Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Προβλέψεις Σεπτέμβριος 2019 για όλα τα Ζώδια!

wood-fall-colors-maple-e1566767978630

ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ο φετινός Σεπτέμβριος προβλέπεται να είναι ένας μήνας με ιδιαίτερη δυναμική για τη ζωή σας, αγαπητοί Κριοί!

Όποια κι αν είναι τα σχέδια και τα όνειρά σας, υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να θέσετε ως προτεραιότητα: Πρέπει να είστε έτοιμοι να καταβάλετε τον κόπο που θα χρειαστεί.

Πρέπει να είστε ελαστικοί, για να καταφέρετε να επιφέρετε και να διατηρήσετε ισορροπίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

Οι εναλλαγές στα επίπεδα της ενέργειάς σας είναι το στοιχείο που θα επικρατήσει μέσα στον Σεπτέμβριο. Η αυλαία του θα ανοίξει με το στοιχείο της Γης στην ηγεσία, που θα μεταφερθεί αργότερα στο στοιχείο του Αέρα. Άρα αρχικά θα απαιτηθεί από εσάς προσήλωση και σκληρή δουλειά… Και όταν μετά ο Αέρας θα σας κατακλύσει με ώθηση, ίσως να μην ξέρετε τι να την κάνετε!

Είναι δεδομένο ότι δεν φοβάστε τη δουλειά, γι’ αυτό αναζητήστε τομείς που μπορείτε να αξιοποιήσετε την επιπλέον ενέργεια. Επίσης, δεν πρέπει να αναλαμβάνετε υποχρεώσεις και καθήκοντα που δεν είναι δικά σας. Φροντίστε να κάνετε τακτικά διαλείμματα στη διάρκεια της ημέρας. Αν δεν έχετε αυτό το περιθώριο, να επιστρέφετε στο σπίτι μετά τη δουλειά για να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε περισσότερο!

Ο Σεπτέμβριος θα είναι αίσιος μήνας για την οικονομική και την προσωπική σας πρόοδο. Αυτό που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να είστε συνετοί με τις δαπάνες σας και να μην ξεφεύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Μην αποθαρρυνθείτε αν κάποια πράγματα δεν κυλήσουν αμέσως όπως περιμένετε, χρειάζονται χρόνο για να δείξουν τη δυναμική τους!

Στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας μέσα στον Σεπτέμβριο. Υπάρχει μια πιθανότητα να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες – ωστόσο δεν θα είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε. Να θυμάστε ότι αυτή δεν θα είναι και η πιο ιδανική φάση της ζωής σας… Ωστόσο, δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει τελείως η τύχη, που διέπει γενικότερα την ιδιοσυγκρασία σας!

Καίριο εργαλείο για να αντεπεξέλθετε στις όποιες προκλήσεις της περιόδου, είναι η ικανότητά σας να κάνετε σωστές επιλογές. Γι’ αυτό καλείστε να δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο ένστικτό σας, να σέβεστε το συναίσθημά σας και να αποφεύγετε κάθε αχρείαστη πίεση. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά για τη συνταγή της επιτυχίας σας σε αυτή τη φάση!

Στη διάρκεια του μήνα θα σας δοθούν πολλές επιλογές, αν και δεν θα είναι όλες όσο αποδοτικές φαντάζουν αρχικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, να ζητήσετε τη βοήθεια ατόμων του φιλικού σας κύκλου. Η συμβολή τους έγκειται στη διαυγή οπτική τους για τα πράγματα – αλλά και τη συναισθηματική τους υποστήριξη. Να ακούτε όσα έχουν να σας πουν και να τα επεξεργάζεστε, σε συνδυασμό με τη γνώση σας. Έτσι θα καταλήγετε στην τελική απόφαση, που θα είναι απόλυτα δική σας!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ένα περιβάλλον που σας ταιριάζει θα είναι αυτό που θα επικρατήσει τον φετινό Σεπτέμβριο, αγαπητοί Ταύροι!

Επί αυτού θα φροντίσει η εποχή της Παρθένου, με την οποία θα ανοίξει την αυλαία του ο μήνας.

Η μετάβαση της ηγετικής σκυτάλης στον Ζυγό αργότερα, ενδέχεται να σας πιέσει κάπως αλλά δεν θα περιορίσει σε τίποτα την πορεία σας!

Όποια σχέδια και προγραμματισμούς αν έχετε κάνει για τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου, θα έχουν αίσια έκβαση. Αλλά επειδή κάποια πράγματα ίσως να αλλάξουν μορφή, καλό θα είναι να επιστρατεύσετε την ελαστικότητά σας. Έτσι θα προσαρμοστείτε γρήγορα σε κάθε ανέλπιστη τροπή και θα κάνετε τον απαραίτητο ανασχεδιασμό!

Ειδικά στο πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου, θα είναι ιδιαίτερα ανορθωμένη η αποφασιστικότητα αλλά και η αυτοπεποίθησή σας. Είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή για να ανελιχθείτε στην καριέρα σας ή να μελετήσετε περαιτέρω ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Θα νιώσετε να σας είναι πιο εύκολο να διαμορφώσετε και να σταθεροποιήσετε σχέσεις, με πολλούς ανθρώπους: Αυτοί θα είναι καινούργιες γνωριμίες ή άτομα που υπάρχουν ήδη στον κύκλο σας!

Αυτό που πρέπει να κατανοήσετε για τον φετινό Σεπτέμβριο, είναι ότι το δεύτερο μέρος του μπορεί να σας είναι λιγότερο «βολικό». Θα νιώσετε σαν να βρεθήκατε στο σινεμά, που παίζει μια γλυκανάλατη ρομαντική κομεντί. Το πιο πιθανό είναι να μην σας αφορά και να μην σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, υπάρχει μια ευχάριστη είδηση επί αυτού: Μπορείτε να σηκωθείτε και να φύγετε από την αίθουσα όποια στιγμή θέλετε!

Μεταφέρετε αυτή την εικόνα σε όλων των ειδών τις σχέσεις και τις δράσεις σας – και θα είστε σε θέση να χειριστείτε κάθε συγκυρία. Ακόμη και οι φιλίες σας, στην αρχή του μήνα θα είναι πιο χαλαρές και άνετες. Όσο κυλούν οι μέρες, το κλίμα θα αλλάζει και θα γίνεται πιο ουσιαστικό… Δεν αποκλείεται να έχετε αποκαλυπτικές ή εξομολογητικές συζητήσεις, με άτομα που έως τώρα είχατε πιο απόμακρη επαφή!

Μέσα στον Σεπτέμβριο πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ακόμα και να αλλάξετε στρατηγικές, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Ωστόσο, μην κάνετε συμβιβασμούς στους στόχους σας και μην αφήσετε άλλους να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας: Μόνοι σας πρέπει να καθορίσετε τη διαδρομή σας. Αυτό δεν σημαίνει να κλείσετε τα αφτιά στις συμβουλές. Αντιθέτως, θα τις ακούσετε όλες και θα τις αξιολογήσετε!

Να κάνετε όλες τις αναπροσαρμογές που χρειάζονται, προκειμένου να αξιοποιήσετε όλα τα ταλέντα σας. Μην κάνετε περικοπές στα όνειρά σας, γιατί η περίοδος ενδείκνυται για επεκτάσεις και επενδύσεις. Μην αρκεστείτε σε αυτά που ήδη έχετε, να κάνετε μεγαλεπήβολα όνειρα και να διευρύνετε την οπτική σας. Συγκεντρωθείτε, αξιολογήστε τις ικανότητές σας και επιστρέψτε στη δημιουργικότητά σας!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Μια ενδιαφέρουσα περίοδος για την καθημερινότητά σας προβλέπεται να είναι ο φετινός Σεπτέμβριος, αγαπητοί Δίδυμοι.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του, θα κατανοήσετε την ανάγκη να κινηθείτε με πιο μειωμένες ταχύτητες απ’ αυτές που είστε συνηθισμένοι…

Αυτό θα είναι το πρακτικό σας εργαλείο για να εντοπίσετε τις αλλαγές που σας προσεγγίζουν – και να τις αξιοποιήσετε!

Την ατμόσφαιρα του μήνα θα την ορίσει κατά μεγάλο μέρος το στοιχείο του Αέρα: Είστε κι εσείς Αέρινοι, γι’ αυτό θα αποτελέσει ώθηση για την πορεία σας η ανάληψη της συμπαντικής σκυτάλης από το ζώδιο του Ζυγού. Σίγουρα πρόκειται για ένα πιο αναποφάσιστο ζώδιο από το δικό σας. Γι’ αυτό οι «ριπές» του ανέμου του μπορεί να σας στρέψουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις απ’ αυτές που ορίσατε στην αρχή του μήνα… Αλλά θα έχετε ξεκάθαρη αίσθηση για το πού πάτε!

Κάποιες φάσεις του φετινού Σεπτεμβρίου θα σας δώσουν επαγγελματική ικανοποίηση. Άλλες μέρες του αναμένεται να σας κεντρίσουν κοινωνικά. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε την σκληρή δουλειά που σας ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό. Επίσης, θα καταφέρετε πλέον να ισορροπήσετε την εργασιακή με την κοινωνική σας ζωή!

Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στη διάρκεια του μήνα, υποδεικνύει ότι έχετε τα εχέγγυα να σημειώσετε αρκετές επιτυχίες. Θα το νιώσετε πιο έντονα στους τομείς που χρειάζονται οργανωμένο σχέδιο και λογική προσέγγιση. Σε αυτούς θα σας προσφερθούν πολλές ευκαιρίες, αρκεί να κινηθείτε με τον ήρεμο ρυθμό που ορίζει η εποχή. Τώρα η επιμέλεια πρέπει να επικρατήσει έναντι της αισιοδοξίας, της αυτοπεποίθησης και των υπολοίπων θετικών στοιχείων της ιδιοσυγκρασίας σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βιαστείτε να κάνετε κινήσεις ή να πάρετε αποφάσεις!

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα σας ευνοήσει το γεγονός ότι είστε οι πλέον επικοινωνιακοί και ομαδικοί παίκτες του ζωδιακού κύκλου. Αρχικά, δεν θα προσπαθήσετε καθόλου για να εξασφαλίσετε στήριξη και συμπαράσταση από τα άτομα του προσωπικού και του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Θα έχετε το περιθώριο να προχωρήσετε με κάπως μειωμένη ταχύτητα, αρκεί να εντοπίσετε τις καινούργιες σας διαδρομές και τα καινούργια κίνητρα… Γιατί αν δεν υπάρχει κίνητρο, έχετε την τάση να χάνετε τη διάθεση και τους στόχους σας!

Αν υπάρχει κάποιος τομέας της προσωπικής σας ζωής που χρειάζεται φροντίδα, αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο για να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα. Δεν έχετε κανέναν λόγο να αμφιβάλετε για τη διατήρηση της ακεραιότητας σας μπροστά σε κάποιες «προκλήσεις» που θα σας προσεγγίσουν… Πρόκειται μόνο για δοκιμασίες του σύμπαντος, προκειμένου να καταλήξετε στις έως τώρα επιλογές σας σε πρόσωπα και πράγματα!

Όσο ο Σεπτέμβριος θα κυλά, θα νιώθετε ότι προσεγγίζετε σε κάτι εξαιρετικά θετικό. Αξιοποιήστε τις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε, όπως και την ενδυνάμωση επαφών που έχετε ήδη. Αυτές έχουν τη δυναμική να σας δείξουν νέες διαδρομές και να σας ανοίξουν πόρτες που λαχταρούσατε… Γι’ αυτό φορτίστε τις μπαταρίες σας και ορμήστε στη δράση, για να κατακτήσετε τα όνειρά σας!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ένα ιδιόρρυθμο κλίμα θα διέπει τον φετινό Σεπτέμβριο για τη δική σας ιδιοσυγκρασία, αγαπητοί Καρκίνοι.

Τώρα θα κατανοήσετε σε όλο του το μεγαλείο, το γιατί το ζώδιό σας συμβολίζεται με τον κάβουρα!

Αν αξιοποιήσετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, είναι βέβαιο ότι θα αντεπεξέλθετε με άνεση στις ανάγκες αυτής της περιόδου.

Γνωρίζετε ότι διαθέτετε εξαίρετους μηχανισμούς αυτοάμυνας. Επίσης, σας είναι απαραίτητο
να είστε αυτάρκεις και να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποτραβηχτείτε από όλους και όλα…
Να απομονωθείτε στο «καβούκι» σας, για να συντονίζετε και να ξεκαθαρίζετε τις σκέψεις σας!

Όλα αυτά τα στοιχεία σας θα αποδειχθούν ζωτικά εργαλεία για να διανύσετε τον
φετινό Σεπτέμβριο. Από τις πρώτες μέρες του θα νιώσετε να είστε λιγότερο συμβατοί με τις
διαθέσεις και τις τάσεις των υπολοίπων του περιβάλλοντός σας. Κατά πάσα πιθανότητα,
θα θέλετε να περιοριστείτε στον προσωπικό σας κόσμο περισσότερο απ’ όσο συνήθως!

Με τις δικές σας πρακτικές, θα καταφέρετε να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις
σας στο οικιακό αλλά και το εργασιακό περιβάλλον. Όσο πιο συγκεντρωμένοι και
άνετα νιώθετε, τόσο καλύτερα θα μπορείτε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας.

Θα εστιάσετε σε αυτή την ανάγκη σας, μέχρι να είστε σε θέση να βγείτε στην πολυκοσμία χωρίς να νιώθετε πίεση ή απειλή για την εσωτερική σας αρμονία!

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στη διάρκεια αυτού του μήνα. Μην προβείτε σε δράσεις που μπορεί να έχουν επακόλουθα αργότερα, γιατί δεν θα μπορέσετε να τα χειριστείτε τώρα ούτε θα ωφεληθείτε αν τα αναβάλετε. Σε όσα πρέπει να αποφύγετε, περιλαμβάνεται και η παραμονή σε τοξικές σχέσεις κάθε τύπου… Όσες κι αν είναι οι στιγμές χαλάρωσης που σας προσφέρουν, συνολικά δεν αξίζουν τον κόπο που καταβάλετε για να τις συντηρήσετε!

Είναι πιθανό να δυσκολεύεστε στον τομέα της επικοινωνίας στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου. Όσο ο Ήλιος διαμένει στην Παρθένο, οι ρυθμοί δεν θα συνάδουν με την δική σας ιδιοσυγκρασία και θα σας κάνουν να νιώθετε άβολα. Όμως σταδιακά θα βρίσκετε την ταχύτητα που σας εξυπηρετεί, ώστε να φτάσετε στο σημείο να εκφράζεστε και να έχετε αποδοτικές αλληλεπιδράσεις!

Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος θα σας θεωρούν χαρωπούς και καλοδιάθετους. Μιας και δεν χάνετε ποτέ το κοφτερό σας χιούμορ, η διαύγεια της σκέψης σας θα ενισχύει την ανάγκη σας να είστε η ψυχή της παρέας… Φυσικά, αυτό αφορά τα άτομα του πολύ στενού σας κύκλου που εμπιστεύεστε και έχουν δοκιμαστεί στο πέρασμα του χρόνου!

Ο επαγγελματικός τομέας θα κυλήσει με διακυμάνσεις στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Κάποιες μέρες θα έχετε την αίσθηση ότι κατανοείτε την πορεία των θεμάτων σας, άλλες θα νιώθετε ότι τίποτα δεν εξελίσσεται όπως θέλετε. Στην πρώτη περίπτωση, θα βάζετε το κεφάλι κάτω και θα εργάζεστε με όλες σας τις δυνάμεις. Στη δεύτερη περίπτωση, ακόμα και μικρά πράγματα θα σας κάνουν νευρικούς και θα χάνετε τη συγκέντρωσή σας.

Να είστε προσεκτικοί στις στιγμές που θα ταράζεστε, γιατί ο εκνευρισμός μπορεί να επιφέρει απρόσμενα ξεσπάσματα… Σε καμία περίπτωση δεν θέλετε να κάψετε πολύτιμες γέφυρες, να θίξετε άλλους ή να γίνετε υπερβολικά επικριτικοί. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε όταν ανεβαίνει η «θερμοκρασία» σας, είναι να απομακρύνεστε μέχρι
να ηρεμήσετε και να καθαρίσει η σκέψη σας!

 

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Λέοντες, ο φετινός Σεπτέμβριος προβλέπεται να είναι μια περίοδος ενδοσκόπησης και μάθησης για εσάς!

Ο τομέας της μάθησης απευθύνεται στον εσώτερο εαυτό σας, αυτόν που ενίοτε δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε ή περιορίζει τη δημιουργική σας έκφραση.

Σε γενικές γραμμές, αυτός ο μήνας θα σας ωθήσει να κάνετε πολλές
και ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις και αποκαλύψεις!

Τις καλύτερες προθέσεις έχει για εσάς ο Σεπτέμβριος, όσο κι αν τα «φαινόμενα» μπορεί να σας υποδεικνύουν το αντίθετο. Προτεραιότητά σας πρέπει να καταστεί το να αποφεύγετε να επιβαρύνετε το μυαλό σας με όλων των ειδών τα προβλήματα. Φυσικά και έχετε εγχειρήματα σε εξέλιξη, με κάποια από αυτά να είναι επίπονα. Ωστόσο, η διάθεσή σας θα είναι συνολικά καλή, παρά τις κάποιες εκφάνσεις κυκλοθυμίας!

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου μπορεί να γίνει ευνοϊκός για εσάς, όσο αφορά την ενδυνάμωση όλων των σχέσεών σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν έχετε λόγο να πιέσετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν. Η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη, απλώς χρειάζεται τον δικό της χρόνο. Να τα αφήσετε όλα να βρουν τον φυσικό τους ρυθμό, παρατηρώντας τα με ηρεμία και σύνεση!

Στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου δεν θα νιώθετε την ανάγκη να βγείτε ή να κάνετε διαλείμματα στο φόρτο εργασίας, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Θα προτιμάτε να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε στην έδρα σας, γιατί θα αλλάξει το σκεπτικό και η οπτική σας προς τη ζωή γενικότερα. Θα κατανοήσετε πλέον ότι αν κάτι δεν λειτουργεί, ίσως δεν χρειάζεται να λειτουργήσει!

Αυτή είναι μια περίοδος που θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη φιλοσοφία και ενδοσκόπηση. Πρέπει να αφιερώστε χρόνο στην περισυλλογή, στην κατανόηση των αιτιών που τόσοι τομείς της ζωής σας είναι επιφανειακοί και χωρίς συναίσθημα. Σας είναι πολύ πιο εύκολο να παραμερίζετε ή να αγνοείτε προβλήματα και στρεσογόνες καταστάσεις, παρά να τα χειρίζεστε και να λήγουν… Με άλλα λόγια, η περηφάνια του λιονταριού είναι για εσάς η αδιαφορία – ή η αλαζονεία σας ενίοτε!

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα μάθετε να δίνετε στους άλλους τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζονται και δικαιούνται. Το να σέβεστε τα όρια των άλλων, είναι το ίδιο με τον σεβασμό που απαιτείτε για τα δικά σας όρια… Απλώς δεν έχει τύχει να το δείτε από αυτή την οπτική!

Όσο ο μήνας θα κυλά, θα νιώθετε μέσα σας τη διαφορά στην ποιότητα των όποιων επαφών σας. Ακόμα κι αν αρχικά είναι αδέξιες, σταδιακά θα βελτιώνεται η προσέγγιση και οι γνήσιες στιγμές που θα περνάτε με τους άλλους. Θα αρχίσετε να δείχνετε περισσότερη κατανόηση και για τα δικά τους θέματα, να αναγνωρίζετε τα προβλήματά τους, να γίνεστε καλύτεροι ακροατές!

Η επαγγελματική σας πορεία θα εξελιχθεί με κάποια σκαμπανεβάσματα μέσα στον Σεπτέμβριο. Άλλοτε θα είστε αρκετά απασχολημένοι και εστιασμένοι στις υποχρεώσεις σας, άλλοτε θα νιώθετε να σας βαραίνουν και να μην μπορείτε να τις διεκπεραιώσετε. Κάτι που θα σας βοηθήσει να επιφέρετε μια κάποια ισορροπία, είναι να μετάσχετε σε όλων των ειδών τις δραστηριότητες με τους συνεργάτες σας. Έτσι θα βελτιώσετε τους μεταξύ σας δεσμούς και θα χτίσετε τον παράγοντα της εμπιστοσύνης!

Το σημείο που πρέπει να προσέξετε στη διάρκεια αυτού του μήνα, είναι να μην παρασυρθείτε από την γενικότερη αναστάτωση που θα επικρατεί. Το πιο συνετό για εσάς, θα είναι να συνδυάσετε τις ευχάριστες συγκυρίες με πρακτικά χρήσιμες. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, ακόμα και στις πιο αίσιες ευκαιρίες που θα σας προκύψουν. Διασφαλίστε και επιβεβαιώστε όλες τις πτυχές τους πρώτα, για να αδράξετε στη συνέχεια το πιο αποδοτικό τους αποτέλεσμα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Χαρούμενη γενέθλια περίοδο σε όλους τους αγαπητούς Παρθένους!

Είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσετε το επίκεντρο της προσοχής για το μεγαλύτερο μέρος του φετινού Σεπτεμβρίου, με τη λάμψη και τα ταλέντα σας!

Κάπως έτσι θα ανοίξει ο μήνας, γιατί στην πορεία το κλίμα μπορεί να αλλάξει λίγο…

Αγαπητοί Παρθένοι, έχετε καταφέρει μέχρι τώρα να ωριμάσετε και να διευρύνετε την προσωπικότητά σας με πολλούς τρόπους. Δεν περάσατε πολύ εύκολα τον τελευταίο καιρό, γι’ αυτό πολλές φορές ίσως νιώσατε μια εσωτερική μάχη. Είστε από τις ιδιοσυγκρασίες που διεκδικείτε την ανεξαρτησία σας και ταυτόχρονα εστιάζετε στις υποχρεώσεις σας!

Και ενώ ανοίγετε τον Σεπτέμβριο με ορμή και καλές προοπτικές, κάτι αλλάζει στη συνέχεια και βρίσκεστε λίγο μπερδεμένοι. Ίσως να μείνουν εγχειρήματα στη μέση και τίποτα να μην κυλά πλέον όπως το έχετε σχεδιάσει!

Μην πανικοβληθείτε, δεν ευθύνεστε εσείς γι’ αυτή την αναστάτωση: Ευθύνεται η αλλαγή της συμπαντικής σκυτάλης, που από εσάς περνά στα εδάφη του Ζυγού. Ο γείτονάς σας στον ζωδιακό κύκλο, αγαπά την αρμονία και την ισορροπία. Είστε κι εσείς λάτρεις αυτών των αξιών – αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο, γι’ αυτό βρίσκεστε σε μια σύγχυση!

Είναι πιθανό να νιώσετε κάποια εσωτερική σύγκρουση, όσο αφορά την ικανότητά σας να εκφραστείτε. Ίσως να επενδύσετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας στο να βοηθήσετε άλλους, προκειμένου να αποφύγετε να ασχοληθείτε με τα δικά σας προβλήματα.

Σε γενικές γραμμές, όλων των ειδών οι σχέσεις θα κυλήσουν με φυσικό και
ικανοποιητικό ρυθμό. Η ιδιαίτερα κοινωνική φύση σας θα σας ωθήσει να κάνετε ό,τι είναι
δυνατόν, για να εξαλείψετε την ταραχή σας που ελλοχεύει κάτω από την επιφάνεια!

Με την μετάβαση στην εποχή του Ζυγού ενδέχεται να είστε πολύ πιο ευαίσθητοι, όσο κι αν θελήσετε να το κρύψετε. Είστε από φύση σας καλοί φίλοι και υποστηρικτικοί προς τους άλλους, πάντα προσφέρετε τη συμβουλή και την αγάπη σας προς όσους τη χρειάζονται. Η ατμόσφαιρα θα σας αναγκάσει να προσδιορίσετε αυτή την ανάγκη σας να ικανοποιείτε τους άλλους!

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξαναβρείτε την πίστη στον εαυτό σας στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Πρέπει να επιτρέψετε σε αυτούς που σας αγαπούν, να σας προσεγγίσουν και να σας στηρίξουν. Δεν έχετε κανένα λόγο να φοβάστε το συναίσθημά σας, γι’ αυτό δοκιμάστε να αφήσετε τους δικούς σας ανθρώπους να μάθουν όσα σας προβληματίζουν. Θα είστε πάντα μια ανεξάρτητη φύση, γι’ αυτό είναι αποδεκτό να είστε και ευάλωτοι ενίοτε!

Η επαγγελματική αρένα μπορεί να πάψει να σας φαντάζει τόσο βολική και φιλόξενη. Κάποια εγχειρήματά σας δεν θα σας φαντάζουν εξίσου ενδιαφέροντα, γιατί θα σας λείψει το κίνητρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα αφήσετε ημιτελή για να στρέψετε την προσοχή σας αλλού.

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στο καινούργιο περιβάλλον και
συνεχίστε να πορεύεστε στη διαδρομή που έχετε ήδη χαράξει. Μην παραγκωνίσετε την
σταθερότητα, που αποτελεί την πιο πιστή φίλη της φύσης σας!

Αν και η εποχή του Ζυγού θα σας αναστατώσει, στην ουσία θα κεντρίσει την προσοχή σας προς ένα πρόβλημα χειρισμών σας: Ξέρετε, η εργασιομανία σας δεν αφήνει το μυαλό σας να στραφεί προς καμία άλλη κατεύθυνση. Το σπιτικό σας, η προσωπική σας ζωή και όλοι οι άλλοι τομείς της καθημερινότητάς σας, είναι συνεχώς παραγκωνισμένοι. Αυτή η ανθυγιεινή αντιμετώπιση δεν είναι κάτι που σας προέκυψε ξαφνικά τώρα… Είναι κάτι που έχετε υιοθετήσει εδώ και καιρό, υποσυνείδητα και σταδιακά. Όσο αιφνίδια κι αν φαντάζει αυτή η αφύπνιση, είναι αναγκαία: Για να ξεκινήσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας σε όλες τις πτυχές του, πριν περάσετε στο να φροντίσετε τους άλλους!

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ένας ιδιαίτερος μήνας προβλέπεται να είναι για εσάς ο φετινός Σεπτέμβριος, αγαπητοί Ζυγοί.

Οι ενδιαφέρουσες εξελίξεις που θα τον διέπουν, θα εξαρτηθούν περισσότερο από την ευρύτερη ατμόσφαιρα και λιγότερο από τις δικές σας αποφάσεις.

Αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και ως θετικό δεδομένο, γιατί θα σας δώσει
την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων για να χαράξετε τις καινούργιες πορείες σας!

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου φέρει τη δική σας σφραγίδα, καθώς τον διέπει η εποχή του Ζυγού. Πολλά θα σας φανούν πιο λογικά και βατά από την έναρξη του Σεπτεμβρίου, παρά το γεγονός ότι θα υπάρξουν αναρρυθμίσεις ακόμα και για εσάς… Ωστόσο, θα πρόκειται για ευπρόσδεκτες αλλαγές στη ζωή σας – που έτσι κι αλλιώς την είχατε παραμελήσει κάπως!

Η γενικότερη ατμόσφαιρα θα σας ευνοήσει και θα προσδώσει μια νέα πνοή στην καθημερινότητά σας. Το βασικό αίσιο στοιχείο της, αφορά την σταδιακή εξέλιξη των καταστάσεων. Αυτή θα σας δώσει όλο το περιθώριο να οργανώνεστε και να κλείνετε εκκρεμότητες στο μεταξύ. Το δεύτερο στοιχείο της περιόδου, αφορά μια ιδιαίτερη αύρα που θα σας περιβάλλει… Και θα την νιώσουν όσοι βρεθούν στον στενό σας κύκλο, καθώς θα ωφεληθούν επίσης από αυτήν!

Ένας βασικός παράγοντας θα παίξει καίριο ρόλο στο να αδράξετε όλα τα πλεονεκτήματα του φετινού Σεπτεμβρίου. Πρέπει να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση και να ανορθώσετε την αποφασιστικότητά σας να πετύχετε. Μείνετε μακριά από δυσχέρειες, αποφύγετε πρόσωπα και πράγματα που απομυζούν την ενέργειά σας. Ο αρνητισμός σε αυτή τη φάση, θα βλάψει εσάς και τα εγχειρήματά σας!

Το δεύτερο εργαλείο για να διασφαλίσετε την καλή πορεία σας, είναι να μην βιαστείτε.
Στη διάρκεια του μήνα δεν θα έχετε κανέναν λόγο να προτρέχετε να κάνετε κινήσεις ή να πάρετε
αποφάσεις. Θα σας ωφελήσει περισσότερο να αφήνετε χρόνο στις καταστάσεις να
εξελίσσονται – και να διατηρείτε την πίστη σας ασχέτως των εξωγενών παραγόντων!

Όσο αφορά τον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, μέσα στον Σεπτέμβριο θα σας δοθεί πληθώρα ευκαιριών για να τους βελτιώσετε. Το σκηνικό θα μεταβάλλεται και θα αλλάζει συνεχώς, κάτι που θα σας δίνει περισσότερες δυνατότητες επιλογών. Γι’ αυτό μην ασχοληθείτε με αμφίβολα εγχειρήματα, επιλέξτε να εστιάσετε σε όσα έχετε ήδη προετοιμάσει επιδέξια!

Οι καταστάσεις μπορεί ενίοτε να εξελίσσονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο, γιατί δεν θα έχετε εσείς τον έλεγχό τους. Αν προσποιηθείτε το αντίθετο, θα κάνετε κακό στον εαυτό σας και τα σχέδιά σας. Φροντίστε να συγκεντρώσετε γύρω σας όλους τους συμμάχους και υποστηρικτές σας… Να ξέρετε ότι ακόμη και η δική σας εύνοια δεν θα επαρκεί για να εκπληρώσετε μόνοι όλες τις υποχρεώσεις σας!

Στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου δεν πρέπει να υποτιμάτε τη συμβολή κανενός. Να τις ακούτε όλες και να τις λαμβάνετε υπόψιν σας, παραμένοντας ακέραιοι σε κάθε σημαντική διαπραγμάτευση. Να θυμάστε ότι όσο πιο αποφασιστικά χειριστείτε εσείς αυτή την περίοδο, με τόσο περισσότερες επιτυχίες θα σας το ανταποδώσει!

Σε γενικές γραμμές, αυτός είναι ένας θετικός μήνας για την υλοποίηση των προσωπικών σας επιδιώξεων. Από εσάς εξαρτάται να τον αξιοποιήσετε και να αδράξετε τα κέρδη των κόπων που έχετε καταβάλει εδώ και καιρό. Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά – και έχουν τη δυναμική να σας κάνουν ευτυχισμένους σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ένας μήνας ιδανικός για ενδοσκόπηση και λίγη απομάκρυνση από την
οχλαγωγία αναμένεται να είναι για εσάς αυτός, αγαπητοί Σκορπιοί.

Ο Σεπτέμβριος θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας, αρκεί να εστιάσετε μόνο στις δικές σας αποφάσεις και κινήσεις.

Πρέπει να καταλήξετε στους στόχους σας με ρεαλιστική προοπτική και να καταβάλετε τον επιπλέον κόπο που απαιτείται!

Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να χαρακτηριστεί ευνοϊκό για εσάς, ειδικά κατά το
πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Οι περισσότεροι στο περιβάλλον σας θα έχουν αντίθετη
γνώμη, καθώς αυτές οι μέρες θα τους δυσκολέψουν. Όμως οι ιδιαίτερες πλανητικές
συγκυρίες θα καταστήσουν τις όποιες προκλήσεις ουδέτερες προς εσάς!

Είναι σημαντικό να μην χάσετε την αισιοδοξία σας στη διάρκεια αυτού του μήνα, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας στάση απέναντι στις καταστάσεις. Κανένας εξωγενής
παράγοντας δεν θα σας φέρει αντιμέτωπους με δυσχέρειες. Κάτι τέτοιο θα προκύψει μόνο
από δικούς σας χειρισμούς ή επιλογές που θα κάνετε. Ο καλύτερος τρόπος για να
αποφύγετε λάθη αυτή την περίοδο, είναι να μην πάρετε ρίσκα!

Θα είναι συνετό για εσάς να κρατήσετε αποστάσεις από τον πολύ κόσμο στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου. Προτιμήστε να εργάζεστε πιο μεμονωμένα και να αφιερώσετε χρόνο σε
θέματα ή εργασίες εντός του σπιτικού σας. Πιο συγκεκριμένα, τα άστρα σας καλούν να δώσετε
σημασία στη σχέση που έχετε με τον εαυτό σας και τον περιβάλλοντα χώρο
σας, αντί για όσους και όσα άλλα υπάρχουν μέσα σε αυτόν!

Αυτή είναι η ιδανική περίοδος να απασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή άλλες δημιουργικές
ενασχολήσεις. Μέσα από αυτές, θα νιώσετε να αντανακλάται ο εαυτός σας με διαφορετικό είδωλο
απ’ αυτό που θεωρούσατε ότι έχετε. Θα είναι σαν ένα επιστημονικό πείραμα,
χωρίς να είναι όλα τόσο μελετημένα και υπολογισμένα!

Όλη αυτή η επεξεργασία του εαυτού σας, δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αρνητική εμπειρία για εσάς. Ωστόσο, αρχικά θα σας φανεί περιοριστική και κάπως κουραστική. Είναι γεγονός ότι η εποχή του Ζυγού είναι πιο χαλαρών τόμων και πιο εκφραστική από αυτό που αντέχει η ιδιοσυγκρασία σας… Γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι να βιώσετε κάποια αναταραχή ή νευρικότητα!

Τα άτομα που θα μπορέσουν να «εισβάλουν» στον κύκλο σας στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου,
είναι αυτά που οι σχέσεις σας έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο. Θα πρέπει να είστε απόλυτα
βέβαιοι ότι υπάρχει ανάμεσά σας εμπιστοσύνη και εχεμύθεια. Δώστε μεγάλη σημασία σε
αυτό το σημείο, γιατί αυτό θα καθορίσει και το μέλλον των σχέσεών σας μακροπρόθεσμα!

Ο επαγγελματικός και οικονομικός τομέας θα κυλήσει από σταθερά μέχρι και θετικά για
εσάς μέσα στον Σεπτέμβριο. Δεν προβλέπεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες που να σας πιέσουν,
αρκεί να παραμείνετε συνεπείς και αντικειμενικοί στα ζητούμενα και τις υποχρεώσεις σας.
Ελάχιστες καταστάσεις θα έχουν τη δύναμη να ανακόψουν την πορεία σας, χωρίς
αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να μειώσετε την επαγρύπνησή σας.

Μην ξεχνάτε ότι αυτές που εσείς αντικρίζετε ως ευνοϊκές συνθήκες, δεν είναι απαραίτητα
ευνοϊκές και για τους άλλους. Η αποδοτικότητα, η επιμέλεια και το συνεργατικό πνεύμα χωρίς
εξαρτήσεις, είναι τα εργαλεία που μπορούν να σας αποδώσουν ακόμα και περισσότερα
αποτελέσματα απ’ όσα έχετε φανταστεί. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε σε
αυτή την πορεία, είναι να μην πιέσετε τον εαυτό σας παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Με τις καλύτερες προθέσεις έρχεται προς το μέρος σας ο φετινός Σεπτέμβριος, αγαπητοί Τοξότες!

Το πρώτο δείγμα του θα είναι η τόνωση της ζωτικότητάς σας και η συνολική ανάταση
της διάθεσής σας.

Εναπόκειται σ’ εσάς να αξιοποιήσετε όλη την εύνοια που θα σας
δείξει το σύμπαν, με τις ευκαιρίες που θα την συνοδεύσουν!

Σε γενικές γραμμές, το πλανητικό περιβάλλον θα είναι ισορροπημένο απέναντί σας… Αν
και είστε εκπρόσωποι της Φωτιάς, που κάπως αντιτίθεται στα στοιχεία της Γης και του
Αέρα που θα έχουν πιο βασικό ρόλο. Αλλά ο δυναμισμός που σας διακρίνει, είναι αρκετός για
να διανύσετε τον Σεπτέμβριο σχεδόν ανεπηρέαστοι απ’ όσα θα τεκταίνονται γύρω σας!

Στη διάρκεια του μήνα επιλέξτε να κινηθείτε με ορμή αλλά και σύνεση, αποφεύγοντας να πάρετε αχρείαστα ρίσκα. Να είστε εστιασμένοι στην κάθε δράση σας, για να μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργειά σας. Αν νιώθετε ότι όλα κυλούν τόσο ομαλά που έχετε περιθώριο να χαλαρώσετε κάποιες στιγμές, να το κάνετε!

Το μεγαλύτερο μέρος του φετινού Σεπτεμβρίου θα είναι δυναμικό, με αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσετε προόδους. Αρχίστε σταδιακά να στρέφετε την προσοχή σας στην επαγγελματική
αρένα, χωρίς να φοβηθείτε τα ρίσκα. Να δώσετε μεγάλη σημασία στη διαίσθησή σας,
ειδικά σε στιγμές που θα νιώσετε δισταγμό. Με άλλα λόγια, μπορείτε να είστε πιο
τολμηροί εκεί που θα είναι μελετημένο το κάθε βήμα σας!

Εξίσου προσεκτικοί πρέπει να είστε και με τις καινούργιες γνωριμίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φτάσετε στο σημείο να αποκλείσετε προοπτικές να διευρύνετε τον κύκλο σας… Σημαίνει ότι πρέπει να μην βιάζεστε να ανοίγετε τα χαρτιά σας, ειδικά όσο αφορά τα σχέδια και τα οράματά σας. Εξάλλου, αυτή η περίοδος μπορεί να καταστεί επωφελής για να συνδεθείτε με κόσμο και να επεκτείνετε τα δίκτυά σας!

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου δεν αναμένεται να σας κουράσει με απρόβλεπτες ειδήσεις ή γεγονότα. Οι αλλαγές που θα προκύψουν, θα αφορούν αλλαγές ζωής για εσάς τους ίδιους. Για παράδειγμα, κάποιοι θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν κάνετε αυτά που πραγματικά θέλετε, που θεωρείτε ότι πραγματικά αξίζουν. Άλλοι θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή, άλλοι θα στραφείτε στην ενδοσκόπηση. Πάντως τα άστρα σας συνιστούν να εστιάσετε στα προσωπικά σας, καθώς εκεί ίσως υπάρξουν οι πιο σημαίνουσες εξελίξεις!

Αγαπητοί Τοξότες, μέσα στον Σεπτέμβριο πρέπει να παραμείνετε δραστήριοι και εστιασμένοι
στα ζητούμενά σας. Μην σας τρομάξει καμία αλλαγή, ακόμα κι αν σας αρχικά σας
φανεί δύσκολη… Είναι βέβαιο ότι η καθεμιά θα εμπεριέχει θετικές ευκαιρίες για το μέλλον σας.
Κυριολεκτικά ανά πάσα στιγμή, μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο και οι συγκυρίες να
απαιτήσουν άμεσους χειρισμούς από εσάς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Ένας σχετικά ήρεμος και μετριοπαθής μήνας αναμένεται να είναι ο φετινός Σεπτέμβριος για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι.

Μιας και δεν προβλέπονται συνταρακτικά γεγονότα ή ανατροπές στη
διάρκειά του, είναι βέβαιο ότι θα νιώθετε ασφαλείς και αρκετά χαλαρωμένοι.

Αν αξιοποιήσετε τη συνετή σκέψη για την επίλυση προβλημάτων που σας απασχολούν
εδώ και καιρό, θα δείτε να αυξάνονται οι προοπτικές σας για μελλοντικές επιτυχίες!

Με ευνοϊκό άνεμο μπαίνετε στον Σεπτέμβριο ως ζώδιο της Γης. Κι αυτό γιατί το σύμπαν θα διανύει ακόμη την «περίοδο Γης», αφού θα επικρατεί η Παρθένος. Μπορεί να έχετε μια μικρή ανησυχία, ότι δεν εργάζεστε όσο θα έπρεπε. Αυτό δεν ισχύει, γιατί ενδόμυχα έχετε τη βεβαιότητα ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε κάθε περίσταση!

Αυτή την εστίαση σας χαρίζει η εποχή της Παρθένου – και νιώθετε ιδιαίτερα άνετα με αυτήν. Με αυτή την αισιοδοξία θα μπείτε και στην εποχή του Ζυγού, γι’ αυτό δεν θα σας φανεί τόσο «αδέξια» όσο σε άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Συγκεκριμένα, εσείς θα συνεχίσετε τον σταθερό και ισορροπημένο βηματισμό σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε επιπλέον ρυθμίσεις!

Ωστόσο, γύρω σας θα υπάρχει μια γενικότερη ανάγκη προσαρμογής. Γι’ αυτό
να έχετε επαφή με το περιβάλλον σας και όσα τεκταίνονται σε αυτό: Έτσι θα είστε
σε ετοιμότητα, να χειριστείτε κάθε επίδρασή του πάνω σας μακροπρόθεσμα!

Στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου θα σας ευνοήσει το να διατηρήσετε στενή επαφή με τα άτομα του φιλικού σας κύκλου. Κάποια από αυτά θα χρειαστούν τη βοήθεια ή τη στήριξή σας, για καταστάσεις που ενδέχεται και να προκάλεσαν από λάθος κινήσεις τους. Χωρίς κριτική διάθεση, να είστε παρόντες στο πλάι τους για να βρείτε μαζί τους πιο αποδοτικούς τρόπους χειρισμού των απωλειών!

Σε γενικές γραμμές, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να
κάνετε και καινούριες γνωριμίες. Αυτές θα έχουν όλα τα φόντα να εξελιχθούν, τόσο στο πλαίσιο της
έμπιστης φιλίας όσο και σε ρομαντικό επίπεδο. Αν κάποιος σας ωθήσει να αναδείξετε κάποια
επιπλέον χαρίσματα ή ταλέντα σας, τολμήστε να το κάνετε. Ο Σεπτέμβριος θα σας ωθήσει
να αξιοποιήσετε όλες τις ιδιαίτερες ικανότητές σας και να αποδώσετε τα μέγιστα!

Η επαγγελματική και οικονομική αρένα χαρακτηρίζεται εξίσου χαλαρή και μετριοπαθής, χωρίς να αναμένονται εκπληκτικά άλματα. Εκμεταλλευτείτε την δική σας ηρεμία, για να οργανώσετε τα σχέδιά σας για το μέλλον. Τούτου λεχθέντος, αν θεωρήσετε ότι θα σας αποφέρει κέρδη η ταυτόχρονη ενασχόλησή σας με διάφορα αντικείμενα, να το κάνετε. Έτσι κι αλλιώς, κανείς
δεν θα σας κατακρίνει αν κάνετε λάθη… Αλλά και κάθε πιθανό λάθος, θα
μετατρέπεται σε μάθημα για την προσωπική σας εξέλιξη και ωρίμανση!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ο φετινός Σεπτέμβριος προβλέπεται να είναι ένας ιδιαίτερα σπουδαίος
μήνας για τη ζωή σας, αγαπητοί Υδροχόοι!

Αντίθετα με ό,τι βιώσουν πολλοί άλλοι, οι δικές σας αλλαγές αυτή την περίοδο
θα αφορούν το εξωτερικό σας περιβάλλον.

Οι εσωτερικές αλλαγές που θα προκύψουν, θα είναι απόρροια των αποφάσεων που θα πάρετε τώρα σε πολλούς τομείς… Και ο στόχος σας θα είναι να φτάσετε σε αυτές!

Θα είναι πολλές οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν στη διάρκεια αυτού του μήνα… Αλλά θα τις συνοδεύσει η αναγκαιότητα να αντιμετωπίσετε κάποιες φοβίες που έχετε. Αυτές μπορεί να αφορούν την μετοίκισή σας σε άλλη πόλη ή χώρα, είτε κάτι αντίστοιχα άγνωστο σε εσάς. Εξίσου πιθανό είναι να αλλάξετε εργασία, άρα να βρεθείτε σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον!

Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα, θα σας συντροφεύουν για αρκετό καιρό στο μέλλον. Και
οι διαφορές που θα υπάρξουν στην καθημερινότητά σας, θα είναι ο λόγος που όλος ο περίγυρος
θα αντιδρά διαφορετικά προς εσάς. Οι επιλογές που θα κάνετε, είναι φυσικό
να έχουν διάφορες πτυχές… Ωστόσο, το βέβαιο είναι ότι θα σας επιτρέψουν στο εξής να
απολαύσετε τη ζωή σας περισσότερο απ’ όσο είστε συνηθισμένοι!

Μέσα στον Σεπτέμβριο καλείστε να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση, που θα αποτελέσει την ώθηση για να προχωρήσετε και να εξελίξετε τα όνειρά σας. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τη σύνεση αλλά και τη διαίσθησή σας, προκειμένου να κάνετε τις πιο ορθές επιλογές από τα καινούργια άτομα που θα υπάρχουν στο περιβάλλον σας. Τα άστρα σας συστήνουν να κάνετε την κάθε κίνηση με γνώμονα το μέλλον σας – όχι κατά πόσο θα ευχαριστήσετε ή θα δυσαρεστήσετε άλλους!

Να κινήστε με αισιοδοξία και χωρίς αναστολές, παρατηρώντας και αναπτύσσοντας κάθε ευκαιρία που θα σας προσεγγίζει. Η ταχύτητα με την οποία θα πορευτείτε, θα αποτελέσει πλεονέκτημα για εσάς σε καίριες στιγμές. Θα καταλάβετε ότι αυτές οι διεργασίες πλησιάζουν στο τέλος τους, όταν αρχίσετε να νιώθετε πιο ανακουφισμένοι… Τότε θα περάσει η αναταραχή της όποιας αναποφασιστικότητας και θα απολαύσετε αυτή την καινούργια αρχή σας!

Όλη αυτή η ατμόσφαιρα, είναι πιθανό να σας απομακρύνει κάπως από τους παλιούς κύκλους σας:
Τόσο τους στενά φιλικούς όσο και τους ευρύτερα κοινωνικούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τους βγάλετε
από τη ζωή σας… Σημαίνει ότι η προσοχή σας θα στραφεί σε όσα καινούργια τεκταίνονται στην καθημερινότητά σας. Θα συνειδητοποιήσετε από νωρίς αυτή την αναγκαιότητα,
γι’ αυτό δεν θα φτάσετε στο σημείο να νιώσετε άσχημα για τέτοιου τύπου εξελίξεις.

Στην επαγγελματική αρένα δεν αναμένονται εμπόδια ή προβλήματα. Τα περισσότερα πεδία της θα διέπονται από αίσιες συνθήκες. Θα έχετε την ευχέρεια να εξερευνήσετε τους νέους χώρους που θα κινείστε, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Επίσης, θα νιώσετε ότι θα είστε πιο εστιασμένοι σε όσα έχουν πραγματικά σημασία για την πρόοδό σας!

Μην παρασυρθείτε σε χρονοτριβές ή περισπασμούς της προσοχής σας στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου. Θα σας ευνοήσει η έγκαιρη ολοκλήρωση κάθε υποχρέωσής σας, χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα. Αν κάνετε προγραμματισμένες κινήσεις και σχεδιασμό των κινήσεών σας, δεν θα χρειαστεί να επανέλθετε σε κάτι για αναθεώρηση. Όπως προαναφέρθηκε, ίσως χρειαστεί να προετοιμάσετε μια μετακόμιση ή την υλοποίηση μιας ανάλογα καταλυτικής απόφασής σας. Γι’ αυτό χρειάζεται η συνέπεια και η ψυχραιμία σας!

Οι εξελίξεις στη διάρκεια αυτού του μήνα, ενδέχεται να επιφέρουν κάποια οικονομική δυσχέρεια. Αυτός θα είναι ένας ακόμη παράγοντας πίεσης, ανάμεσα σε εσάς και ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος. Να το λάβετε υπόψιν σας για να το χειριστείτε εγκαίρως… Ωστόσο, όσο ο Σεπτέμβριος κυλά, τόσο το κλίμα όσο και τα οικονομικά σας θα ομαλοποιηθούν. Να ξέρετε πως όποια κι αν είναι η καινούργια σας πορεία, σύντομα θα σας ανταμείψει και για κάθε δυσκολία που θα προκύψει τώρα!

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Μια ατμόσφαιρα «βολική» για την ιδιοσυγκρασία σας θα διέπει τον φετινό Σεπτέμβριο, αγαπητοί Ιχθύες!

Στην εποχή θα δεσπόζουν τα στοιχεία της Γης και του Αέρα, με τα οποία δράτε συνεργατικά ως ζώδιο του Νερού. Αλλά ακόμα και με τη Φωτιά θα λειτουργήσατε, στο μέτρο του δυνατού.

Άρα σε γενικές γραμμές, έχετε τα φόντα να χειριστείτε άρτια αυτό τον μήνα!

Το πρώτο δεκαπενθήμερου του Σεπτεμβρίου κινηθείτε αργά και σταθερά, με σύνεση και διακριτικότητα. Η εποχή του Ζυγού μπορεί να είναι λίγο προκλητική για τον χαρακτήρα σας. Θα λαχταράτε να κάνετε αποδράσεις για να πάτε πέρα από τα γεωγραφικά σας όρια. Επίσης, ενδέχεται να παρασύρεστε να κάνετε δαπάνες – που δεν θα σας ευνοήσουν μακροπρόθεσμα… Να τα έχετε αυτά υπόψιν σας, κάθε φορά που πρέπει να αντισταθείτε σε μια παρόρμηση κάθε τύπου!

Οι άνθρωποι του στενού σας κύκλου θα λειτουργήσουν κατευναστικά και
υποστηρικτικά αυτή την περίοδο. Χρειάζεστε την παρουσία τους μετά το φόρτο
εργασίας που θα έχετε, για να ξεκουράζεστε και να αποφορτίζεστε. Και εκείνοι θα
απολαμβάνουν μαζί σας τις αποδράσεις από την πραγματικότητα, μέσα από
τη φαντασία και τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο!

Όσο κυλά ο Σεπτέμβριος, θα νιώθετε να σας προσεγγίζουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Οι συζητήσεις μαζί σας θα είναι σαν να πηγαίνουν σε έναν άλλο πλανήτη – με περισσότερη ομορφιά και ποιότητα διαβίωσης. Αν και είναι δεδομένο ότι είστε αιθεροβάμονες, η διαφορετικότητα της σκέψης σας είναι αυτή που θα έλκει τον κόσμο κοντά σας!

Σταδιακά, τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα αποζητούν τη διαίσθησή σας. Θα σας ζητούν απαντήσεις, τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τη ζωή γενικότερα. Μιας και έχετε και τα δικά σας ερωτήματα, αυτή η διεργασία θα σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις με τους πιο απρόβλεπτους τρόπους. Μακροπρόθεσμα, θα συνειδητοποιήσετε ότι αποκτάτε την πολυπόθητη ισορροπία. Φροντίστε μόνο να μην «δίνετε» περισσότερα απ’ όσα έχετε, για να μην εξουθενωθείτε!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, τον φετινό Σεπτέμβριο καλείστε να εργαστείτε σκληρά. Μπορεί να υπάρχει μικρή ανταμοιβή για τον κόπο σας αλλά δεν θα σας ενοχλεί. Το ιδιαίτερο της περιόδου, είναι ότι θα καταφέρνετε να διαχωρίσετε τη δουλειά από την υπόλοιπη ζωή σας, από τη στιγμή που θα σχολάτε και μετά. Θα μπορείτε να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε στο σπίτι και με τους δικούς σας ανθρώπους!

Έχει σημασία να επιδιώξετε αυτή την ισορροπία, ανάμεσα στην εργασιακή και την κοινωνική σας ζωή. Αυτό θα σας βοηθήσει να μην παίρνετε τα πάντα υπερβολικά προσωπικά. Ο Σεπτέμβριος είναι η ιδανική φάση για να το καταφέρετε, όσο κι αν σας αποσυντονίσει ή σας φοβίσει κάποιες στιγμές… Προς αυτή την κατεύθυνση θα σας ενισχύσει η εποχή του Ζυγού, η πλέον εξισορροπητική και χαρισματική εποχή!

Αξιοποιήστε τον φετινό Σεπτέμβριο για να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με όλα τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Να μιλάτε ειλικρινά και να εκφράζετε τις ανάγκες σας, ώστε να ξέρουν όλες οι πλευρές την πορεία που θα κινούνται. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε αναζωογονημένοι και ανακουφισμένοι μέσα από όλες τις αλληλεπιδράσεις σας, όσο είστε συνεπείς και εξωστρεφείς με τα ζητούμενά σας!

Αφιερώστε λίγο χρόνο και για μια ενδελεχή ενδοσκόπηση αυτή την περίοδο. Είναι η ιδανική στιγμή να κατανοήσετε τον εαυτό σας: Γιατί θέλατε να πάτε στο Παρίσι για να ερωτευτείτε; Γιατί θέλατε να αγοράσετε άλλο ένα παλτό ενώ έχετε πέντε; Αυτές οι τάσεις διαφυγής μπορεί να οφείλονται στην επικράτηση του στοιχείου του Αέρα, που όλα θα ρέουν και θα υπερίπτανται… Επειδή αυτή η ροή δεν συνάδει με εσάς, θα σας είναι δύσκολο να την χειριστείτε. Αλλά αξίζει τον κόπο να κάνετε την προσπάθεια, γιατί θα νιώσετε πιο ευτυχισμένοι και απελευθερωμένοι!

astro-live.gr

Continue Reading
Advertisement