Πρώτη επαφή με το Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S

By on September 4, 2014

Πρώτη επαφή με το Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S

Επίσημο ντεμπούτο στην έκθεση Παρισιού

Στην έκθεση Παρισιού, η Mitsubishi θα αποκαλύψει ένα ακόμα όχημα PHEV, το Outlander PHEV Concept-S. Σήμερα, ένα μήνα περίπου πριν από το επίσημο ντεμπούτο, η εταιρεία μας δίνει μια πρόγευση.

Δύο χρόνια μετά την πρεμιέρα του plug-in υβριδικού, ηλεκτρικού Outlander PHEV Twin Motor SUV/crossover στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2012, η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) επέλεξε και πάλι το «Mondial de L Automobile» – αυτή τη φορά για να αποκαλύψει ένα ακόμα όχημα PHEV, το Outlander PHEV Concept-S.

Το Outlander PHEV Concept-S είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο, το οποίο η MMC προτείνει σαν ειδικό πακέτο του Outlander PHEV παραγωγής, με ανανεωμένη σχεδίαση εσωτερικού και εξωτερικού, στοχεύοντας να δώσει μία νέα διάσταση στην οδηγική εμπειρία με ένα Outlander PHEV.

Σχεδιαστικά, το Outlander PHEV Concept-S ενσαρκώνει –κατά την εταιρεία- τις έννοιες «Sporty & Sophisticated» (Σπορτίφ & Σοφιστικέ/Προηγμένο). Σύμφωνα με την Mitsubishi, μάλιστα, «Η εξελιγμένη του σχεδίαση εκφράζει το μοναδικό συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων 4×4 με το σύστημα twin-motor PHEV, ομαλής αθόρυβης λειτουργίας, και άριστης συμπεριφοράς στο δρόμο.».

phev1

phev2

Πηγή: autotriti.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *