Στέλιος Μάινας για το διαζύγιο των γονιών του: «Ο αδελφός μου ήταν και μπαμπάς»

By on March 26, 2015

Στέλιος Μάινας για το διαζύγιο των γονιών του: «Ο αδελφός μου ήταν και μπαμπάς»
Τα πειράγματα των παιδιών στο σχολείο: «Να το παιδί της χωρισμένης»
Συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» έδωσε ο Στέλιος Μάινας όπου μίλησε για το διαζύγιο των γονιών του, όταν ήταν 4 ετών, τον ρόλο του πατέρα του που έπαιξε ο αδερφός του και το πείραγμα των παιδιών στο σχολείο, επειδή ήταν παιδί χωρισμένων γονιών.

Ο ηθοποιός τόνισε ότι δεν υπήρξε μαμάκιας εξηγώντας το γιατί: «Όχι ακριβώς. Μεγαλώσαμε σε μια εποχή που ήταν πολύ σημαντική η έννοια της παρέας. Ισχυε το παιχνίδι έξω. Μεγαλώσαμε μέσα σε θύλακες. Οι γονείς για εμάς, από μια ηλικία και μετά, ήταν κάτι στο οποίο επιστρέφαμε το βράδυ. Γαλουχηθήκαμε και ωριμάσαμε μέσα σε παρέες παιδιών. Ηταν τόσο υγιές».

«Ένας χωρισμός ποτέ δεν ήταν ταμπού και πάντα παραμένει ταμπού. Δεν διαχωρίζει κάτι το τότε με το τώρα. Μπορεί να λένε πίσω από την πλάτη σου να το παιδί της χωρισμένης, όμως αυτό, ως παιδιά, δεν το αντιλαμβανόμασταν», ανέφερε στο περιοδικό ΕΓΩ!

Μάλιστα αποκάλυψε πως η μητέρα του δεν πήρε και την θέση του πατέρα και εκμυστηρεύτηκε τον άνθρωπο που λειτούργησε ως πατέρας στην οικογένεια: «Η μητέρα μου δεν ήταν ποτέ μπαμπάς. Ο αδελφός μου ήταν και μπαμπάς. Ήταν δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερος μου».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *