Τρέμει η Ελένη! Τι ΦΟΒΑΤΑΙ η Μενεγάκη και δεν μιλάει για την εγκυμοσύνη της;

By on December 3, 2014
eleni-menegaki

Η επίσημη ανακοίνωση διά στόματος Ελένης Μενεγάκη -σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του YOU, που αποκάλυψε πρώτο το θέμα- θα γινόταν τη μέρα των γενεθλίων της, στις 29 Οκτωβρίου, αλλά… σιωπή!

Το ίδιο έγινε και στην συνέντευξη που έδωσε εκείνη – ούτε εκεί διαβάσαμε κάτι ούτε, βέβαια, ακούσαμε από το στόμα της καμιά επίσημη δήλωση. Τι φοβάται, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη;
Έπειτα από ενάμισι χρόνο υποτίθεται ότι θα έλυνε τη σιωπή της, παραχωρώντας συνέντευξη στο περιοδικό “ΓΥΝΑΙΚΑ”, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος που την ακολουθεί και τη θαυμάζει απογοητεύθηκε…

Το YOU έψαξε πολύ και αποκαλύπτει σήμερα για ποιον λόγο η Ελένη Μενεγάκη εξακολουθεί να παραμένει “Σφίγγα” για την εγκυμοσύνη της.

“Περιμένει μια σημαντική εξέταση”, εξομολογείται στο περιοδικό μας άνθρωπος από το πολύ στενό, οικογενειακό περιβάλλον της και συμπληρώνει: “Αν δεν πάρει τα αποτελέσματα δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσει για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Θέλει να είναι απόλυτα σίγουρη ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος και μέχρι τώρα δεν είναι”. Και η ίδια πηγή συνεχίζει: “Μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν μια χαρά αν και η Ελένη πάντα αγωνιά. Όμως ο γιατρός της είναι καθησυχαστικός”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YOU η συγκεκριμένη εξέταση θα γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες και μάλιστα δεν αποκλείεται για το λόγο αυτό να ταξιδέψει και στο εξωτερικό! “Μέχρι τις γιορτές λογικά θα έχει πάρει τα αποτελέσματα.

Βέβαια υπάρχει και το σοβαρό ενδεχόμενο να πάει σε χώρα της Ευρώπης μαζί με τον Μάκη και να κάνει εκεί την εξέταση”, επισημαίνει ο ίδιος άνθρωπος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *