Το σχόλιο του Σεφερλή για την αντίδραση της Χρυσούλας Διαβάτη

By on December 10, 2014

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της ηθοποιού και του Σάκη Ρουβά για τη βράβευσή του στην τελετή απονομή των Βραβείων Κάρολος Κουν

Την οργισμένη αντίδραση της Χρυσούλας Διαβάτη για την υποψηφιότητα και εν τέλει βράβευση του Σάκη Ρουβά στην κατηγορία του αρχαίου δράματος στην τελετή απονομή των Βραβείων Κάρολος Κουν σχολίασε ο Μάρκος Σεφερλής στο Mega Με Μία.

«Σίγουρα η είδηση Σάκης Ρουβάς αρχαίο δράμα σου κάνει κάπως έτσι με την πορεία που έχει έως τώρα… Από το καλοκαίρι που ακούστηκε ότι θα παίξει στις Βάκχες έγινε ένα σούσουρο “μα πως είναι δυνατόν”, δεν είδα την παράσταση δεν έχω άποψη», είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Η Χρυσούλα από την άλλη έχει μία ιστορία στο θέατρο, έχει καταθέσει την ψυχή της… Ήταν λογικό να είναι αυτή η αντίδρασή της…».

Για να καταλήξει: «Ο καθένας εκφράζεται με όποιο τρόπο θέλει, αν βέβαια είναι καλός το αποδεικνύει το ίδιο το σανίδι ή ο ίδιος ο χώρος τον οποίο επιδίδεται ο καθένας. Συμφωνώ και με τους δύο. Με την αντίδραση της Χρυσούλας Διαβάτη που έχει κάνει τόσα και το βραβείο μπορεί να της ήρθε μετά από τόσα χρόνια και ο Ρουβάς με μία εμφάνιση του στο αρχαίο δράμα απέσπασε το βραβείο… Εντάξει, λογική η αντίδραση της».

Η Χριστίνα Πολίτη από την πλευρά της χαρακτήρισε τη Διαβάτη αγενέστατη και πως θα μπορούσε να μην παραλάβει το βραβείο, να μην ανέβει στην σκηνή και να μην ξεμπροστιάσει το Ρουβά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *