Βάνα Μπάρμπα: Η βράβευση του Ρουβά είναι ιεροσυλία

By on December 11, 2014

Η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε και υποστήριξε τη Χρυσούλα Διαβάτη για την αντίδρασή της στα Βραβεία Κάρολος Κουν

Καλεσμένη στο Πρωινό Ant1 βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πολυσυζητημένη αντίδραση της Χρυσούλας Διαβάτη σχετικά με την υποψηφιότητα και εν τέλει βράβευση του Σάκη Ρουβά στα Βραβεία Κάρολος Κουν.

«Πολύ σωστά συμπεριφέρθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη. Ήταν άψογη Το Θέατρο της Επιδαύρου θα πρέπει να είναι εκεί που του αρμόζει. Δεν μπορούν να μπαίνουν σταρ όσα εκατομμύρια και αν έχουν πουλήσει», δήλωσε η ηθοποιός, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της συναδέλφου της και διευκρίνισε: «Δεν πιστεύω ότι ο Σάκης δεν πρέπει να παίξει στην Επίδαυρο αλλά δεν μπορεί να βραβευτεί».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «είναι ιεροσυλία μπροστά στις ενέργειες των Ελλήνων ηθοποιών που έχουν δουλέψει στην Επίδαυρο τόσα χρόνια κι έχουν δώσει την ψυχή τους. Έλεος!… Εγώ δεν θα τολμούσα ποτέ να παίξω τη Μήδεια ή την Εκάβη. Δεν το παίρνεις το βραβείο που έχει να κάνει με αρχαίο θέαμα! Τι να πουν αυτοί οι ηθοποιοί που καταθέτουν τη ζωή τους τόσα χρόνια με πολύ λίγα χρήματα; Εδώ τους έπιασε μια μπούρδα!».

Για να καταλήξει: «Για εμένα ο Σάκης θα έπρεπε να πει “σας ευχαριστώ. Αυτό το βραβείο το αφιερώνω σε όλους τους ηθοποιούς που έχουν δώσει την ψυχή τους στο αρχαίο θέατρο”. Δεν το παίρνεις το βραβείο που έχει να κάνει με αρχαίο θέατρο, έλεος!».

Τέλος, τόνισε σχετικά με την επιλογή του τραγουδιστή να υποδυθεί το Διόνυσο από τον Δημήτρη Λιγνάδη:

«Ο Λιγνάδης επέλεξε τον Ρουβά για εμπορικούς λόγους, για να τσιμπήσει τον κόσμο. Θέλει να έχεις ιδρώσει σε ένα χώρο. Το θέατρο είναι η μεγαλύτερη αξία στη ζωή ενός ηθοποιού. Στην Επίδαυρο που δεν την αγγίζει κανείς πρέπει να υπάρχουν κάποια στεγανά».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *