Connect with us

Συγκλονίζει η Ισμήνη Νταφοπούλου: Το τραγικό ατύχημα που την τραυμάτισε στο πρόσωπο της!

Είναι από τις ομορφότερες Ελληνίδες και τον Μάιο, παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της, σε ένα γάμο έτσι όπως ακριβώς τον ονειρεύτηκε! Ωστόσο ένα δυσάρεστο περιστατικό την ώρα που εργαζόταν την τάραξε και τη έκανε να σκεφτεί πολλά για τη ζωή της και για τη δύναμη που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στις δύσκολες στιγμές της!

Η πρώην σταρ Ελλάς Ισμήνη Νταφοπούλου που πριν λίγους μήνες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του εφοπλιστή Διαμαντή Αγγελάκη συγκλονίζει περιγράφοντας στο blog της στο queen, την δραματική και δυσάρεστη εμπειρία της όταν κατά τη διάρκεια φωτογράφισης της επιτέθηκε σκύλος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο και να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Η πανέμορφη Ισμήνη, δεν σκέφτηκε μόνο τον τραυματισμό της αλλά κυρίως αν θα της αφήσει κάποιο σημάδι στο υπέροχο πρόσωπό της που είναι και εργαλείο της δουλειάς της

Διάβασε όσα συγκλονιστικά έγραψε:

Ναι το ξέρω. Η ζωή είναι ωραία.

Κι εγώ είμαι πάντα αυτή που προσπαθεί να βλέπει τη θετική πλευρά όλων των πραγμάτων. Έρχονται όμως κι αυτές οι στιγμές που σε ζορίζουν. Που σε κάνουν να αισθάνεσαι τόσο στριμωγμένος. Να λες “ώπα, τι έγινε τώρα;” ή “γιατί σε μένα;” και σε αφήνουν απλά να αναρωτιέσαι..

Δυστυχώς η ζωή η ίδια, τα φέρνει μερικές φορές έτσι, που πρέπει να πιεστείς, να δυσκολευτείς τόσο πολύ και να παλέψεις για να ξεπεράσεις μερικές δυσάρεστες καταστάσεις και γεγονότα.. Και μερικές φορές σε πετυχαίνουν στην καλύτερή σου φάση, εκεί που λες πως θα ‘πρεπε να ζεις ένα όνειρο, τόσο αναπάντεχες που σε σοκάρουν και σε σημαδεύουν.. Άλλες πάλι έρχονται και στρογγυλοκάθονται πάνω σε ένα σωρό από άλλα προβλήματα που μόλις ήδη -νόμιζες- είχες αρχίσει να ξεπερνάς.. “Μη νομίζεις όμως πως δε θα τα καταφέρεις”, φωνάζουν όλοι γύρω σου.. Και τελικά, πώς θα τα καταφέρεις αυτή τη φορά; Έχεις άραγε τη δύναμη; Και αν όχι, από πού πρέπει να την αντλήσεις;

Την εβδομάδα που μας πέρασε βρέθηκα δυστυχώς σε αυτή τη δύσκολη θέση, όπου, μετά από διάφορες αλλεπάλληλες δυσκολίες/αναποδιές/δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων μηνών, είχα ένα τρομακτικό ατύχημα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης, που θα μπορούσε να μου έχει στοιχίσει την ίδια μου τη ζωή.. Έχασα προσωρινά και τόσο απροσδόκητα το όπλο της εργασίας μου, το πρόσωπό μου, την υγιή μου εμφάνιση, τη δουλειά μου, την αυτοπεποίθησή μου. Έπρεπε πια να “κρύβομαι” για να περπατήσω στο δρόμο χωρίς να είμαι δακτυλοδεικτούμενη. Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά.. Και σε μία φάση που η ματαιοδοξία της δουλειάς αυτής με είχε καταπιεί ολόκληρη. “Σημαδεύτηκα για πάντα;” ήταν ο μόνιμός φόβος στο μυαλό μου. “Και με τη δουλειά; Τόσα projects να τρέχουν; Τι θα γίνει με τη δουλειά μου;”

Έπεσα, κύλησα στην παγίδα του να κλειστώ στον εαυτό μου, “Μα τι μου λένε όλοι; Κανείς άλλωστε δε μπορεί να με καταλάβει” σκεφτόμουν επί μέρες.. “Κανείς δε μπορεί να έρθει στη θέση μου” και “Γιατί σε μένα;”. Απομάκρυνα τους δικούς μου ανθρώπους και δεν ήθελα να δω και να μιλήσω σε κανέναν..

Την τέταρτη ημέρα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τη γλυκιά μου Ειρήνη.. Δεν έχει σημασία ποια είναι η Ειρήνη, αλλά το ότι με λίγες της φράσεις έμοιασε να φέρνει γαλήνη στην ψυχή μου. “Τι έγινε κι αν δε δουλέψεις για λίγο καιρό; Σταμάτα πια να το παίζεις δυναμική και ανεξάρτητη και άσε επιτέλους τους ανθρώπους γύρω σου να σου σταθούν μία φορά στα δύσκολα.. Να σου δείξουν πόσο σε αγαπούν και πως θα είναι δίπλα σου.. Τι έγινε κι αν δεν είσαι πια η πιο όμορφη; Ο άντρας σου θα σε αγαπάει ακόμη περισσότερο έτσι, γιατί θα το ξεπεράσετε μαζί.. Τι έγινε εντέλει κι αν αντιμετωπίσεις άλλη μία δυσκολία;

Τώρα που θα έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο, μέχρι να αναρρώσεις, κάτσε και σκέψου πόσο δυνατή είσαι στην πραγματικότητα και πόσες δυσκολίες έχεις αντιμετωπίσει και ξεπεράσει σε όλη σου τη ζωή.. Και ειδικά τους τελευταίους μήνες..”

Και άλλωστε, πόσο πιο σοβαρή θα μπορούσε να είναι η κατάστασή μου.. Με τρομάζει και μόνο η ιδέα.. Και πόσο πιο σοβαρές καταστάσεις από τη δική μου είδα στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκα.. Δε λέω φυσικά πως δε με δυσκολεύει και πως ξαφνικά κατάφερα να το αφήσω πίσω, αλλά πρώτα ο Θεός θα βάλω, αποφάσισα, τα δυνατά μου για να το ξεπεράσω. Και Δόξα τω Θεώ που ζω ακόμη και έχω την επιλογή αυτή. Και δε λέω, επίσης, πως είναι σωστό να εστιάζεις πάντα στα χειρότερα ώστε να “μιζεριάζεις”, να πέφτει η ψυχολογία σου και να λες “πάλι καλά, δες τι συμβαίνει στον κόσμο, πολύ μικρά και ασήμαντα προβλήματα έχω”..

Αλλά αν το καλοσκεφτείς, αν κοιτάξεις γύρω σου.. Δεν είναι μόνο τα προβλήματα των ανθρώπων που αντικρύζεις.. Δες τι όμορφος κόσμος..
Πόσες φορές άραγε ξύπνησες το πρωί και το παρατήρησες αυτό; Πόσες φορές έκανες τον σταυρό σου και ευχαρίστησες τον Θεό που ζεις άλλο ένα όμορφο πρωινό και έχεις την υγεία σου; Που έχεις τα χέρια σου και τα μάτια σου και μπορείς αυτή τη στιγμή να διαβάζεις αυτό εδώ το blog; Ακόμη και μέσα στα χιλιάδες προβλήματα και τις δυσκολίες που προκύπτουν στη ζωή μας, είσαι άραγε ευγνώμων που έχεις ακόμη τη δύναμη να το παλεύεις;; Που έχεις ανθρώπους που σε αγαπούν, οικογένεια, φίλους, ακόμη και συνεργάτες που δε θέλουν να σε βλέπουν να πονάς και θα είναι εκεί για εσένα; Πόσες φορές εκτίμησες μικρά και ασήμαντα πράγματα που κάνουμε καθημερινά και όμως χωρίς αυτά δε θα μπορούσαμε να ζήσουμε;

Υπόσχομαι λοιπόν μέσα από αυτό το κείμενο που γράφω σε εσένα, αλλά κυρίως στον εαυτό μου, να μάθω να μην έχω τόσα πολλά δεδομένα στη ζωή μου.. Την υγεία, τους ανθρώπους, και κυρίως όλων των ειδών τα αγαθά, υλικά και κυρίως άυλα.. Να εκτιμώ και να σέβομαι περισσότερο το κάθε τι, μεγάλο ή μικρό, που μου χαρίζει η ζωή αυτή. Και παρακαλώ τον Θεό να μου δίνει σωματική/ψυχική υγεία και δύναμη να ξεπερνάω όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν, ακριβώς όπως θα προσπαθήσω να κάνω και με αυτή τώρα. Υποσχέσου κι εσύ με το μικρόπροβληματάκι στη δουλειά, αλλά κι εσύ με το λίγο πιο σοβαρό πρόβλημα που νιώθεις να σε κατατρώει, υποσχέσου πως θα σου γίνει κι εσένα μάθημα!

Η ζωή είναι ωραία και οι δυσκολίες έρχονται στο δρόμο μας για να μας υποδείξουν ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά μας νοιάζονται και μας στηρίζουν, αλλά και για να μας κάνουν πιο δυνατούς. Εκτίμησέ τη!

This ocean light.. ?✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ISMINI DAFOPOULOU (@is__mini) στις

tlife.gr

Continue Reading
Advertisement

Entertaiment

Η ερώτηση της Σάσας Σταμάτη στη Ραλλία Χρηστίδου για το ντεκολτέ της

Published

on

«Είναι φυσικά;» ρώτησε η Σάσα Σταμάτη τη Ραλλία Χρηστίδου για να πάρει την
απάντηση: «Ναι, ναι… Είμαι ζουμπουρλού»

Η αλήθεια είναι πως είχαμε πολύ καιρό να δούμε την Ραλλία Χρηστίδου. Η τραγουδίστρια μίλησε
στη Σάσα Σταμάτη η οποία τη συνάντησε στο καμαρίνι της στο κέντρο όπου εμφανίζεται.

Η πληθωρική Ραλλία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Fame Story αλλά και στην αμφισβήτηση που δέχτηκε λόγω της συμμετοχής της στο μουσικό ριάλιτι. Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση είναι η ερώτηση της Σάσας Σταμάτη που είχε να κάνει με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της.

«Είναι φυσικά;» ρώτησε η δημοσιογράφος για να πάρει την απάντηση: «Ναι, ναι… Είμαι ζουμπουρλού».

Δείτε όλα όσα είπε η Ραλλία Χρηστίδου…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rallia Christidou Official (@rallia_) στις

protothema.gr

Continue Reading

Entertaiment

Επάγγελμα instagrammer: 6 hot Ελληνίδες που βγάζουν λεφτά απ’ το instagram (Pics)

Published

on

Αν κρίνουμε από το πόσο εύκολα ταυτίστηκαν έφηβοι και παιδιά με το Survivor 1, δεν
είναι μακριά η στιγμή που θα παραδειγματιστούν από τη Σίσσυ Ζουρνατζή και θα απαντάνε
στην ερώτηση «τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;» με το «θέλω να γίνω Instagrammer».

Δεν είναι μακριά η σχολή που μπορεί να ξεπεταχτεί και κανένα ΙΕΚ που
να σου μαθαίνει πως να φέρεις εις πέρας τη δουλειά.

Η παρουσία της Ζουρνατζή και το ότι δηλώνει ως ιδιότητα το Instagrammer μας κάνει να
σκεφτούμε αρχικά ως κλασικοί παππούδες και να πούμε «τι αηδίες είναι αυτές; Στην εποχή
μου δεν είχαμε αυτά τα ιφλουέντσα πώς τα λέτε; Κατ΄αρχάς αυτό δε σημαίνει γρίπη;».

Αποφασίσαμε να το ξεπεράσουμε όμως και σας μιλήσουμε για 6 Instagrammer, ίδιας
συνωμοταξίας με την Ζουρνατζή. Συναγελαζόμενες όπως θα έλεγε και μια μπασκετική ψυχή.

Ως Instagrammer θεωρούμε εκείνες τις κοπέλες με τα δημοφιλή προφίλ που
δεν τις γνωρίσαμε ως κάτι διαφορετικό. Γιατί με μια πιο γενική έννοια αυτή την ιδιότητα
την έχουν πλέον πάρα πολλές Ελληνίδες ηθοποιοί και παρουσιάστριες, όπως
η Οικονομάκου, η Συνατσάκη, η Σκορδά, η Βίκυ Κάβουρα κ.α.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ένα από τα δύο πιο δυνατά «παράγωγα» του My Style Rocks. Η Αλεξάνδρα
Παναγιώταρου, η οποία παντρεύτηκε πριν από μερικούς μήνες, αποτελεί ένα από τα πιο
επιτυχημένα παραδείγματα κοπέλας που το εισόδημα της πηγάζει κυρίως από το Instagram.

Τα περισσότερα post της είναι promotional και διόλου παράλογα αποτελεί ένα hot όνομα
στις λίστες των διαφημιστικών όταν αναζητούν influencer για εσώρουχα και κοσμήματα.

Δεν προσπερνάς εύκολα 202 χιλιάδες ακόλουθους και δεν μένεις αδιάφορος
σε αυτό το reliability που έχει ως προς το κοινό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Panagiotarou (@alexandra__panagiotarou) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Panagiotarou (@alexandra__panagiotarou) στις

Βενετία Καμάρα

Αναδείχθηκε μέσα από το Youtube, είναι το σύνηθες πλέον Youtuber/Instagrammer
με λίγα λόγια influencer κι αυτή. Έχει ένα μη συχνό και ανορθόδοξο στυλάκι, που το
υποστηρίζει όμως πολύ καλά. Ασχολείται κυρίως με τη μόδα και την αισθητική, αλλά
αν κάνεις μια βόλτα από τον ιστότοπό της θα δεις ότι αρέσκεται να γράφει για ζητήματα
που άπτονται κοινωνικών συμπεριφορών και συμβάντων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη V E N E T I A K A M A R A (@venetiakamara) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη V E N E T I A K A M A R A (@venetiakamara) στις

Μαριάννα Μπαφίτη

Η Μαριάννα είναι σήμερα κορίτσι του Instagram και βγάζει τα προς το ζην κι από κει. Στο
παρελθόν της όμως, πριν δύο χρόνια για την ακρίβεια, αναδείχθηκε Μις Πιερία. Το πόσο
δίκαιο είναι αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς με το να δει απλά το potential της.

Η καταγωγή της είναι από την Πάρο, η έδρα της δράσης της στη Θεσσαλονίκη και στο
Instagram αριθμεί πάνω από 103 χιλιάδες ακόλουθους. Αριθμός που στα ελληνικά
δεδομένα είναι για Β΄Κατηγορία Instagrammers, αλλά με εμφανή ανοδική τάση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαριάννα Μπαφίτη (@marianna_mpafiti) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαριάννα Μπαφίτη (@marianna_mpafiti) στις

Μαρία Λέκκα

Την βλέπουμε στον δεύτερο κύκλο του My Style Rocks και είναι από τις περιπτώσεις
που επιλέχθηκαν διόλου τυχαία. Δεν είναι τόσο αυτή που κερδίζει από την προβολή,
αλλά και το ίδιο το πρόγραμμα. Το λέμε αυτό γιατί η Μαρία έχει περίπου 110 χιλιάδες
ακόλουθους, αριθμός που σίγουρα δεν επιτεύχθηκε μετά την συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Το νούμερο είναι μεγάλο και δεν θα είναι καθόλου απίθανο να αγγίξει τις
200 χιλιάδες με το πέρας του παιχνιδιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Leka. (@marialeka_____) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Leka. (@marialeka_____) στις

Ιωάννα Τούνη

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι το μεγαλύτερο limit up από το
My Style Rocks της περσινής σεζόν. Είναι πολλά τα brands που έχουν απευθυνθεί σε
εκείνη για να τα διαφημίσει και έχει πολλές συνεργασίες να «τρέχουν».

Η Ιωάννα Τούνη είναι δημοφιλής σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ΄αυτόν που δείχνει
το Instagram, αφού και στις ιστοσελίδες που την κάνουν θέμα κατά καιρούς, τα νούμερα
που τους προσφέρει είναι μεγάλα.

Αυτό που χρειάζεται να ξέρεις περισσότερο απ΄όλα είναι ότι αυτό που βλέπεις στις
φωτογραφίες είναι ένα επίπεδο κάτω απ΄αυτό που θα λάβεις ως εικόνα αν τη δεις από κοντά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις

Μαριτίνα Ανδριώτη

Εδώ έχουμε ένα πολύ πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα κοπέλας που αναδείχθηκε
από το Instagram. Η Μαριτίνα – μαζί με την αδερφή της – είναι fashion blogger. Έχτισε σιγά
σιγά το όνομα της από κει, αλλά το Instagram ήρθε να της δώσει την πιο δυνατή ώθηση.
Κάπως έτσι έπιασε τα 116 χιλιάρικα ακόλουθους.

Η Μαριτίνα σπουδάζει Αρχαιολογία στο ΑΠΘ, άρα ζει στη Θεσσαλονίκη μέχρι
να πάρει το πτυχίο της. Αυτό βέβαια δεν την εμποδίζει να κάνει συνεργασίας με brand
μόδας και να συμβάλλει στο brand awareness τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀MARITINA (@maritina_andrioti) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀MARITINA (@maritina_andrioti) στις

menshouse.gr

Continue Reading

Entertaiment

Μίνα Αρναούτη: “Από την οικογένεια Παντελίδη μου έκαναν αγωγή και μου ζήτησαν χρηματικό ποσό 84.000 € επειδή…”

Published

on

Η Μίνα Αρναούτη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μεταξύ άλλων, δήλωσε
πως θα καταθέσει αγωγή σε κάποια μέλη της οικογένειας Παντελίδη, που τη συκοφάντησαν.

Ετοιμάζεις κάποιες κινήσεις σε νομικό επίπεδο;

Θα καταθέσω άμεσα τα απαιτούμενα έγγραφα για να λάβω την αποζημίωση μου από την ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού για την ηθική και σωματική μου βλάβη. Ακόμη θα καταθέσω αγωγή σε όσους με συκοφάντησαν και με δυσφήμησαν , όπως και σε κάποιους από την οικογένεια του Παντελή.

Θυμίζω ότι μου έκαναν αγωγή και μου ζήτησαν χρηματικό ποσό 84.000 € επειδή θεώρησαν ότι τους δυσφήμισα με κάποιες αναρτήσεις μου στο Facebook, οπότε θα καταθέσω και εγώ αγωγή διότι θεωρώ ότι κι εμένα με έχουν δυσφήμιση κάποια μέλη της οικογένειας.

Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί και οτιδήποτε άλλο πλέον μου ακούγεται αδιάφορο. Η υπόθεση έχει κλείσει και δεν είμαι κατηγορούμενη . Το τι πιστεύει οικογένεια του Παντελή μπορεί να το κρατάει για τον εαυτό της.

Πηγή: fthis

Continue Reading

Entertaiment

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Νιώθω ότι πάω να βουλιάξω…»

Published

on

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πήγε στην Αμερική για να κυνηγήσει το όνειρό της
στην 
υποκριτική αλλά γύρισε ξανά στην Ελλάδα!

Η αλήθεια είναι ότι ζορίστηκε πολύ, αφού όσο ήταν εκεί χώρισε με τον Πάνο Βλάχο,
τον επί χρόνια αγαπημένο της με τον οποίο και συγκατοικούσαν!

«Στην Ελλάδα έχουμε ωραίους δημιουργούς και ανθρώπους με εξαιρετικές ιδέες. Στηριζόμαστε
όμως μόνο σ’αυτό. Εννοείται πως η ιδέα είναι η αρχή. Από εκεί και πέρα όμως πώς μπορείς να την
εξελίξεις, να την φωτίσεις, ώστε ν’ αποθεωθείς. Θυμάμαι πως συχνά, όταν είχαμε ένα ωραίο
κείμενο, έλεγαν πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερα σκηνικά, φώτα ή κοστούμια για ν’ αναδειχθεί.

Αρκούσε να βασιστείς αποκλειστικά στο καλό κείμενο. Πόσο καλύτερα όμως
θα ήταν αν υπήρχαν και τα τέλεια σκηνικά και τα τέλεια κοστούμια;

Στο Broadway είχα πιάσει τον εαυτό μου να ζηλεύει ακόμη και τα κοστούμια. Συγκεντρώνουν
τους καλύτερους από κάθε ειδικότητα και το αποτέλεσμα είναι ασύλληπτο» εξήγησε στο περιοδικό.

«Νομίζω ότι ζορίστηκα ολόκληρη. Είναι σοκ!, Για μένα ήταν τεράστιο όνειρο το να βρίσκομαι
εκεί, γι’ αυτό και δεν πήγα με συγκεκριμένες απαιτήσεις. Ήμουν προετοιμασμένη
για τη δυσκολία και το αβέβαιο του πράγματος.

Πολλές φορές όμως σοκάρεσαι και με την απόρριψη, το ότι θα πας στις ακροάσεις και
δεν θα σε πάρουν. Ο καθηγητής μας βέβαια, μας έλεγε πως η δουλειά του ηθοποιού
είναι να κάνει ακρόαση. Το να πάρεις τον ρόλο είναι η εξαίρεση.

Το έλεγε χιουμοριστικά. Όμως αυτό δεν είναι ψέμα. Είναι ένας τεράστιος λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι ηθοποιοί κάνουν διαρκώς μαθήματα, ώστε να παραμένουν ενεργοί και σύγχρονοι.
Στην αρχή όμως το παίρνεις πολύ προσωπικά, λες «δεν τους αρέσω, δεν έκανα καλά τον
ρόλο», ενώ μπορεί να μην κάνεις για τον συγκεκριμένο ρόλο. Γι’ αυτό η επιτυχία είναι να κάνεις
μια καλή ακρόαση, να τους αρέσεις ώστε να σε ξανακαλέσουν για κάτι που σου ταιριάζει.

Επίσης χρειάζεται χρόνος για να σ’ εμπιστευτούν. Αν το ζητούμενο μου ήταν η σταθερότητα,
προφανώς δεν θα είχα πάει. Δεν ήταν όμως. Έχω μια άρνηση όταν συνειδητοποιώ ότι τα
πράγματα στη ζωή μου τείνουν να γίνουν πολύ σταθερά. Νιώθω ότι κινδυνεύω να βουλιάξω.

Ο στόχος μου, το ζητούμενο μου, είναι να νιώθω ότι μεγαλώνω. Όχι ηλικιακά, αλλά ότι γεμίζω με καινούργιες εμπειρίες. Ίσως ακούγεται τετριμμένο, όμως είναι ευθύνη μας να μη μείνουμε στάσιμοι, χωρίς στόχους και όνειρα. Αλίμονο, αν φτάσω κάποια στιγμή να πω ότι έκανα όσα ήθελα.

Αυτό θα σημαίνει πως δεν θα έχω καινούργια όνειρα. Το ιδανικό μου θα ήταν μόλις
ολοκληρωθεί το παιχνίδι να επιστρέψω στο L.A. να συνεχίσω τα μαθήματα και τις ακροάσεις.
Δεν αποκλείω τίποτε όμως.

Αν μου προταθεί κάτι εδώ που να μ’ ενδιαφέρει πολύ, αυτό είναι η δουλειά
μου και θα το κάνω! Θέλω να δουλεύω» συμπλήρωσε η Ιωάννα.

Πηγή: youweekly

Continue Reading

Entertaiment

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Γιατί δεν θέλω ακόμα να βαφτίσω τα παιδιά μου

Published

on

«Οι γονείς μου δεν συμφωνούν που δεν βάπτισα το παιδί μου. Έχω μια φιλοσοφία
γι’αυτό το πράγμα», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή dot και μίλησε μεταξύ άλλων
και για τους λόγους που δεν θέλει να βαφτίσει τα παιδιά της. Η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων:
«Θα ήθελα να κάνω και τρίτο παιδί αλλά δεν προλαβαίνω, είμαι 41.

Η επιλογή του ονόματος για ένα παιδί είναι αρκετά σοβαρή υπόθεση. Τιμής ένεκεν έχω δώσει το
όνομα της μαμάς μου στη Λυδία και τώρα (στο δεύτερο παιδί που θα έρθει) θα δώσω και το
όνομα του μπαμπά μου, τον λένε Αντρέα.

Δεν θα τη φωνάζω Ηλέκτρα – Αντριάννα όμως αλλά Ηλέκτρα μόνο. Οι γονείς μου δεν συμφωνούν που δεν βάπτισα το παιδί μου. Έχω μια φιλοσοφία γι’αυτό το πράγμα, δεν είπα δεν θα κάνω και τέλος. Είπα ότι αυτή τη στιγμή δεν θα γίνει και θα συμβεί αν υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις που εγώ και ο Φώτης έχουμε στο μυαλό μας».

protothema.gr

Continue Reading

Entertaiment

«Φωτογραφήθηκα με μαγιό και στο εξώφυλλο είμαι χωρίς μαγιό»!

Published

on

Η Νόνη Δούνια μίλησε στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη για το photoshop που την οδήγησε στο δικαστήριο, αλλά και για το My style rocks, στο οποίο μπορεί να την βλέπαμε στην κριτική επιτροπή αλλά…

«Όταν ξεκίνησε το photoshop ήταν κακό photoshop, φαινόσουν ψεύτικος. Μετά που το εξέλιξαν είναι πολύ πιο ωραία τα πράγματα. Έχω φωτογραφηθεί με μαγιό και στο εξώφυλλο είμαι χωρίς μαγιό και χωρίς δάχτυλο. Είχε σβηστεί και το δάχτυλο που κρατάει το μαγιό.

Έκανα αγωγή, μήνυση, πήγα δικαστήριο. Πήρα μια αποζημίωση. Το θέμα είναι ότι είσαι
black list μετά, δεν θα ξαναδουλέψεις με αυτές τις εκδόσεις.

Την πρώτη χρονιά με είχαν καλέσει να είμαι στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Δεν επιλέχθηκα, δεν μπήκα στο τελικό στάδιο. Βλέποντάς το μετά είδα ότι δεν θα ταίριαζα καθόλου. Είμαι πολύ ειλικρινής για να είμαι εκεί. Αν δεν μου αρέσει κάτι θα το πω, απλά θα το πω με έναν τρόπο που να μην προσβάλει τον άλλον».

wifinews.gr

Continue Reading

ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ