Ρήγου: Με απέρριψαν από δουλειά λόγω των κιλών μου

By on January 16, 2015

Η Ελευθερία Ρήγου έχει δεχθεί πολλά σχόλια τον τελευταίο καιρό λόγω της αλλαγής του βάρους της και διαρκώς πρέπει να απαντάει σε συνεντεύξεις τις τι συνέβη και πήρε τόσα κιλά κάτι που είναι λίγο άκομψο και της δημιουργεί προβλήματα χωρίς λόγο.

Στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ αναφέρθηκε σ’ ένα άσχημο περιστατικό με κάποιον συνάδελφο της ο οποίος έγινε η αιτία να την απορρίψουν από κάποια δουλειά επειδή δεν είναι πια αδύνατη και όπως ήταν αναμενόμενο,εκείνη εξοργίστηκε.

“Έχουν πει «γιατί να προτείνουμε την Ελευθερία για δουλειά έτσι όπως έχει γίνει; Κάποιος συνάδελφος. Το έμαθα από τρίτους, οι οποίοι μάλιστα με συμβούλευσαν «κάνε κάτι για το βάρος σου, γιατί ακούσαμε αυτό». Νευρίασα πάρα πολύ, εξοργίστηκα. Εντάξει, έχω πάρει κάποια κιλά, δεν είμαι όπως ήμουν. Ξέρω ότι πρέπει να αδυνατίσω, αλλά δεν μπορεί να είμαστε όλες ένα «καλούπι». Ψηλές, αδύνατες, με τρέσες και botox. Όλες ίδιες είναι πια.” δήλωσε η ηθοποιός.

Επιπλέον συμπλήρωσε πως είχε χάσει την πίστη στον εαυτό της, αμφισβητούσε τον εαυτό της λόγω της κατάθλιψης που πέραε αλλά και από χρόνιο υποθυρεοειδισμό κι έχει μια ασθένεια η οποία ονομάζεται Hashimoto. Όπως λέει η ίδια, πρόκειται για μια αυτοάνοση πάθηση που εκμηδενίζει το θυρεοειδή και προκαλεί τάση προς κατάθλιψη οπότε τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα όσο νομίζουν αρκετοί.

“Τα τελευταία δυο χρόνια πήρα 20 κιλά. Το θέμα με το βάρος μου είναι η ιστορία της ζωής μου. Κάνω δίαιτα από 11 χρόνων! Οικογενειακώς, έχουμε μια τάση στο πάχος. Όταν έφτασα στα πολύ αδύνατα μου, 48-50 κιλά, ήμουν τρισευτυχισμένη, αλλά δεν έτρωγα τίποτα. Είχα πάει στο άλλο άκρο. Ήμουν ωραία, αδύνατη, με γωνίες και είχα δουλειά. Όταν άρχισα να παίρνω κιλά, βγήκε το πάθος μου για το φαγητό.Όταν έμεινα έγκυος, είχα φτάσει 100 κιλά. Στη συνέχεια όμως, όταν γέννησα, έχασα τα 50. Σήμερα, είμαι 80 κιλά” πρόσθεσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *