Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [25/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [25/05/21]

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα βρίσκονται σε μια άκρως ερωτική διάθεση.

Κριός

Νέα όρια θα μπουν τώρα στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη δεν θα
νιώσεις μεγάλη ανάγκη για να δημιουργήσεις στενή σχέση. Η επιθυμία σου για μεγαλύτερη ανεξαρτησία θα αλλάξει τις παθιασμένες
σου προτεραιότητες. Αν είσαι σε σχέση, ίσως ασκήσεις την ατομικότητά σου. Αν νιώθεις σίγουρη μέσα σου, τότε αυτό μπορεί να ανοίξει νέες παθιασμένες πόρτες.

Ταύρος

Αυτό που σκέφτεται ο εραστής σου, μπορεί να απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Μπορεί να πιστεύει πως έχει ακριβείς πληροφορίες, αλλά εσύ βλέπεις πως ψάχνει βελόνα στ’ άχυρα. Όμως, δυστυχώς το αντικείμενο του πόθου σου σήμερα, είναι επιρρεπές στο δράμα. Η αμυντική σου στάση ίσως τον προκαλέσει περισσότερο γι’ αυτό κάνε ό, τι μπορείς για να ηρεμήσεις την κατάσταση. Προσπάθησε να γίνεις η υποστηρικτική και λογική φωνή που χρειάζεται.

Δίδυμος

Ένα ρεύμα αρνητικότητας θα διεισδύσει στον συναισθηματικό σου
κόσμο ή τη σχέση σου. Δεν χρειάζεται όμως να το ενθαρρύνεις ή να το αγκαλιάσεις. Αν ο αγαπημένος σου είναι αποφασισμένος να υιοθετήσει μια απαισιόδοξη
άποψη για κάτι, τότε δεν χρειάζεται ν’ ακολουθήσεις τη στάση του. Η ελάχιστη αντίσταση συνεπάγεται την επιτυχία της αρνητικότητας. Γίνε αυτή που θα την αποτινάξεις.

Καρκίνος

Αγνόησε ένα συναίσθημα deja vu αν ανακτήσεις το παλιό έδαφος με τον αγαπημένο σου.
Μπορεί να έχεις κουραστεί με μια επαναλαμβανόμενη συζήτηση όλο αυτό το διάστημα. Ένα σχέδιο είναι πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό σου, αλλά ο αγαπημένος σου
ίσως επιλέξει να το ξανασκεφτεί ή να το αλλάξει. Αυτή η συζήτηση δεν χρειάζεται να εγκαταλειφθεί, όμως προς το παρόν είναι πιο συνετό να την κλείσεις όσο πιο σύντομα μπορείς.

Λέων

Η τιμιότητα είναι αναμφίβολα η καλύτερη πολιτική, ακόμη και αν προκαλεί δυσφορία.
Όμως αυτό είναι το θέμα με την αλήθεια. Μπορεί μερικές φορές να είναι άβολη. Ωστόσο, το να κρατάς κάτι κρυμμένο και να νιώθεις ολοένα και πιο άβολα
δεν μπορεί να είναι επιλογή. Έχεις κάτι να πεις και είναι θέμα χρόνου μέχρι να το εκφράσεις. Θα βοηθήσει το μήνυμά σου να ενισχυθεί η σχέση σου; Απολύτως!

Παρθένος

Μπορεί να χρειαστεί κάποια ειλικρίνεια από την πλευρά σου για να
αντιμετωπίσεις την αρνητική ενέργεια που επικρατεί στο δεσμό σου. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει ν’ αλλάξουν, αλλά δεν γίνονται από τη
μια στιγμή στην άλλη. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές σαν ζευγάρι, αλλά θα χρειαστεί υπομονή για να δείτε θετικά αποτελέσματα.

Ζυγός

Αφήνοντας τον αληθινό αυθεντικό εαυτό σου να λάμψει, θα τραβήξεις την
προσοχή κάποιου, είτε είσαι ανύπαντρη είτε σε σχέση. Αν καταστέλλεις οποιεσδήποτε σκέψεις ή συναισθήματα, το αντικείμενο του
πόθου σου, πιθανότατα δεν το γνωρίζει. Το θέμα της ευπάθειας ανοίγει πόρτες! Και χρειάζεται να αφήσεις το ταίρι σου, να δει τον πραγματικό σου εαυτό.

Σκορπιός

Θα νιώσεις πως βρήκες το ταίρι σου στο πείσμα σήμερα. Θα δεις με τα ίδια σου τα μάτια πόσο θα πεισμώσει ο εραστής σου. Προσπάθησε μόνο να μην τον αντιμετωπίσεις με τον ίδιο τρόπο…. γιατί τα πράγματα θα ξεφύγουν. Μάλλον αυτό περιμένει από σένα! Όμως θα εκπλαγεί αν τον αντιμετωπίσεις με ηρεμία και προσφέρεις λύσεις αντί για προβλήματα.

Τοξότης

Θα δημιουργήσεις μια ανάλαφρη κι ευχάριστη ατμόσφαιρα στον κόσμο του εραστή σου τώρα. Αυτό σου είναι εύκολο, επειδή έχεις την ικανότητα να διαισθάνεσαι πότε κάποιος είναι αρνητικός ή απαισιόδοξος. Κάνε τον αγαπημένο σου να εστιάσει στα θετικά που υπάρχουν γύρω του για να ξεφύγει από τη θλίψη του. Μπορεί μια απαλή ώθηση από σένα, να είναι αυτό που χρειάζεται.

Αιγόκερως

Λίγη αναταραχή στις σχέσεις είναι χρήσιμη, αν αξιοποιείται σωστά. Αντί να βλέπεις λόγους για να γίνεις αντιπαραθετική, κοίταξε πώς μια μικρή αναστάτωση ενθαρρύνει και τους δυο σας, να αντιμετωπίσετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Μια ισχυρότερη, κοινή προθυμία για συζήτηση, είναι το μόνο που χρειάζεται για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Υδροχόος

Μια παθιασμένη παραξενιά, ίσως σου φανεί ιδιαίτερα δελεαστική ή ελκυστική. Υπάρχουν όμως συνέπειες αν αντιδράσεις αυθόρμητα αυτή τη στιγμή. Αυτό που εσένα σε εμπνέει και σε ενθουσιάζει, δεν συγκινεί με τον ίδιο τρόπο τον εραστή σου και πιθανώς για καλό λόγο. Η έγχυση αυθορμητισμού μπορεί να γίνει με λιγότερο ενοχλητικούς – και ίσως πολύ πιο ευχάριστους – τρόπους!

Ιχθύς

Η αγάπη και η οικειότητα θα έχουν μια περίεργη αίσθηση επείγοντος τώρα. Προσπάθησε όμως να ξεπεράσεις την άμεση ικανοποίηση μιας ανάγκης σου ή μιας επιθυμίας. Σίγουρα, είναι διασκεδαστικό αν το κάνεις, αλλά έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις τρυφερές και οικείες στιγμές που προσφέρονται τώρα. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι πιεσμένη με κάποιο τρόπο, εστίασε σε ό, τι μπορείς να απολαύσεις. Η αναμονή θα αξίζει τον κόπο!

Πηγή: astro-live.gr