Βισκαδουράκης: “Η σχέση μου με τον Αρναούτογλου τελείωσε”

By on November 26, 2014
viskadourakis

Τι κι αν υπήρξαν στο παρελθόν δύο πολύ καλοί φίλοι; Η φιλία που κάποτε έδενε το Θανάση Βισκαδουράκη και το Γρηγόρη Αρναούτογλου φαίνεται πως πλέον έχει χαθεί…

«Δεν μ’ ενδιαφέρει ο Θανάσης ούτε ως προσωπικότητα, ούτε ως άνθρωπος», είχε δηλώσει πριν μερικές ημέρες ο παρουσιαστής των “Καρντάσιανς”, με τον ηθοποιό να του απαντά μέσω της εκπομπής “Μία”: “Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και οι μεγάλες φιλίες κάποια στιγμή τελειώνουν”.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μπιπ», ο Βισκαδουράκης απάντησε για ακόμη μία φορά στου χαρακτηρισμούς του Αρναούτογλου, συνεχίζοντας την κόντρα μεταξύ τους.

«Ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι. Τελείωσε κάποια στιγμή. Οι αντρικές φιλίες κάποια στιγμή τελειώνουν, ο καθένας παίρνει το δρόμο του. Τουλάχιστον εγώ έφυγα στις δόξες του. Δεν είμαι από αυτούς που όταν πέφτεις κάτω θα σε πολεμήσω. Ήταν νούμερο ένα στο Mega, εγώ διακριτικά ήμουν ο πρώτος που έφυγε από την παρέα, μετά έφυγε όλη η υπόλοιπη παρέα κι έμεινε μόνος του», ανέφερε ο ηθοποιός, ο οποίος υπήρξε και συνεργάτης με το Γρηγόρη, στην εκπομπή «Στην Πρίζα».

Για να καταλήξει: «Είμαστε και οι δύο πολύ ισχυρές προσωπικότητες κι εγώ δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Η υπόλοιπη παρέα έχει μείνει, αυτός έφυγε. Όταν ο Θεός στα χαρίζει όλα, εκεί φαίνεται και η συμπεριφορά σου. Όταν ο Θεός σου στέλνει δύσκολα πράγματα εκεί αναδεικνύεται η υπομονή σου».

 

Πηγή: news.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *