Στέφανος Κορκολής: “Έτρεφα στον κόρφο μου πραγματικά φίδια”

By on December 9, 2014

Άλλος άνθρωπος δήλωσε ότι έγινε ο Στέφανος Κορκολής, μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Thema People.

«Όσο μεγαλώνεις και σου συμβαίνουν διάφορα αλλάζεις πάρα πολύ. Ειδικά μετά τη γνωμάτευση του καρκίνου έγινα άλλος άνθρωπος. Ήταν ένα παρά πολύ γερό χαστούκι- είναι σαν να σε ξυπνάνε το πρωί με ντους από παγάκια ή κάπως έτσι. Αν και, για να πω την αλήθεια, αυτό που με έκανε κυριολεκτικά να δω τη ζωή με άλλα μάτια ήταν η επέμβαση στα μάτια μου. Πριν από ενάμιση χρόνο χειρουργήθηκα, αφού η μυωπία μου σε συνδυασμό με τον καταρράκτη έφτασε σε σημείο τύφλωσης. Και ήταν τότε που είπα ότι τώρα βλέπω καλύτερα από ότι πριν, σε όλα τα επίπεδα. Ο ´´βλάκας´´ ο Στέφανος που ήξεραν όλοι, τελείωσε. Tώρα πλέον δεν φοβάμαι να πω καταπρόσωπο την γνώμη μου και να ξεφορτωθώ κάθε σκουπιδάκι που με κάνει να μην βλέπω καθαρά», δήλωσε ο μουσικοσυνθέτης και παραδέχτηκε ότι προδόθηκε από ανθρώπους του φιλικού και οικογενειακού του περιβάλλοντος.

«Έτρεφα στον κόρφο μου πραγματικά φίδια –ολόκληρα ανακόντα. Αλλά ας είναι. Πάντα φυλάω έναν άσο στο μανίκι μου και θα τον χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί», επισήμανε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *