Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Οι σημαντικές ημερομηνίες των ζωδίων για το μήνα Δεκέμβριο

Ένας νέος μήνας ξεκινά και επηρεάζει αρκετά ζώδια. Διάβασε παρακάτω, για να
γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα.

Οι πρωταγωνιστές του Δεκεμβρίου είναι: Ταύροι, Δίδυμοι,
Καρκίνοι, Σκορπιοί, Τοξότες και Αιγόκεροι.

Καλό σας μήνα!

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται
να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΤΑΥΡΟΣ

9 Δεκεμβρίου: Ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό και χρωματίζει όλες τις στενές σου σχέσεις και συνεργασίες με το χρώμα του πάθους αλλά και της μερικής εξάρτησης.
Το βέβαιο είναι ότι μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου, θα εκφράζεσαι με μεγαλύτερο πάθος
και θα ξοδεύεις την ενέργεια σου, στο πως να ευχαριστήσεις τους γύρω σου.

Όλα αυτά, ενδέχεται να γίνουν κάτω από μια εσωτερική πίεση, την οποία
θα πρέπει να διαχειριστείς ανάλογα, ώστε να μην έχεις κόντρες ή ξεσπάσματα.

20 Δεκεμβρίου: Αλλάζει τελείως το σύστημα των αξιών με βάση το οποίο δουλεύεις κι
εκφράζεσαι. Ευτυχώς όμως, οι τρέχουσες συνθήκες είναι περισσότερο κοντά στις αρχές
και τις αξίες σου, οπότε σιγά σιγά θα ηρεμήσεις και θα δημιουργηθούν καινούργιες
προοπτικές που θα σου ταιριάζουν και θα σε εκφράζουν περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ευδαιμονίας και της αρμονίας, ξεκινάει μια πολύ ωραία διαδρομή στον άξονά σου, και σ’ επηρεάζει άμεσα, αναβαθμίζοντας όλες τις προσωπικές σου επαφές και κατά κύριο λόγο, με τα άτομα με τα οποία έχεις μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Με την χορηγία της Αφροδίτης, θα εισπράξεις πολλά καλά και θα ανοίξουν διάπλατα πόρτες, εκεί που δεν το περιμένεις. Η τύχη για κάποιο διάστημα, θα είναι με το μέρος σου και συμπτώσεις απόλυτα θετικές θα συμβαίνουν στην ζωή σου, κάτι, σαν ένα θεόσταλτο δώρο. Να θυμάσαι ότι θα μπορείς να απολαύσεις αυτό το ταξίδι, μέχρι και τις 25 Δεκεμβρίου. Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς ένα πρόσωπο μεγαλύτερο σου.

3 Δεκεμβρίου: Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον άξονά σου και μέχρι
και τις 22 Δεκεμβρίου, θα δίνει τις δικές του απαντήσεις στα θέματα που θα σε
απασχολούν, σερβιρισμένες όμως με αρκετή υπερβολή και διάσταση απόψεων.

Παρόλα αυτά, θα επιδείξεις τρομερή ευελιξία και θα προσεγγίζεις όλα τα θέματα, με περισσή σχολαστικότητα κι υπομονή.

18 Δεκεμβρίου: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, σου δημιουργεί την διάθεση να αναλάβεις πρωτοβουλίες παίρνοντας τα ηνία στα χέρια σου. Η δυνατότητα να ξεκινήσεις πολλά πράγματα από την αρχή, είναι μια μεγάλη ευκαιρία που σου δίνεται, γιατί πλέον, δεν θα φοβάσαι την αλήθεια, μιας και θα σου είναι πιο εύκολο να κοιτάς στα μάτια τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και να τους λες ότι πραγματικά σκέφτεσαι, χωρίς φόβο και χωρίς περιστροφές ή δεύτερες σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

20 Δεκεμβρίου: Μια μεγάλη αλλαγή γίνεται αυτή την ημέρα στο πλανητικό σκηνικό: ο Κρόνος
αλλάζει ζώδιο και μπαίνει πλέον στον Αιγόκερω. Θέλοντας και μη, ενεργοποιείσαι πάρα
πολύ, αλλά κυρίως μέσω των άλλων, δηλαδή μέσω των σχέσεων και των συνεργασιών σου.

25 Δεκεμβρίου: H χρονιά θα κλείσει με ένα πολύ θετικό τρόπο, κυρίως στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και των συνεργασιών. Η Αφροδίτη στον άξονά σου, θα σου ανοίξει με ευκολία νέες πόρτες και θα ισχυροποιηθείς μέσα από δυνατές επαγγελματικές γνωριμίες. Οποιαδήποτε σχέση είναι άρρωστη ή διαλυμένη, (η Αφροδίτη) θα την εξυγιάνει, με στόχο την αρμονία και την ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται
να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

9 Δεκεμβρίου: Η χρονιά κλείνει με τη θεαματική είσοδο του Άρη στο ζώδιο σου. Ο τελευταίος, θα πυροδοτήσει μια σειρά εξελίξεων πάνω σε θέματα που αφορούν εσένα τον/την ίδιο/α και τη σχέση σου με τον εαυτό σου. Μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου του 2018, θα έχει έντονη επίδραση όχι μόνο πάνω στον ψυχισμό σου, αλλά και στο σώμα σου. Γνωρίζοντας πως η ενέργεια του Άρη δεν αστειεύεται, θα πρέπει να την διαχειριστείς όσο καλύτερα μπορείς, βάζοντας σε εφαρμογή σχέδια που θα είναι βασισμένα σε σωστή στρατηγική και μόνο. Τα θετικά νέα είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα, θα καταφέρεις να κάνεις πολλά από τα πλάνα σου πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη στον Τοξότη μπαίνει στο ζώδιο σου και σε βοηθάει να κλείσεις την χρονιά με ένα πολύ ευχάριστο τρόπο. Τα δώρα είναι πολλά και καλό είναι να ανοίξεις την καρδιά σου, ώστε να λάβεις την ενέργεια αυτή σε όλο της το μεγαλείο. Θυμός κι αρνητικότητα δεν χωράνε καθόλου και δεν έχουν καμία θέση, αυτό το ευλογημένο διάστημα. Μέχρι και τις 24 του μηνός, θα διανθίζεις την καθημερινότητα σου με αισιόδοξα στοιχεία που με τη σειρά τους, θα σου φέρουν καλοτυχία.

3 Δεκεμβρίου: Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων και στόχος σου γίνεται η επικοινωνία με όσο περισσότερο κόσμο μπορείς. Είναι πιθανό να σου εμφανιστεί μια καινούργια προοπτική συνεργασίας, βοηθώντας σε έτσι να ξεφύγεις από μια παλαιότερη, ήδη υπάρχουσα, η οποία δεν σου πήγαινε και τόσο πολύ.

3 Δεκεμβρίου: Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου και μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου, θα σε βάλει σε κατάσταση αναμονής, ως προς την ανάληψη αποφάσεων και την εκτέλεση σχεδίων. Σε συμβουλεύω να δείξεις υπομονή και ψυχραιμία και να ρίχνεις μια προσεκτικότερη ματιά σε οτιδήποτε πρόκειται να υπογράψεις ή να συμφωνήσεις. Μην απορήσεις αν η σκέψη σου γίνει χαοτική κι η αφηρημάδα σου, μέρος της καθημερινότητας. Χρειάζεται να γίνεις περισσότερο συγκροτημένος/η και να σκέφτεσαι με βάση τη λογική, κι όχι το συναίσθημα.

18 Δεκεμβρίου: Η Νέα Σελήνη σε βάζει σε μια διαφορετική διάσταση σκέψης και δράσης. Θα θέσεις καινούργιες προτεραιότητες, οι οποίες θα αφορούν περισσότερο εσένα και το πως θα πρέπει να κινηθείς. Όλα πάντως σιγά-σιγά θα ξεκαθαρίσουν και το τοπίο θα έχει μια καινούργια ομορφιά για να απολαύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

25 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να κλείσεις την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν αφήσεις την καρδιά κι όχι το μυαλό να σε καθοδηγήσει, όλα θα πάνε ρολόι. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις όποιες αλλαγές επιθυμείς στις κοινωνικές σου επαφές, στους φιλικούς σου κύκλους, ή ακόμα και να ασχοληθείς με ότι σε απασχολεί σε οικογενειακό επίπεδο. Έχοντας το καλό όλων στην καρδιά, θα μπορέσεις να προβείς ευκολότερα στις όποιες αλλαγές κρίνεις σωστές κι αναγκαίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

πηγή:astrology.gr

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply