Σπανάκι με τυρί και μέλι Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι

By on July 16, 2017

Σπανάκι με τυρί και μέλι Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι

Υλικά για 4 άτομα

  • 2 φρέσκα κεφαλάκια κατσικίσιο τυρί των 300 γρ.
  • 250 γρ. βλαστάρια σπανάκι
  • ½ λεμόνι
  • 2 κ.γ. ξύδι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 5 κ.γ. μέλι
  • Λίγο βούτυρο
  • Λίγο σκόρδο
  • Λίγο μαϊντανό
  • Σέλινο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ξεπλένουμε και στεγνώνουμε το σπανάκι. Το κόβουμε και το σοτάρουμε σε βούτυρο με λίγο σκόρδο, μαϊντανό και σέλινο.
  2. Σε μία σαλατιέρα ανακατεύουμε το χυμό μισού λεμονιού με το ξίδι και μια πρέζα αλάτι. Προσθέτουμε λάδι και πιπέρι.
  3. Βουτάμε το σπανάκι γρήγορα σε αυτή τη σάλτσα και το σερβίρουμε στα πιάτα. Κόβουμε το κατσικίσιο τυρί σε φέτες και το βάζουμε επάνω στο σπανάκι.
  4. Σε μια κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά ζεσταίνουμε το μέλι και το ρίχνουμε ζεστό επάνω στο τυρί. Αρωματίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

newsbeast.gr

You must be logged in to post a comment Login

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close