Connect with us

TECH ΝΕΑ

Το Netflix προχωρά σε αλλαγές και μπλοκάρει χρήστες του

Το Netflix προχωρά σε αλλαγές και μπλοκάρει χρήστες του

Σύμφωνα με αναφορές που έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες στα
social media, το Netflix άρχισε να δοκιμάζει μια λειτουργία που προορίζεται για το “μπλοκάρισμα”
της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης στην υπηρεσία, με χρήστες που δεν είναι μέλη του ίδιου νοικοκυριού.

Χρήστες ανήρτησαν στο Twitter εικόνες που δείχνουν ένα μήνυμα
κατά τη διάρκεια σύνδεσης στο Netflix, που ζητάει την εγγραφή σε ξεχωριστό λογαριασμό, αν
δεν χρησιμοποιείται από άτομα που ζουν στο ίδιο σπίτι.

Το μήνυμα που φαίνεται στις εικόνες αναγράφει “αν δεν ζείτε με τον κάτοχο του
λογαριασμού, χρειάζεται να φτιάξετε τον δικό σας για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε”. Αυτή η πολιτική περιλαμβάνεται
στους όρους χρήσης του Netflix, αλλά μέχρι σήμερα δεν έδειχνε να εφαρμόζει κάποιου
είδους απαγόρευση για τους χρήστες που μοιράζονται λογαριασμούς άλλων.

Η υπηρεσία φαίνεται να προσπαθεί να προσελκύσει αυτούς τους χρήστες να εγγραφούν
με δικό τους λογαριασμό, προσφέροντας μια περίοδο δοκιμαστικής παρακολούθησης 30 ημερών. Το Netflix σταμάτησε
επίσημα αυτή την προσφορά για νέους χρήστες πέρυσι, αν και προσφέρει ακόμη δωρεάν αναβαθμίσεις με δοκιμαστική
περίοδο για τους ήδη εγγεγραμμένους χρήστες, ή εκείνους που επανεντάσσονται, που αφορούν υψηλότερα πακέτα της υπηρεσίας.

newsit.gr

Advertisement