Συγκλονίζει η Ισμήνη Νταφοπούλου: Το τραγικό ατύχημα που την τραυμάτισε στο πρόσωπο της!
Connect with us

Συγκλονίζει η Ισμήνη Νταφοπούλου: Το τραγικό ατύχημα που την τραυμάτισε στο πρόσωπο της!

Είναι από τις ομορφότερες Ελληνίδες και τον Μάιο, παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της, σε ένα γάμο έτσι όπως ακριβώς τον ονειρεύτηκε! Ωστόσο ένα δυσάρεστο περιστατικό την ώρα που εργαζόταν την τάραξε και τη έκανε να σκεφτεί πολλά για τη ζωή της και για τη δύναμη που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στις δύσκολες στιγμές της!

Η πρώην σταρ Ελλάς Ισμήνη Νταφοπούλου που πριν λίγους μήνες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του εφοπλιστή Διαμαντή Αγγελάκη συγκλονίζει περιγράφοντας στο blog της στο queen, την δραματική και δυσάρεστη εμπειρία της όταν κατά τη διάρκεια φωτογράφισης της επιτέθηκε σκύλος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο και να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Η πανέμορφη Ισμήνη, δεν σκέφτηκε μόνο τον τραυματισμό της αλλά κυρίως αν θα της αφήσει κάποιο σημάδι στο υπέροχο πρόσωπό της που είναι και εργαλείο της δουλειάς της

Διάβασε όσα συγκλονιστικά έγραψε:

Ναι το ξέρω. Η ζωή είναι ωραία.

Κι εγώ είμαι πάντα αυτή που προσπαθεί να βλέπει τη θετική πλευρά όλων των πραγμάτων. Έρχονται όμως κι αυτές οι στιγμές που σε ζορίζουν. Που σε κάνουν να αισθάνεσαι τόσο στριμωγμένος. Να λες “ώπα, τι έγινε τώρα;” ή “γιατί σε μένα;” και σε αφήνουν απλά να αναρωτιέσαι..

Δυστυχώς η ζωή η ίδια, τα φέρνει μερικές φορές έτσι, που πρέπει να πιεστείς, να δυσκολευτείς τόσο πολύ και να παλέψεις για να ξεπεράσεις μερικές δυσάρεστες καταστάσεις και γεγονότα.. Και μερικές φορές σε πετυχαίνουν στην καλύτερή σου φάση, εκεί που λες πως θα ‘πρεπε να ζεις ένα όνειρο, τόσο αναπάντεχες που σε σοκάρουν και σε σημαδεύουν.. Άλλες πάλι έρχονται και στρογγυλοκάθονται πάνω σε ένα σωρό από άλλα προβλήματα που μόλις ήδη -νόμιζες- είχες αρχίσει να ξεπερνάς.. “Μη νομίζεις όμως πως δε θα τα καταφέρεις”, φωνάζουν όλοι γύρω σου.. Και τελικά, πώς θα τα καταφέρεις αυτή τη φορά; Έχεις άραγε τη δύναμη; Και αν όχι, από πού πρέπει να την αντλήσεις;

Την εβδομάδα που μας πέρασε βρέθηκα δυστυχώς σε αυτή τη δύσκολη θέση, όπου, μετά από διάφορες αλλεπάλληλες δυσκολίες/αναποδιές/δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων μηνών, είχα ένα τρομακτικό ατύχημα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης, που θα μπορούσε να μου έχει στοιχίσει την ίδια μου τη ζωή.. Έχασα προσωρινά και τόσο απροσδόκητα το όπλο της εργασίας μου, το πρόσωπό μου, την υγιή μου εμφάνιση, τη δουλειά μου, την αυτοπεποίθησή μου. Έπρεπε πια να “κρύβομαι” για να περπατήσω στο δρόμο χωρίς να είμαι δακτυλοδεικτούμενη. Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά.. Και σε μία φάση που η ματαιοδοξία της δουλειάς αυτής με είχε καταπιεί ολόκληρη. “Σημαδεύτηκα για πάντα;” ήταν ο μόνιμός φόβος στο μυαλό μου. “Και με τη δουλειά; Τόσα projects να τρέχουν; Τι θα γίνει με τη δουλειά μου;”

Έπεσα, κύλησα στην παγίδα του να κλειστώ στον εαυτό μου, “Μα τι μου λένε όλοι; Κανείς άλλωστε δε μπορεί να με καταλάβει” σκεφτόμουν επί μέρες.. “Κανείς δε μπορεί να έρθει στη θέση μου” και “Γιατί σε μένα;”. Απομάκρυνα τους δικούς μου ανθρώπους και δεν ήθελα να δω και να μιλήσω σε κανέναν..

Την τέταρτη ημέρα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τη γλυκιά μου Ειρήνη.. Δεν έχει σημασία ποια είναι η Ειρήνη, αλλά το ότι με λίγες της φράσεις έμοιασε να φέρνει γαλήνη στην ψυχή μου. “Τι έγινε κι αν δε δουλέψεις για λίγο καιρό; Σταμάτα πια να το παίζεις δυναμική και ανεξάρτητη και άσε επιτέλους τους ανθρώπους γύρω σου να σου σταθούν μία φορά στα δύσκολα.. Να σου δείξουν πόσο σε αγαπούν και πως θα είναι δίπλα σου.. Τι έγινε κι αν δεν είσαι πια η πιο όμορφη; Ο άντρας σου θα σε αγαπάει ακόμη περισσότερο έτσι, γιατί θα το ξεπεράσετε μαζί.. Τι έγινε εντέλει κι αν αντιμετωπίσεις άλλη μία δυσκολία;

Τώρα που θα έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο, μέχρι να αναρρώσεις, κάτσε και σκέψου πόσο δυνατή είσαι στην πραγματικότητα και πόσες δυσκολίες έχεις αντιμετωπίσει και ξεπεράσει σε όλη σου τη ζωή.. Και ειδικά τους τελευταίους μήνες..”

Και άλλωστε, πόσο πιο σοβαρή θα μπορούσε να είναι η κατάστασή μου.. Με τρομάζει και μόνο η ιδέα.. Και πόσο πιο σοβαρές καταστάσεις από τη δική μου είδα στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκα.. Δε λέω φυσικά πως δε με δυσκολεύει και πως ξαφνικά κατάφερα να το αφήσω πίσω, αλλά πρώτα ο Θεός θα βάλω, αποφάσισα, τα δυνατά μου για να το ξεπεράσω. Και Δόξα τω Θεώ που ζω ακόμη και έχω την επιλογή αυτή. Και δε λέω, επίσης, πως είναι σωστό να εστιάζεις πάντα στα χειρότερα ώστε να “μιζεριάζεις”, να πέφτει η ψυχολογία σου και να λες “πάλι καλά, δες τι συμβαίνει στον κόσμο, πολύ μικρά και ασήμαντα προβλήματα έχω”..

Αλλά αν το καλοσκεφτείς, αν κοιτάξεις γύρω σου.. Δεν είναι μόνο τα προβλήματα των ανθρώπων που αντικρύζεις.. Δες τι όμορφος κόσμος..
Πόσες φορές άραγε ξύπνησες το πρωί και το παρατήρησες αυτό; Πόσες φορές έκανες τον σταυρό σου και ευχαρίστησες τον Θεό που ζεις άλλο ένα όμορφο πρωινό και έχεις την υγεία σου; Που έχεις τα χέρια σου και τα μάτια σου και μπορείς αυτή τη στιγμή να διαβάζεις αυτό εδώ το blog; Ακόμη και μέσα στα χιλιάδες προβλήματα και τις δυσκολίες που προκύπτουν στη ζωή μας, είσαι άραγε ευγνώμων που έχεις ακόμη τη δύναμη να το παλεύεις;; Που έχεις ανθρώπους που σε αγαπούν, οικογένεια, φίλους, ακόμη και συνεργάτες που δε θέλουν να σε βλέπουν να πονάς και θα είναι εκεί για εσένα; Πόσες φορές εκτίμησες μικρά και ασήμαντα πράγματα που κάνουμε καθημερινά και όμως χωρίς αυτά δε θα μπορούσαμε να ζήσουμε;

Υπόσχομαι λοιπόν μέσα από αυτό το κείμενο που γράφω σε εσένα, αλλά κυρίως στον εαυτό μου, να μάθω να μην έχω τόσα πολλά δεδομένα στη ζωή μου.. Την υγεία, τους ανθρώπους, και κυρίως όλων των ειδών τα αγαθά, υλικά και κυρίως άυλα.. Να εκτιμώ και να σέβομαι περισσότερο το κάθε τι, μεγάλο ή μικρό, που μου χαρίζει η ζωή αυτή. Και παρακαλώ τον Θεό να μου δίνει σωματική/ψυχική υγεία και δύναμη να ξεπερνάω όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν, ακριβώς όπως θα προσπαθήσω να κάνω και με αυτή τώρα. Υποσχέσου κι εσύ με το μικρόπροβληματάκι στη δουλειά, αλλά κι εσύ με το λίγο πιο σοβαρό πρόβλημα που νιώθεις να σε κατατρώει, υποσχέσου πως θα σου γίνει κι εσένα μάθημα!

Η ζωή είναι ωραία και οι δυσκολίες έρχονται στο δρόμο μας για να μας υποδείξουν ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά μας νοιάζονται και μας στηρίζουν, αλλά και για να μας κάνουν πιο δυνατούς. Εκτίμησέ τη!

This ocean light.. ?✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ISMINI DAFOPOULOU (@is__mini) στις

tlife.gr

Continue Reading
Advertisement

Entertaiment

Η Αννίτα Πάνια αποκάλυψε on air την ηλικία της

Published

on

Στην εκπομπή ”Happy Day” και την Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε η Αννίτα Πάνια με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του νέου Epsilon κάθε σαββατοκύριακο.

«Κοντεύω τα 50 να ξέρεις. Προχθές το κατάλαβα δεν το είχα καταλάβει, είχα μείνει στα 48 κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν με έχει πιάσει κρίση ηλικίας το μόνο που με πιάνει τώρα είναι, μην ψοφήσω και πάθω τίποτα και δεν έχει το παιδί μου εμένα δίπλα του. Κατά τ’ άλλα δεν έχω θέμα» είπε η παρουσιάστρια.

Η ανακοίνωση της νέας εκπομπής έγινε μέσω Instagram από την ίδια που έχει πια
εξοικειωθεί με τα social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annita Pania (@annita.pania) στις

ladylike.gr

Continue Reading

Entertaiment

Θύμα κλοπής έπεσε η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Τσαλιγοπούλου – Κλέφτες της όρμησαν έξω από το θέατρο

Published

on

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε στην εκπομπή «Ooh la la» ο Μαρίνος Βυθούλκας λέγοντας
πως το βράδυ της Παρασκευής η τραγουδίστρια Ελένη Τσαλιγοπούλου έπεσε θύμα ληστείας.

Ο ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Ελένη Τσαλιγοπούλου είχε μόλις παρκάρει το αυτοκίνητο της προκειμένου να πάει στο θέατρο Βεάκη όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Λωξάντρα»,
όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου της
και της έκλεψε την τσάντα. «Χθες το βράδυ η Ελένη Τσαλιγοπούλου έπεσε θύμα ληστείας.

Η τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στην παράσταση Λωξάντρα στο θέατρο Βέακη. Χθες
καθώς πάρκαρε το αυτοκίνητο της, πριν προλάβει να βγάλει τα κλειδιά, την πλησίασαν
δύο άνθρωποι με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού
και της έκλεψαν τσάντα, πορτοφόλι, κινητό. Η γυναίκα είχε εκείνη τη στιγμή παράσταση.

Επικράτησε ένας πανικός, η Ελένη Τσαλιγοπούλου πήγε κανονικά στο θέατρο Βεάκη
και έκανε κανονικά την παράσταση, αλλά ήταν πάρα πολύ αναστατωμένη»,
ανέφερε ο Μαρίνος Βυθούλκας.

TheCaller.gr

Continue Reading

Entertaiment

Και πάλι μαζί Ηλιάνα Παπαγεωργίου- Κωνσταντίνος Αργυρός! Έδωσαν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Published

on

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει ότι είναι μαζί, ωστόσο δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την επανένωσή τους μετά από ένα σύντομο χωρισμό και πολλές υποχρεώσεις στο εξωτερικό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο δημοφιλής καλλιτέχνης και η κριτής του GNTM τον περασμένο
Σεπτέμβρη πέρασαν μία σοβαρή κρίση, η οποία οδήγησε στον χωρισμό, ωστόσο
πάλι τον Νοέμβρη ήρθαν κοντά και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Aνάμεσα στο ζευγάρι συνεχίζουν να υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα, όπως το γεγονός ότι
σύντομα θα αναγκαστούν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον, μιας και η βάση του διάσημου
μοντέλου είναι η Νέα Υόρκη, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία επτά χρόνια.

Στην αμερικανική μητρόπολη της μόδας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει καταφέρει να «χτίσει» μια πολύ σημαντική καριέρα στον κόσμο του μόντελινγκ, κάνοντας συγχρόνως ταξίδια ανά τον κόσμο για επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις κορυφαίων οίκων και brands.

Έτσι, η τεράστια απόσταση που μπαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον τραγουδιστή
αυτόματα δυσκολεύει τις συνθήκες…

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

Continue Reading

Entertaiment

Βίντεο: Η Πάολα πιο σέξι από ποτέ στην πρεμιέρα της

Published

on

Φορώντας ένα κόκκινο αποκαλυπτικό φόρεμα, η Πάολα υποδέχθηκε τους
θαυμαστές της στη χθεσινή πρεμιέρα

Ντυμένη με ένα σέξι κόκκινο φόρεμα εμφανίστηκε η Πάολα στη χθεσινή της πρεμιέρα στο Gazi live.

Η τραγουδίστρια έκανε αίσθηση, χορεύοντας πλάτη και εντυπωσίασε τους θαυμαστές της, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram,
στο οποίο ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν εκεί.

Μια μέρα πριν την πρεμιέρα, από το σχήμα αποχώρησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος,
μετά από διαφωνία με το Νότη Σφακιανάκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✯P Λ Ø L Λ✯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official__) στις

protothema.gr

Continue Reading

Entertaiment

Έξαλλος ο Αϊβάζης με τα σχόλια για “στημένη” επίθεση κατά της Κορινθίου: Αυτοί είστε, ντροπή σας

Published

on

Σάλος ξέσπασε τις τελευταίες μέρες με τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου έξω από το σπίτι της στο Ψυχικό, όταν άγνωστος δράστης την πλησίασε κάνοντας χειρονομίες εις βάρος της.

Η ηθοποιός εξιστόρησε όσα συνέβησαν το βράδυ της επίθεσης, ενώ τόσο η Μαρία Κορινθίου
όσο και ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησαν για το περιστατικό και δήλωσαν πως όλα είναι καλά.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες στα social media γράφουν αρνητικά σχόλια για τη Μαρία Κορινθίου
και τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε, αναφέροντας πως πρόκειται για
“στημένο” περιστατικό και ότι όλα γίνονται για να τραβήξει την προσοχή πάνω της.

Ο σύγυζός της, που ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, έγινε έξαλλος με τα σχόλια
αυτά και τους haters που, αφενός, δεν κατανοούν τη σοβαρότητα
του περιστατικού και, αφετέρου, κοροϊδεύουν και κατηγορούν.

Ο Γιάννης Αϊβάζης φανερά ενοχλημένος και εκνευρισμένος με αυτά σχόλια τα δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram με τα ονόματά τους και έγραψε: “Αυτοί είστε. ΝΤΡΟΠΗ σας!”.

Continue Reading

Entertaiment

«Καταπέλτης» ο Σφακιανάκης κατά του Παπαδόπουλου για την αποχώρηση από το νυχτερινό σχήμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Published

on

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, αποχώρησε λίγο πριν από την πρεμιέρα στο Gazi Live,
χρεώνοντας ως υπεύθυνο για αυτό τον Νότη Σφακιανάκη και γράφοντας ότι εξαιτίας
του θα μείνει χωρίς δουλειά μέσα στις γιορτές.

Η πρεμιέρα έγινε την Παρασκεύη το βράδυ και ο Νότης Σφακιανάκης, διέκοψε το πρόγραμμα για να απαντήσει στον Γιώργο Παπαδόπουλο. Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται.(Δείτε εδώ τι έγραψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος για τον Νότη Σφακιανάκη)

«Καλύτερα δε γίνεται» να καταγράφει όσα είπε: «Μια αποσαφήνιση λοιπόν γιατί μου το χρεώνουν συνέχεια, κάτι το οποίο δεν έχω κάνει, κάτι που δεν έχω πει και μου το χρεώνουν δεν είναι δίκαιο.
Αλλά το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία γιατί δεν γίνεται διαφορετικά, με τους ανθρώπους
ζεις στην κοινωνία και πρέπει να τους αντιμετωπίζεις όπως σου συμπεριφέρονται.

Προέκυψε κάτι τις τελευταίες δύο-τρεις ημέρες. Θα ήθελα να ξέρετε, μάλλον οι περισσότεροι ότι αυτό που βλέπετε και ακούτε, αυτό είμαι, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ψέματα λένε αυτοί που φοβούνται ή αυτοί που θέλουν κάτι να σας κλέψει. Ούτε να σας κλέψω θέλω ούτε φοβάμαι να πω την αλήθεια…» είπε μεταξύ άλλων.

Ο Νότης Σφακιανάκης, κατέληξε λέγοντας ότι η συμφωνία τηρήθηκε και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, κατηγορεί λάθος άνθρωπο:

«Κατηγορεί άνθρωπο που δεν είναι να τον κατηγορείς, είναι να τον αγκαλιάζεις, να τον φιλάς, να τον αγαπάς.»

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί

newspistol.gr

Continue Reading

ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ