Τομ Κρουζ-Τζον Τραβόλτα: Η κρυφή ερωτική σχέση που κρατά 30 χρόνια

By on March 27, 2015
travolta

Τομ Κρουζ-Τζον Τραβόλτα: Η κρυφή ερωτική σχέση που κρατά 30 χρόνια
Οι καυτές αποκαλύψεις του αμερικάνικου περιοδικού Star βάζουν φωτιά στα μπατζάκια των δύο ηθοποιών.
Κατά καιρούς υπάρχουν φήμες για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των δύο χολιγουτιανών σταρ, όμως αυτή τη φορά το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Star “καρφώνει” τους δύο ηθοποιούς με ένα απακαλυπτικό πρωτοσέλιδο που τιτλοφορείται “Τομ & Τζον: Το 30χρονο γκέι μυστικό” .
Το δημοσίευμα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την κρυφή ομοφυλοφιλική σχέση του Τζον Τραβόλτα και του Τομ Κρουζ που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Travolta έξειξε το ενδιαφέρον του για τον όμορφο «Πρωτάρη», όταν τον είδε στην πρώτη του ταινία «Οι ερωτικές μπίζνες ενός πρωτάρη»…
Τότε λέγεται ότι ο Travolta προσκάλεσε τον Cruise να τον συνοδεύσει σε μια ρομαντική απόδραση στο Όρεγκον. Συγκεκριμένα, και οι δύο βρέθηκαν σε μία σχολή Σαϊεντολογίας όπου πέρασαν μαζί μία ολόκληρη εβδομάδα.

Πηγή του Star ισχυρίζεται πως εκείνη η απόδραση “άλλαξε εντελώς τη ζωή του Τομ, αν όχι και του Τραβόλτα”, ενώ συμπληρώνει ότι η πρώτη γνωριμία των δύο έγινε αρχικά σε ένα δείπνο σε ακριβό γαλλικό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς και μετά προέκυψε η απόδραση στο Όρεγκον.
Το δημοσίευμα συνεχίζει τονίζοντας πόσο καταλυτική ήταν αυτή η γνωριμία για τον Τομ Κρουζ ο οποίος μέσω του Τραβόλτα μυήθηκε στην Σαϊεντολογία.

Στο μεταξύ, υπάρχουν αντιδράσεις από πολλά άλλα έντυπα που χαρακτηρίζουν το δημοσίευμα “σαχλαμάρα” και απόλυτα κατασκευασμένο, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.
Πάντως, κανείς από τους δύο “πρωταγωνιστές” του σκανδάλου δεν έχει απαντήσει δημοσίως.

star-magazine-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *