Ζαφείρης Μελάς: «Δεν γίνεται να μπουν στο χώρο αν δεν έχουν το ψιλο-αδελφίστικο»

By on April 24, 2015

Ζαφείρης Μελάς: «Δεν γίνεται να μπουν στο χώρο αν δεν έχουν το ψιλο-αδελφίστικο»
Ο τραγουδιστής προκαλεί με τις δηλώσεις του, χαρακτηρίζοντας τους νέους τραγουδιστές ψώνια.

Ο Ζαφείρης Μελάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στη Ρενέ Σαραντινού και αποκάλυψε για ποιο λόγο ο γιος του Θοδωρή, δεν συνέχισε στα καλλιτεχνικά χνάρια του πατέρα του.

«Ο Θοδωρής μπήκε σε αυτόν τον χώρο για χόμπι. Δεν του χάλασα το χατίρι. Του έκανα μια δισκογραφική δουλειά και αργότερα είδε ότι αυτός ο χώρος δεν του αρμόζει. Είναι παιδί χαμηλών τόνων κι αυτή η δουλειά απαιτεί να είσαι λίγο ψωνάρα», εξήγησε.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής μίλησε για τους νέους συναδέλφους του, λέγοντας πως του θεωρεί ψώνια και εξηγεί με ποιο τρόπο καταφέρνουν να μπουν στο χώρο του τραγουδιού.

«Το 90% – 95% είναι ψώνια οι νέοι τραγουδιστές και για να είμαι ειλικρινής, ψιλο-αδελφίζουν. Δεν γίνεται διαφορετικά, δεν γίνεται να μπουν στο χώρο αν δεν τα έχουν αυτά… το ψιλο-αδελφίστικο. Δεν τους χωράει ο χώρος. Το απαιτεί η επιχείρηση σου λέει: «Αυτό θα κάνεις». Ο Θοδωρής δεν είναι από αυτά τα παιδιά και μου είπε: «Ασ’το, ρε πατέρα.» Καλύτερα, χαίρομαι που απομακρύνθηκε από το χώρο, γιατί θα ήταν άδικος κόπος, θα ταλαιπωριόταν πολύ και άδικα, γιατί δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας ο Θοδωρής», αποκάλυψε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *