Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου: Προσοχή στα νεύρα!

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου: Προσοχή στα νεύρα!

Το Σαββατοκύριακο μετά του Αγίου Βαλεντίνου μας βρίσκει ερωτικούς, φιλοχρήματους και καχύποπτους. Ταυτόχρονα όμως αυξάνει την διορατικότητά μας, φέρνοντας σωστές αποφάσεις που οδηγούν στην επιτυχία και σε λύσεις!

Ωστόσο τα Παρορμητικά ζώδια καλό θα ήταν να προσέχουν τα νεύρα τους!

ΚΡΙΟΣ

Όπου χρειάζεται ξεκαθαρίστε τη θέση σας, γιατί η διπλωματική μέθοδος δεν μπορεί να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση. Η σωστή στρατηγική ελαχιστοποιεί τις απώλειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ναι μεν θα κουραστείτε αρκετά αλλά θα συνάψετε αρκετές αξιόλογες συνεργασίες. Στον οικογενειακό σας χώρο, οι δοκιμασίες θα είναι αναμενόμενες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε οι στόχοι σας να είναι συμβατοί με τις ικανότητές σας, για να μην απογοητευτείτε ή αναγκαστείτε να αλλάξετε πορεία πλεύσης και να εργαστείτε σκληρότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρώτα ακούστε τις επιθυμίες σας και μετά δώστε τον αγώνα σας για να τις πραγματοποιήσετε. Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας.

ΛΕΩΝ

Απαλλαγείτε οριστικά από περιττούς συναισθηματισμούς που υπάρχουν στη ζωή σας, παραπλανώντας σας να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τις προσωπικές σας υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αναθεώρηση των στόχων μπορεί να σας τρομάζει, αλλά θα είναι αποδοτική. Εξάλλου, τα αναπάντεχα γεγονότα θα σας ακολουθήσουν με ευχάριστο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Δεν μπορείτε να συμπεριφέρεστε ανεύθυνα και να μην ακούτε και την άλλη πλευρά. Η αφέλεια και η καχυποψία δεν πρόκειται να εκτιμηθούν από κανέναν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεπεράστε τις κακές συνήθειες βάζοντας ένα πρόγραμμα που θα μπορείτε να το τηρήσετε. Διοχετεύστε σωστά τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε την αυτονομία που επιθυμείτε, γι’ αυτό μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να καταλήξετε σε συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να περάσετε στην πράξη των σχεδίων σας πρέπει πρώτα να κατασταλάξετε σε θεωρίες και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις. Παρορμητικές ενέργειες δεν ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσα από συζητήσεις θα επιτύχετε περισσότερα απ’ όσα θέλετε. Μη μείνετε άπραγοι όταν συνειδητοποιήσετε καταστάσεις που στο παρελθόν δε βλέπατε.

ΙΧΘΥΣ

Κρατώντας παθητική στάση απέναντι στους άλλους δε θα κερδίσετε τίποτα. Πρέπει να έχετε ισότιμες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr