Connect with us

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 3/10/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη στους Ιχθείς σου προσφέρει μια άκρως συναισθηματική ημέρα, θέτοντας την αισθηματική σου ζωή στο προσκήνιο. Το πάθος, η σεξουαλικότητα, η ανάγκη για αγάπη κυριαρχούν και μπορεί ακόμη και να καθοδηγήσουν τη σημερινή ημέρα.

Παράλληλα η συμπαθητική σου πλευρά σε κάνει πιο αρεστό και καλοδεχούμενο από τους γύρω σου, βελτιώνοντας τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Η προσαρμοστικότητά σε διάφορες καταστάσεις θα σου προσφέρει την ευελιξία που χρειάζεσαι για να αποφύγεις εμπόδια και κακοτοπιές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μια υπέροχη ημέρα σε περιμένει. Το συναίσθημα είναι έντονο, η ανάγκη για να αγαπηθείς και να αγαπήσεις δεν κρύβεται και για αυτό γίνεσαι διαχυτικός απέναντι στον σύντροφό σου. Εκφράσου και μην διστάσεις να κάνεις ό,τι πιο τρελό σκεφτείς για να δηλώσεις την αγάπη σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, σήμερα ίσως νιώσεις λίγο περισσότερο αγχωμένος από ό,τι θα έπρεπε. Ακόμη και ασήμαντες καταστάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις πίεση. Έλεγξε το συναίσθημα αυτό και θα δεις ότι κατά τα άλλα η ημέρα στον τομέα αυτό θα κυλήσει εξαιρετικά καλά. Στα οικονομικά, πρέπει να αποδεχθείς κάποιες καταστάσεις προτού καταφέρεις να τις αλλάξεις.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα αυτή θα είναι αρκετά ευνοϊκή σε γενικές γραμμές. Δεν υπάρχουν έντονα εμπόδια και καθυστερήσεις, γεγονός που διευκολύνει τη ροή της ημέρας σου. Ωστόσο, δώσε λίγη προσοχή στις συμπεριφορές κάποιων προσώπων, καθώς είναι πιθανό να υπάρξει διάθεση για εξαπάτηση ή προδοσία. Το συναίσθημα θα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς θα έχεις την τάση να το εκφράζεις και ειδικά στον σύντροφό σου. Αφέσου στη σημερινή ημέρα και απόλαυσε την αγάπη του αγαπημένου σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα αναμένεται εκπληκτική. Το θετικό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα θερμό κλίμα για σένα και το ταίρι σου, οπότε καλά θα κάνεις να αφήσεις τις γκρίνιες και τις σκοτούρες μακριά από τη σχέση. Εκδήλωσέ του την αγάπη σου με μια ευχάριστη έκπληξη, με μια βραδιά για τους δυο σας ή ο,τιδήποτε άλλο θελήσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα έχεις μια πολύ ικανοποιητική ημέρα, καθώς η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες θα είναι εξαιρετική. Την ίδια στιγμή, όμως, δώσε λίγη προσοχή καθώς κάποιες παρασκηνιακές εξελίξεις μπορεί να μην είναι προς όφελός σου. Τα οικονομικά, αρχίζουν να βελτιώνονται και αυτό θα αλλάξει την καθημερινότητά σου.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η ημέρα θα είναι γεμάτη, διάφορες εξελίξεις θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου, αλλά εσύ θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διατηρήσεις μια ρεαλιστική ματιά και να αποφύγεις την εσωτερική σύγχυση. Κάποιες φορές θα δυσκολευτείς να διαχωρίσεις τα προσωπικά σου βιώματα από τις πραγματικές εξελίξεις. Οπότε, βρες τις διεξόδους σου που θα σε κάνουν να διατηρήσεις την αρμονία. Ένα πολύ δικό σου πρόσωπο είναι σε θέση να παίξει αυτόν τον ρόλο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, ενώ ο σύντροφός σου θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα. Αυτό δημιουργεί θετική διάθεση και κέφι. Ακόμη και μόνος να είσαι, η εύνοια που δέχεσαι μπορεί να σου ανοίξει νέους δρόμους απόψε.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα είναι μια καλή ημέρα η σημερινή, καθώς η διαίσθησή σου είναι ικανή να σε οδηγήσει στις λύσεις που ζητάς. Πρόσεξε τις κακοτοπιές που μπορεί να σου δημιουργούν συνάδελφοι στο χώρο της εργασίας σου, ενώ στα οικονομικά σου πρόσεξε μην εμπλακείς σε σπατάλες.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη στους Ιχθείς, είναι πιθανό να κρύβει παρασκηνιακές καταστάσεις και μυστικές επαφές που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στις σημερινές εξελίξεις. Καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Σε γενικές γραμμές, το πλανητικό σκηνικό είναι ευνοϊκό και σε βοηθάει να κάνεις επαφές και διαπραγματεύσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Φρόντισε να διατηρήσεις το καλό σου προφίλ και η στάση αυτή είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά το κλίμα είναι ευχάριστο και μπορεί να γίνει πολύ απολαυστικό, άσχετα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Αν είσαι σε σχέση, τα πράγματα είναι πιο απλά. Πλησίασε το ταίρι σου και κάνε μαζί του μια συζήτηση που θα μειώσει ακόμη περισσότερο την όποια απόσταση. Αν είσαι μόνος, βάλε τα καλά σου ρούχα και την καλή σου διάθεση και παίξε το παιχνίδι σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, μπορείς να αποδώσεις πολύ καλά σήμερα καθώς η διάθεσή σου είναι στα ύψη και το συναίσθημα είναι εκείνο που σε παρακινεί. Οπότε, φρόντισε να διατηρείς τη φλόγα μέσα σου και να έχεις πάντα στο μπροστά μέρος του μυαλού σου το κίνητρο που σε καθοδηγεί. Τα οικονομικά βελτιώνονται σιγά σιγά αλλά θέλει υπομονή.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είναι μια μέρα αρκετά θετική και για εσένα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να διατηρείς τις επιφυλάξεις σου. Ωστόσο, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και φρόντισε να είσαι πιο ρεαλιστής από ποτέ. Ίσως το μυαλό υπονομεύσει τις πράξεις σου, άρα βάλε εσύ τους κανόνες του παιχνιδιού και καλά θα κάνεις να τους τηρήσεις. Οι εξελίξεις θα είναι αρκετά θετικές σε ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα σήμερα και θα μπορέσεις να έρθεις κοντά με το ταίρι σου για να συζητήσετε ακόμη ο,τιδήποτε σας προβληματίζει και τους δυο. Ακόμη και μόνος να είσαι, να θυμάσαι ότι ο επικοινωνιακός τομέας είναι ευνοημένος και μπορείς πολύ εύστοχα να περνάς τις σκέψεις σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, μπορείς σήμερα που έχεις καλή διάθεση να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, ασχολήσου με χρέη και ανοιχτές υποθέσεις που σε αγχώνουν. Είναι μια καλή στιγμή για να βάλεις τάξη.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα μπορείς να στηριχτείς στις δυνάμεις σου με αυτοπεποίθηση για να επιλύσεις τα προβλήματα που σε αφορούν. Μόνο εσύ μπορείς να καθορίσεις τα επόμενα βήματά σου και καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου για να το πετύχεις. Η Σελήνη στους Ιχθείς, σου προσφέρει πολύ καλή διαίσθηση, αλλά και αγάπη για ο,τιδήποτε καλλιτεχνικό. Μπορείς να είσαι πολύ συμπαθής στους γύρω σου σήμερα, για αυτό μπορείς να εκμεταλλευτείς την ημέρα με σκοπό να κατευθύνεις τις συζητήσεις εκεί που σε εξυπηρετεί.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι πιθανό να σε εκνευρίσει το ταίρι σου με κάποια λόγια που θα πει, αλλά να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό είναι τόσο ευνοϊκό στον τομέα αυτό που ο,τιδήποτε προκύψει μπορείς να το ξεπεράσεις, να το επιλύσεις αποτελεσματικά και στο τέλος –τέλος να έχεις μια απολαυστική βραδιά.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, θα υπάρξουν ευνοϊκές προτάσεις, αλλά και εξελίξεις που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση. Οι συνθήκες βελτιώνονται και αυτό σε κινητοποιεί ακόμη περισσότερο. Στα οικονομικά, θα υπάρξει ανοδική πορεία με τη δική σου συμμετοχή. Προσπάθησε να είσαι μεθοδικός και αποτελεσματικός.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στους Ιχθείς, βγάζει προς τα έξω το κομμάτι εκείνο του εαυτού σου που είναι γεμάτο κατανόηση και που νιώθει την ανάγκη να ακούσει και να στηρίξει τους γύρω του. Για αυτό μην διστάσεις να προσφέρεις τη βοήθειά σου ή τις συμβουλές σου, αν σου ζητηθούν. Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο χαλαρός, καθώς έχεις μια τάση να αγχώνεσαι χωρίς πραγματικό λόγο. Χαλάρωσε και ασχολήσου με τις επόμενες κινήσεις σου χωρίς να πνίγεσαι από τις ίδιες σου τις σκέψεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά η ημέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ όμορφα, αν φροντίσεις να κάνεις πιο ξεκάθαρες κάποιες καταστάσεις που δημιουργούν απόσταση μεταξύ του συντρόφου σου και εσένα. Ακόμη και μόνος να είσαι, ξεκαθάρισε μέσα σου τί πραγματικά νιώθεις και πάψε να παρασύρεσαι από ένα χείμαρρο αρνητικών σκέψεων.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, είναι μια καλή ημέρα για να βάλεις σε μια σειρά τις υποθέσεις που δεν έχεις ολοκληρώσει και αρχίζουν να σου δημιουργούν αρκετό άγχος. Στα οικονομικά χρειάζεσαι περισσότερο αυτοέλεγχο, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να παρασυρθείς σε σπατάλες εκτός πλάνου.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το παρελθόν πέρασε και καλά θα κάνεις να το αφήσεις εκεί που βρίσκεται. Επωφελήσου από τις ευνοϊκές συνθήκες του πλανητικού σκηνικού και κάνε τις επαφές σου, προώθησε τις υποθέσεις σου στα κατάλληλα άτομα και πάνω από όλα δείξε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου. Η Σελήνη στους Ιχθείς, σε κάνει περισσότερο διαισθητικό, χτυπώντας καμπανάκια εκεί που πρέπει να προσέξεις. Κινήσου, δραστηριοποιήσου και μην υποκύπτεις στις παρερμηνείες που κάνει το μυαλό. Κάποιες φορές μπορεί να σε μπερδέψει πολύ άσχημα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις υπέροχες στιγμές, καθώς το κλίμα είναι πολύ καλό μέσα στη σχέση σου. Ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται για το ταίρι σου και εσένα, οπότε αφέσου στην μαγεία των στιγμών και μην προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις ό,τι σου συμβαίνει. Απλά ζήσε το!

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός με τις ενέργειές σου αν θέλεις να προωθήσεις την δουλειά σου. Πρόσεχε πρόσωπα που κινούνται στο παρασκήνιο, για αυτό μην δείχνεις τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις επαφές που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το κλίμα είναι αρκετά θετικό, καθώς η θέση της Σελήνης στους Ιχθείς, δημιουργεί καλά δεδομένα γενικότερα. Μπορείς να είσαι αρεστός στους γύρω σου, να επηρεάζεις τρίτους με την άποψή σου, ενώ δεν θα λείψει η εκδήλωση συμπάθειας προς το πρόσωπό σου. Φρόντισε να μην προδώσεις την εμπιστοσύνη που θα δεχθείς για να μην απογοητεύσεις αγαπημένα πρόσωπα ή καλούς συνεργάτες. Προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα ως έχουν, γιατί δεν είναι δύσκολο να πέσεις σε πλάνη που θα προέρχεται από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια όμορφη ημέρα και μια ακόμη καλύτερη βραδιά. Μπορείς το βράδυ να αφεθείς στο συναίσθημα και στην ατμόσφαιρα που θα είναι γεμάτη τρυφερότητα. Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνει ένα άκρως αισθησιακό κλίμα που θα σε κάνει να ξεχαστείς από τα καθημερινά σου προβλήματα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου περιόρισε τον αυθορμητισμό και εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Υπάρχουν ζητήματα που χρειάζονται επίλυση και για αυτό θα χρειαστείς καθαρό μυαλό. Στα οικονομικά, αναμένεται να υπάρξει σταδιακή βελτίωση, αλλά θα πρέπει και εσύ να κάνεις κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα θα έχει αρκετές υποχρεώσεις, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε πτοεί, καθώς θα έχεις τη δυνατότητα να ανταπεξέλθεις πολύ εύκολα σε ό,τι προκύψει. Εφόσον, αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα με θάρρος και αφήνεις και εκείνη την εσωτερική φωνή να σε καθοδηγήσει δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Οργανώσου και τίποτα δεν θα καταφέρει να σε καθυστερήσει. Το συμπαθητικό πρόσωπο που βγάζεις προς τα έξω μπορεί να σε βοηθήσει να βγεις από τη δύσκολη θέση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, τα πράγματα είναι αρκετά θετικά και μπορείς να νιώσεις μέγιστη ικανοποίηση από τον δεσμό σου σήμερα. Μοιράζεστε και οι δυο την καλή διάθεση, γεγονός που δεν σας επιτρέπει να σταθείτε σε μικροπρέπειες και ασήμαντες λεπτομέρειες. Και μόνος να είσαι, η καλή σου διάθεση θα σε οδηγήσει πιθανότατα σε μια νέα περιπέτεια.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, θα πρέπει να κινηθείς σωστά, έτσι ώστε να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που κρατούν τα σχέδιά σου πίσω. Συζήτησε με συναδέλφους και συνεργάτες για να βρεις τις καταλληλότερες λύσεις. Στα οικονομικά, κινήσου με πρόγραμμα και θα καταφέρεις να δεις βελτίωση.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μια μέρα που πρέπει να χαλαρώσεις και να διώξεις από πάνω σου το άγχος που η Σελήνη στους Ιχθείς φαίνεται να ενισχύει. Το γενικότερο καλό κλίμα σου προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεσαι για να κινηθείς με αυτοπεποίθηση και να βάλεις μια σειρά στις υποχρεώσεις σου. Καλό είναι να μην λες σε όλα «ναι» σήμερα καθώς το αποτέλεσμα θα είναι να επωμίζεσαι όλο και περισσότερες ευθύνες. Με τις ικανότητές σου μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ό,τι προκύψει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα θα εξελιχθεί πολύ όμορφα και θα μπορέσεις να πλησιάσεις το ταίρι σου ακόμη περισσότερο. Διώξε το άγχος και προστάτευσε τη σχέση σου από το υπερβολικό σου συναίσθημα. Έχεις την τάση να μεγεθύνεις κάθε κατάσταση, αλλά θα πρέπει να παραμείνεις ρεαλιστής για το καλό της σχέσης σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να τα πας πολύ καλά παρά την πίεση που ασκείς εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου. Πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου ότι εσύ αποφασίζεις τον τρόπο που θα χειριστείς κάθε περίσταση. Στα οικονομικά, σκέψου καλά προτού πράξεις ή ξοδέψεις αν θέλεις να δεις βελτίωση στον τομέα αυτόν.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα θα είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και συναίσθημα. Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί υπέρμετρο συναίσθημα που είναι ικανό να σε παρασύρει αν δεν κοιτάξεις με ρεαλισμό τις καταστάσεις γύρω σου. Το άγχος μπορεί να σε καταβάλει και μόνο εσύ είσαι σε θέση να το ελέγξεις. Το συμπαθητικό προφίλ που βγάζεις προς τα έξω σε βοηθάει να κάνεις κινήσεις που ωφελούν τις υποθέσεις και τα συμφέροντά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σχέση σου θα κινηθεί σε θετικά επίπεδα καθώς η εύνοια που δέχεσαι από τη θετική όψη της Αφροδίτης σε σχέση με τον Πλούτωνα, κάνουν την κατάσταση ειδυλλιακή. Απόλαυσε τη βραδιά, είτε είσαι μόνος, είτε βρίσκεσαι σε σχέση και μην μπλέκεσαι σε σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με τις τρέχουσες υποχρεώσεις και να μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από συνεργάτες ή συναδέλφους. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πιο οργανωμένος, γιατί δεν θα σου είναι δύσκολο να παρασυρθείς σε σπατάλες.

tlife.gr

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

ΖΩΔΙΑ

«Αποφύγετε υπερβολές και… επίδειξη δύναμης»: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη, 5-11 Νοεμβρίου 2018

Published

on

Ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις εβδομαδιαίες του προβλέψεις του για όλα τα ζώδια για το
διάστημα 5-11 Νοεμβρίου 2018.

Πώς θα επηρεάσει τα 12 Ζώδια η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό; Ο γνωστός αστρολόγος
αποκαλύπτει, δίνοντας παράλληλα, χρήσιμα tips για μία όμορφη εβδομάδα!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη:

Κριός
Έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε και να εισακουστείτε. Τα γεγονότα της εβδομάδας
εξυπηρετούν τις ανάγκες του χαρακτήρα σας. Μια αιφνίδια μετακίνηση, μια
μικρή ψυχαγωγία θα τονώσει το ηθικό σας προς το τέλος της εβδομάδας που ξεκινά.

Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει
επίσης μια νέα γνωριμία, η οποία θα σας δώσει αισιοδοξία για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ελέγχετε όμως τον παρορμητισμό σας και μην αγνοείτε και τις υποχρεώσεις
σας σε άλλους τομείς. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό την Τρίτη, φέρνει ευκαιρίες
στα πρακτικά σας αλλά και αναστατώσεις που οφείλονται σε ανταγωνισμούς μικρής
διάρκειας.Φανείτε προνοητικοί στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Ταύρος
Θα κινηθείτε δίπλα σε ανθρώπους που θα αναλάβουν ή να σας ψυχαγωγήσουν, ή να σας
καθοδηγήσουν και θα είναι από τις λίγες φορές που επιτρέπετε σε κάποιον άλλον να αναλάβει
αυτόν τον ρόλο. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό την Τρίτη, ευθύνεται για την συναισθηματική
σας έκφραση, αλλά και για την επιμονή σας σε προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα.

Ευτυχώς, επικοινωνιακά πετυχαίνετε αυτό που θέλετε. Στα αισθηματικά σας, λειτουργεί
και πάλι ο παράγοντας τύχη. Προσέχετε όταν οδηγείτε και αποφύγετε να ασχοληθείτε
με σπορ που δεν γνωρίζετε. Φροντίστε να διαχειριστείτε καλύτερα μια οικονομική προθεσμία.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7 του μήνα φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά σας αλλά
και σε κάθε είδους σχέση σας. Υπολογίστε σωστά τις συνθήκες και κινηθείτε ανάλογα με τις
δυνατότητές σας. Μικρές υποχωρήσεις σας βοηθούν να κρατήσετε τα κεκτημένα σας, ενώ αν
επιμείνετε να διαχωρίζετε τη θέση σας από τους άλλους, μπορεί και να απομονωθείτε.

Οικονομικά αντιμετωπίζετε διλήμματα ανάμεσα σε υποχρεώσεις, στην ανάγκη αλλαγής
συμπεριφοράς όσον αφορά στα έξοδά σας, αλλά και σε θέματα χαρακτήρα που δεν σας επιτρέπει
να παραδεχτείτε τα μέχρι τώρα λάθη σας. Περιορίστε τις εξάρσεις του χαρακτήρα σας,
ιδιαίτερα σε ανθρώπους με τους οποίους συνδέεστε με κοινό συμφέρον.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας την Τρίτη, λειτουργεί θετικά όσον αφορά στις επιδιώξεις σας
και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε στην καθημερινότητά σας. Μια επαγγελματική
αναγνώριση, επιτυχία, ή προοπτική αναπτερώνει το ηθικό σας και σας
επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά τη σκέψη και τον χρόνο σας.

Οικονομικά, κάποιοι από εσάς πρέπει να προσέξετε τις συμφωνίες που σας δεσμεύουν
και να αποφύγετε να εκτεθείτε εκ νέου σε εκείνους οι οποίοι σας τροφοδοτούν.

Προσοχή σε αυτά που λέτε σε ακατάλληλο ακροατήριο.Έχετε υπομονή και προσπαθήστε
να αλλάξετε οπτική γωνία όταν κάτι σας στεναχωρεί!

Λέων
Η εβδομάδα σας αναγκάζει να βγάλετε το δυναμικό στοιχείο του χαρακτήρα σας, είτε για να το επιδείξετε, είτε για να εξυπηρετήσετε δικούς σας ανθρώπους. Έχετε εύνοια στα κοινωνικά, στις μετακινήσεις και σε νέες γνωριμίες. Επειδή όμως δεν έχετε εύνοια στα οικονομικά,
μην κάνετε έξοδα που δεν υπολογίζετε και μην επιρρίπτετε ευθύνες εκεί που δεν χρειάζεται.

Λειτουργήστε δίκαια αλλά αποφασιστικά και μην διστάσετε να κόψετε το γόρδιο δεσμό μιας συναισθηματικής σας εξάρτησης. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει με τις
ανάγκες της.Αποφύγετε να διασπαστείτε σε πολλά καθήκοντα ταυτόχρονα.

Παρθένος
Αποφύγετε τις υπερβολές και την επίδειξη δύναμης. Όσοι έχετε μια άνεση οικονομική μην την σπαταλάτε διότι θα την χρειαστείτε αργότερα. Γνωριμίες με ξένους θα σας εντυπωσιάσουν,
αλλά και θα σας παρασύρουν σε ψευδαισθήσεις.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό είναι μια στενωπός για εσάς, που, αν και επιβεβαιώνει
τις επιφυλάξεις σας για κάποιον άνθρωπο, δεν σας επιτρέπει να ξεκαθαρίσετε τη στάση
σας, ούτε να δηλώσετε την διαφοροποίησή σας.

Προσοχή σε οτιδήποτε δεν είστε σίγουροι ότι είναι αυτό που φαίνεται!
Έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε ωφέλιμο χρόνο για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Ζυγός
Η εβδομάδα δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους κάτι που μπορεί να λειτουργήσει
και καλά και επεισοδιακά. Μην πείτε πράγματα που μπορεί να ενοχλήσουν τρίτους και μην
δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Ένας δικός σας άνθρωπος παραμένει
πιεστικός παράγοντας και ενοχλητικός παρατηρητής.

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη στο ζώδιό σας και αυτός είναι παράγοντας αναποφασιστικότητας
στα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα αν αυτό που επιθυμείτε είναι παράτολμο και περιλαμβάνει ρίσκο.
Αλλάξτε διάθεση με κοινωνικές συναναστροφές. Εμπιστευθείτε εκείνους που σας ξέρουν καλά.

Σκορπιός
Η εβδομάδα θα έχει καλές στιγμές, θα έχει και νευρικές. Τις πρώτες θα τις ανακαλύψετε μόνοι σας,
τις δεύτερες θα τις προκαλέσουν άνθρωποι του περιβάλλοντος. Κρατήστε αποστάσεις από φίλους
και συγγενείς που γίνονται αδιάκριτοι. Κρατήστε μυστική την ερωτική σας δραστηριότητα,
ιδιαίτερα αν αυτές περιλαμβάνουν μετακινήσεις και συναντήσεις εκτός ασφαλούς χώρου.

Η αδιακρισία των άλλων θα σας ενοχλήσει, αλλά μην αντιδράσετε απερίσκεπτα και
μην δημιουργήσετε νέους αντιπάλους.Ασχοληθείτε με χειρονακτική εργασία, εκεί που θεωρείτε
ότι έχετε ανάγκη άμεσου αποτελέσματος.

Τοξότης
Η καλή όψη του Ερμή στο ζώδιό σας, με τον Άρη στον Υδροχόο ευνοεί πρωτοβουλίες στα
οικονομικά και στα επαγγελματικά σας. Πολλοί από εσάς θα βρεθείτε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους
τόσο κοινωνικά, όσο και συναισθηματικά. Ελέγχετε κατά κάποιο τρόπο την ανυπομονησία
σας και μην αγνοείτε τις λεπτομέρειες που κρύβουν κάποιες από τις συμφωνίες σας.

Ταξίδια και μετακινήσεις είναι μέσα στα ενδεχόμενα του επταημέρου και σας επιτρέπουν
να ξεφύγετε για λίγο από μια κάπως πιεστική καθημερινότητα. Διασκεδάστε δημιουργικά και
επωφεληθείτε από την εύνοια για συναναστροφές που δέχεστε αυτήν την εβδομάδα.

Αιγόκερως
Δεν είναι τα πράγματα όπως θα θέλατε να είναι. Σας δίνονται όμως κάποιες διέξοδοι και αυτές πρέπει να τις ανακαλύψετε έγκαιρα για να μη νιώσετε καταπιεσμένοι. Το παρασκήνιο της ζωής σας και η υγεία, θέλουν προσοχή, καθώς ο Κρόνος και ο Πλούτωνας εξακολουθούν να πορεύονται στο ζώδιό σας.

Στα αισθηματικά σας ζήστε τις καταστάσεις όπως είναι και μην προσπαθείτε αλλαγές,
που μπορεί αντί να βελτιώσουν, να χειροτερέψουν τα εκεί δεδομένα.Ασχοληθείτε με
τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

Υδροχόος
Ευνοείται η αξιοποίηση των εκφραστικών μέσων, οι συναντήσεις και οι κάθε λογής επαφές.
Για τους πιο φιλόδοξους, ευνοούνται οι συναλλαγές και οι διακανονισμοί. Για τους τυχοδιώκτες
του ζωδίου σας οι ενδιαφέρουσες περιπέτειες , εκτός από ζωηρή φαντασία,

θέλουν και πρακτική οργάνωση, ή διάθεση για ρίσκο. Αν επιλέξετε το δρόμο της
περιπέτειας, πρέπει να γνωρίζετε ότι δύσκολα θα μπορέσετε να επιστρέψετε ίδιοι στην αφετηρία σας.
Να υπολογίσετε και τον αστάθμητο παράγοντα στις ενέργειές σας.

Ιχθύες
Η εβδομάδα δείχνει κατανάλωση συναισθήματος και χρήματος. Ελέγχετε μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η ροή και βάλτε φρένο εκεί που φαίνεται να ξεπερνάτε τις δυνατότητές σας. Αξιοποιήστε
τις στιγμές των καλών προθέσεων από την πλευρά των άλλων, ιδιαίτερα εκείνων που
δεν ζητούν πολλαπλά ανταλλάγματα.

Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή, τόσο σε θέματα που προκύπτουν ξαφνικά, όσο και σε οτιδήποτε γνωρίζετε και έχετε παραμελήσει. Η εβδομάδα σας θέλει συνεργάσιμους και όχι αντιδραστικούς.

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Τα πάνω-κάτω για 4 ζώδια! Μηνιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για το Νοέμβριο

Published

on

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις δικές του μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Όπως αναφέρει ο γνωστός αστρολόγος, ο Νοέμβριος θα είναι απελευθερωτικός και φέρνει μαζί του
την σημαντική είσοδο του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει σε αυτή
την θέση για έναν ολόκληρο χρόνο προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες επέκτασης

Ζητήματα αισθηματικά και οικονομικά συνεχίζουν και αυτό το μήνα να εξελίσσονται
σε αργούς ρυθμούς αφού η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη ως τις
15 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού!

Αυτό το μήνα ωστόσο θα μας είναι πιο εύκολο να διαχειριστούμε τις κακοτοπιές,
δίνοντας λύσεις και κλείνοντας εκκρεμότητες.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου για το Νοέμβριο 2 από
τον Κώστα Λεφάκη:

Κριός

Ο Νοέμβριος είναι μήνας που σας παρέχει κίνητρα για να τολμήσετε βήματα και
αλλαγές, αλλά φροντίστε να μην ξεπεράσετε το όριο που σας επιτρέπεται.
Άλλο να είστε τολμηροί και άλλο να είστε παράτολμοι.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα θα σας πιέσει στα πρακτικά σας θέματα και αυτό
θα υποδαυλίσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σας για ριζικές αλλαγές.

Αν φερθείτε με σύνεση και ξεπεράσετε την αντιδραστικότητά σας, θα δείτε ότι τα
πράγματα θα πάρουν την κατάλληλη τροπή αρκετά σύντομα. Συνιστάται λοιπόν δημιουργική
υπομονή και καλή χρήση της γνώσης, της εμπειρίας και των ικανοτήτων σας.

Στα αισθηματικά τα φαινόμενα απατούν και δεν φέρνουν την καταστροφή που εσείς οι
ίδιοι φοβάστε. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο αποδοτικό στις προσπάθειές
σας και πιο συμβατό με τις επιθυμίες σας.

Οι κάθε είδους σχέσεις σας, αισθηματικές, κοινωνικές, επαγγελματικές βελτιώνονται αισθητά,
ιδιαίτερα αν δεν έχετε βιαστεί να τις περιορίσετε και να τις αξιολογήσετε λάθος
το προηγούμενο διάστημα.

Ταύρος

Η καθημερινότητα αλλάζει, νέα ενδιαφέροντα κάνουν την εμφάνισή τους το δεύτερο
μισό του μήνα και φαίνεται ότι αυτός ο Νοέμβριος θα αποτελέσει ενός είδους ορόσημο.

Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες ή υποθέσεις το πρώτο μισό του μήνα. Το σκηνικό
στα πρακτικά σας θέματα αλλάζει σταδιακά και όσοι δεν προνοήσετε ή αφήσετε τις υποθέσεις
σας ημιτελείς, θα αναγκαστείτε να συμβιβαστείτε και να υποστείτε κάποιου είδους απώλειες.

Οι άλλοι αποκτούν περισσότερα δικαιώματα στη ζωή σας και αυτό αφορά κυρίως σε όσους από εσάς βασίσατε τις δράσεις σας σε ένα καθεστώς που εξυπηρετούσε αποκλειστικά εσάς και τώρα είστε αναγκασμένοι σε κάποιες παραχωρήσεις.

Αισθηματικά χρειάζεται προσοχή στις ευαισθησίες ή στις εμμονές του συντρόφου
σας, καθώς ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να πυροδοτήσει κάποιες ανεπιθύμητες αντιδράσεις.

Δίδυμοι

Τον Νοέμβριο θα κάνετε τον κόσμο να γυρίζει γύρω σας. Οι αλλαγές είναι σημαντικές και καθοριστικές και αυτό σας δίνει θάρρος να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θεωρητικά υπάρχουν στο δρόμο σας.

Οι πιο παράτολμοι από εσάς, θα έχετε μια ουσιαστική τύχη, που θα επέμβει στην καθημερινότητά
σας και θα σας βγάλει από δύσκολες περιστάσεις, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα.

Ευνοούνται οι εξωστρεφείς και οι πιο δημιουργικοί, καθώς και οι νεότεροι στους
οποίους επιτρέπονται κάποια λάθη και αστοχίες.

Αχίλλειος πτέρνα τα οικονομικά σας που παρά τις δυσκολίες που έχετε περάσει και έχετε προκαλέσει εσείς οι ίδιοι, φαίνεται ότι μυαλό δεν έχετε βάλει. Παρ όλα αυτά οι άλλοι σας δίνουν κάποια περιθώρια αυτονομίας, υποκύπτοντας στη γοητεία των λόγων και συγχωρώντας την ασυνέπειά σας.

Καρκίνος

Αντιστέκεστε σε ότι φαντάζει διαφορετικό και νεωτεριστικό, πράγμα παράξενο για τον
χαρακτήρα σας. Η διαίσθησή σας λειτουργεί προειδοποιητικά και σας αναγκάζει να είστε κάπως
επιφυλακτικοί με το περιβάλλον και τις εξελίξεις στην εργασία και στα πρακτικά σας θέματα.

Μείνετε σταθεροί σε ότι έχετε επιτύχει μέχρι σήμερα, αλλά δώστε και κάποια
περιθώρια να λειτουργήσει και το σκεπτικό των άλλων που βρίσκονται γύρω σας.

Τα οικογενειακά σας ερείσματα φαίνεται να σας στηρίζουν στις στιγμές της αναποφασιστικότητάς
σας, αρκεί να μην τα εξαντλείτε απλά για να καλύψετε κάποιους από τους φόβους σας.

Αισθηματικά χρειάζεται να προσαρμοστείτε σε μια πιο πρακτική καθημερινότητα και,
όσοι είστε σε σχέση, να δεχτείτε ότι ο σύντροφός σας χρειάζεται κάποια περιθώρια
αυτονομίας για να ασχοληθεί με τις δικές του υποθέσεις.

Λέων

Ο μήνας ξεκινά με ανάγκες και προσοχή σε δύο τομείς. Τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σας.

Η εργασία υφίσταται κάποιες καθυστερήσεις που, αν δεν προσέξετε και δεν τις
αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία, θα μεγαλοποιήσετε ένα πρόσκαιρο ζήτημα και θα του δώσετε
δύναμη και διάρκεια, που δεν ενδείκνυται γι αυτήν την εποχή.

Αισθηματικά η κατάσταση είναι ρευστή καθώς πολλά μικρά γεγονότα σωρεύονται
στον ψυχισμό σας και σας κάνουν αντιδραστικούς σε κάθε ενέργεια του συντρόφου σας.

Το δεύτερο μισό του μήνα είναι ευνοϊκότερο για εσάς και πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει, καθώς πολλά από αυτά που θα συμβούν, φαίνεται να καθορίζουν τις περαιτέρω εξελίξεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να είστε αισιόδοξοι στις δυσκολίες και συνετοί σε ότι μοιράζεστε με τους άλλους.

Παρθένος

Ο Νοέμβριος φέρνει επαγγελματική δραστηριότητα και περισσότερες ευθύνες σε όλους τους τομείς.

Οι περισσότεροι από εσάς θα χρειαστεί να υποστηρίξετε τις επιλογές σας και να κάνετε κάποιες τομές στην συμπεριφορά σας, αν θέλετε να είστε αποτελεσματικοί και ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας.

Σημείο αναφοράς φαίνεται να είναι η οικογένεια και το σπίτι, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα. Οι ελεύθεροι που βάζετε δύσκολους στόχους θα εκπλαγείτε από τις θετικές εξελίξεις, αλλά θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για κάποιο καιρό μέχρι να λειτουργήσει όπως θέλετε η αισθηματική σας ζωή.

Σε άλλους τομείς, θυμηθείτε ότι μερικές φορές χρειάζεται να είστε λιγότερο καχύποπτοι και περισσότερο αυθόρμητοι, αν θέλετε να αξιοποιήσετε κάποιες ευκαιρίες για μια καλύτερη και πιο ευχάριστη κοινωνική ζωή.

Ζυγός

Ο Νοέμβριος μπορεί να αποδειχτεί ένας ουσιαστικός μήνας για εσάς που είστε φιλόδοξοι, για εσάς που περιμένατε καιρό στον προθάλαμο των εξελίξεων και για εσάς που αντέξατε σε δυσκολίες του παρελθόντος.

Διαχωρίστε τα θέματά σας και ασχοληθείτε χρονικά, κατά προτεραιότητα με την τακτοποίηση των επαγγελματικών σας για το πρώτο μισό του μήνα και αργότερα με την προσωπική και αισθηματική σας ζωή.

Οι τακτικές κινήσεις θα αποδειχτούν πολύτιμες, καθώς το δεύτερο μισό του μήνα αλλάζει κάπως το σκηνικό στην εργασία και αντιμετωπίζετε αντιδράσεις στα σχέδιά σας. Αντίθετα, αυτό το διάστημα ευνοεί τα αισθηματικά σας και σας επιτρέπει να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση σε αυτόν τον τομέα.

Κοινωνικά δέχεστε πολλές προσκλήσεις ή όσοι ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις και κοινό, γίνεστε ακόμα πιο δημοφιλείς. Αδυναμία σας τα οικονομικά, όχι γιατί δεν εισπράττετε, αλλά γιατί πρέπει να καλύψετε υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Η προσαρμογή σε νέα δεδομένα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει για κάποιο διάστημα. Ήρθε ο καιρός να κάνετε χρήση των όσων κερδίζατε ένα χρόνο τώρα και να προσέξετε πως και που θα δώσετε βάρος.

Εξακολουθείτε να είστε ισχυροί στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας, αντιλαμβάνεστε όμως ότι κάτι λείπει από την καθημερινότητά σας. Είστε η περίπτωση που υπηρετήσατε το σύστημα και εκείνο φρόντισε να σας το ανταποδώσει με κάποιες εξυπηρετήσεις.

Τώρα όμως πρέπει να θέσετε όλα τα προνόμιά σας σε λειτουργία και να αλλάξετε τακτική στις επιδιώξεις σας.

Αισθηματικά φαίνεται πως δυσκολεύεστε να βρείτε το δίκαιό σας. Προσέξτε την συμπεριφορά σας για να μην δημιουργηθούν περαιτέρω παρεξηγήσεις οι οποίες θα είναι δύσκολο να ελεγχθούν.

Τοξότης

Ο Νοέμβριος είναι σημαντικός για εσάς και πολύ βοηθητικός στις επιδιώξεις σας. Ο κυβερνήτης σας Δίας επιστρέφει στο ζώδιό σας στις 8 του μήνα και θα παραμείνει εκεί για ένα χρόνο.

Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σας, πιο εποικοδομητικός και πιο προσοδοφόρος. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, δώστε υπόσταση στα όνειρά σας και σταματήστε να είστε στην υπηρεσία τρίτων.

Ειδικότερα, το πρώτο μισό του μήνα σας ευνοεί σαν προσωπικότητα, διευρύνει την κοινωνική σας ζωή και καλύπτει τις αισθηματικές σας ανάγκες.

Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο, αλλά στην περίπτωσή σας είναι καλοδεχούμενο. Το δεύτερο μισό του μήνα ευνοεί τα ταξίδια, τις μετακινήσεις, τις αλλαγές και οτιδήποτε αισθάνεστε ότι έχετε ανάγκη να πραγματοποιήσετε. Ιδιαίτερα ευνοείστε εσείς, που έχετε γενέθλια αυτόν τον μήνα.

Αιγόκερως

Οι πολλές ιδιαιτερότητες του μήνα μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν και να σας δημιουργήσουν θέματα δυσανεξίας.

Νέα πρόσωπα έρχονται στο προσκήνιο στην καθημερινότητά σας και κάποια από αυτά θα σας προκαλέσουν αρνητικά αισθήματα. Προσέξτε ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας και φροντίστε να κατοχυρώσετε δικαιώματα που φαίνεται να απειλούνται με κάποιο τρόπο. Είστε δύσκολοι στις αλλαγές, αυτό το διάστημα όμως φαίνεται να μην έχετε άλλες επιλογές.

Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς θα χρειαστεί να επανασχεδιάσετε την στρατηγική σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά μια πρόταση του παρελθόντος. Φροντίστε πάντως να είστε μέρος των εξελίξεων και να μην απομακρυνθείτε από το αντικείμενό σας. Επίσης φροντίστε να μην μεταφέρετε την πίεση της εργασίας στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή!

Υδροχόος

Έχετε το περιθώριο να υποστηρίξετε τις επιλογές αποτελεσματικότερα από άλλες φορές. Φροντίστε να χτίσετε σταδιακά την ασφάλειά σας σε όλους τους τομείς που σας αφορούν.

Επαγγελματικά αποφύγετε τις άσκοπες συνεργασίες και μην ασχολείστε με υποθέσεις που δεν σας αφορούν. Φροντίστε να είστε καίριοι στους λόγους και στις πράξεις σας.

Αισθηματικά απαλείφονται κάποια σημεία τριβής με τον σύντροφό σας, αλλά κοινωνικά, αποφασίζετε να μην παρασύρεστε από εκείνους που δεν σας ενδιαφέρουν, αλλά επιδιώκετε να είστε με πιο ουσιαστικούς ανθρώπους.

Προσέξτε λίγο την υγεία σας και μην υπερβαίνετε τα όρια της αντοχής σας, ιδιαίτερα εσείς που κάνετε χειρονακτική εργασία. Μια μικρή μετακίνηση ή ένα ταξίδι σκοπιμότητας θα σας προβληματίσει, είναι όμως προτιμότερο να το αποφασίσετε από να το αφήσετε να σας ταλαιπωρεί και να σας βαραίνει σαν υποχρέωση.

Ιχθύς

Επιμεληθείτε των οικονομικών σας και αξιοποιήστε κάποιες μικρές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή για να νιώσετε ικανοποίηση από την απόδοση κάποιων προηγούμενων ενεργειών σας.

Ο Νοέμβριος φέρνει γενικότερες αλλαγές στο περιβάλλον σας τις οποίες διαισθάνεστε, αλλά περιμένετε να εκδηλωθούν πριν τοποθετηθείτε απέναντί τους. Αισθηματικά, το πρώτο μισό του μήνα σας οδηγεί σε υπερβολές, ιδιαίτερα τους ελεύθερους από εσάς που έχετε εντυπωσιαστεί από κάποια νέα γνωριμία.

Το δεύτερο μισό είναι πιο ευχάριστο και πιο ικανοποιητικό, κυρίως για εσάς που αντιμετωπίσατε ένα μεγάλο και δύσκολο θέμα στη σχέση σας.

Η εργασία προβλέπεται κουραστική, αλλά αν είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας τώρα, τότε η επόμενη χρονιά, θα αποδειχτεί πολύ ωφέλιμη και πιο καθοριστική από αυτήν που διανύουμε.

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια του Μήνα: Noέμβριος

Published

on

ΚΡΙΟΣ

Μη νιώθετε νευρικότητα αν τα πράγματα δεν πάνε σφαιράτα στη δουλειά. Δεν σημαίνει ότι πρόκειται να χάσετε το βασικό σας εισόδημα. Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπομονή. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε. Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπήρξε πρόσφατα η ευκαιρία να επιστρέψετε σε ένα πλάνο που νομίζατε τελειωμένο; Εάν ναι, τότε μη το σκέφτεστε. Ναι, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη διάρκεια, αλλά όσο είστε πρόθυμοι να τα δώσετε όλα, να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα. Αν δεν σας αρέσει το περιβάλλον εργασίας σας και δεν βλέπετε κάτι να αλλάζει σύντομα, ίσως είναι καιρός να ψάξετε για μια νέα δουλειά. Εναλλακτικά, αν αισθάνεστε ότι δεν δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας, αυτός ο μήνας μπορεί να χρησιμεύσει ως ξυπνητήρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα θα έχετε θετική ενέργεια, που θα σας κάνει πιο δραστήριους και δημιουργικούς αλλά και γεμάτους όρεξη. Επίσης η έντονη προσωπικότητά σας, θα συμβάλει στο να συνάψετε γνωριμίες με άτομα κύρους, που θα σπεύσουν να βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΛΕΩΝ

Κάποιος που σας έβλαψε στο παρελθόν ή ένας αποξενωμένος συγγενής, μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας ζητώντας συγχώρεση. Ίσως να είστε σε θέση να το κάνετε. Αν δεν συμβεί όμως, ίσως να συμβιβαστείτε με αυτήν την επώδυνη πραγματικότητα όλο το μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δε λύνεται χωρίς προσπάθεια και χωρίς να είμαστε πλήρως ξεκαθαρισμένοι τι θέλουμε!  Ανοίγεστε και αν ακόμα το κάνετε μυστικά ή δε θέλετε να αποκαλυφθείτε πλήρως, ο έρωτας σας περιμένει και πλέον έχει πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είτε πήρατε τα ρίσκα σας, είτε κάνατε σπασμωδικές κινήσεις που δεν οδήγησαν κάπου καλά, τα παθήματα για εσάς είναι μαθήματα που θα τα χειριστείτε προς όφελος σας και θα το πάρετε το μάθημά σας για να μην το επαναλάβετε. Έχετε υπομονή και κουράγιο!

ΖΥΓΟΣ

Αυτή τη φορά ξέρετε τι μπορείτε να αποφύγετε και να διορθώσετε αυτά που κάνατε λάθος και δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις σε φιλικό αλλά και εργασιακό επίπεδο. Πρέπει να δώσετε ασφάλεια για να σας την ανταποδώσουν…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά δεν πειράζει που κάποια πράγματα καθυστερούν αφού ο επαναπροσδιορισμός είναι ωφέλιμος αν ξέρετε πώς να τον δουλέψετε! Πάντως καλή η θεωρία αλλά η πράξη σίγουρα υπερέχει και καλό είναι να μιλάτε με αποδείξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και μπορεί να νομίζετε ότι έχετε υπό έλεγχο τα οικονομικά και τα προσωπικά σας, φαίνεται ότι το σύμπαν θέλει να μελετήσετε πολύ πιο προσεκτικά αυτούς τους τομείς. Πρέπει να ξαναδείτε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας γύρω από τη σχέση σας και τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην ανησυχείτε για όσα δεν έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα… Στην πραγματικότητα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη συγκυρία, επειδή θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε ακριβώς τι πάει λάθος στη ζωή σας!

Περισσότερα: e-radio.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ένα τριήμερο γεμάτο με ευχάριστες εκπλήξεις! Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα για όλα τα ζώδια

Published

on

litsapatera

Η Λίτσα Πατέρα εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή Πρωϊνό και έκανε τις
αστρολογικές της προβλέψεις για τις επόμενες μέρες για όλα τα ζώδια.

Η γνωστή αστρολόγος έκανε λόγο για ένα τριήμερο γεμάτο με ευχάριστες συναντήσεις, και
μπορείτε να συζητήσετε για θέματα που σας απασχολούν.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η Λίτσα Πατέρα, οι Κριοί μπορείτε να είστε τώρα πιο αισιόδοξοι, ενώ το Σαββατοκύριακο μπορείτε να βάλετε τάξη στα οικονομικά και να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15/10 έως 21/10

Published

on

Ούτε κι εγώ το πιστεύω αυτό που θα σας πω, αλλά το σύμπαν μάλλον θέλει να μας κάνει ένα
πρόωρο δώρο Χριστουγέννων. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να περιγράψω αυτήν την εβδομάδα,
που σίγουρα έρχεται για να τσεκάρει τις αντοχές μας.

Τις αντοχές μας στη διασκέδαση, το γέλιο, τη χαρά, τα
ταξίδια, σε σημείο που θα νιώθουμε ότι παίζουμε σε ταινία με θέμα την υπέρτατη ευτυχία.

Τι να σας πω, να κρατάτε μικρό καλάθι γιατί όλα αυτά σας φαίνονται ύποπτα; Κι
εγώ μαζί σας είμαι, χωρίς να σημαίνει ότι δε θα εκμεταλλευτώ κάθε στιγμή των ημερών
που μας έρχονται. Κι αυτό συμβουλεύω κι εσάς να κάνετε. Κάθε πότε έχουμε
την ευκαιρία να λέμε ότι είμαστε και περνάμε τέλεια;

Κριός

Κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου θα είναι αυτή η εβδομάδα, Κριαράκι μου, και μπορεί
να ακουστεί κλισέ, αλλά θα είναι σαν κι εσένα, δηλαδή μέσα στη δράση, την ένταση και την
καλή διάθεση. Όσο κι αν ξινίσεις τα μούτρα σου και πεις ότι δεν είσαι κι η προσωποποίηση
της χαράς, θυμήσου τον εαυτό σου στα μεγάλα σου κέφια και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Μην πεις «όχι» σε καμία πρόσκληση για κοινωνικές συναναστροφές ή ακόμα
και σε συμμετοχές σε δημόσιες εκδηλώσεις και φυσικά, απαγορεύεται δια ροπάλου να
αρνηθείς μικρά ταξιδάκια ή εκδρομές με το άλλο σου μισό ή φίλους. Όσο για τα θέματα
που αφορούν την οικογένεια; Σαν να ξενοιάζεις λίγο, καλό μου!

Ταύρος

Αν κι είσαι σπιτόγατος συνήθως, Ταυράκι μου, αυτήν την εβδομάδα θα κάνει μαύρα
μάτια να σε δει το σπίτι σου με την κοινωνικότητα που θα σε χαρακτηρίζει. Πολύ καλά,
λοιπόν, τα πλάνα της εβδομάδας για σένα και καλά θα κάνεις να ακολουθήσεις το
σενάριο, γιατί αναμένεται να είναι δυναμικά και με πολύ καλή πλοκή για το χαρακτήρα σου.

Θετικότητα, αυτοπεποίθηση αλλά και βαθιά ικανοποίηση βλέποντας τα σχέδιά σου να
πηγαίνουν κατ’ ευχήν. Μείνε μακριά από εντάσεις που μπορεί να λάβουν χώρα μέσα στην
οικογένεια. Κοινώς, μην είσαι ξεροκέφαλος και χαλάσεις την ατμόσφαιρα με το πείσμα σου.
Τα κάνεις κάτι τέτοια πότε-πότε. Μην το κρύβεις!

Δίδυμος

Εσύ πάλι, Διδυμάκι μου, θα νιώσεις ότι ζεις στον παράδεισό σου αυτή την εβδομάδα
με όλα αυτά τα σούρτα-φέρτα των φίλων σου στο σπίτι σου, αλλά και τις δικές σου
μεγαλειώδεις εξόδους και την κοινωνική σου δράση. Θα ξεχάσουν τη
φάτσα σου κι οι γείτονες απ’ τις απουσίες σου. Αλλά μη σκας τι λένε και δε λένε.

Εσύ κοίτα να περάσεις καλά και μιας και θα περνάς καλά, κάνε και
τα κατάλληλα κονέ με ανθρώπους που μπορούν να σπρώξουν λίγο τις υποθέσεις σου προς τη
διεκπεραίωσή τους. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, άλλωστε. Θες και ξέρεις να περνάς
καλά, αλλά κι η αφοσίωσή σου στη δουλειά σου είναι δεδομένη. Εύγε, νέε μου.

Καρκίνος

Σκούπισε το μικρό δάκρυ που σου έφερε η προηγούμενη εβδομάδα με τον κακό
της χαρακτήρα, Καρκινάκι μου, και σκάσε ένα απ’ τα ζεστά σου χαμόγελα σε αυτήν
την εβδομάδα που μας έρχεται, γιατί τόσο καλά έχεις να νιώσεις από ούτε κι
εγώ θυμάμαι πότε. Μη δω να σε πιάσει η τεμπελιά κι απορρίψεις εξόδους και
συναναστροφές με νέα άτομα, θα κάνεις έγκλημα μεγάλο, στο λέω και το εννοώ.

Είναι κρίμα να χάσεις την ευκαιρία να δικτυωθείς και να κερδίσεις συμμάχους
στα μετέπειτα σχέδιά σου. Κι αυτά τα ταξιδάκια που θα σου τύχουν, θα πας και θα πεις κι
ένα τραγούδι. Στις προσκλήσεις λέμε «ναι», ακόμα κι εκκλησιαστικός ύμνος να
είναι, δε με νοιάζει, εσύ θα πας!

Λέων

Δεν ξέρω τι σου χρωστάει το κάρμα σου, Λιονταράκι μου, αλλά αποφάσισε να σου το ξεπληρώσει αυτήν την εβδομάδα και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Θα είσαι ένα χαμόγελο με πόδια όλες αυτές τις ημέρες κι η θετική σου αύρα, εκτός του ότι θα σκορπίζει χαρά, θα κάνει πολύ κόσμο να σε δει με μία θετική ματιά, κάτι που φυσικά θα σε βοηθήσει στο να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους για να σε στηρίξουν στα σχέδιά σου. Βρες νέα ενδιαφέροντα και μην πεις «όχι» σε κάτι που νομίζεις ότι δε σε ενδιαφέρει. Ένα νέο χόμπι ή δραστηριότητα μπορεί να αποτελέσει την αρχή μίας ενδιαφέρουσας νέας περιπέτειας.

Παρθένος

Ούτε κι εσύ μένεις παραπονεμένο από άποψη χαράς, θετικής ενέργειας, ευχάριστων ειδήσεων και δυναμικότητας, Παρθενάκι μου, αφού αυτήν την εβδομάδα θα δεις ότι πολλά απ’ τα σχέδιά σου και τις ιδέες σου έχουν τη δυνατότητα να πάρουν σάρκα κι οστά. Εδώ νομίζω ότι ένα χαμόγελο, για να μην πω ένας χορός της χαράς, επιβάλλεται μιας και δεν έχεις φάει λίγα χαστούκια στον τομέα «πρόοδο» τώρα τελευταία. Δεν ξέρω κατά πόσο είσαι παιδί της οικογένειας και του σογιού, αλλά μην παραξενευτείς αν ξαφνικά βρεθείς να τα πίνεις με θείους και ξαδέρφια που είχες να τους δεις απ’ τη βάφτισή σου. Μία χαρά πάντως θα σε πιάσει. Κι ένας πονοκέφαλος ίσως. Θα δείξει!

Ζυγός

Διπολικό σε κόβω αυτή την εβδομάδα, σε σημείο να ξεπερνάς τον Καρκίνο σε θέματα κυκλοθυμίας –έτσι, για να δεις τι τραβάει κι αυτός, Ζυγάκι μου. Ετοιμάσου για συναισθήματα που θα προτιμούσες να μην αντιμετωπίσεις, λοιπόν, αλλά προετοιμάσου επίσης καλά και για ένα ταξίδι που τη μία στιγμή θα είσαι μέσα στην τρελή χαρά και την άλλη θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου κι η υπομονή σου θα φτάνει στο αμήν. Αντί να παραδοθείς, μάθε να λειτουργείς, έστω κι υπό αυτή την ψυχολογική πίεση. Είσαι πολύ έξυπνος για να τα παρατήσεις μόνο και μόνο επειδή η ψυχολογία σου είναι σαν ένα δίχρονο που δεν του δίνουν σοκολάτα. Χαλάρωσε, ξεκουράσου κι ο Θεός βοηθός.

Σκορπιός

Φιλικές παρέες και συζητήσεις, καλό. Οικογενειακές συζητήσεις γύρω απ’ το μεσημεριανό τραπέζι, κακό. Με λίγα λόγια αυτή θα είναι η εβδομάδα σου, Σκορπιδάκι μου, και χαρά στο κουράγιο σου που για άλλη μία φορά πρέπει να τα βγάλεις πέρα με όλη τη μεγάλη κλασική ελληνική οικογένεια. Μη μιλάς, μην απαντάς και κάνε ότι δεν ακούς γενικά, για να γλυτώσεις την παράνοια. Εν αντιθέσει, βγες με τους φίλους σου για να χαλαρώσεις, κάνε νέες γνωριμίες που πιθανό να σε βοηθήσουν και στο μέλλον, κάνε πράγματα που αγαπάς για να ξεχαστείς. Από ενέργεια είσαι φουλ. Χρησιμοποίησέ την για να κάνεις νέα πλάνα και σχέδια τώρα που οι μέρες είναι ευνοϊκές.

Τοξότης

Ευτυχώς που η νέα εβδομάδα σε κάνει πιο χαρούμενο κι ευδιάθετο, Τοξοτάκι μου, γιατί είχες φτάσει κοντά στα όρια του να γίνεις ο μέγα μουρτζούφλης του Ζωδιακού.  Ετοιμάσου να υποδεχτείς όμορφες μέρες γεμάτες εκπλήξεις που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Πες «ναι» σε νέες γνωριμίες γιατί το όφελός σου θα είναι μεγάλο, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα γνωρίσεις άτομα με δύναμη κι υψηλή θέση που θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν με τα σχέδιά σου. Αυτό που πρέπει να αποφύγεις όπως ο Βελζεβούλης το λιβάνι, είναι άτομα απ’ το παρελθόν σου. Ούτε μία καλημέρα μην τους πεις αν έχεις τη δυνατότητα. Ο στόχος σου πρέπει να είναι το μέλλον, όχι τα περασμένα.

Αιγόκερως

Όλοι έχουν να αντιμετωπίσουν τον κακό δαίμονα της εβδομάδας που λέγεται «οικογένεια». Το ίδιο θα πάθεις κι εσύ, Αιγοκεράκι μου, για να μη νομίζεις ότι εσένα δε σε παίζουμε και μένεις στην απέξω. Είσαι τυχερούλης, όμως, γιατί με κάποιον τρόπο όλα όσα συμβαίνουν στο σπιτικό σου, συμβαίνουν για καλό. Βάλε ένα χαμόγελο κι αποχαιρέτα τα προβλήματα και το άγχος που σε πονοκεφαλιάζουν. Τώρα μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες ουρανοκατέβατες αλλαγές αλλά χαλάλι, βρε. Μην είσαι μούχλας, βγες με τους φίλους σου, άδειασε το μυαλό σου απ’ τις κακές σκέψεις και την αγωνία και περίμενε καρτερικά την επίτευξη των στόχων σου που είναι δεδομένη.

Υδροχόος

Κάτι ξέρεις εσύ που λες ότι το μεγαλύτερο τρελοκομείο είναι η οικογένεια, Υδροχοάκι μου. Και να που έρχεται αυτή η εβδομάδα να σε βγάλει αληθινό, μιας και με το παραμικρό όλοι στο σπίτι θα είναι στην τσίτα. Εντάξει, όσο ειρηνιστής κι αν είσαι, κάποιους θα ήθελες πάρα πολύ να τους δείρεις και δε σε αδικώ. Ακολούθησε το τρίπτυχο «δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω» για να σωθείς απ’ το Βατερλό των ημερών και κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα -και, μεταξύ μας, αποδίδει. Πάρε τα φιλαράκια σου και ρίξτε το έξω όσο μπορείς. Κανόνισε μία εκδρομή κι εκεί που θα είσαι στην ηρεμία σου, κάνε και τα σχέδιά σου για το μέλλον. Από ιδέες, έχεις μπόλικες.

Ιχθύς

Από άγχος είσαι να φαν’ κι οι κότες αυτή την εβδομάδα, Ψαράκι μου, και πώς να μην είσαι αγχωμένος αφού σκοτώνεσαι στη δουλειά να υλοποιήσεις τους στόχους σου κι αυτοί κάθονται και σε κοιτάνε χωρίς να κάνουν ούτε ένα βηματάκι προς τα μπρος. Το καλό είναι, για να σου βάλω κι ένα χαμόγελο στα χείλη, ότι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αυτές τις μέρες, ίσως όχι με το να πιάσεις τους στόχους σου, αλλά με το να ανέβεις κοινωνικό επίπεδο μέσω των καλών γνωριμιών που θα κάνεις -κάτι που φυσικά θα σε βοηθήσει να φτάσεις και τους πολυπόθητους στόχους σου. Βγες, λοιπόν, συνάντησε φίλους και μαζί με τη διασκέδαση θα έρθει κι η βοήθεια που χρειάζεσαι.

pillowfights.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό – πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Published

on

Πολύ περίεργη κοπέλα η Πανδώρα, η πρώτη αυτή γυναίκα, η πλασμένη από πηλό και
πνεύμα που της εμφύσησε η θεά Αθηνά. Ομορφιά της χάρισε η θεά Αφροδίτη και την έκανε
τόσο γοητευτική που ο Επιμηθέας δεν μπόρεσε να της αντισταθεί και την έκανε γυναίκα του!

Και στο γάμο παραβρέθηκαν οι θεοί όλοι χαρίζοντας τους δώρα όμορφα… και δώρα ύπουλα
σαν αυτό του Δία… δώρα του πειρασμού και της νίκης ενάντια στον εαυτό της. Και
αυτή δεν άντεξε, πάλεψε για αρκετό καιρό και μετά παραδόθηκε…

Σήκωσε αργά και επιφυλακτικά το απαγορευμένο καπάκι, ίσα για να ρίξει μια γρήγορη ματιά,
αλλά πριν το συνειδητοποιήσει το κακό είχε γίνει! Έκλεισε το καπάκι αμέσως με δύναμη,
μα μέσα κατάφερε να κρατήσει μόνο την ελπίδα … όλα τα άλλα κυκλοφορούν ελεύθερα
από τότε μέχρι σήμερα…

Μέχρι και τις 5 του Οκτώβρη του 2018, που αυτή η ίδια θεά που χάρισε την ομορφιά
στην πρωτόπλαστη Πανδώρα, η Αφροδίτη, θα γυρίσει ανάδρομη σε ένα ζώδιο εσωτερικό,
γοητευτικό και ερωτικό όσο ο Σκορπιός.

Χαρές που θα κάνουν τα νερά, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες! Ετοιμαστείτε για να βιώσετε
χαρές που είχαν μείνει μισές και θα ξανάρθουν τώρα να σας χτυπήσουν την πόρτα !

Χαρές ερωτικές, για σχέσεις που νομίζατε πως είχαν τελειώσει , αλλά και οικονομικές
ευκαιρίες από το παρελθόν, καθώς και δανεικά που τα πιστεύατε αγύριστα!

Η εύνοια αφορά περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο αφού η διαδρομή
της Αφροδίτης θα είναι από τις 10 μοίρες του Σκορπιού και πίσω! Ο κίνδυνος από το
άνοιγμα του κουτιού της Πανδώρας, καραδοκεί για εσάς στο έντονο συναίσθημα , αλλά και
στην αδυναμία σας να ξεχάσετε το παρελθόν… κλείστε το γρήγορα λοιπόν μην δραπετεύσει
η εκδίκηση, σε αυτή την αναδρομή της!

Για τους ΤΑΥΡΟΥΣ των πρώτων ημερών που η ανάδρομη κυβερνήτης σας θα βρίσκεται
ακριβώς απέναντι σας, το παρελθόν θα ξυπνήσει και θα ζητήσει ”αποκατάσταση”.
Η αντίθεση είναι μια όψη που περιέχει αντιπαλότητα αλλά και ερωτική ένταση συγχρόνως.

Οι διεκδικήσεις σας θα είναι έντονες λοιπόν και ίσως μετά τις επιστροφές να έρθουν και οι
τελικές αποφάσεις! Κρατείστε καλά μέσα στο απαγορευμένο κουτί την ανασφάλεια σας, γιατί
αν αρχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερη θα πάρετε αποφάσεις που θα αδικήσουν τον εαυτό σας!

Τα υπόλοιπα δυο ζώδια της Γης, ΠΑΡΘΕΝΟΙ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ, θα έχουν την εύνοια της ανάδρομης Αφροδίτης σε χαρισματικά εξάγωνα! Θα είναι γλυκά νοσταλγικές και ερωτικές οι μέρες οι
”ανάδρομες” για εσάς και θα έχουν οικονομικές ευκαιρίες που θα σας φέρουν χαρά και
ικανοποίηση. Θα είστε τόσο ικανοποιημένοι που νομίζω πως δεν θα μπείτε καν στον
πειρασμό να ξεκλειδώσετε το κουτί της Πανδώρας …

Κυβερνήτης και του ΖΥΓΟΥ η Αφροδίτη θα σας συνοδέψει ανάδρομη
στα γενέθλια σας , ειδικά όσους γεννηθήκατε από 5 του Οκτώβρη και μέχρι το τέλος της
γενέθλιας αυτής χρονιάς σας ! Ο τομέας των οικονομικών σας θα ενεργοποιηθεί
και θα προκύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες που σας είχαν προταθεί και στο παρελθόν.
Τώρα όμως θα είναι καταλληλότερη η στιγμή για να αποφασίσετε πως θα τις αξιοποιήσετε.

Αυτοί που πραγματικά θα αισθανθούν την Ουράνια Αφροδίτη να τους ανοίγει ερωτικούς δρόμους
του παρελθόντος, αλλά και ολοκαίνουργιους απάτητους , θα είναι οι ΖΥΓΟΙ των τελευταίων
ημερών αφού θα βρίσκεται στο ζώδιο σας από την 1η Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου!

Οι γεννημένοι 20 ,21, 22, 23 Οκτωβρίου με την Αφροδίτη ανάδρομη αλλά
και τον Ουρανό απέναντι σας θα βιώσετε στιγμές ανεπανάληπτες!!! Τώρα και να σας πω
να μην πλησιάσετε καν το κουτί της Πανδώρας με τόσο έρωτα γύρω σας… θα με ακούσετε;

Οι ΔΙΔΥΜΟΙ με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό θα έχετε να φροντίσετε θέματα υγείας που
έχετε παραμελήσει και ίσως θα πρέπει να βρείτε το χρόνο να οργανώσετε την καθημερινότητα σας με ευκολότερο τρόπο. Ο επόμενος μήνας για εσάς θα είναι περισσότερο μήνας αναδιοργάνωσης και επαγγελματικών ευκαιριών και λιγότερο ερωτικών.

Ερωτικός θα είναι ο Νοέμβριος για τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ των τελευταίων ημερών με την ανάδρομη
Αφροδίτη να σας πραγματοποιεί εξαιρετικά τρίγωνα. Εσείς ΔΙΔΥΜΟΙ είστε ίσως οι μοναδικοί
που θα πρέπει να ανοίξετε το κουτί της Πανδώρας με προσοχή και να αφήσετε το τέρας της” γραφειοκρατίας”
να δραπετεύσει για λίγο από μέσα, όσο για να συντονίσετε την καθημερινότητα σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΙ και ΛΕΟΝΤΕΣ έχετε να χαρείτε με τον ίδιο τρόπο τα δώρα της
ανάδρομης Αφροδίτης στο Σκορπιό … με τρόπο υπερβολικό! Εσείς του πρώτου
δεκαημέρου θα έχετε ένα πλήθος ευκαιριών από το παρελθόν σας, τόσο πολλών και
τόσο έντονων, που θα έχετε θέμα επιλογής και διαχείρισης.

Ήδη διανύετε εποχή υπερβολών ιδιαίτερα συναισθηματικών , αφού ο Δίας από το
Σκορπιό με τα τετράγωνα του σας έχει βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση!

Και τώρα με την Αφροδίτη ανάδρομη θα θυμηθείτε και πάλι όσα έχετε ξεχάσει… αλλά θα
σας θυμηθούν και όσα σας έχουν ξεχάσει! Η διάκριση είναι αυτή που πρέπει να επιτύχετε με κάθε
τρόπο και μην αφήσετε σε καμία περίπτωση να δραπετεύσει η έπαρση από το δικό σας κουτί της Πανδώρας!

Παιδιά της φωτιάς ΚΡΙΟΙ και ΤΟΞΟΤΕΣ έχετε κι εσείς μερτικό από τα δώρα της ανάδρομης
Αφροδίτης στο Σκορπιό! Οι ΚΡΙΟΙ των πρώτων ημερών με το βάρος το Κρόνου ήδη πάνω σας,
θα πρέπει να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις, αλλά και επιχειρηματικές
που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ορισμένες από την προηγούμενη άνοιξη!

Η ανάδρομη Αφροδίτη , θα σας δώσει όμως και ευκαιρίες βελτίωσης τόσο καταστάσεων
που αφορούν στα οικονομικά σας αλλά και καταστάσεων που αφορούν στα… βαθιά εσώτερά σας!
Ιδανικός θα είναι ο Οκτώβριος για μια σε βάθος συζήτηση με τον εαυτό σας
και με τις φοβίες σας να δραπετεύουν μόνες τους από το απαγορευμένο κουτί…

Έντονος, ερωτικός και ανατρεπτικός ο Νοέμβριος για τους ΚΡΙΟΥΣ των τελευταίων ημερών
με Ουρανό και Αφροδίτη ανάδρομους να θυμίζουν τα παλιά και να ξεσηκώνουν τα καινούργια!

ΤΟΞΟΤΕΣ, ότι και να συμβαίνει γύρω σας εσείς περιμένετε ένα … την είσοδο του κυβερνήτη
σας του Δία στο ζώδιο σας, στις αρχές του Νοεμβρίου! Μέχρι τότε η ανάδρομη Αφροδίτη στο
Σκορπιό θα λειτουργήσει για εσάς εντελώς παρασκηνιακά!

Παρελθόν και μυστικά λοιπόν! Προσοχή στα δικά σας μυστικά και στο δικό σας παρασκήνιο αν δεν θέλετα να αποκαλυφθούν καλά φυλαγμένα μυστικά ζωής! Όσο για τα μυστικά των άλλων… δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα… εσείς απλώς θα μαθαίνετε πράγματα που σας αφορούν, ερωτικά και οικονομικά και θα τα αξιολογείτε!

Και μην βιαστείτε να ανοίξετε το δικό σας κουτί της Πανδώρας …
το ”παρασκήνιο” είναι ήδη έξω από αυτό και λειτουργεί!!!

ttps://astroteam.oroskopos.gr

Continue Reading

ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ