Στα τέλη του έτους η ανανεωμένη Mercedes B-Class

By on September 4, 2014

Στα τέλη του έτους η ανανεωμένη Mercedes B-Class

Το ντεμπούτο της θα γίνει τον Οκτώβριο στο Παρίσι

Το επίσημο ντεμπούτο της Mercedes B-Class έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο, στα πλαίσια της έκθεσης Παρισιού. Λίγο νωρίτερα, στις 12 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία θα μας δώσει μια πρόγευση του MPV μοντέλου της.

Η Mercedes-Benz προετοιμάζει μια μικρής έκτασης ανανέωση για τη δεύτερη γενιά της B-Class. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχεδίαση, όπως βλέπετε και στην «κατασκοπευτική», ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του autotriti, το αυτοκίνητο θα διαθέτει καινούργιους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένη γρίλια της μάσκας και νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα.

Πληροφορίες θέλουν, την ανανεωμένη Mercedes B-Class να φέρει και πίσω νέα φανάρια, ενώ διπλή μάλλον θα είναι η απόληξη της εξάτμισης. Περιορισμένης έκτασης αναμένονται να είναι οι αλλαγές και στο εσωτερικό, με τις σημαντικότερες να αφορούν στο καινούργιο τιμόνι και στον νέο επιλογέα ταχυτήτων.

Το γερμανικό MPV αναμένεται να διατίθεται προαιρετικά με το σύστημα φώτων Intelligent Light System (ILS), μέσω του οποίου τα φωτιστικά σώματα προσαρμόζουν αυτόματα τη λειτουργία τους ανάλογα με τις οδικές και καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, η B-Class facelift θα προσφέρεται σε περισσότερες τετρακίνητες εκδόσεις 4MATIC, ενώ αναβαθμισμένο θα είναι και το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης. Αλλαγές σε τεχνικά ζητήματα, όπως μηχανικά σύνολα, αναρτήσεις, κ.τ.λ., δεν αναμένονται.

Με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε αν η ηλεκτρική B-Class Electric Drive θα δεχθεί τις εν λόγω αναβαθμίσεις, καθώς η παραγωγή της ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο. Οι προπαραγγελίες για την «κανονική» Mercedes B-Class έχουν ξεκινήσει στη Γερμανία ήδη, ενώ τα 1α αυτοκίνητα αναμένονται να φτάσουν στους ιδιοκτήτες τους τον προσεχή Νοέμβριο. Στη χώρα μας, πάλι, δε νομίζουμε να καθυστερήσουν περισσότερο από τα τέλη του έτους.

m1
m2
m3
m4
Πηγή: autotriti.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *