Ερμής στον Υδροχόο από 16 Ιανουαρίου ως 2 Φεβρουαρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ερμής στον Υδροχόο από 16 Ιανουαρίου ως 2 Φεβρουαρίου 2020.
Προβλέψεις για τα ζώδια.

Στις 16 Ιανουαρίου, ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και θα παραμείνει
ως τις 2 Φεβρουαρίου 2020. Με τον Ερμή στον Υδροχόο, είμαστε περισσότερο
διανοητικοί και προσανατολισμένοι προς τη λογική και αντικειμενική σκέψη.

Ο Ερμής είναι σε έξαρση σε αυτό το ζώδιο του Αέρα, το οποίο σημαίνει
ότι η επικοινωνία είναι γρήγορη και εύκολη.

Ερμής στον Υδροχόο: Τόλμησε να προβάλεις τις καινοτόμες & πρωτότυπες ιδέες σου!

Στον Υδροχόο, ο Ερμής έχει μια σταθερή εστίαση, είμαστε συντονισμένοι
με μακρινές συχνότητες, οι ιδέες μας είναι εξαιρετικά πρωτότυπες ή μπροστά
από την εποχή τους. Μένουμε ουδέτεροι σε οποιαδήποτε συζήτηση και έχουμε
το χάρισμα της ανάγνωσης του μυαλού των άλλων.

Οι ιδέες μας έχουν το σήμα της ατομικότητας, ακόμη και εκκεντρικότητα,
και έχουμε επίγνωση του παλμού της ομάδας. Η σκέψη μας είναι προοδευτική
και αμφισβητούμε το status quo.

Είμαστε πιστοί στις απόψεις μας και λέμε πάντα «την αλήθεια». Επειδή οι σκέψεις μας δεν κατευθύνονται από τα συναισθήματα, μπορούμε να παρουσιάσουμε τις διάφορες
πλευρές ενός θέματος και να παίξουμε «το δικηγόρο του Διαβόλου», όταν είναι απαραίτητο.

Οι ιδέες μας έρχονται εντελώς απροσδόκητα και μπορεί να είναι τολμηρές, χωρίς να μας ενδιαφέρει
αν θα είναι αρεστές στους άλλους. Βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Μπορεί
να εγκλωβιστούμε στις δικές μας σκέψεις και να απορρίπτουμε τις άλλες απόψεις. Μας
ενδιαφέρουν η επιστήμη και η τεχνολογία. Γινόμαστε στοχαστές, με μυαλό ιδιοφυίας!

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε
με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα,
η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια,
το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο
και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.

Ερμής στον Υδροχόο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Υδροχόο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε
το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, εντυπωσιάζετε τους
γύρω σας με τις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες σας, η εξυπνάδα σας και οι γνώσεις σας θα σας
φανούν χρήσιμες στην αποπεράτωση ενός ομαδικού έργου. Οι ιδέες σας είναι αντισυμβατικές
και με το ανοιχτό μυαλό σας βοηθάτε τους γύρω σας να επιλύσουν τα προβλήματά τους.

Συζητάτε συχνότερα με τους φίλους σας, ίσως ακόμα διοργανώσετε ένα φιλανθρωπικό σκοπό ή γίνετε ο ηγέτης σε μια ομάδα. Διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας, δίνετε και παίρνετε βοήθεια και σωστές συμβουλές όποτε τις χρειάζεστε. Αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να εκφέρετε τις απόψεις σας και δεν αποδέχεστε να σας πιέζουν οι άλλοι ή να σας υποδεικνύουν τι να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, οι πρωτοπόρες ιδέες σας σάς βοηθούν να λάβετε αναγνώριση και επευφημίες για ένα έργο σας και σας δίνονται ευκαιρίες να έχετε πρόοδο στην εργασία σας. Τώρα είστε περισσότερο πρόθυμοι να βοηθήσετε τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας στην εργασία σας, μπορείτε να φέρετε εις πέρας ακόμα και την πιο απαιτητική εργασία και ανταλλάσσετε απόψεις και ιδέες. Όποιες προσπάθειες κάνατε στο παρελθόν, θα σας ανταμείψουν οικονομικά και ηθικά. Έχετε καινοτόμες ιδέες στην καριέρα σας και μπορεί να τις προβάλετε στο διαδίκτυο, ξεσηκώνοντας ένα ευρύ κοινό. Πιστεύετε στον εαυτό σας, στις ικανότητές σας για την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σας και δε φοβάστε τον ανταγωνισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, βελτιώνεται η επικοινωνία με τους γύρω σας, νιώθετε ελεύθεροι να εκφράσετε τη γνώμη σας και τις πεποιθήσεις σας. Έχετε δίπλα σας άτομα που συνδράμουν θετικά στους στόχους σας και μοιράζεστε τον ενθουσιασμό και τη χαρά στη ζωή με τους φίλους σας και τον αγαπημένο σας. Τώρα δε θέλετε να βρίσκεστε με άτομα, τα οποία σας καταπιέζουν και δε σας αφήνουν να μιλήσετε άνετα και ελεύθερα και αποφεύγετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις. Έχετε την ικανότητα να κερδίσετε χρήματα ή να κάνετε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία με κάποιον σε άλλη πόλη από τη δική σας ή απλά ζείτε τη ζωή περισσότερο ελεύθερα και ανεξάρτητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, έχετε πρωτότυπες και εκκεντρικές ιδέες για να αλλάξετε ό,τι δε λειτουργεί ομαλά στη ζωή σας και παλεύετε μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς σας. Είστε ετοιμόλογοι και δυναμικοί στην επικοινωνία σας, αλλά αρκετά ευμετάβλητοι στις σκέψεις και τις αποφάσεις σας, προκειμένου να επιλύσετε ένα ζήτημα του παρελθόντος. Ίσως έρθει στο φως μια από καιρό συσσωρευμένη ένταση, η οποία είναι απαραίτητο τώρα να αποδεσμευτεί. Έχετε έξυπνες ιδέες για να δημιουργήσετε περισσότερη εμπιστοσύνη και οικειότητα με τον αγαπημένο σας, μιλάτε μαζί για σοβαρά ζητήματα και δεν ικανοποιείστε με ανούσιες και ανάλαφρες συζητήσεις. Η αυξημένη διαίσθησή σας σάς βοηθά να κατανοήσετε τι κρύβεται στο μυαλό και την ψυχή του αγαπημένου σας και των υποψήφιων συντρόφων σας.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σκέφτεστε έντονα τώρα την ερωτική σας σχέση και τις συνεργασίες σας, αν έχουν θετικές μελλοντικές προοπτικές ή όχι. Αναλώνετε το χρόνο σας με το να σκέφτεστε τι αλλαγές χρειάζεται να κάνετε για την κοινή ευτυχία σας ή τη βελτίωση της επικοινωνίας με τον αγαπημένο σας. Αν υπήρχε συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας, τώρα είστε ενεργητικοί στις προσπάθειές σας να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας. Οι καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες σας, ίσως προσελκύσουν μια νέα συνεργασία με κάποιον, ο οποίος θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα στην εργασία σας, παρέχοντάς σας τις έξυπνες συμβουλές του και απόψεις του. Μπορεί να κάνετε μια νέα επικερδή επαγγελματική συμφωνία ή απλά κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον αναλυτικό έκτο οίκο σας, μπορείτε να καταπιαστείτε και να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε αγχωτική και υπεύθυνη εργασία, έχετε ορθή κρίση και αποπερατώνετε τις καθημερινές σας ευθύνες. Βάζετε περισσότερη οργάνωση στη ζωή σας και με το πρωτότυπο και αναλυτικό μυαλό σας επεξεργάζεστε πολλές πληροφορίες. Νέα πρόσωπα σας βοηθούν με τις ιδέες τους στην εργασία σας ή ίσως χρησιμοποιήσετε περισσότερο τη μοντέρνα τεχνολογία, πράγμα το οποίο θα σας αποφέρει βελτίωση της παραγωγικότητάς σας. Τώρα μπορείτε να επιλύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο χώρο της εργασίας σας μέσω της ανάλυσης και της οξυδέρκειάς σας. Ίσως βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους με τις δυσκολίες τους, διαμέσου της πειθούς των λόγων σας και της ευστροφίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, έχετε έντονο πάθος στην επικοινωνία σας, αυξημένη σεξουαλική διάθεση και συναισθήματα, εκφράζετε με αμεσότητα ό,τι βλέπετε, σκέφτεστε και αισθάνεστε. Ο έρωτας και η σχέση σας είναι μέσα στο μυαλό σας και εκφράζεστε ειλικρινά και άμεσα, εντυπωσιάζοντας τους άλλους με την ικανότητά σας να πείτε την αλήθεια. Αν είστε μόνοι, ίσως ερωτευτείτε κεραυνοβόλα κάποιον/α, ο οποίος κερδίζει την καρδιά σας διεγείροντας το μυαλό σας. Στη σχέση σας, η αυξημένη διόρασή σας σας βοηθά να κατανοήσετε τις σκέψεις του αγαπημένου σας, τα συναισθήματά του και την πορεία της σχέσης σας. Η έξυπνη επιχειρηματολογία σας και η κοινωνικότητά σας, σάς βοηθούν να προβάλετε τα δημιουργικά και πνευματικά σας χαρίσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, έχετε δυνατά επιχειρήματα, προκειμένου να κάνετε τα προσφιλή σας πρόσωπα να συμφωνήσουν μαζί σας και γίνεστε περισσότερο επιφυλακτικοί και απόμακροι με άτομα που έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς. Έχετε πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες για να χτίσετε την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια που ποθείτε στις προσωπικές σας σχέσεις ή μπορεί να συζητήσετε με τον αγαπημένο σας για συγκατοίκηση ή απλά για τις προσδοκίες του καθενός σας στη σχέση. Τώρα τα αγαπημένα σας πρόσωπα σας καταλαβαίνουν και σας υποστηρίζουν όταν πέφτει η διάθεσή σας. Μπορεί να χαρίσετε τις συμβουλές σας σε κάποιον που σας χρειάζεται, για την επίλυση των προβλημάτων του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, συζητάτε περισσότερο με τους φίλους σας και τις ομάδες όπου ανήκετε, επιθυμείτε να μάθετε το κάθε τι και ίσως έχετε μια από καιρό αναμενόμενη είδηση ή κάποια συγκεκριμένη πληροφορία που περιμένατε καιρό. Στην επικοινωνία σας, οι άλλοι ακούνε προσεκτικά τα λόγια σας και όλοι σάς πλησιάζουν για να ακούσουν τις ιδέες και τις απόψεις σας. Σκέπτεστε λογικά και αντικειμενικά, και εντυπωσιάζετε τους ακροατές σας με τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σας. Ενδιαφέρεστε τώρα περισσότερο για τη μάθηση και τη γνώση ή ακόμα μπορεί ν κάνετε ένα σύντομο ταξίδι, το οποίο θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέους φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, έχετε ξαφνικές, διορατικές ιδέες για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Εκμεταλλεύεστε πλήρως τις δημιουργικές σας ικανότητες και ίσως αναλάβετε ένα νέο έργο, το οποίο σας πληρώνει καλά και είναι αντάξιο των ικανοτήτων σας. Έχετε πρωτότυπες ιδέες για να κάνετε πιο άνετη τη ζωή σας ή μπορεί να σκέφτεστε την οικονομική σας ανεξαρτησία ή απλά υπογράφετε μια νέα οικονομική συμφωνία με έναν φίλο σας ή την παρότρυνση ενός φίλου σας. Αν εργάζεστε για ένα ομαδικό έργο, οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν από τους ανωτέρους σας, οι οποίοι θα ανταποκριθούν στις οικονομικές προσδοκίες σας. Ίσως ακόμα κάνετε νέους φίλους με άτομα που ενστερνίζονται τις αξίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, θέλετε να απελευθερωθείτε από οποιαδήποτε αρνητική σκέψη και άτομα που σας καταπιέζουν, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Έχετε πολλές ιδέες για να κάνετε κάτι πιο πρωτότυπο και πιο συναρπαστικό στη ζωή σας, είστε πολύ ομιλητικοί και λέτε την αλήθεια. Έχετε έμπνευση και νέες ιδέες, προβάλετε την ευφυΐα σας και όλοι σάς αναγνωρίζουν για το δημιουργικό τρόπο σκέψης σας. Αισθάνεστε περισσότερο την ανάγκη να επικοινωνήσετε και με την ανέμελη και χαρούμενη διάθεσή σας, προσελκύετε νέους φίλους και ενσωματώνεστε σε νέες ομάδες. Ξέρετε πώς να πάρετε αυτό που θέλετε, καθώς επίσης και να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που προβάλουν τα διανοητικά ταλέντα σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, βρίσκεστε σε σύγχυση και ασάφεια, δεν μπορείτε να αποσαφηνίσετε το ψέμα από την πραγματικότητα. Το συνειδητό μυαλό σας και το ασυνείδητό σας βρίσκονται σε σύγκρουση, στην προσπάθειά σας να κατανοήσετε τα κίνητρα κάποιων ατόμων ή να δώσετε ένα τέλος στο παρελθόν. Ίσως έχετε την αποκάλυψη μιας κρυμμένης πληροφορίας, η οποία διαταράσσει κάποια σημαντική σχέση σας. Νιώθετε κάπως άτολμοι να μιλήσετε, δεν έχετε ενέργεια για να σκεφτείτε και παρασύρεστε από ψεύτικα όνειρα και υποσχέσεις. Τώρα γίνεστε πιο γενναιόδωροι και συμπονετικοί με τους φίλους και τον αγαπημένο σας, τρέχετε να βοηθήσετε, αλλά ίσως να μην πάρετε ό,τι επιθυμείτε. Προσέξτε τι είναι σωστό και τι λάθος και επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που λαμβάνετε.

e-zwdia.gr