Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

By on December 31, 2014

Τον τρόπο με τον οποίο έχασε τα περιττά κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς επίσης και το πως καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα.

“Στην πρώτη εγκυμοσύνη με έπιασε η ανάγκη να φάω σε τεράστιες ποσότητες, ό,τι μπορεί να είχα στερηθεί τόσα χρόνια. Αυτό, όμως, τελικά ενώ το ευχαριστιέσαι τους εννιά μήνες, μετά το μετανιώνεις, γιατί βλέπεις ότι είναι πολύ δύσκολο να χάσεις τόσα κιλά. Φυσικά, επειδή είναι μια πολύ όμορφη περίοδος για μια γυναίκα δεν πρέπει να στερείται τίποτα, απλώς να μην ξεφεύγει σε ποσότητες”, είπε στο
περιοδικό forma.

Και όσο για το μυστικό της ομορφιάς της; “Κατ’ αρχάς λόγω των παιδιών έκοψα το κάπνισμα και επίσης δεν πίνω, ούτε έπινα ποτέ αλκοόλ. Επίσης θα έλεγα ότι ο ύπνος είναι ένα βασικό μυστικό ομορφιάς αλλά λόγω της εκπομπής και των παιδιών δεν καταφέρνω να κοιμηθώ πάνω από 6-7 ώρες την ημέρα, οπότε σε αυτή τη φάση ζωής δεν είναι το δυνατό μου σημείο. Επίσης, εννοείται πολύ καλό ντεμακιγιάζ, νερό, ενυδάτωση στο δέρμα με μια καλή κρέμα χειμώνα καλοκαίρι. Και γενικά να φροντίζουμε τον εαυτό μας και την εμφάνισή μας πάντα”, σημείωσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *