Έκλειψη Ηλίου Δεκεμβρίου 2019: Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Έκλειψη Ηλίου Δεκεμβρίου 2019: Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Κριός

Οι μέρες των Χριστουγέννων δεν θα είναι ούτε ήρεμες, ούτε τόσο ευχάριστες! Προνοήστε και οργανωθείτε έγκαιρα! Μην στηριχτείτε σε υποσχέσεις αλλά μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν συχνά έξω, με αποτέλεσμα να παραμελήσετε προσωπικές σας ανάγκες. Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας απασχολήσει όχι τόσο ευχάριστα. Μην στηρίζεστε στην καλοσύνη και στην κατανόηση των άλλων, παρά μόνο στις δικές σας δυνάμεις!

Ταύρος

Τις μέρες των Χριστουγέννων το κλίμα θα αλλάξει αιφνίδια. Η καλή στιγμή θα διαδεχτεί την δύσκολη και τανάπαλιν. Η κατανάλωση θα αυξηθεί όπως και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Το πρόσωπο που αγαπάτε θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας. Τα οικονομικά όμως δεν θα είναι τόσο επαρκή όσο θα θέλατε.  Φροντίστε να έχετε εναλλακτικές σε ενδεχόμενες ανατροπές προγραμμάτων.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα θα είναι φορτισμένη και καταναλωτική. Θα έχετε προτάσεις αλλά θα είστε επιφυλακτικοί για την αποδοχή τους. Η εργασία συνεχίζει να σας απασχολεί,, κυρίως τους ελεύθερους επαγγελματίες. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει κάποια ευχάριστα πρόσωπα κοντά σας. Μην επιβαρύνεστε με περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που ήδη έχετε! Ελέγχετε την έκφραση και διατηρήστε τα αναγκαία μυστικά που δεν πρέπει να αποκαλυφθούν.

Καρκίνος

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων αλλάζει το κλίμα στον τομέα των σχέσεων. Θα αιφνιδιαστείτε με την συμπεριφορά κάποιων προσώπων και θα χρειαστεί να έχετε και ψυχραιμία και ευκολία αποδοχής της αλλαγής αυτής. Η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω ορίζει το τέλος μιας σχέσης ή το τέλος μιας εποχής. Η οικογένεια θα σας προβληματίσει, οι φίλοι θα σας προβληματίσουν. Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα και ακατάστατα στην πορεία τους.

Λέων

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων θα σας θυμίσει για λίγο μυθιστόρημα του Κάρολου Ντίκενς. Τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν έτσι όπως τα έχετε προγραμματίσει. Η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω, ενεργοποιεί αρνητικές, ή όχι καλές εκδοχές. Οι σχέσεις σας θα σας προβληματίσουν ή θα σας αιφνιδιάσουν. Μια ανάγκη σας θα μείνει ακάλυπτη, ενώ ένας εσωτερικός πόλεμος συνεχίζει να σας εξαντλεί. Γίνετε πιο στωικοί, ξεπεράστε συνήθειες του παρελθόντος και πρωτοτυπήστε ή αυτοσχεδιάστε!

Παρθένος

Έχετε λιγότερη ταλαιπωρία και φθορά από άλλους, την επεισοδιακή όπως προβλέπεται εβδομάδα των Χριστουγέννων. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι την ώρα που κάποιοι θα σας αιφνιδιάσουν μέσα από ένα γεγονός ή από μια απρόβλεπτη συμπεριφορά. Οργανωθείτε έτσι ώστε να μην υπάρχει εκδοχή ανατροπής στο πρόγραμμά σας για τις μέρες αυτές.Αποφύγετε ανθρώπους που δεν εκτιμάτε, ελέγχετε τη διαχείριση των χρημάτων σας, όπως επίσης αποφύγετε πολυσύχναστους χώρους ή κουραστικές μετακινήσεις!

Ζυγός

Η μετακίνηση Ήλιου στον Αιγόκερω και η έκλειψή του τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, κάνει επεισοδιακό και ηλεκτρισμένο το κλίμα όλης αυτής της εβδομάδας.  Ήδη έχετε πάρει μια πρόγευση για αυτήν την εκδοχή. Προετοιμαστείτε για κάποιες πρόσκαιρες δυσκολίες και μην είστε υπεραισιόδοξοι. Ενισχύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και αποφύγετε ανθρώπους που δεν ξέρετε ή δεν τους έχετε εμπιστοσύνη.  Παραμείνετε σε οικεία και ασφαλή μέρη. Δείξτε κατανόηση σε εκείνους που δεν θα ανταποκριθούν συναισθηματικά όπως θα θέλατε!

Σκορπιός

Παρά την δύσκολη εβδομάδα που θα ακολουθήσει θα καταφέρετε να αποφύγετε ταλαιπωρίες και κινδύνους. Προσέξτε με ποιους θα συνδιαλαγείτε και ποιους θα συναναστραφείτε τις επόμενες μέρες. Μην φαντασιώνεστε για κάτι που δεν είναι πραγματικό.  Ακολουθήστε δοκιμασμένες συνταγές στις ερωτικές σας επιδιώξεις και συντηρητική τακτική στη διαχείριση των χρημάτων σας. Προτιμήστε το σίγουρο και το δοκιμασμένο από το εντυπωσιακό που παραμένει αβέβαιο.

Τοξότης

Η ηλιακή έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου, κάνει την εβδομάδα νευρική και ακατάστατη. Η επιρροή αυτού του φαινομένου τονίζει την συναισθηματική και την οικονομική σας ανασφάλεια, έστω και περιστασιακά. Οι προτάσεις δεν θα σας λείψουν, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα για τις ποιες θα προτιμήσετε. Κάποια περιστατικά έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα για το εγγύς μέλλον. Μην τα παραβλέψετε! Κάντε κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό, τόσο σαν διασκέδαση, όσο και σαν μετακίνηση.

Αιγόκερως

Θα ζήσετε έντονα από κάθε άποψη τις επόμενες μέρες. Δεν θα λείψουν οι καλές στιγμές, αλλά θα υπάρξουν και έκτακτα περιστατικά. Ένα σχέδιο ανατρέπεται και μια σχέση σας θα δοκιμαστεί σε βάθος. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία και την θρυλική σας υπομονή. Καλύψτε τα νώτα σας και κρατήστε αποστάσεις ασφάλειας από οτιδήποτε νιώθετε αρκετά επικίνδυνο για εσάς. Μια σύμπτωση θα σας υποδείξει τις επερχόμενες αλλαγές στα αισθηματικά σας.

Υδροχόος

Σύνθετες με ευχάριστες, αλλά και κουραστικές στιγμές προβλέπεται η επόμενη εβδομάδα. Τα Χριστούγεννα που αγαπάτε, μπορείτε  να τα γιορτάσετε. Την παραμονή όμως και την δεύτερη μέρα, δεν θα λείψουν τα αναπάντεχα και οι δυσάρεστοι αιφνιδιασμοί. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σας βοηθά και σας σώζει στις δύσκολες στιγμές. Και μέσα σε όλα τα προβλήματα, εσείς ως συνήθως θα κάνετε του κεφαλιού σας, αδιαφορώντας αν οι άλλοι σας καταλαβαίνουν, ή όχι! Προσέξτε το χαμόγελο ενός έρωτα που θα περάσει γρήγορα από δίπλα σας!

Ιχθύες

Οι μεγάλες προσδοκίες αναβάλλονται για λίγο. Οι συνήθειες που μέχρι σήμερα είχατε για τα Χριστούγεννα, αναγκαστικά αναθεωρούνται.  Η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω ενεργοποιεί έναν παρασκηνιακό κίνδυνο.  Η ασυνέπεια ενός ανθρώπου θα δοκιμάσει το νευρικό σας σύστημα. Και μέσα σε όλα, η αύξηση των εξόδων θα κριθεί αναπόφευκτη. Γίνετε πιο ευέλικτοι, αλλά αποφύγετε αιφνίδιες δραπετεύσεις στη γνωστή, πλασματική σας πραγματικότητα! Αντέξτε την κατάσταση και μην δημιουργείτε αιτίες για νέες παρεξηγήσεις στο περιβάλλον που ζείτε!

oroskopos.gr