Connect with us

Τα ποπ είδωλα των ’80s και ’90s ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Πωλίνα, ο Κώστας Μπίγαλης και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος μιλούν για τις εμφανίσεις τους στο Κύτταρο, αλλά και για την ξέφρενη δεκαετία των ‘80s

Στην έκθεση GR80s που φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στην Τεχνόπολη, υπάρχει ένας χώρος που έχει διαμορφωθεί σαν μία ντισκοτέκ εκείνης της εποχής: καθρέφτες, πολύχρωμοι φωτισμοί, έξαλλα συνολάκια, αλλά κυρίως η μουσική, σε ταξιδεύουν 30 χρόνια πριν.

Ανάμεσα στα κομμάτια που πρόλαβα να ακούσω εγώ όσο ήμουν εκεί, ήταν και το “Lost in the Night” – ένα τραγούδι που μπορείς να ακούσεις live από τον ίδιο τον δημιουργό του λίγο πιο βόρεια, στο Κύτταρο, όπου ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος μαζί με την Πωλίνα και τον Κώστα Μπίγαλη τα… δίνουν όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου.

Το πρόγραμμα που παρουσιάζουν οι τρεις τους είναι ήδη γνωστό: μεγάλες, πραγματικά μεγάλες επιτυχίες της δυναμικής τριάδας, αλλά και άλλων καλλιτεχνών κυρίως από τα ‘80s και τα ‘90s, από το «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες» και τη «Μελισσούλα», μέχρι το “Lost in the Night”. Στο Κύτταρο οι ίδιοι ετοιμάζουν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και ένα πάρτι μασκέ, το οποίο προοιωνίζεται απρόβλεπτο σύμφωνα με τον Κώστα Μπίγαλη: «Εξαρτάται από τον κόσμο.

Σίγουρα όμως στο πάρτι της τελευταίας Κυριακής στις 26 όλο και κάτι παραπάνω θα γίνει, λόγω κορύφωσης της αποκριάτικης τρέλας». Η Πωλίνα από τη μεριά της προσυπογράφει ότι τον ρυθμό θα τον δώσει το κοινό: «Φέτος είπαμε να είναι όλο μασκέ πάρτι, αλλά το κοινό του Κυττάρου έτσι κι αλλιώς ντύνεται και το διασκεδάζει από την αρχή της αποκριάς [γέλια]. Το πρόγραμμα όπως πάντα θα λήξει τις πρώτες πρωινές ώρες»..

Στη συνέχεια μιλήσαμε για αυτό το κόλλημα που έχουμε πάθει με τα ‘80s, τη δουλειά τους έως τώρα, αλλά και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Πώς αισθάνεστε που έχετε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό στις κοινές σας συναυλίες; Πού πιστεύετε ότι οφείλεται αυτή η αγάπη;

Πωλίνα: Αυτή η αναβίωση των ‘80s ‘90s ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια και πραγματικά η αγάπη και η ανταπόκριση του κόσμου μας απογείωσε. Η επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας είναι μια εξήγηση, αλλά εγώ πιστεύω ότι η τεχνολογία έπαιξε ρόλο, ειδικά όταν τα ακούσματα των τελευταίων χρόνων έγιναν φασόν. [Το κοινό] ανακάλυψε λοιπόν κάτι που δεν έμοιαζε με κάτι άλλο. Απόδειξη ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι 22-25 ετών!

Κώστας Μπίγαλης: Εγώ προσωπικά αισθάνομαι πολύ τυχερός που μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες ο κόσμος θυμάται ακόμα και διασκεδάζει τόσο πολύ με τα τραγούδια μου. Όταν τα έγραφα δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου αυτή η συγκινητική, διαχρονική αγάπη που βιώνω, όχι μόνο από την γενιά των σαραντάρηδων, αλλά και από 20χρονα παιδιά που τότε που βγήκαν αυτά τα τραγούδια ήταν πολύ μικρά ή ακόμα και αγέννητα. Στην περίπτωση των σαραντάρηδων, η αγάπη τους για αυτά τα τραγούδια -όπως πολλοί μου λένε- οφείλεται στις όμορφες αναμνήσεις των παιδικών και εφηβικών τους χρόνων. Για τους 20ρηδες,τι να πω, γίνονται έρευνες [γέλια].

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Η αγάπη που παίρνεις ισούται πάντα με την αγάπη που δίνεις και εμείς σε όλη μας την καριέρα γράφαμε τραγούδια και τα τραγουδούσαμε στο κοινό με πολλή αγάπη σε αυτό που κάναμε. Αυτή την αγάπη μας την ανταποδίδει και το κοινό πολύ γενναιόδωρα. Και φυσικά όταν βλέπουμε αυτή την ανταπόκριση εμείς αισθανόμαστε υπέροχα.

Αυτές τις ημέρες φιλοξενείται στην Τεχνόπολη η έκθεση GR80s, η οποία είναι αφιερωμένη στη δεκαετία των ‘80s στην Ελλάδα. Σε αυτήν υπάρχει και ένας χώρος που είναι διαμορφωμένος σαν μία ντισκοτέκ των ‘80s και μεταξύ άλλων παίζει και δικά σας τραγούδια. Έχετε επισκεφτεί την έκθεση; Πώς σας φάνηκε; 

Πωλίνα: Την επισκέφτηκα και ήταν συγκινητικό, όχι τόσο για τα τραγούδια όσο για τα αντικείμενα που τα περισσότερα τα ‘χα ξεχάσει.

Κώστας Μπίγαλης: Όχι δεν έχω πάει γιατί τώρα τη μαθαίνω από εσάς και θα προσπαθήσω να πάω. Παρόλο που εγώ με την ελληνική μου δισκογραφία είμαι περισσότερο ‘90s.

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Είναι μία πολύ καλή πρωτοβουλία. Συγχαρητήρια σε αυτούς που το σκέφτηκαν και το διοργάνωσαν. Δυστυχώς δεν έχω προλάβει ακόμα να παραστώ, αλλά είμαι εκεί με τα τραγούδια μου και την ψυχή μου, κοντά σε όλους αυτούς που διασκεδάζουν σε αυτόν τον χώρο.

Τι αγαπάτε περισσότερο από τη δεκαετία του 1980 και τι πιστεύετε ότι την έκανε να ξεχωρίσει;
Πωλίνα: Όλα της, εξάλλου είναι τα πολύ νιάτα μας και είναι γεμάτη αναμνήσεις.
Κώστας Μπίγαλης: Η δεκαετία του ‘80 τότε δεν εκτιμήθηκε τόσο μουσικά, αλλά τώρα πια ξέρουμε ότι ειδικά στο διεθνές ρεπερτόριο εμφανίστηκαν πολύ μεγάλοι και διαχρονικοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα, των οποίων την αξία τώρα αντιλαμβανόμαστε. Υπήρξαν, βέβαια, και διάττοντες, με ρηχή παρουσία, αλλά τέτοιοι υπήρξαν και σε άλλες δεκαετίες και πάντα θα υπάρχουν. Γιατί άλλωστε έτσι ξεχωρίζουν και μένουν οι διαχρονικοί.
Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Η δεκαετία του ‘80 ήταν η αφετηρία για να γεννηθεί στην Ελλάδα το ποπ ελληνικό τραγούδι που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. Λόγω αυτής της μεγάλης επιτυχίας γέμισε και η δεκαετία των ‘90s με πολύ καλή ελληνική μουσική κι όλο αυτό τελικά εξελίχθηκε σε αυτό που λέμε μοντέρνο ελληνικό τραγούδι.

Αν σας έλεγαν ότι μπορείτε να κάνετε ένα mega-live με καλλιτέχνες των ‘80s (Έλληνες και ξένους), ποιους θα διαλέγατε;
Πωλίνα: Από ξένους δυστυχώς πέρυσι έφυγαν οι αγαπημένοι μου. Από Έλληνες, όλα τα παιδιά που συνταξιδέψαμε σε εκείνη την δεκαετία, με αρχηγούς Μπίγαλη και Χαριτοδιπλωμένο που είναι φίλοι καρδιάς.

Κώστας Μπίγαλης: Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιους, γιατί είναι πάρα πολλοί και σημαντικοί.
Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Δύσκολη ερώτηση! Απλά θα ήθελα να είμαι μαζί με όσους περισσότερους από τους εκπρόσωπους αυτής της δεκαετίας.

Ποιο τραγούδι θα αφιερώνατε σε καθέναν από τους υπόλοιπους δύο της παρέας;
Πωλίνα: Στον Χαριτοδιπλωμένο τι άλλο από τις «Σεϋχέλλες», που έκανε πανικό και στον Μπίγαλη το «Κυκλοφόρησε» [γέλια].

Κώστας Μπίγαλης: Στην Πωλίνα το «Έξω ντέρτια και καημοί» και στον Κώστα το «Θα τα κάψω τα λεφτά μου» [γέλια].

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Θα αφιέρωνα στον Κώστα Μπίγαλη το “Lost in the night” γιατί ξέρω πως το λατρεύει, όπως και εγώ το δικό του “I miss you” που είναι και τα δύο τραγούδια που έσπασαν τα ελληνικά σύνορα και έκαναν επιτυχία στο εξωτερικό. Στην Πωλίνα έχω αφιερώσει ήδη ένα κομμάτι που λέγεται «Αβάνα» και είναι το επόμενο μέρος που θα ήθελα να επισκεφτεί μετά τις Σεϋχέλλες που την είχα στείλει πριν πολλά χρόνια!

Θα θέλατε να επιστρέψετε κάποια στιγμή στη δισκογραφία; Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας;
Πωλίνα: Δισκογραφία με τη γνωστή έννοια δεν υπάρχει. Θα ήθελα να συνεχίσω τις μουσικοθεατρικές μου παραστάσεις, όπως στην Αθηναΐδα με τον Σταμάτη Κραουνάκη, και παράλληλα όμορφα μουσικά προγράμματα στο Κύτταρο που το νιώθω σπίτι μου.

Κώστας Μπίγαλης: Αν υπήρχε τώρα δισκογραφία -τουλάχιστον όπως την έζησα εγώ κυρίως τη δεκαετία του 90-, ενδεχομένως θα είχα κάνει κάτι. Αλλά έτσι όπως δυστυχώς έχει απαξιωθεί η μουσική βιομηχανία στην Ελλάδα, αρχικά από τα τέλη της δεκαετίας του ‘90 λόγω της «πειρατείας των δρόμων» με τα παράνομα CD και μετά από το ανεξέλεγκτο ίντερνετ τη δεκαετία του 2000, δεν υπάρχει κίνητρο πια. Εγώ άλλωστε τώρα συνθετικά ασχολούμαι μόνο με αγγλόφωνα τραγούδια που δειγματίζω στο εξωτερικό… Άλλωστε είναι γνωστό ότι με αγγλόφωνο ρεπερτόριο πρωτοεμφανίστηκα στο ευρύ κοινό στα μέσα της δεκαετίας του ‘80.

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Ήδη επιστρέφω στη δισκογραφία. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στο στούντιο και ετοιμάζω ένα νέο δίσκο με ολοκαίνουρια κομμάτια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Πάντα αγαπώ και τραγουδώ τα γνωστά διαχρονικά τραγούδια μου όμως δημιουργώ κι ένα νέο ρεπερτόριο το οποίο έχει την φρεσκάδα της σημερινής εποχής. Παράλληλα προγραμματίζω και μία καλοκαιρινή περιοδεία στην οποία θα έχω την ευκαιρία να έρθω κοντά με τους φίλους μου από όλη την Ελλάδα. Διανύω μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδο της ζωής μου και χαίρομαι γι΄ αυτό, μα πιο πολύ χαίρομαι διότι βρίσκομαι και πάλι κοντά στον κόσμο ο οποίος με αγαπά και με στηρίζει μέχρι σήμερα.

protothema.gr

Continue Reading
Advertisement

Entertaiment

«Άτακτο Παιδί»: Αυτό είναι το νέο single και βίντεο κλιπ της Μαλού

Published

on

Το κορίτσι-φαινόμενο του ελληνικού YouTube, η τραγουδίστρια που έχει συγκεντρώσει ασύγκριτα πολλά εκατομμύρια views στα προηγούμενα
video clip της, μας έλειψε εδώ και έναν χρόνο, όμως ήταν για καλό, αφού εντωμεταξύ έγινε μητέρα και έκανε γρήγορα τα βήματα για την επόμενη
φάση στη ζωή της και στο τραγούδι…

Στο νέο video clip για το λαϊκό τραγούδι «Άτακτο Παιδί» (μουσική: Franki Λούβαρης – Μελίνα Μακρή, στίχοι: Σοφία Παπαβασιλείου) οι
αλλαγές αυτές αποτυπώνονται με χιουμοριστικό τρόπο μέσα από τους τέσσερις φανταστικούς γυναικείους ρόλους που υποδύεται παιχνιδιάρικα
το κορίτσι του

«Τους Είπες Πως»: μία παντρεμένη νοικοκυρά, μια γυναίκα καριέρας, ένα tough girl που δουλεύει σε συνεργείο και… μία ντίβα!

Το video clip «Άτακτο Παιδί» υπογράφει ο σκηνοθέτης Γιάννης Μιχελόπουλος.

Δείτε το εδώ:

freddonews.gr

Continue Reading

ΜΟΥΣΙΚΗ

Νίκος Βέρτης: Την Παρασκευή η μεγάλη πρεμιέρα στο «Orama» στη Θεσσαλονίκη

Published

on

Η «καρδιά» της διασκέδασης θα χτυπά πλέον, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στη μαγευτική  Νύμφη του Βορρά

Έχοντας γεμίσει τις αποσκευές του με πολύ όρεξη, ενθουσιασμό και μεγάλη αγάπη για την  πόλη που ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της καριέρας του, με μια ιδιαίτερη αδυναμία στο κοινό της Θεσσαλονίκης που τον λατρεύει και εκείνος με τη σειρά του ξέρει να ικανοποιεί και να σέβεται, ο  Νίκος Βέρτης υπόσχεται να δώσει στους ανθρώπους που τον πιστεύουν και τον ακολουθούν τον
καλύτερό του εαυτό!

Η πρεμιέρα στο «Orama The Music Show» έχει οριστεί για την Παρασκευή 10 Αυγούστου. Στο πλευρό του διάσημου καλλιτέχνη θα βρίσκεται ο ταλαντούχος Χρήστος Κυπριανίδης και πλειάδα αξιόλογων τραγουδιστών.

Η «καρδιά» της διασκέδασης θα χτυπά πλέον, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στη μαγευτική Νύμφη
του Βορρά!

Έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν τον χειμώνα στο «Υton The Music Show» στην Αθήνα ο Νίκος Βέρτης μετά τις sold out συναυλίες του σε Εξωτερικό και την αγαπημένη Κύπρο, ανεβαίνει για το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, για να προσφέρει στο κοινό ένα μοναδικό θέαμα

Continue Reading

ΜΟΥΣΙΚΗ

Dubfire και Sharam θα εμφανιστούν ως Deep Dish μετά από τρία χρόνια

Published

on

Το θρυλικό DJ δίδυμο των Deep Dish – που αποτελείται από τους Dubfire και Sharam -ανακοίνωσε
πως θα κάνει μια one-off εμφάνιση στις 13 Ιουλίου στην Ίμπιζα και το εβδομαδιαίο
Labyrinth party του Hot Since 82 στο Pacha.

Ο Ali “Dubfire” Shirazinia και ο Sharam Tayebi κατάγονται από το Ιράν και σχημάτισαν
τους Deep Dish στην Ουάσινγκτον το 1992.

Το δίδυμο γρήγορα εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο της dance σκηνής μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ Junk Science το 1998.

Το 2006 χωρίστηκαν για να ακολουθήσουν σόλο καριέρες και το reunion τους στο Pacha Ibiza θα είναι το πρώτο μετά το 2015.

Πηγή: https://www.clubber.gr

Continue Reading

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Πυξ Λαξ στο ΟΑΚΑ για τα 30 τους χρόνια

Published

on

Μεγάλη η προσέλευση του κοινού στη μοναδική αυτή συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος των Πυξ Λαξ που γιορτάζουν 30 χρόνια παρουσίας και δημιουργίας 

Οι Πυξ Λαξ έχουν ετοιμάσει απόψε μία μοναδική βραδιά για όλους τους θαυμαστές τους
και τους λάτρεις του ελληνικού ροκ στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλοι του θρυλικού συγκροτήματος θα γιορτάσουν τα 30 χρόνια παρουσίας
των Πυξ Λαξ
 και η συμμετοχή φαίνεται πως έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανεβαίνουν στη σκηνή λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «Μία Ημέρα Πριν Το Χειμώνα» ενός album που
δημιουργήθηκε μετά από 15 χρόνια δισκογραφικής σιγής και περιλαμβάνει τραγούδια όπως τα

«Το Άσπρο Μου Πουκάμισο» και «Τα Καταφέραμε (…για την Ιόλη)», που ήδη φιγουράρουν
στη λίστα με τα μεγάλα τους hits.

Στην μεγάλη γιορτή για τα 30 χρόνια του καλύτερου γκρουπ στην ιστορία του ελληνικού ροκ,
ο Μπάμπης και ο Φίλιππος θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια, ενώ η μπάντα θα
απαρτίζεται από μουσικούς που βρέθηκαν από την αρχή δίπλα στους Πυξ Λαξ:

τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα), τον Γιώργο Γιαννόπουλο (τύμπανα), τον Νίκο Γιαννάτο (μπάσο) τον Νίκο Σάλτα (πλήκτρα) και τον Χάρη Μιχαηλίδη (ηλεκτρική κιθάρα).

protothema.gr

Continue Reading

Entertaiment

Βίντεο: «Δες τη φωτεινή πλευρά» της Χριστίνας Ζιώγα

Published

on

Η νέα pop diva είναι εδώ!

Η νέα pop diva είναι εδώ, έτοιμη να μας δείξει τη «Φωτεινή της πλευρά»!

Η Χριστίνα Ζιώγα διαθέτει όλο το πακέτο -μοναδική φωνή, αλλά και εντυπωσιακή σκηνική
παρουσία- για να γίνει το next big thing της ποπ μουσικής σκηνής!

Καταφέρνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις στο «Τhe Voice» με την ομάδα της coach Έλενας Παπαρίζου, τόσο με τις φωνητικές της δυνατότητες όσο και τις εμφανίσεις της on stage, η Χριστίνα Ζιώγα κάνει το δυναμικό της δισκογραφικό ντεμπούτο.

Το νέο της τραγούδι «Δες τη φωτεινή πλευρά» εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη δισκογραφική εταιρεία Sonar Music!

Σε μουσική και παραγωγή του Ανδρέα Γιατράκου, στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, πρόκειται για
ένα άκρως ανεβαστικό τραγούδι, που η οπτικοποίησή του είναι ό,τι πιο φρέσκο και μοντέρνο έχετε δει!

Σε σκηνοθεσία-directed & edited από τον Aldo Thanasi, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό!


Με τις εντυπωσιακές χορογραφίες των Merina Keramida (girl choreography) και Aldo Thanasi/Trifonas Souflaris (boy choreography), να «ντύνουν» το βιντεοκλίπ, αλλά και τη συμμετοχή της νικήτριας του «So You Think you can dance», Εύας Σωμαράκη, η Χριστίνα Ζιώγα απογειώνει το «Δες τη φωτεινή πλευρά» με τον χορό και την ερμηνεία της…

Αυτή την περίοδο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία και κερδίζει τις εντυπώσεις στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο «Ποσειδώνιο».

«Ταξιδέψτε» μουσικά, χορέψτε full αυτό το καλοκαίρι, με τη φωνή, τον
ρυθμό και τη «Φωτεινή πλευρά» της Χριστίνας Ζιώγα!

protothema.gr

Continue Reading

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ: Παίξε Τσιτσάνη μου…

Published

on

ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ο ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2 υπογράφει τη μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

και παρουσιάζει φέτος στις 4 Ιουλίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο,τη συναυλία «ΠΑΙΞΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΜΟΥ» στην οποία συμμετέχουν μεγάλοι Έλληνες Καλλιτέχνες

Η φετινή συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ αφιερώνεται στον σημαντικότερο   δημιουργό  της ελληνικής λαϊκής μουσικής   του 20ού αιώνα.
Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη φορά θα γεμίσει με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του συνθέτη που κατάφερε να αλλάξει την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για πάντα.
Στη συναυλία προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας που θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια, ο Σταμάτης Φασουλής που θα σκηνοθετήσει τη συναυλία, καθώς και μεγάλες φωνές  του ελληνικού τραγουδιού που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Με εισιτήρια από €6 και με ελάχιστη  προσφορά €2 που θα μετατραπεί αυτομάτως σε τρόφιμα, θα έχουμε τη δυνατότητα να ζήσουμε μια πραγματικά μεγάλη βραδιά και ταυτόχρονα να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Θα είμαστε όλοι στο Καλλιμάρμαρο   στις 4 Ιουλίου.

Γιατί ο Βασίλης Τσιτσάνης είναι η καρδιά του μουσικού μας πολιτισμού, είναι η φλόγα που μας ζεσταίνει και μας φέρνει κοντά.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Οδηγίες για την προσέλευση και την είσοδό σας στο χώρο: https://tinyurl.com/ycayhre2 

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 στο Καλλιμάρμαρο, η συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ «Παίξε Τσιτσάνη μου…».

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Τιμή εισιτηρίου έως και τις 15 Ιουνίου 6 ευρώ.

Από τις 16 Ιουνίου η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 7 ευρώ, ενώ την ημέρα της συναυλίας θα είναι 8 ευρώ.

Διευκρινίζεται ότι στα άνω ποσά δεν περιλαμβάνεται η ελάχιστη υποχρεωτική συνεισφορά ποσού δύο ευρώ για την ενίσχυση του έργου του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Για σχετικές λεπτομέρειες επισκεφθείτε το site του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Γλυκερία, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Βιολέτα Ίκαρη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Κώστας Μακεδόνας, Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Δημήτρης Μπάσης, η Γιώτα Νέγκα, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιώργος Νταλάρας, η Μαρίζα Ρίζου, η Ελένη Τσαλιγοπούλο, Μαρίνα Σάττι + Fonέs θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη.

(αλφαβητικά)

Ελευθερία Αρβανιτάκη
Φωτεινή Βελεσιώτου
Γλυκερία
Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Βιολέτα Ίκαρη
Γιάννης Κότσιρας
Κώστας Μακεδόνας
Κωστής Μαραβέγιας
Λεωνίδας Μπαλάφας
Δημήτρης Μπάσης
Γιώτα Νέγκα
Χρήστος Νικολόπουλος
Γιώργος Νταλάρας
Μαρίζα Ρίζου 
Ελένη Τσαλιγοπούλου
Μαρίνα Σάττι Fonέs

Αφηγητής: Γρηγόρης Βαλτινός

Προλογίζει ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

Continue Reading

ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ