Βάσω Λασκαράκη: «Χαιρόμουν που υπήρχε το Κάτω Παρτάλι και μας έφερνε λεφτά στο σπίτι»

By on November 7, 2014

Η ηθοποιός μίλησε στο Down Town Κύπρου λέγοντας ότι την περίοδο αυτή τα “βάρη” της οικογένειας έπεσαν όλα πάνω στον Γιάννη.

Πραγματικά ήσουν τυχερή, αν σκεφτείς ότι απείχες επαγγελματικά, επομένως για να επανέλθεις θα δεχόσουν οποιαδήποτε πρόταση.

Όχι, όχι, είμαι πολύ επιλεκτική επάνω στη δουλειά. Ειδικά φέτος που η ζωή μου είναι εντελώς διαφορετική, που έπρεπε να σκεφτώ και να αποφασίσω για έναν άλλο άνθρωπο πρώτα και όχι για μένα. Δεν ήθελα να διαμορφώσω ένα πρόγραμμα και να μην μπορώ να δω το παιδί μου! Όχι…
Επέλεξα πολύ προσεκτικά το τι θα κάνω φέτος και, δεν σου κρύβω, ότι δεν ήθελα να κάνω δύο πράγματα μαζί.

Όσο είχα τις πρόβες, πριν τα γυρίσματα, θυμάμαι ότι επί δύο ημέρες σερί είδα την Εύα μόνο για 10 λεπτά και είχα τις τύψεις και τις ενοχές ότι το παιδί με χρειαζόταν κι εγώ έλειπα. Ε, εντάξει, ήμουν χάλια. Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες μέρες των τελευταίων χρόνων.

Δεν είχες την πολυτέλεια να μείνεις άλλη μία χρονιά στο σπίτι με το παιδί;
Αυτό το έκανα από την εγκυμοσύνη ως τον τοκετό, μέχρι σήμερα. Ουσιαστικά μας ζούσε ο Γιάννης. Ευτυχώς που είχε δουλειά, πρόσφερε κι επωμίστηκε μόνος του τα οικογενειακά βάρη.

Ξέρεις, όταν έρχεται μία εγκυμοσύνη, έχεις απίστευτα έξοδα; Να φτιάξεις ένα δωμάτιο, να πάρεις ρούχα και πολλά άλλα. Όπως καταλαβαίνεις, τα έξοδα ήταν τεράστια και τα ανέλαβε όλα ο Γιάννης, μόνος του. Δούλευε ατελείωτες ώρες, σκεφτόταν και φρόντιζε για εμάς κι εγώ εξαρτιόμουν από εκείνον, όπως και το παιδί μας.

Υπήρξε ανταγωνισμός μεταξύ σας, όσο εκείνος δούλευε κι εσύ μεγάλωνες την κόρη σας; Ένιωθες υποδεέστερη ίσως, σε ό,τι έχει να κάνει με το επαγγελματικό κομμάτι;
Όχι. Μα, με τον Γιάννη είμαστε οικογένεια, όχι αντίπαλοι.

Από την άλλη, δεν μου έλειπε η δουλειά μου, επειδή λάμβανα καθημερινά άλλες πληροφορίες, αντιμετώπιζα άλλες καταστάσεις. Δεν ήταν τίποτα πια το ίδιο, είχα μία εντελώς διαφορετική καθημερινότητα με την Εύα στο σπίτι, οπότε δεν μου έλειπε ή δεν προλάβαινα να σκεφτώ κάτι άλλο.

Χαιρόμουν που τη Δευτέρα το βράδυ καθόμουν να δω το «Κάτω Παρτάλι», επειδή έπαιζε ο Γιάννης, χαιρόμουν που είχε τόσο μεγάλη απήχηση στον κόσμο και η δουλειά αυτή θα μας έφερνε τα λεφτά στο σπίτι.

Άρχισα να αγχώνομαι από την άνοιξη και μετά, αλλά τον Ιούνιο όλα άλλαξαν και, όπως σου είπα, είχα προτάσεις και βρήκα αμέσως δουλειά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *