Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ποιοι ερωτεύονται και ποιοι χωρίζουν την εβδομάδα αυτή; Προβλέψεις από 19/03 έως 25/03

Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ ❤
AstroLoveTip: Αφήστε πίσω όλο το άσχημο παρελθόν, πάρτε τα ρίσκα σας και βιώστε τις νέες ενέργειες που σας ωθούν να ζήσετε με εξωστρέφεια, ειλικρίνεια και ανοιχτό πνεύμα!

Ήδη νιώθετε τη διαφορά, καθώς ξεκινάει μια καινούργια καθημερινότητα για σας, που είναι αντιληπτή από το σώμα, τις αισθήσεις σας, αλλά και από τον τρόπο που νιώθετε και αντιλαμβάνεστε τα πράγματα. Οπότε δυναμώνει και η ερωτική σας ζωή, γιατί διώχνετε το άσχημο παρελθόν και αποφασίζετε να ξεκινήσετε κάτι από την αρχή, αφού από τις 21 του μηνόςμπαίνει στο ζώδιό σας και ο Ήλιος, που θα βοηθήσει επίσης να…

ΤΑΥΡΟΣ ❤

AstroLoveTip: Είστε λίγο μπερδεμένοι, αλλά όσο περνάει ο καιρός τοπίο ξεκαθαρίζει. Ένα ταξίδι ή η απομάκρυνση από ένα πρόσωπο θα βοηθήσουν να αξιολογήσετε καλύτερα τι έχετε αφήσει πίσω.

Ανανεωμένοι, διαφορετικοί, ξεκούραστοι, δυναμικοί, θα είστε αυτό το διάστημα, διότι θέλετε να αλλάξετε τα πάντα. Και, ενώ παίζεται ένα κρυφό παιχνίδι, τώρα το φωτίζετε περισσότερο, βλέπετε αλήθειες και τελικά ανακαλύπτετε αν σας πηγαίνει ή όχι ένα συγκεκριμένο άτομο που «κάνει παιχνίδι» μαζί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ ❤

AstroLoveTip: Κινείστε σε δύο-τρία μέτωπα γιατί πιστεύετε ότι από το καθένα έχετε κάτι να πάρετε. Χρειάζεται άμεσα να τα συνθέτετε όλα σε ένα, για να μην διχάζεστε και δημιουργείτε σύγχυση στο ταίρι σας.

Ο παρορμητισμός σας θα ξεδιπλώσει όλο το μεγαλείο του, αλλά τουλάχιστον θα έχετε αποτελέσματα. Γιατί θα ρισκάρετε και θα μιλήσετε ανοιχτά, προσέχοντας βέβαια τι θα πείτε. Χρειάζεται να μεταφέρετε τον εκλεπτυσμένο αέρα που διαθέτετε στις προσωπικές σας σχέσεις, όπου αναζητάτε πάντα την επικοινωνία σε ένα όμορφο, φιλικό και πολιτισμένο επίπεδο. Μόνον έτσι, ανοίγουν για σας όλα τα χαρτιά, δεν υπάρχει ψέμα ή υποκρισία και τελικά αυτή είναι η μεγαλύτερη ανάγκη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ❤

#AstroLoveTip: Είστε σε φάση επανάστασης, αλλά σας φοβίζει να την ονομάσετε έτσι, γιατί συνεπάγεται και απεξάρτηση. Οι πλανήτες σας ωθούν να απαγκιστρωθείτε από σχέσεις που δεν σας αφήνουν να αναπνεύσετε.

Έχετε πάρει φόρα τα Καρκινάκια και δεν σας προλαβαίνει κανείς. Βγαίνετε από το κουκούλι σας, μπορεί να τρέχετε από δω και από κει, ίσως κάνετε και κάποιες μικρές απιστίες, κυρίως όσοι νιώθετε ανασφάλεια πως η σχέση σας δεν πάει καλά και κάτι θέλετε να δηλώσετε με αυτή σας τη στάση. Γενικώς, όμως, είστε μπροστάρηδες αυτό το διάστημα, κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές που πιθανόν είναι επιπόλαιες και επιφανειακές, χωρίς το συναίσθημα που θα θέλατε.

ΛΕΩΝ ❤

#AstroLoveTip: Μην φοβάστε ότι θα σας απορρίψουν αν εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Δείτε αισιόδοξα το ερωτικό σας μέλλον, γεμάτο αγάπη προς το πρόσωπό σας!

Ανασυντάσσονται οι δυνάμεις και μπαίνετε μπροστά σαν ηγέτες, αλλά και σαν άτομα που μπορείτε να ρισκάρετε και να πετάξετε το νόμισμα στον αέρα, ακόμα κι αν το χάσετε. Αυτό σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να βγείτε μπροστά, να κάνετε πρόταση, να πάρετε τηλέφωνο, να κάνετε το πρώτο βήμα, να στείλετε μήνυμα και, γενικώς, να δείξετε πρώτοι τα συναισθήματά σας. Αυτή είναι η δύναμη που αποκτάτε στη δεδομένη χρονική περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤

AstroLoveTip: Μείνετε λίγο με τον εαυτό σας και να έχετε το θάρρος να κατανοήσετε και να ερμηνεύσετε τις κινήσεις και τις πράξεις του άλλου. Είναι πιθανό να τον αδικείτε και να στενοχωριέται.

Τώρα θα σηκώσετε το λάβαρο της επανάστασης και της ατομικότητας, για να σας υπολογίζουν περισσότερο οι δικοί σας άνθρωποι. Έτσι θα μπορέσετε να σταθείτε μέσα σε μια πολύ σημαντική σχέση. Βαδίζετε σε τελείως διαφορετικά μονοπάτια από αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα. Ρισκάρετε τα πάντα και καλά κάνετε, γιατί πιθανόν ο Κριός και ο Υδροχόοςνα σας οδηγήσουν σε δρόμους που δεν είναι του απόλυτου γούστου σας και δεν νιώθετε το έδαφος ασφαλές, γιατί εκεί δεν μπορείτε εύκολα να γκρινιάξετε, να μουρμουρίσετε ή να κρίνετε, όμως μπορείτε να ζήσετε περισσότερο την αλήθεια και την ελευθερία σας.

ΖΥΓΟΣ ❤

AstroLoveTipΑυτό το διάστημα θα πάρετε την απόφαση να συζήσετε. Μη χάνετε το χρόνο σας. Αναλογιστείτε μόνο ότι αυτά που δίνετε και δείχνετε προς το άλλο άτομο, αυτά θα εισπράξετε τελικά. 

Δυναμώνετε όσο περνάει ο καιρός και σε αυτό συνηγορούν οι τρεις πλανήτες στον Κριό, που μαζεύονται στον τομέα που αφορά την συντροφικότητα και τις πολύ κοντινές σχέσεις σας. Όμως τι θέλει να σας πει το πλανητικό σύστημα με αυτούς τους πλανήτες εκεί; Αυτονομία μέσα στη σχέση, αντί για επανάσταση, να είστε δηλαδή εσείς ολοκληρωμένοι να τα έχετε βρει με τον εαυτό σας, να αναγνωρίζετε τα «θέλω» και τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ❤

AstroLoveTip: Καλύτερα να βιώνετε την εξωστρέφεια και να βλέπετε την αλήθεια χωρίς προκαταλήψεις, παρά να ζείτε μέσα στην καχυποψία και τις ψευδαισθήσεις που τελικά δεν συμφέρουν κανέναν.

Μερικές φορές ακόμα και στον παράδεισο μιας σχέσης να βρίσκεστε, υπάρχει μια φωνή που σας λέει «ναι καλά περνάς, αλλά…» και όλο γυρίζετε γύρω από τον τόπο του εγκλήματος και ψάχνετε να βρείτε ο/η πρώην πως ήταν, τι δώρα έκανε, με ποιους μιλούσε, είχε φίλους, δεν είχε; Όλα αυτά δεν σας ενδιαφέρουν, ζήστε το τώρα και κάντε ένα καθάρισμα γύρω-γύρω από την πληγή. Οι πλανήτες στον Κριό σας σπρώχνουν να βγείτε στην αλήθεια και στο φως.

ΤΟΞΟΤΗΣ ❤

#AstroLoveTip: Φροντίστε να υπάρχει ανεξαρτησία μέσα στη σχέση και για τους δύο, χωρίς να φοβάστε θα σας φερθούν με ανειλικρίνεια. Ο μόνος που μπορεί να σας ξεγελάσει είναι ο εαυτός σας.

Αντιμετωπίζετε τη ζωή σας και την ερωτική σας κατάσταση με μεγαλύτερη διάθεση για ελευθερία και ανεξαρτησία. Όμως, αυτήν την ελευθερία δεν πρέπει να την κρατάτε μόνο για σας, αλλά να την δίνετε και στο άλλο άτομο. Γιατί συχνά γίνεστε ελαφρώς καταπιεστικοί χωρίς να το καταλαβαίνετε. Θέλετε εσείς να κάνετε τα πάντα, αλλά να έχετε υπό έλεγχο το άλλο άτομο και έτσι δεν δημιουργείται ισότητα μέσα στη σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ❤

#AstroLoveTip: Φροντίστε να υπάρχει ανεξαρτησία μέσα στη σχέση και για τους δύο, χωρίς να φοβάστε θα σας φερθούν με ανειλικρίνεια. Ο μόνος που μπορεί να σας ξεγελάσει είναι ο εαυτός σας.

Αντιμετωπίζετε τη ζωή σας και την ερωτική σας κατάσταση με μεγαλύτερη διάθεση για ελευθερία και ανεξαρτησία. Όμως, αυτήν την ελευθερία δεν πρέπει να την κρατάτε μόνο για σας, αλλά να την δίνετε και στο άλλο άτομο. Γιατί συχνά γίνεστε ελαφρώς καταπιεστικοί χωρίς να το καταλαβαίνετε. Θέλετε εσείς να κάνετε τα πάντα, αλλά να έχετε υπό έλεγχο το άλλο άτομο και έτσι δεν δημιουργείται ισότητα μέσα στη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

AstroLoveTip: Ο έρωτας και τα πάθη καραδοκούν για να σας βγάλουν από την κατάσταση νιρβάνας. Θα σας κάνει καλό να βγείτε στην αρένα και να γνωρίσετε ένα κρυμμένο κομμάτι του εαυτού σας.

Κερδίζετε τις εντυπώσεις αυτό το διάστημα, αφού είστε πολύ φιλικοί και ανοιχτοί σε προτάσεις. Ακόμα και η πρωτοβουλία κάποιων φίλων να σας γνωρίσουν ένα πρόσωπο δεν θα σας ενοχλήσει. Κυρίως οι μοναχικοί Υδροχόοι που αυτό το διάστημα βλέπετε ξεκάθαρα πλέον ότι η ανάγκη σας είναι να μπείτε σε μια σχέση, επιμένετε όμως ότι η σχέση θα έχει και ένα φιλικό πλαίσιο

ΙΧΘΥΕΣ 

#AstroLoveTip: Θέλετε πλέον να ζήσετε, για να βιώσετε τη φωτιά και τη δύναμη της ζωής. Αυτό το διάστημα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην χτυπηθείτε από τα βέλη ενός μεγάλου έρωτα! 

Ανανεώνετε γενικά το περιβάλλον της καθημερινότητάς σας, αφού έχετε την ανάγκη όλες σας οι επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα. Και θα γίνουν, με το να κινείτε λίγο κι εσείς τα νήματα και να είστε περισσότερο δραστήριοι.

Υπάρχουν εντάσεις μέσα στην ερωτική σας ζωή γιατί βρίσκεστε σε φάση διεκδικήσεων.

astrology.gr

Continue Reading
Advertisement