Connect with us

Στο μυαλό μιας ‘επικίνδυνα’ ανατρεπτικο-σατυρικής μπάντας! Δημήτρης Μεντζέλος, Etsi De, Fantastic4!

Μια εξομολογητική συνέντευξη λίγο πριν ‘ταράξουν’ τη σκηνή του Jazzpoint, το Σάββατο 24 Iουνίου!

Για τον Δημήτρη Μεντζέλο, δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Έχει αφήσει το δικό του στίγμα στα μουσικά πράγματα μέσα από την πορεία του με τα Ημισκούμπρια. Εκτός από τις προσωπικές του εμφανίσεις σε DJ Sets και συνεργασίες με διάφορες hip hop & ραπ μπάντες έχει ενώσει τις δυνάμεις του πλέον με τους Etsi De. Κατά κόσμον, Δημήτρης Μουντζουράκης και Μιχάλης Χατζηαρσενίου. Δύο φίλοι που γνωρίστηκαν στα φοιτητικά τους χρόνια και τους έδεσε -μεταξύ άλλων- η αγάπη τους για τη μουσική. Οι ίδιοι θεωρούν τη μουσική σαν τον καλύτερο τρόπο διαφυγής από την καθημερινότητα και συνηθίζουν να διασκευάζουν γνωστά τραγούδια με χιουμοριστικό ύφος.

Ημισκούμπρια τους άνοιξαν την πόρτα της δισκογραφίας, όταν ο Δημήτρης Μεντζέλος τους πρότεινε στη δισκογραφική εταιρεία ΛΥΡΑ και το 1ο τους cd single “Στροφή Στο Λαϊκό” έγινε χρυσό. Στην ‘παλιοπαρέα’ εντάχθηκε και η μπάντα Fantastic4 και από τότε, εμφανίζονται σε διάφορα μαγαζιά και ξεσηκώνουν τα πλήθη. Το Σάββατο 24 Ιουνίου έχουν βάλει σκοπό να ‘ανατινάξουν’ μουσικά τη σκηνή του Jazzpoint. Special Guest θα είναι ο γνωστός κωμικός Δημήτρης Χριστοφορίδης, o οποίος με το μοναδικό του χιούμορ, θα βάλει κι αυτός την ‘πινελιά’ του στη βραδιά. Το σίγουρο είναι ότι… ‘περνάνε καλά στα παρασκήνια κι αυτό βγαίνει προς τα έξω’!

Ο καθένας έχει κάνει την πορεία του στον χώρο. Τι σας έφερε κοντά ώστε να ενώσετε τις ‘δυνάμεις’ σας;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΣ:  Με τους ETSI DE γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια είμαι πάντα δίπλα τους με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Μας έφερε κοντά η αγάπη μας για την μουσική και την σάτιρα και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε.

ETSI DE: Πέραν της μακρόχρονης γνωριμίας μας, και του ενιαίου κώδικα συνεννόησης και έκφρασης που έχουμε, οφείλουμε τη δισκογραφική μας παρουσία στο Δημήτρη Μεντζέλο, ο οποίος πριν από 16 χρόνια πίστεψε σ’εμάς περισσότερο κι από εμάς τους ίδιους και ανέλαβε την πρωτοβουλία να μας συστήσει στην ιστορική δισκογραφική εταιρεία ΛΥΡΑ, πράγμα που ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα για εμάς.

 Τι είναι αυτό το διαφορετικό που προσφέρετε και σας έχει αγαπήσει ο κόσμος;

Δ.Μ.: Προσφέρουμε καλή μουσική, σάτιρα και άπειρο γέλιο. Ο κόσμος θέλει να γελάει και αν αυτό γίνεται μετά μουσικής είναι το ιδανικό για όλους.

ED: Απευθυνόμαστε σε καλοπροαίρετους ανθρώπους με ειλικρινή και εξωστρεφή τρόπο μέσω της μουσικής και του χιούμορ. Στην ουσία μεγαλώνουμε κάθε φορά την παρέα μας.

Πόση σάτιρα σηκώνει η εποχή μας; Ποια είναι αυτά τα στοιχεία της καθημερινότητας που σας την προκαλούν;

Δ.Μ.: Στη χώρα που ζούμε υπάρχει ψωμί για σάτιρα σε καθημερινή βάση. Το αγαπημένο θέμα μας χρόνια τώρα είναι η σάτιρα στις νοοτροπίες των συνανθρώπων μας.

ED: Η εποχή μας σηκώνει σάτιρα σε υπερθετικό βαθμό και αυτό θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί με την τεράστια έκταση των μέσων έκφρασης που υπάρχει σήμερα (κυρίως μέσω διαδικτύου), εάν δεν είσαι προσεκτικός, το θέμα ξεφεύγει τελείως.

Τι έχει αλλάξει στα καλλιτεχνικά πράγματα, αλλά και σε ευρύτερο επίπεδο από τότε που ξεκινήσατε μέχρι σήμερα;

Δ.Μ.: Πολλά έχουν αλλάξει σε σχέση με την διανομή της μουσικής. Δίσκοι,cd,mp3, τηλεφωνάκια, youtube… Πιστεύω όμως ότι όσα και να αλλάξουν ένας καλλιτέχνης δείχνει τα skills του μόνο επί σκηνής. Εκεί κρίνονται όλοι από την αρχή της μουσικής.

ED:  Έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα. Δισκογραφία και παραγωγή δεν υπάρχει, τα παραδοσιακά μέσα επικοινωνίας (ραδιόφωνο, τηλεόραση) έχουν ευτελιστεί, οι ευκολίες που προσφέρει η τεχνολογία δίνουν βήμα έκφρασης σε όλους μεν, αλλά αυτό λειτουργεί εις βάρος της ποιότητας. Δυστυχώς (ή ευτυχώς), η μουσική πλέον είναι μια ενασχόληση για χομπίστες…

Τι ετοιμάζετε τώρα στο Jazzpoint στις 24 Ιουνίου;

Δ.Μ.: Ετοιμάζουμε μια φοβερή παράσταση με κομμάτια των Ημισκουμπρίων και των ETSI DE παιγμένα με μπάντα, πρόζες και διασκευές και τον φοβερό Stand Up Comedian Δημήτρη Χριστοφορίδη που θα κάνει κι αυτός το πέρασμά του από το live.

ED: Το μουσικό ενδιαφέρον της παράστασης είναι η ενορχήστρωση των κομματιών, τόσο των δικών μας που είναι διαφόρων μουσικών ειδών όσο και του Δημήτρη και των Ημισκουμπρίων που είναι hip hop, με ροκ ύφος παιγμένα από τους FANTASTIC 4, την μπάντα που είναι στο πλευρό μας εδώ και αρκετά χρόνια .

Αλήθεια, τι συμβαίνει με το Stand up σήμερα και πιστεύετε ότι έχει ανέβει τόσο πολύ;

Δ.Μ.: Το Stand Up είναι κάτι λατρεμένο και όσο προχωράνε τα χρόνια τόσο καλύτερο γίνεται. Προσφέρει αλήθειες μέσα από γέλιο και γι’ αυτό το αγαπάει ο κόσμος. Οι Stand Up Comedians είναι άνθρωποι ταλαντούχοι και εύστροφοι και χρησιμοποιούν αυτό που κάνουν και αρκετοί ράπερς για να μιλήσουν στον κόσμο. Την τέχνη του να λες ιστορίες.

ED: Όσο εύκολο φαίνεται, τόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι το Stand Up Comedy. Είναι ένα ιδιαίτερο είδος κωμωδίας που το αγαπάμε πολύ, έχουμε συνεργαστεί αρκετές σεζόν με Stand Up Comedians, τον Κώστα και το Θανάση Παπαγεωργίου, κ.λπ. Χαιρόμαστε πολύ που είναι ένα είδος, το οποίο εξελίσσεται με νέους καλλιτέχνες.

Τι σας χαροποιεί στο σήμερα και τι σας ρίχνει στα τάρταρα;

Δ.Μ.: Με χαροποιούν ο γιος μου, η γυναίκα μου και οι δικοί μου άνθρωποι. Με ρίχνει στα τάρταρα η βλακεία απ’ όπου κι αν προέρχεται.

ED: Μας κάλυψε ο προλαλήσας… Οι δικοί μας άνθρωποι, οικογένεια και φίλοι, μας δίνουν δύναμη και ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που από παντού (παντού όμως…) μας έρχονται…

Αν ήσασταν για μέρα Υπουργοί, ποιο υπουργείο θα αναλαμβάνατε και τι θα κάνατε;

ΔΜ: Δεν θα ήθελα να ήμουν πολιτικός. Πολιτική κάνω με την μουσική μου.

ED: Αν κρίνουμε από αυτούς που είναι, ήταν πρόσφατα και πρόκειται να γίνουν υπουργοί, προτιμούμε να παραμείνουμε εκτός. Και η πλάκα έχει κάποια όρια…

Πως τα βλέπετε τα παιδιά του σήμερα;

Δ.Μ.: Υπέροχα όπως όλες οι νέες γενιές. Θα αλλάξουν πολλά αρτηριοσκληρωτικά θέματα που πρέπει να φεύγουν από τις ζωές μας. Ελπίζω να κρατήσουν και κάποια καλά από τις παλιές γενιές.

ED: Κινούμαστε με τα λόγια του Παύλου Σιδηρόπουλου: «Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα»

Υπάρχει όντως ελπίδα;

Δ.Μ.: Φυσικά. Και πεθαίνει μετά από μας.

ED: Όσο υπάρχει ζωή, αγάπη, έρωτας και μουσική, υπάρχει ελπίδα. Αλλιώς τι νόημα έχει;

Πως φαντάζεστε τον εαυτό σας σε 5 χρόνια-καλλιτεχνικά και προσωπικά;

ΔΜ: Τον φαντάζομαι ακόμα πάνω στη σκηνή να δίνει πόνο!

 ED: Κάτι που ξεκίνησε σχεδόν ως πλάκα για εμάς πριν 16 χρόνια, συνεχίζει -με τα πάνω και τα κάτω του- μέχρι σήμερα. Οπότε δεν σκεφτόμαστε και πολύ. Απλά απολαμβάνουμε…!

Ποια είναι τα επόμενα πλάνα σας;

Δ.Μ.: Συναυλίες με ETSI DE και Prejudice Reborn και άπειρα dj sets.

ED: Μουσικές παραστάσεις με το Δημήτρη Μεντζέλο και κάποια στιγμή να αξιωθούμε να ηχογραφήσουμε νέο υλικό-υπάρχον και μη…!

 Ποιο είναι το μότο ζωής σας;

Δ.Μ.: Don’t believe the hype.

ED: Έτσι ντε!

 

Continue Reading
Advertisement

Entertaiment

«Άτακτο Παιδί»: Αυτό είναι το νέο single και βίντεο κλιπ της Μαλού

Published

on

Το κορίτσι-φαινόμενο του ελληνικού YouTube, η τραγουδίστρια που έχει συγκεντρώσει ασύγκριτα πολλά εκατομμύρια views στα προηγούμενα
video clip της, μας έλειψε εδώ και έναν χρόνο, όμως ήταν για καλό, αφού εντωμεταξύ έγινε μητέρα και έκανε γρήγορα τα βήματα για την επόμενη
φάση στη ζωή της και στο τραγούδι…

Στο νέο video clip για το λαϊκό τραγούδι «Άτακτο Παιδί» (μουσική: Franki Λούβαρης – Μελίνα Μακρή, στίχοι: Σοφία Παπαβασιλείου) οι
αλλαγές αυτές αποτυπώνονται με χιουμοριστικό τρόπο μέσα από τους τέσσερις φανταστικούς γυναικείους ρόλους που υποδύεται παιχνιδιάρικα
το κορίτσι του

«Τους Είπες Πως»: μία παντρεμένη νοικοκυρά, μια γυναίκα καριέρας, ένα tough girl που δουλεύει σε συνεργείο και… μία ντίβα!

Το video clip «Άτακτο Παιδί» υπογράφει ο σκηνοθέτης Γιάννης Μιχελόπουλος.

Δείτε το εδώ:

freddonews.gr

Continue Reading

ΜΟΥΣΙΚΗ

Νίκος Βέρτης: Την Παρασκευή η μεγάλη πρεμιέρα στο «Orama» στη Θεσσαλονίκη

Published

on

Η «καρδιά» της διασκέδασης θα χτυπά πλέον, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στη μαγευτική  Νύμφη του Βορρά

Έχοντας γεμίσει τις αποσκευές του με πολύ όρεξη, ενθουσιασμό και μεγάλη αγάπη για την  πόλη που ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της καριέρας του, με μια ιδιαίτερη αδυναμία στο κοινό της Θεσσαλονίκης που τον λατρεύει και εκείνος με τη σειρά του ξέρει να ικανοποιεί και να σέβεται, ο  Νίκος Βέρτης υπόσχεται να δώσει στους ανθρώπους που τον πιστεύουν και τον ακολουθούν τον
καλύτερό του εαυτό!

Η πρεμιέρα στο «Orama The Music Show» έχει οριστεί για την Παρασκευή 10 Αυγούστου. Στο πλευρό του διάσημου καλλιτέχνη θα βρίσκεται ο ταλαντούχος Χρήστος Κυπριανίδης και πλειάδα αξιόλογων τραγουδιστών.

Η «καρδιά» της διασκέδασης θα χτυπά πλέον, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στη μαγευτική Νύμφη
του Βορρά!

Έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν τον χειμώνα στο «Υton The Music Show» στην Αθήνα ο Νίκος Βέρτης μετά τις sold out συναυλίες του σε Εξωτερικό και την αγαπημένη Κύπρο, ανεβαίνει για το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, για να προσφέρει στο κοινό ένα μοναδικό θέαμα

Continue Reading

ΜΟΥΣΙΚΗ

Dubfire και Sharam θα εμφανιστούν ως Deep Dish μετά από τρία χρόνια

Published

on

Το θρυλικό DJ δίδυμο των Deep Dish – που αποτελείται από τους Dubfire και Sharam -ανακοίνωσε
πως θα κάνει μια one-off εμφάνιση στις 13 Ιουλίου στην Ίμπιζα και το εβδομαδιαίο
Labyrinth party του Hot Since 82 στο Pacha.

Ο Ali “Dubfire” Shirazinia και ο Sharam Tayebi κατάγονται από το Ιράν και σχημάτισαν
τους Deep Dish στην Ουάσινγκτον το 1992.

Το δίδυμο γρήγορα εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο της dance σκηνής μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ Junk Science το 1998.

Το 2006 χωρίστηκαν για να ακολουθήσουν σόλο καριέρες και το reunion τους στο Pacha Ibiza θα είναι το πρώτο μετά το 2015.

Πηγή: https://www.clubber.gr

Continue Reading

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Πυξ Λαξ στο ΟΑΚΑ για τα 30 τους χρόνια

Published

on

Μεγάλη η προσέλευση του κοινού στη μοναδική αυτή συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος των Πυξ Λαξ που γιορτάζουν 30 χρόνια παρουσίας και δημιουργίας 

Οι Πυξ Λαξ έχουν ετοιμάσει απόψε μία μοναδική βραδιά για όλους τους θαυμαστές τους
και τους λάτρεις του ελληνικού ροκ στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλοι του θρυλικού συγκροτήματος θα γιορτάσουν τα 30 χρόνια παρουσίας
των Πυξ Λαξ
 και η συμμετοχή φαίνεται πως έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανεβαίνουν στη σκηνή λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «Μία Ημέρα Πριν Το Χειμώνα» ενός album που
δημιουργήθηκε μετά από 15 χρόνια δισκογραφικής σιγής και περιλαμβάνει τραγούδια όπως τα

«Το Άσπρο Μου Πουκάμισο» και «Τα Καταφέραμε (…για την Ιόλη)», που ήδη φιγουράρουν
στη λίστα με τα μεγάλα τους hits.

Στην μεγάλη γιορτή για τα 30 χρόνια του καλύτερου γκρουπ στην ιστορία του ελληνικού ροκ,
ο Μπάμπης και ο Φίλιππος θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια, ενώ η μπάντα θα
απαρτίζεται από μουσικούς που βρέθηκαν από την αρχή δίπλα στους Πυξ Λαξ:

τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα), τον Γιώργο Γιαννόπουλο (τύμπανα), τον Νίκο Γιαννάτο (μπάσο) τον Νίκο Σάλτα (πλήκτρα) και τον Χάρη Μιχαηλίδη (ηλεκτρική κιθάρα).

protothema.gr

Continue Reading

Entertaiment

Βίντεο: «Δες τη φωτεινή πλευρά» της Χριστίνας Ζιώγα

Published

on

Η νέα pop diva είναι εδώ!

Η νέα pop diva είναι εδώ, έτοιμη να μας δείξει τη «Φωτεινή της πλευρά»!

Η Χριστίνα Ζιώγα διαθέτει όλο το πακέτο -μοναδική φωνή, αλλά και εντυπωσιακή σκηνική
παρουσία- για να γίνει το next big thing της ποπ μουσικής σκηνής!

Καταφέρνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις στο «Τhe Voice» με την ομάδα της coach Έλενας Παπαρίζου, τόσο με τις φωνητικές της δυνατότητες όσο και τις εμφανίσεις της on stage, η Χριστίνα Ζιώγα κάνει το δυναμικό της δισκογραφικό ντεμπούτο.

Το νέο της τραγούδι «Δες τη φωτεινή πλευρά» εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη δισκογραφική εταιρεία Sonar Music!

Σε μουσική και παραγωγή του Ανδρέα Γιατράκου, στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, πρόκειται για
ένα άκρως ανεβαστικό τραγούδι, που η οπτικοποίησή του είναι ό,τι πιο φρέσκο και μοντέρνο έχετε δει!

Σε σκηνοθεσία-directed & edited από τον Aldo Thanasi, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό!


Με τις εντυπωσιακές χορογραφίες των Merina Keramida (girl choreography) και Aldo Thanasi/Trifonas Souflaris (boy choreography), να «ντύνουν» το βιντεοκλίπ, αλλά και τη συμμετοχή της νικήτριας του «So You Think you can dance», Εύας Σωμαράκη, η Χριστίνα Ζιώγα απογειώνει το «Δες τη φωτεινή πλευρά» με τον χορό και την ερμηνεία της…

Αυτή την περίοδο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία και κερδίζει τις εντυπώσεις στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο «Ποσειδώνιο».

«Ταξιδέψτε» μουσικά, χορέψτε full αυτό το καλοκαίρι, με τη φωνή, τον
ρυθμό και τη «Φωτεινή πλευρά» της Χριστίνας Ζιώγα!

protothema.gr

Continue Reading

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ: Παίξε Τσιτσάνη μου…

Published

on

ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ο ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2 υπογράφει τη μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

και παρουσιάζει φέτος στις 4 Ιουλίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο,τη συναυλία «ΠΑΙΞΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΜΟΥ» στην οποία συμμετέχουν μεγάλοι Έλληνες Καλλιτέχνες

Η φετινή συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ αφιερώνεται στον σημαντικότερο   δημιουργό  της ελληνικής λαϊκής μουσικής   του 20ού αιώνα.
Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη φορά θα γεμίσει με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του συνθέτη που κατάφερε να αλλάξει την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για πάντα.
Στη συναυλία προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας που θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια, ο Σταμάτης Φασουλής που θα σκηνοθετήσει τη συναυλία, καθώς και μεγάλες φωνές  του ελληνικού τραγουδιού που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Με εισιτήρια από €6 και με ελάχιστη  προσφορά €2 που θα μετατραπεί αυτομάτως σε τρόφιμα, θα έχουμε τη δυνατότητα να ζήσουμε μια πραγματικά μεγάλη βραδιά και ταυτόχρονα να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Θα είμαστε όλοι στο Καλλιμάρμαρο   στις 4 Ιουλίου.

Γιατί ο Βασίλης Τσιτσάνης είναι η καρδιά του μουσικού μας πολιτισμού, είναι η φλόγα που μας ζεσταίνει και μας φέρνει κοντά.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Οδηγίες για την προσέλευση και την είσοδό σας στο χώρο: https://tinyurl.com/ycayhre2 

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 στο Καλλιμάρμαρο, η συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ «Παίξε Τσιτσάνη μου…».

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Τιμή εισιτηρίου έως και τις 15 Ιουνίου 6 ευρώ.

Από τις 16 Ιουνίου η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 7 ευρώ, ενώ την ημέρα της συναυλίας θα είναι 8 ευρώ.

Διευκρινίζεται ότι στα άνω ποσά δεν περιλαμβάνεται η ελάχιστη υποχρεωτική συνεισφορά ποσού δύο ευρώ για την ενίσχυση του έργου του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Για σχετικές λεπτομέρειες επισκεφθείτε το site του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Γλυκερία, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Βιολέτα Ίκαρη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Κώστας Μακεδόνας, Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Δημήτρης Μπάσης, η Γιώτα Νέγκα, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιώργος Νταλάρας, η Μαρίζα Ρίζου, η Ελένη Τσαλιγοπούλο, Μαρίνα Σάττι + Fonέs θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη.

(αλφαβητικά)

Ελευθερία Αρβανιτάκη
Φωτεινή Βελεσιώτου
Γλυκερία
Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Βιολέτα Ίκαρη
Γιάννης Κότσιρας
Κώστας Μακεδόνας
Κωστής Μαραβέγιας
Λεωνίδας Μπαλάφας
Δημήτρης Μπάσης
Γιώτα Νέγκα
Χρήστος Νικολόπουλος
Γιώργος Νταλάρας
Μαρίζα Ρίζου 
Ελένη Τσαλιγοπούλου
Μαρίνα Σάττι Fonέs

Αφηγητής: Γρηγόρης Βαλτινός

Προλογίζει ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

Continue Reading

ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ