Τόνια Σωτηροπούλου: Μιλάει για τα παιδικά της χρόνια και αποκαλύπτει..

By on February 8, 2015

H Τόνια Σωτηροπούλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «People» και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός που έπαιξε ένα από τα κορίτσια του Jame Bond στην τελευταία του ταινία αποκάλυψε: «Υπήρξε μια περίοδος στη ζωή μου, γύρω στην τετάρτη Δημοτικού, που επηρεα- σμένοι από τους Power Rangers είχαμε κάνει δύο ομάδες. Δεν φαντάζεσαι τι γινόταν. Με είχαν πετάξει ακόμα και μέσα στο σκουπιδοτενεκέ! Βέβαια, οι γονείς μας αυτά δεν τα μάθαιναν ποτέ».

Ο πατέρας της είναι από την Ελλάδα και η μαμά της από την Κύπρο. Είναι μαζί σχεδόν τριάντα χρόνια, ενώ από τον πρώτο γάμο του μπαμπά της έχει δύο ακόμα αδέλφια, τον Στέφανο, 49, και τον Γιάννη, 44 ετών, που τη μύησαν νωρίς στα αντρικά «σπορ» – δεν ήταν ούτε 5 ετών, όταν την πήραν μαζί τους σε έναν αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Εκτός από τους αγώνες που πήγαινε από μικρή η Τόνια δεν έμοιαζε πολύ με τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της. Ποτέ δεν της άρεσαν τα λούσα αλλά ούτε και τα ψώνια: «Βαριέμαι τα ψώνια. Είμαι, όμως, πολύ τυχερή, διότι, λόγω της δουλειάς, υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι, οι στιλίστες μου, που με φροντίζουν και μου κάνουν και δώρα!».

 

tonia3

Τελειώνοντας το σχολείο, η Τόνια έδωσε εξετάσεις στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη, και πέρασε με επιτυχία.

«Από 6 χρόνων έλεγα πως θέλω να γίνω ηθοποιός» συμπληρώνει. Παράλληλα με τις σπουδές, για ένα μικρό διάστημα δούλεψε σε κλαμπ της Παραλιακής. «Δεν το είδα ποτέ ως επάγγελμα. Το έκανα για πλάκα και ήμουν και πάρα πολύ κακή μπαργούμαν».

Λίγο αργότερα η Τόνια διέκοψε τις σπουδές της στη σχολή του Κιμούλη και έφυγε για εξωτερικό. Αρχικά πήγε στο Βερολίνο όπου έμεινε 6 μήνες. «Είχα πάει και στο παρελθόν, μου άρεσε πολύ σαν πόλη και θεώρησα πως ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να μάθω ακόμα μία γλώσσα, εκτός από αγγλικά. Τελικά δεν μου άρεσε κι από εκεί πήγα κατευθείαν στο Λονδίνο, όπου κι έμεινα για έξι χρόνια».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *