Τι απάντησε ο Αντώνης Ρέμος στον Νότη Σφακιανάκη

By on December 18, 2014

Γιατί εκνευρίστηκε ο γνωστός τραγουδιστής;
Ενοχλήθηκε ο Αντώνης Ρέμος από τα όσα είπε στην πρόσφατη συνέντευξη του ο Νότης Σφακιανάκης και αισθάνθηκε την ανάγκη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Νότης είπε μεταξύ άλλων πως τον συμπαθεί: «Τον Ρέμο τον συμπαθώ… Το όνομά του είναι Πασχαλίδης, πόσο ωραίο όνομα, αλλά όταν ξεκινάς και τους αφήνεις τους άλλους να σου αλλάζουν το όνομά σου κάτι δεν πάει καλά» και πρόσθεσε: «Σου αλλάζουν τη ζωή και τα πιστεύω σου και όλα. Σε καθοδηγούν».

Επίσης, ο Νότης συνέχισε και τα έβαλε και με τον Παντελή Παντελίδη λέγοντας χαρακτηριστικά: “Πριν από κάποιους μήνες ακούω εμένα στο ραδιόφωνο σε ένα άγνωστο τραγούδι. Δεν ήμουν εγώ, ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Θλιβερό!”. Και δεν δίστασε να αναφέρει: “Με ενοχλεί να με αντιγράφουν.

Όχι για εμένα, αλλά για εκείνον που δεν έχει πολεμοφόδια και κλέβει τα δικά μου”. Έτσι ο Αντώνης Ρέμος έδωσε τη δική του απάντηση στον Νότη ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου απεικονίζονται οι 2 τραγουδιστές με τον Αντώνη Ρέμο να σχολιάζει: «Notis ησύχασε».

 

IMG1731

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *