Ζήλια, σκηνές και νεύρα: Έτσι έζησαν τον μεγάλο έρωτα

By on March 27, 2015

Ζήλια, σκηνές και νεύρα: Έτσι έζησαν τον μεγάλο έρωτα
Μπορεί η διάρκεια της σχέσης της Μιμής Ντενίση και του Απόστολου Γκλέτσου να μην ήταν μεγάλη, αλλά αυτό που έζησαν ήταν έντονο. Η ηθοποιός περιγράφει…

Το 1995 ο Απόστολος Γκλέτσος ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι στο πλευρό της Μιμής Ντενίση. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα γίνονται ζευγάρι και όλοι μιλάνε για το νέο ειδύλλιο της showbiz. Μετά τον χωρισμό τους μπήκε στη ζωή του η Άννα Βίσση.

Είκοσι χρόνια μετά από τον έρωτα που έζησαν, η Μιμή Ντενίση μίλησε στο Mega Με μία, για τον έρωτά τους, τον ερωτευμένο και νευρικό Απόστολο και το κλίμα της συνεργασίας τους: «Ναι, μου έκανε σκηνές ζηλοτυπίας. Κι αυτές είχαν πλάκα. Παίζαμε την Καρένινα και είχαμε ερωτική σκηνή Βρόνσκι-Καρένινα και δεν έβγαινε στη σκηνή. Και έλεγε “τώρα θα την εκδικηθώ”. Και έβγαινα εγώ στη σκηνή που ήταν ο έρμος ο Χαλκιάς από την άλλη μεριά που έκανε τον Τολστόι και έλεγα μόνη μου “αχ, αν είχε βγει τώρα ο Βρόνσκι θα μου έλεγε Άννα σ’ αγαπώ” και έλεγα όλα τα λόγια μόνη μου. Άκουγα τον Απόστολο, που κλώτσαγε τους σκουπιδοτενεκέδες από πίσω από τα νεύρα του, γιατί τα είχα πει εγώ και δε σταμάτησε η παράσταση».

Πηγή : thetoc.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *