Τάμτα: Πώς νιώθει που ο πρώην σύντροφός της Γρηγόρης Πετράκος θα γίνει μπαμπάς;

By on January 8, 2015
tamta

Τι συμβολίζουν τα τατουάζ της τραγουδίστριας;

Η Τάμτα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Glitter» και σε συνέντευξη της αναδημοσιεύτηκε στο περιοδικό «YOU», μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γρηγόρη Πετράκο που θα γίνει σύντομα πατέρας από τη σχέση του με την Θεοφανία Παπαθωμά.

«Είμαι χαλαρή όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Χαίρομαι όπως θα χαιρόταν κάθε φίλη του Γρηγόρη. Δεν μου δημιούργησε καθόλου περίεργα συναισθήματα, σε σημείο που να απορώ και εγώ με τον εαυτό μου! Έχει μείνει μια βάση αληθινής αγάπης που έχει μετατραπεί σε φιλία, δεν έχω ποτέ τη λογική ότι αγάπησα λάθος άνθρωπο. Πραγματικά τον αγαπώ και εύχομαι με όλη μου την καρδιά να είναι φανταστικός μπαμπάς και σύζυγος», αποκάλυψε.

Ενώ, μίλησε και για τα έξι τατουάζ που έχει στο σώμα της και τι συμβολίζει το καθένα από αυτά.

«Το καθένα σημαίνει κάτι, για τη μουσική, τη χώρα, τη θρησκεία μου, τη μαμά, την κόρη μου και τον αγαπημένο μου καλλιτέχνης, τον Michael (σ.σ. Jackson). Και όλες οι φράσεις έχουν νόημα, π.χ. το make a change. Όλοι πρέπει να κάνουμε αλλαγή, κι ας φοβόμαστε. Μπορεί να κάνω την αλλαγή και να μην πετύχει, αλλά καλύτερα να πω ότι τόλμησα και απέτυχα παρά να μετανιώσω που δεν το έκανα», σημείωσε η τραγουδίστρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *