Ζέτα Μακρυπούλια: «Ήθελα να μου συμβεί τροχαίο»

By on March 29, 2015
makripoulia

Ζέτα Μακρυπούλια: «Ήθελα να μου συμβεί τροχαίο»
Οι περισσότεροι ζητάνε να έρθει στη ζωή τους ευτυχία και η Ζέτα Μακρυπούλια δηλώνει ότι επιθυμούσε να πέσει θύμα τροχαίου! Υπάρχει εξήγηση…

Στον καναπέ απέναντι από τον Θοδωρή Αθερίδη κάθισε η Ζέτα Μακρυπούλια, που είπε και μία κουβέντα παραπάνω, μιλώντας στο «Αργά. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, ξεκούραστη αυτή την περίοδο, μίλησε για τις σκέψεις που έκανε όταν…κουραζόταν υπερβολικά! Αποτέλεσμα των λόγων της, η παράξενη δήλωση που προέκυψε περί επιθυμίας να της συμβεί ένα τροχαίο ατύχημα. 

«Ήμουν σε ένα ταξί διαρκώς για να πηγαίνω από τη μια δουλειά στην άλλη γιατί δεν οδηγούσα τότε και κάποια στιγμή καθόμουν εξοντωμένη, γιατί σε εκείνο το ταξί καθόμουν, κοιμόμουν και έτρωγα. Μετά από μια φάση είχα ένα συγκεκριμένο ταξί για να με πηγαίνει από δω και από εκεί και να αισθάνομαι άνετα.

Θυμάμαι ότι διασχίζαμε τον Καρέα και όπως έρχονταν τα αυτοκίνητα από το αντίθετο ρεύμα έλεγα, να έφευγε τώρα ένα αυτοκίνητο και να μας χτύπαγε και πήγαινα στο νοσοκομείο. Όχι για κάτι σοβαρό, αλλά για δέκα δεκαπέντε μερούλες, ίσα να ξεκουραστώ»!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *