Ρένος Χαραλαμπίδης: «Με την άνοδο της τηλεόρασης, ο καθένας δήλωνε ηθοποιός »

By on January 8, 2015
xaralampidis

Για τις ταμπέλες που πολλοί βάζουν, για τους πραγματικούς και… μη ηθοποιούς αλλά και για το αν δέχτηκε κάποια δουλειά για βιοποριστικούς λόγους μιλάει ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

«Ο πραγµατικός ηθοποιός, που νιώθει ότι κατέχει την τέχνη του, δεν φοβάται τις ταµπέλες. Όποια ταµπέλα και αν σου φορέσουν, µπορείς να βελτιωθείς και να πας παρακάτω», δήλωσε στη Real News.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Με την άνοδο της τηλεόρασης, ο καθένας δήλωνε ηθοποιός. ∆εν µπορεί να γίνει έτσι όµως. Άρχισα πραγµατικά να νιώθω ηθοποιός 10 χρόνια αφού είχα ξεκινήσει να παίζω».

Άραγε έχει αρνηθεί ρόλο επειδή υπήρχε στο καστ κάποιος που απλώς δήλωνε «ηθοποιός»; «Όχι, ποτέ. Σέβοµαι την προσπάθεια όλων των ανθρώπων. Ακόµη και σε περιπτώσεις που έπαιξα µε συναδέλφους οι οποίοι δεν είχαν δυνατότητες, το έβλεπα ως µια καλή ευκαιρία δοκιµασίας, αν µπορώ να σύρω το κάρο».

Τέλος, έχει αποδεχτεί µία δουλειά που δεν του ταίριαζε καθαρά για βιοποριστικούς λόγους; «Ασφαλώς. Αλλά ακόµη και τότε, έκανα ό,τι καλύτερο µπορούσα για να σώσω την αξιοπρέπειά µου και για να δώσω στον θεατή κάτι ενδιαφέρον».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *