Το ποδαρικό του Νίκου Βέρτη στα «Καρντάσιανς»

By on October 22, 2014

«Έχω άγχος στις ζωντανές εκπομπές. Η κάμερα με τρόμαζε και με τρομάζει»
Ποδαρικό στα «Καρντάσιανς» που έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης έκανε ο Νίκος Βέρτης, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, μιας και ο τραγουδιστής είχε να παρουσιαστεί σε τηλεοπτικό πλατώ περίπου 10 χρόνια.

«Έχω άγχος στις ζωντανές εκπομπές. Η κάμερα με τρόμαζε και με τρομάζει. Πάλεψα πολύ στη ζωή μου και κυρίως επαγγελματικά, ήθελα να αποφύγω την καριέρα από την τηλεόραση. Ήθελα καριέρα μόνο από τη μουσική μου. Είναι οπωσδήποτε απαραίτητο να βγαίνεις στις εκπομπές;», αποκάλυψε αρχικά ο τραγουδιστής με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποκαλύπτει ότι λίγο πριν την έναρξη είχε δεχτεί τηλεφώνημα από εκείνον, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε ότι σκεφτόταν να μην εμφανιστεί τελικά.

ImageHandler.ashx

Αναφερόμενος στην περσινή καλοκαιρινή περιοδεία του (την πρώτη στα 10 χρόνια της καριέρας του), είπε: «Μέχρι να τελειώσει η καριέρα μου, θα έχω ζήσει κάποια πράγματα και θα έχω δώσει κάποια πράγματα στον κόσμο».

Τέλος, εμφανώς συγκινημένος και έχοντας ήδη την κιθάρα του στο χέρι του, μίλησε για την γνωριμία του με τον Αντώνη Βαρδή:«Μια μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Ρε μπαγάσα σου έχω γράψει ένα τραγούδι, θα ανατριχιάσεις”! Πήρε την κιθάρα του και μου τραγουδάει αυτό το τραγούδι. Τρελάθηκα όταν το άκουσα. και συγκινήθηκα κιόλας. Ο Αντώνης ήταν πάρα πολύ πειραχτήρι για όσους τον είχαν γνωρίσει. Μου λέει, λοιπόν, “Πώς σου φαίνεται”; Και του λέω, “Εντάξει ρε Αντώνη, δεν τρελάθηκα κιόλας. Κάτι άλλο έχεις να μου γράψεις»; Πάγωσε. Μετά κατάλαβε ότι του έκανα πλάκα. Αυτό το τραγούδι ήταν ένα τραγούδι που κλειστήκαμε μέσα στο στούντιο, ήπιαμε πάρα πολύ, καπνίσαμε πάρα πολύ και συγκινήθηκα και μπήκα να το τραγουδήσω». Και τραγούδησε το κομμάτι αυτό που δεν είναι άλλο από το «Θύμωσε απόψε η καρδιά».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *