Τα είπε όλα στον Αντώνη Σρόιτερ ο Τάκης Γιγουρτάκης: «Ο Νίκος πέθανε από αναβολικά»

By on November 1, 2014

Με αφορμή την έρευνα που κάνει στην «Αυτοψία» ο Αντώνης Σρόιτερ για τον κόσμο των αναβολικών, συνάντησε τον πατέρα του αδικοχαμένου Νίκου Γιγουρτάκη που έφυγε από τη ζωή πριν δυο χρόνια στην ηλικία των 30.

Ο Τάκης Γιγουρτάκης αποκάλυψε πως ο γιος του πέθανε από αναβολικά καθώς έκαναν αυτοψία και τονίζει πως ο Νίκος δεν είχε τίποτα στην υγεία του.

«Είναι σίγουρο ότι ο Νίκος πέθανε από αναβολικά. Κάναμε αυτοψία. Κάποια στιγμή τον πίεσα να κάνει γενικές εξετάσεις. Είχε χοληστερίνη 800. Δεν είδα τίποτα στην υγεία του, ήταν μια χαρά, όπως και όταν έπαθε το έμφραγμα. Είχε φουσκώσει η καρδιά του. Τα φάρμακα που έπαιρνε χρησιμοποιούνταν για πάχυνση αλόγων και βοοειδών. Βλέπεις νέα παιδιά που για να κάνουν γρήγορες γραμμώσεις μπαίνουν σε αυτό το τρυπάκι. Επηρεάζει τον εγκέφαλο, όπως είναι οι πλαστικές και είναι εθισμός. Αλλάζει όλη η φύση του εγκεφάλου. Πιστεύουν ότι δεν θα πάθουν τίποτα! Είναι σαν ναρκωτικά και σου λένε για το τσιγάρο και το αλκοόλ. Κάνουν παύσεις και λένε ότι είναι ελεγχόμενη διαδικασία», τονίζοντας μάλιστα στην κάμερα ότι «Υπάρχουν γυμναστές σε γυμναστήρια που τα προμηθεύουν»!

Μάλιστα, ο Αντώνης Σρόιτερ έγραψε και στη προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Και ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη, δείχνει ένα βουνό από φάρμακα που βρήκε στο δωμάτιο του γιου του, και τα οποία οδήγησαν στον θάνατο του»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *