Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Υπερ-Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 3 Δεκεμβρίου στο ζώδιο των Διδύμωνκαι κατ’ επέκταση
στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, θα τονίσει υπερβολικά τον τομέα της επικοινωνίας

και θα δώσει μια άλλη διάσταση σε θέματα που αφορούν την αυτογνωσία, τα
ταξίδια, την ανώτερη γνώση και την πνευματικότητα. Θα επηρεαστούν περισσότερο
Δίδυμοι,Τοξότες και θα ακολουθήσουν Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, Υδροχόοι.

Οι υπόλοιποι θα αγωνιστούν για να κατανοήσουν πράγματα τα οποία
είναι αυτονόητα στην επικοινωνία, όπως ο αυθορμητισμός,
η αλήθεια, η επίγνωση, η δοτικότητα, η αισιοδοξία, η διάκριση και η γνώση.

Κριός: Πρόβλεψη για την Πανσέληνο στους Διδύμους

Θα βρεθείς με κόσμο και γενικά θα επικοινωνήσεις με πολλά άτομα που μπορεί να μην τα γνωρίζεις καν, αλλά θα νιώσεις τόσο μεγάλη οικειότητα που θα ανοιχτείς πάρα πολύ με όλους και με όλα.

Το καλό είναι ότι θα κερδίσεις πίσω τον χαμένο χρόνο και θα προχωρήσεις και ένα βήμα μπροστά. Οπότε θα έχεις κάτι καλό να περιμένεις. Γιατί όταν είσαι επικοινωνιακός/ή, τότε μπορούν να ανοίξουν πόρτες που δεν τις περίμενες ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα.

Η σκέψη ενός ατόμου που ζει στο εξωτερικό θα σε κάνει να θέλεις να ταξιδέψεις
για να είστε μαζί. Ο αυθορμητισμός σε συνδυασμό με μια συγκεκριμένη
γνώση θα σε βοηθήσουν να δράσεις με πολύ θετικό τρόπο.

Ταύρος: Πρόβλεψη για την Πανσέληνο στους Διδύμους

Ψάχνεις να βρεις τρόπο να επικοινωνήσεις, αλλά επειδή δεν μπορείς να ξεφύγεις εύκολα
από τα δικά σου όρια ασφαλείας, θα βρεις τελικά μια πιο ευέλικτη λύση. Ίσως εμφανίσεις
τον εαυτό σου σαν ένα διαφορετικό πρόσωπο ή μπορεί και να κρύβεσαι για
να μη σε αναγνωρίσουν, επειδή θέλεις να ανακαλύψεις τι μπορεί να σκέφτεται και να αισθάνεται για σένα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή κάποια άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι.

Τα πάντα φυσικά μπορεί να αλλάξουν, γιατί θα έχεις κάποιες εσωτερικές πληροφορίες για τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς προς ένα πρόσωπο που κατά τη γνώμη σου δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Η απομόνωση μπορεί να σου ταιριάξει, αλλά να θυμάσαι ότι και η αλήθεια θα σε βοηθήσει.

 

Δίδυμοι: Πρόβλεψη για την Πανσέληνο στους Διδύμους

Η Πανσέληνος αυτή θα σε βοηθήσει να εκφράσεις πιο εύκολα την προσωπικότητά σου και μέσα από αυτό θα δικαιωθείς και θα δικαιώσεις άλλους. Θα γίνουν πολλές και ωφέλιμες ανταλλαγές σε όλα τα επίπεδα, οπότε θα προσδιορίσεις πιο εύκολα τα «θέλω» και τις επιθυμίες σου και συγχρόνως θα τις μοιραστείς με τα πολύ δικά σου άτομα.

Ακόμα και αν υπάρχουν κάποιοι/ες που μπορούν να σε εκθέσουνποικιλοτρόπως, θα βρεθούν αντίστοιχα οι υποστηρικτές σου και θα σου δώσουν χέρι βοηθείας. Αυτό που χρειάζεται είναι να μην ανακατευτείς με πολλά πράγματα, γιατί δεν θα είναι εύκολο να ανταπεξέλθεις ακόμα και στην απλή καθημερινότητα.

 

Καρκίνος: Πρόβλεψη για την Πανσέληνο στους Διδύμους

Πάντα νιώθεις μια ελαφρά αναστάτωση όταν υπάρχει Πανσέληνος, αλλά αυτήν τη φορά θα καταπιαστείς με πολλά θέματα και το σίγουρο είναι ότι θα βελτιώσεις το επικοινωνιακό σου κομμάτι. Γιατί όλα εξαρτώνται από το πως θα αντιληφθείς ορισμένες πληροφορίες και συμπεριφορές από τον εξωτερικό περίγυρο.

Πιθανόν να χρειάζεται να τολμήσεις με πιο πληθωρικό και εξωστρεφή τρόπο και να μην παραμείνεις κρυμμένος/η και ταμπουρωμένος/η μέσα στα συναισθήματά σου. Το καλύτερο θα είναι να μοιραστείς την γνώση, την επαφή την επικοινωνία και γενικά αλήθειες που ίσως να μην είσαι έτοιμος/η να ακούσεις ή να ακολουθήσεις.

Λέων: Πρόβλεψη για την Πανσέληνο στους Διδύμους

Βρίσκεσαι σε καλή φάση και αυτό το εξαργυρώνεις με πολύ θετικές συμπεριφορές που εκδηλώνονται προς το πρόσωπό σου. Το μυστικό λυχνάρι θα ανοίξει και το σίγουρο είναι ότι θα παρουσιαστεί ένα άτομο στην ζωή σου που είναι έτοιμο να σου εκμυστηρευτεί τον έρωτά του. Επίσης, η διάθεση να διασκεδάσεις και να γίνεις για λίγο παιδί, θα σε χαλαρώσει και θα ζήσεις όμορφες στιγμές, είτε με ένα πολύ δικό σου άτομο είτε με φίλους ή ακόμα και με τα παιδιά σου.

Πάντως, επειδή νιώθεις τόσο όμορφα, ο δημιουργός αυτού του γιορτινού κλίματος, γεμάτου από χαρά και ευτυχία θα είσαι εσύ. Έτσι, θα υπάρξει η αφορμή για να πλαισιωθείς από άτομα που σε ακολουθούν και θέλουν και αυτά με την σειρά τους να ζήσουν ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές.

 

Παρθένος: Πρόβλεψη για την Πανσέληνο στους Διδύμους

Μερικές φορές δεν σου είναι εύκολο να πάρεις απόφαση ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις, κυρίως σε ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί. Επειδή, όμως, συμμετέχουν και άλλα άτομα, δεν θέλεις να χαλάσεις την καρδιά κανενός και για αρχή θα κάνεις ότι συμφωνείς με όλους.
Αυτό φυσικά θα σε διχάσει και θα νιώθεις πως μπορεί να χάσεις τον πολύτιμο εαυτό σου σε περίπτωση που παραμείνεις διχασμένος/η. Όμως, η δύναμη των καλών πράξεων θα σε οδηγήσει προς εκείνες τις κατευθύνσεις, όπου διασταυρώνονται πολλά θετικά στοιχεία και ο διχασμός παύει να υπάρχει!

Θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις ή πληροφορίες που σου έχουν μεταφέρει, αφού μπορεί να είναι όλα λάθος και εσύ να απορρίψεις άτομα που δεν πρέπει. Να θυμάσαι ότι τα φαινόμενα απατούν.

Ζυγός: Πρόβλεψη για την Πανσέληνο στους Διδύμους

Πολιορκείσαι από πολύ κόσμο και το σίγουρο είναι ότι θα έχεις τόσο μεγάλη κοινωνικότητα που δεν θα είναι εύκολο να τους ευχαριστήσεις όλους. Πρέπει να επιδείξεις διακριτικότητα σε συνθήκες που περιλαμβάνουν μυστικά ή υποθέσεις άλλων ατόμων και δεν πρέπει να ειπωθούν προς τα έξω. Αν το ακολουθήσεις αυτό, θα σε βοηθήσει επίσης να βγεις από την τυπική και επιφανειακή επικοινωνία και να αναζητήσεις την ουσιαστική, ώστε να νιώθεις καλύτερα.

Η ιδανική περίοδος για να ερωτευτείς είναι τώρα αφού βρίσκεσαι σε καλή φάση και οι πόρτες είναι ανοικτές. Οπότε, θα σου έρθει μια ευκαιρία «στο πιάτο» και δεν θα μπορείς να αντιδράσεις εύκολα γιατί θα είναι ουρανοκατέβατη. Οι συζητήσεις για μακρινά ταξίδια θα σε ενθουσιάσουν.

 

Σκορπιός: Πρόβλεψη για την Πανσέληνο στους Διδύμους

Ζητάς να ανοίξεις την πόρτα στο παρόν, χωρίς να φοβάσαι να μιλήσεις και να γευτείς πράγματα που πιθανόν τα απαγόρευες στον εαυτό σου, για λόγους ηθικής δεοντολογίας ή ακόμα επειδή διστάζεις να αφεθείς. Όμως μια ανοικτή, αληθινή και αισιόδοξη αντιμετώπιση θα σε βοηθήσει να εξυγιάνεις ακόμα και τις οικονομικές σου ανασφάλειες. Γιατί θα δείξεις ένα διαφορετικό πρόσωπο προς τα έξω και έτσι θα μπορείς εύκολα να διαχειριστείς τις δυσκολίες.

Επίσης, θα εξωραΐσεις με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα ζήλειαςκαι την κτητικότητα που ίσως νιώθεις μέσα σε μια σχέση, γιατί θα έχεις την ευελιξία να δεις αυτό που σε απασχολεί και από την πιο ανάλαφρη πλευρά

Τοξότης: Πρόβλεψη για την Πανσέληνο στους Διδύμους

Θα βρεθείς με πολύ κόσμο και εν μέσω πολλών τηλεφωνημάτων ή μηνυμάτων. Γενικά, θα προσπαθήσεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να κάνεις πράγματα, τα οποία αυτήν την περίοδο μπορεί να σε βοηθήσουν σε κάποια επαγγελματικά σου σχέδια. Προσπάθησε να κρατήσεις μια πολύ σταθερή και σωστή άποψη, για να μη γίνουν μπερδέματα και κυρίως για να μη χάσεις τον αληθινό σου δρόμο. Γιατί μπορεί να ακολουθήσεις άτομα και καταστάσεις που ίσως να σου τάξουν πολλά και τελικά να σου δώσουν πολύ λίγα.

Είναι σημαντικό να είσαι όσο μπορείς ξεκάθαρος/η για να πάρεις όλη την καλή ενέργεια αυτής της Πανσελήνου, που θα σου δώσει την ευχέρεια να δοκιμάσεις πολλών ειδών εμπειρίες οι οποίες όλο και κάτι καλό θα σου φέρουν.

 

Αιγόκερως: Πρόβλεψη για την Πανσέληνο στους Διδύμους

Βρίσκεις νέους δρόμους επικοινωνίας οι οποίοι δεν είναι εύκολοι για τα δικά σου δεδομένα. Το παν είναι να βγεις από την κριτική σου διάθεση και να γνωρίσεις καινούργια πράγματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς αλλά και να ελιχθείς με τρόπο πολύ έξυπνο και δυναμικό. «Τα πάντα ρει» θα πρέπει να σκέφτεσαι και αν ειπωθούν και πέντε πράγματα τα οποία δεν ήθελες να βγουν προς τα έξω, δεν είναι όλα εναντίον σου.

Ίσως να απελευθερωθούν και καταστάσεις που δεν είναι όσο ακατάλληλες νόμιζες. Το να μάθεις καινούργια πράγματα ή να ακολουθήσεις την πιο εσωτερική φωνή μέσα σου, θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις ένα κομμάτι του εαυτού σου που δεν το ξέρεις.

Υδροχόος: Πρόβλεψη για την Πανσέληνο στους Διδύμους

Βρίσκεσαι σε μια πολύ καλή φάση, αφού βρίσκεις τρόπο να ξεδιπλώσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο, αλλά και τις άλλες δεξιότητές σου, τις οποίες θα μοιραστείς με κάποιο τρόπο. Αυτό θα σε κάνει το επίκεντρο σε φίλους και ομάδες, οι οποίες θα συμφωνούν απόλυτα με ό,τι κάνεις και ό,τι λες.

Ο διχασμός που πιθανόν ένοιωθες μέσα σου, εξαιτίας μιας συγκεκριμένης ερωτικής σχέσης, θα σταματήσει, γιατί θα αναγνωρίσεις πράγματα κυρίως σε σένα που θα σε κάνουν να πάρεις τις αποφάσεις σου. Θα υπάρξουν συγκυρίες που δεν μπορείς να τις ονομάζεις τυχαίες ή συμπτώσεις. Αντίθετα, θα τις έχεις ελκύσει εσύ και μάλιστα με πολύ δυναμικό τρόπο. Όσο έχεις χρόνο και διάθεση, μη μένεις με τίποτα κλεισμένος/η μέσα, γιατί οι ευκαιρίες έρχονται πλέον και «σκάνε» στα πόδια σου.

 

Ιχθύες: Πρόβλεψη για την Πανσέληνο στους Διδύμους

Η Πανσέληνος αυτή θα δημιουργήσει μέσα σου συναισθήματα διχασμού και εκνευρισμού και ίσως νιώσεις ότι η ενέργειά σου διασκορπίζεται πιο εύκολα. Επίσης, θα βρεθείς σε δίλημμα για το τι πρέπει να κάνεις με την καριέρα ή με την οικογένειά σου. Για αυτό και θα μπερδευτείς όσον αφορά στις αποφάσεις σου, από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες. Επίσης, μπορεί να «πελαγώσεις» ακόμα και σε πρακτικά θέματα και για το πως πρέπει να διαχειριστείς υποθέσεις, που είναι μεν εύκολες αλλά πολύ μπερδεμένες.

Το κυριότερο που χρειάζεσαι για να βρεις την λύση είναι να βάλεις την καρδιά σου να λειτουργήσει. Γιατί αλλιώς, λειτουργώντας με το μυαλό, θα υπάρχουν πολλές ψευδαισθήσεις και λάθη, που δεν θα μπορέσεις να παρακάμψεις.

Η διάθεσή σου μπορεί να μεταβάλλεται εύκολα και να μην κρατάς τις υποσχέσεις σου.

Για αυτό φρόντισε να είσαι όσο μπορείς πιο συνεπής στα λόγια σου όταν πρέπει να συνδυαστούν με πράξεις.

astrology.gr

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply