fbpx
Connect with us

TECH ΝΕΑ

Σε λειτουργία η διαγραφή μηνυμάτων στο Facebook Messenger

Πολλές φορές έχει τύχει να γράψουμε και να στείλουμε κάποιο μήνυμα στο Facebook
Messenger, που μόλις το είδαμε «φεύγει» και στη συνέχεια (ακόμα χειρότερα) να διαβάζεται
από τον αποδέκτη του, να το έχουμε μετανιώσει.

Από σήμερα όσοι επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να διαγράφουν το μήνυμα
που έστειλαν στο Messenger, έτσι ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Πρόκειται για τη λειτουργία «unsend» η οποία είναι διαθέσιμη από την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου σε συσκευές Android και iOS, σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ. Ωστόσο, μέχρι και την Τετάρτη
στην Ελλάδα δεν έχουν όλοι οι χρήστες τη δυνατότητα να διαγράψουν μήνυμα που έχουν στείλει.

Η διαδικασία για να ακυρώσεις την αποστολή του μηνύματος είναι ιδιαίτερα απλή. Κρατάς πατημένο το δάκτυλο επάνω στο μήνυμα που σε ενδιαφέρει και τότε ανάμεσα στις επιλογές θα εμφανίζεται και το «Remove for Everyone» για τα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή του. Εάν το επιλέξεις μέσα στο χρονικό παράθυρο, τότε θα διαγραφεί από τη συνομιλία και των δύο χρηστών σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Η επιλογή αυτή διαφέρει με την παλιά «Διαγραφή», η οποία ναι μεν έσβηνε το
μήνυμα που μόλις είχες στείλει αλλά οι παραλήπτες το έβλεπαν κανονικά. Ας σημειωθεί
ωστόσο ότι στην περίπτωση του «Remove for Everyone» ο παραλήπτης θα
ενημερώνεται ότι έχετε διαγράψει κάποιο μήνυμα, άσχετα αν δεν μπορεί πλέον να το δει.

Η επιλογή Unsend αναμένεται να εμφανιστεί σε όλους με τη νέα αναβάθμιση του Facebook Messenger.

Continue Reading
Advertisement